Genomskinlighet

Checkfoods lilla historia

Jag heter Lucie, ursprungligen från Normandie, och jag har bott i Nantes-regionen i cirka tio år nu. 2016 lanserade jag sajten Envie2Maigrir.com, som blev CheckFood i slutet av 2020. Ärligt talat hade jag inte så stora förväntningar till en början, men med stöd av min man bestämde jag mig för att ge mig ut i detta äventyr. Till en början fokuserade sajten främst på viktminskning, därav namnet.
Med åren, och tack vare fördjupningen av mina kunskaper, har ”min lilla blogg” blivit Checkfood och expanderat mot ett mer globalt perspektiv på kost och hälsa.

Idag stöds Checkfood av ett litet team av passionerade proffs. Jag omgav mig med de människor som är bäst lämpade att prata om mat och näring: dietister såväl som idrottstränare! Deras expertis gör att vi kan fördjupa vår kunskap och erbjuda allt mer relevant och tillförlitligt innehåll, du kan också hitta dem mer detaljerat på sidan ”Handla om”.

checkfood logotyp

Hur fungerar sidan?

Jag är stolt över att kunna meddela att åtkomst till vår webbplats och dess innehåll är helt gratis för dig. Jag tror verkligen att alla borde ha tillgång till närings- och hälsoinformation av hög kvalitet utan några ekonomiska begränsningar. Mitt mål är att stödja dig och ge dig värdefulla råd för att hjälpa dig uppnå dina hälsomål.

För att fortsätta denna gratistjänst, hålla Checkfood i drift och täcka kostnaderna kopplade till dess drift, använder jag affiliate marknadsföring. Det betyder att när du klickar på vissa länkar på sidorna och gör ett köp kan sajten få provision. Denna ersättning gör att jag kan fortsätta att tillhandahålla kvalitetsinnehåll, betala experter och utföra djupgående forskning. Våra experters expertis och hårda arbete är avgörande för att kunna erbjuda dig pålitlig rådgivning skräddarsydd efter dina behov. Jag är mycket tacksam mot dem för deras engagemang för att stödja dig på vägen mot bättre kost och en hälsosam livsstil. Hitta alla våra partners på denna sida.

checkfood logotyp

Påverkar detta artiklarnas kvalitet och tillförlitlighet?

Tillhörighet ändrar inte min önskan att erbjuda dig bästa möjliga rekommendationer. Jag ser till att de produkter eller tjänster jag berättar om granskas objektivt, oavsett om de är att rekommendera eller inte. Mitt mål är att ge dig användbar information för att hjälpa dig med dina hälso- och kostval.

Ditt förtroende är värdefullt för mig, och jag kommer att fortsätta satsa fullt ut på att hjälpa dig ta hand om din hälsa och ditt välmående! Så jag tackar dig och hoppas att du gillar att läsa våra artiklar!

checkfood logotyp

Ett ord om rekommendationer

Jag vill också berätta att jag inte är en vårdpersonal, utan bara en hälsoentusiast! Även om jag förlitar mig på omfattande forskning och mitt team av nutritionister, rekommenderar jag alltid att du konsulterar en kvalificerad vårdpersonal för råd som är skräddarsydda för din individuella situation!