Våra resurser

Välkommen till vår resurssida dedikerad till viktminskning och en balanserad kost!

Infographic: Tips för att gå ner i vikt med olika dieter

Denna infografik samlar praktiska tips för att hjälpa dig på din viktminskningsresa. Jag har sammanställt ett urval av populära dieter, var och en åtföljd av en kort beskrivning och grundläggande principer. Du kommer att kunna jämföra de olika dieterna och välja den som bäst passar dina behov och din livsstil.


Infographic: Grönsaksdiet för en balanserad kost

I denna infografik lyfts fördelarna med vegetabilisk kost fram för en balanserad kost. Du kommer att upptäcka de många fördelarna med att äta en mängd olika grönsaker, som att ge viktiga näringsämnen, minska kalorier och öka mättnaden. Du kommer också att erbjudas idéer till läckra recept baserade på grönsaker för att diversifiera din kost och dra full nytta av fördelarna med denna diet.


E-bok: Råd från våra dietister för att gå ner i vikt

Kolla in vår grymma e-bok full av grymma tips som hjälper dig att må som bäst! Tillsammans med teamet har vi samlat nästan femtio otroliga tips från olika experter på nutritionister. Oavsett om du vill gå ner i vikt, anta en mer balanserad kost eller helt enkelt må bättre med dig själv, är den här e-boken här för dig. Varje tips är lätt att förstå och omsätta i praktiken idag. Du kommer att älska enkelheten och den positiva effekten av dessa tips i ditt dagliga liv. Det gläder mig att dela denna mängd information med dig.

Missa inte denna möjlighet att ladda ner vår e-bok och ta positiva steg mot bättre hälsa och varaktigt välbefinnande!


Jag vill betona att informationen i denna infografik endast är i informationssyfte. Det rekommenderas alltid att konsultera en sjukvårdspersonal eller nutritionist innan någon diet påbörjas, för att säkerställa att den är lämplig för dina specifika behov och hälsotillstånd.

Jag hoppas att denna infografik ger dig användbara tips och värdefull information för att stödja dig på din resa mot en balanserad kost och hälsosam livsstil.