PhenQ: min åsikt efter 7 veckors behandling

[Artikeln uppdaterad den 19/09/2023]

Instängningen tog över mig! Efter nästan ett och ett halvt års förlossning och ett pågående skilsmässomål står jag till godo för en viktuppgång på 6 kg!
Förlossningen är över, min skilsmässa är slutförd mycket snart…Det är dags för mig att ta tag i det.

Innan du läser vidare

Jag är ingen expert på det här området, men jag brinner för kost och hälsa.

De artiklar du hittar på min webbplats är resultatet av djupgående forskning som jag gärna vill dela med mig av. Jag vill dock betona att jag inte är någon hälso- och sjukvårdspersonal och att mina råd inte på något sätt ska ersätta dem från en kvalificerad läkare. Jag är här för att vägleda dig, men det är viktigt att du vänder dig till en läkare om du har specifika frågor eller medicinska problem. Ditt välbefinnande är viktigt. Så se till att du konsulterar lämpliga experter och tar hand om dig själv på bästa möjliga sätt.

Sugen på att veta resultatet? Här är min övervakningstabell under behandlingsveckorna med PhenQ.
Jag har totalt gått ner några centimeter och några kilo, jag är ganska nöjd med att ha tappat 10 centimeter i magen. Viktmässigt gick jag från 70 till nästan 67,5 kg. Ett ganska fint resultat, som ni kommer att se i artikeln, jag var inte särskilt regelbunden heller!

Innan du börjar ta PhenQS+6
Bröststorlek95 cm94 cm
bystmått82 cm81 cm
Mage93 cm83 cm
Höfter110,5 cm106 cm
Vikt70 kg

GÅ NER I VIKT SNABBT MED PHENQ


 • Fri frakt
 • Bli en av över 190 000 nöjda kunder
 • Upp till 2 gratis flaskor
 • 60 dagars pengarna-tillbaka-garanti
3 bouteilles de Phenq

Beställ PHENQ nu på den officiella hemsidan

Vilka lösningar för att gå ner dessa kilon?

Jag vet att jag inte kan göra det ensam. Flera lösningar är tillgängliga för mig:

 • Se en dietist för att lära dig att äta bra,
 • Spela sport
 • Och/eller gå på en diet.

Problemet är att jag inte är typen som går på dieter (jag gillar att unna mig för mycket, utan att sluka i mig allt i kylen), men framförallt är jag inte alls typen som sportar. Kort sagt, jag bryr mig inte alls om mig själv.

Att lära sig äta ordentligt är frestande men det är ganska dyrt av vad jag har sett på internet, för att inte tala om de möten jag måste gå till och min tid tillåter det inte.

Så här letar jag efter en lösning…. Jag provade detox baserad på spirulina… utan effekt och två gånger. Finns det inte ett mirakelmedel (även om jag inte riktigt tror på det) som åtminstone skulle kunna hjälpa mig att få ett genombrott och lyckas släppa de där extra kilona som förstör mitt liv?! Genom diskussioner upptäcker jag PhenQ. Jag kom då över detta webbplats. Informationen är ganska begränsad men tydlig.

Vad är PhenQ?

Piller av naturligt ursprung. Det finns liten risk för biverkningar. Det blir inte värre än detoxen jag gjorde för några månader sedan.

Prismässigt är det ganska överkomligt. Eftersom jag var väldigt motiverad började jag beställa ett 3+2-paket…och ja, jag tror att det här är den typen av åtgärder att göra på lång sikt. Å andra sidan har jag ingen avsikt att gå på en större diet…Jag vill faktiskt testa detta program. Jag ska testa det under olika program:

 • utan förändring i 2 veckor (helt godtyckligt val av tid),
 • genom att dricka mer vatten i 2 veckor (jag är en riktig kamel, jag dricker knappt 2 glas vatten om dagen för tillfället)
 • genom att lägga mer grönsaker i min kost (jag är mer av en snabbmatstyp med pasta, ris och potatis)
 • genom att idrotta lite (minst 1 till 2 pass per vecka…om jag kan göra det)

Efter allt detta säger jag till mig själv att jag skulle kunna ha en verklig vision om vad PhenQ ger, hur det fungerar och hur man kan optimera resultaten. Detta måste vara min vetenskapliga sida…

Och där har du det, jag beställde PhenQ!

Så här väntar jag på mina 5 flaskor PhenQ för den blygsamma summan av 175 euro…. dvs 5 månaders behandling (1 månad per flaska). Mycket billigare än de detoxer jag gjorde nyligen (180 euro för en månad).

Det tog mig 10 dagar från min beställning tills jag fick dessa små underverk fulla av löfte. Och överraskning på tårtan, paketet kompletteras med en tidning (på engelska) ”Muscle and health”… Jag vet att jag inte kommer att läsa den, inte bara för att jag inte gillar att läsa utan ännu mindre grejer på bodybuilding och vad mer på engelska! Men det är alltid trevligt med lite extra.

Åh ja, med mitt 3+2-paket finns det också en gratis flaska ADVANA…Det är ett spirulinabaserat tillskott. Jag vet redan att spirulina har använt det under mina tidigare detoxer.

Jag ska lägga upp några bilder så att du kan se hur det ser ut.

Innan några vetenskapliga experiment är det viktigt att känna till startdata. Så här är jag och sätter upp ett övervakningskalkylblad med nödvändiga stora data:

 • Mått
  • bröststorlek
  • bystmått
  • bukens omkrets
  • höft storlek
  • lårets omkrets
 • Vikt

Observera att jag inte alls är expert på att mäta. Jag letade snabbt på nätet och hittade små diagram som visade mig hur man gör. Det här är den jag använde och som kommer att tjäna mig under hela min erfarenhet, som jag hoppas kommer att bli en framgång. Självklart kommer jag inte att använda ”höga” mått.

För att vara helt ärlig och transparent kommer jag att kommunicera mina mått till dig under veckorna.

Mål: inventera mina mått och vikt varje lördag (snälla döm dem inte, de tynger mig tillräckligt mycket redan (pun intended, som sagt i förbigående)).

Första data den 26/06:

Bröststorlek95
bystmått82
Armomkrets26,5
Mage93
Höfter110,5
Låren62
Vikt70
 • Dosering: 1 kapsel varje morgon
 • Metod: Ingen beteendeförändring under 2 veckor
 • Utrustning: Ett måttband, min flaska med piller och min våg

Vecka 3

Dagligt intag av PhenQ-kapslar

Rapportera efter 2 veckors behandling

Jag har använt PhenQ kapslar i 2 veckor. Som anges på kartongen tar jag 2 kapslar per dag.

Jag erkänner att jag inte är särskilt flitig på att ta det. Först tog jag ett piller på morgonen och ett annat vid lunchtid. Jag råkade glömma att ta lunchen. Därför tog jag det på kvällen.

Det är faktiskt inte specificerat om de ska tas vid specifika tidpunkter. Jag tror att det beror på varje individ och att det inte borde förändra mycket i målet att gå ner i vikt med PhenQ.

60 PhenQ kapslar per flaska

Beteendet

Ingen förändring i mina matvanor

Under denna period försökte jag inte ändra mina matvanor. Jag hade också ett visst nöje i att inte ändra på någonting och därför fortsätta med aperitif osv. Denna strategi har det enkla målet att se om det redan fanns viktminskning tack vare PhenQ, utan att ändra mina vanor.

Och suget?

Jag kan inte riktigt svara på den här frågan. Jag var på semester och var i rörelse mer än normalt. Ja, aktiviteterna med barnen och familjen gjorde att jag inte klistrades fast vid skåpet som innehöll alla kakor som normalt ständigt kallar mitt namn.

Förutom det kände jag inte något behov av att äta utanför måltiderna under dessa första 2 veckor av att ta PhenQ-piller.

Ingen fysisk träning

Med tanke på det faktum att jag verkligen ville testa effektiviteten av PhenQ behandling på min diet hade jag stor glädje av att inte utöva någon sportaktivitet. Under dessa två veckor var den enda aktivitet jag gjorde några promenader eller cykelturer runt stan. Vi är därför väldigt långt ifrån fysisk aktivitet nödvändig för viktminskning under en diet.

Tar mätningar

Det är söndag och det har gått 2 veckor på dagen som jag har använt PhenQ-kapslar för att gå ner i vikt utan att ha ett beteende värdigt någon diet värd namnet.

För att se utvecklingen från vecka till vecka tog jag fortfarande mina mätningar efter en veckas behandling.

Jag förser dig med uppgifterna nedan så att du själv kan se effektiviteten av PhenQ-piller efter 2 veckors behandling och utan att ändra mina vanor.

Observera att jag inte är expert på att mäta.

Observera att jag inte hade mitt måttband för att ta mina mått under den andra veckan

Innan du börjar ta PhenQS+1S+2
Bröststorlek95 cm93 cm
bystmått82 cm81,5 cm
Mage93 cm93,5 cm
Höfter110,5 cm109,5 cm
Vikt70 kg69 kg68,5 kg

Vi kan fortfarande se en fin utveckling. Tyvärr tappade jag lite bröst. Jag tappade fortfarande 1 cm i midjemått och 1,5 kg på 2 veckor.

Efter dessa två första veckors ”diet” med PhenQ-kapslar gick jag ner 1,5 kg och blev lite smalare, allt utan någon fysisk ansträngning eller kostförändring.

Jag hoppas att detta fortsätter…

Nu ska jag attackera de två veckorna med att försöka dricka 1,5 liter vatten per dag…. Som en påminnelse, jag dricker väldigt lite. Jag vet att det inte är rätt!

GÅ NER I VIKT SNABBT MED PHENQ


 • Fri frakt
 • Bli en av över 190 000 nöjda kunder
 • Upp till 2 gratis flaskor
 • 60 dagars pengarna-tillbaka-garanti
3 bouteilles de Phenq

Beställ PHENQ nu på den officiella hemsidan

Vecka 5

Dagligt intag av PhenQ-kapslar

Rapport om de senaste 2 veckornas diet

Som en påminnelse siktade jag på att ändra mina vanor genom att tvinga mig själv att dricka en 1,5 liters flaska vatten varje dag.

Tyvärr lyckades jag inte alls i denna utmaning. Dessutom ökade jag min konsumtion av aperitif. Det är svårt att motstå den soliga semesteratmosfären med familj och vänner…

Därför bestämmer jag mig för att skjuta upp denna utmaning under de kommande 2 veckorna.

Jag glömde också tyvärr att ta mina två kapslar varje dag. Faktum är att jag var tvungen att ta bara en PhenQ-kapsel istället för 2 i cirka 4 dagar under de senaste två veckorna.

PhenQ-kapslar, jag räknar med dig

Beteendet

Mina matvanor

Jag har absolut ingenting ändrat i mina matvanor…även om…jag har börjat äta lite snabbmat igen. Lite då och då är alltid trevligt även om jag vet att det går emot mitt viktminskningsmål.

Däremot tycker jag att en diet inte nödvändigtvis ska vara synonymt med deprivation med risk för att bokstavligen kasta sig på all skräpmat som man kan hitta efter en tids diet. Det värsta att göra!

Jag har inte heller inkluderat fler grönsaker eller frukter i min kost. Detta blir målet för ytterligare en tvåveckorsperiod.

Och suget?

Under denna period återgick jag till jobbet…distansarbete…öge mot ansikte med köksskåpen.

Då kan vi ställa oss frågan om vad ett sug egentligen är. Att vara stressad, uttråkad och att hämnas på barns små paket smarties anses vara ett sug?!

Jag kan äta astronomiska mängder av kakor och annat godis utan att känna mig hungrig…Jag kan till och med bli totalt illamående men avslutar en hel påse M&M’s…Jag är sockerberoende!

Motion

Trogen mig själv gjorde jag ingen fysisk aktivitet. Alla säger åt mig att göra det men jag kan inte göra det. Jag tror att ju mer folk säger till mig, desto mindre vill jag göra det.

Jag tar inte ens de 6000 stegen som rekommenderas av min telefon. Varje dag visar det mig att jag är väldigt långt ifrån detta dagliga mål.

Med tanke på att jag absolut vill se den verkliga effektiviteten av PhenQ-pillren gör jag det till en ära att inte hjälpa honom med sport…Ja, det var jag som hittade på alla möjliga ursäkter för att inte idrotta. Det handlar trots allt om mitt rykte med mina vänner (jag skojar så klart).

Tar mätningar

Här går vi, 4 veckors PhenQ-kapslar för viktminskning. Och som vanligt ansträngde jag mig inte för att gå ner i vikt. Har inte ens följt mitt initiala mål de senaste två veckorna, som var att dricka en flaska vatten per dag. Jag tror att jag följt detta mål 3 dagar av de senaste 15 dagarna. Jag skäms !

Här är tabellen över mina mätningar uppdaterad efter dessa 4 veckors diet med PhenQ. Jag borde inte säga diet eftersom jag egentligen inte bantar. Som en påminnelse är PhenQ främst en fettförbrännare. Låt oss se vad detta ger:

Innan du börjar ta PhenQS+1S+2S+3S+4
Bröststorlek95 cm93 cm93 cm92,5 cm
bystmått82 cm81,5 cm81 cm81 cm
Mage93 cm93,5 cm88,5 cm85,5 cm
Höfter110,5 cm109,5 cm107 cm107 cm
Vikt70 kg69 kg68,5 kg68,9 kg68,6 kg

Vi kan se att det fortfarande finns en fin evolution speciellt i magen och höfterna. Jag hoppas fortfarande att jag inte ska tappa mer i bröstet. Om detta fortsätter kommer jag inte ha fler (lol).

Angående viktnedgången så är den mindre markant än måtten men observera att jag de senaste dagarna har överätit lite aperitif (alkohol) och snabbmat. Vi kan därför anta att min vägning inte ska beaktas under de senaste två veckorna. Eller så kan vi också tro att PhenQ-piller minskade viktökningen med tanke på sammanhanget.

Den goda nyheten är att jag känner mig mindre tight i mina underkläder och jag har färre märken. Jag kan därför säga att förbrukningen av PhenQ kapslar ger mig redan goda poäng i mitt ”viktminskningsmål”, ur fysisk synvinkel. Detta måste kopplas till fettförbränningsaspekten av denna behandling.

Från och med imorgon kommer jag definitivt att ställa in den dagliga konsumtionen av en flaska vatten under de kommande två veckorna.

För att komma ihåg att dricka ställer jag bara in varningar i min telefon. Jag satte upp ett mål på 8 glas vatten per dag. Men jag kommer att använda min vattenflaska som jag har till hands, det vill säga en 1,5l flaska.

Vi ses om två veckor för att se om det förändrar något åtminstone på vikten!

GÅ NER I VIKT SNABBT MED PHENQ


 • Fri frakt
 • Bli en av över 190 000 nöjda kunder
 • Upp till 2 gratis flaskor
 • 60 dagars pengarna-tillbaka-garanti
3 bouteilles de Phenq

Beställ PHENQ nu på den officiella hemsidan

Vecka 7

Dagligt intag av PhenQ-kapslar

Rapport om de senaste 2 veckornas diet

Under de senaste två veckorna var jag tvungen att dricka mer vatten än vad jag normalt skulle göra. Som alla vanor är det svårt att ändra dem. Så jag hade mycket svårt att dricka de berömda 1,5 liter vatten per dag. Jag höll fortfarande en bra vecka med detta. Jag kunde se en fin förändring i min hud (detta är inte kopplat till PhenQ). Varför har jag inte kunnat behålla denna vana? Det verkar som att det tar 22 dagar att ändra en vana och etablera en annan… med tanke på att jag bara gjorde detta i en vecka, var det inte troligt att jag skulle lyckas ändra denna vana. Jag går snabbt vilse i mitt yrkesliv och privatliv istället för att fokusera på det som är bra för mig. Kanske kommer jag dit en dag.

Jag tänkte fortfarande på att ta mina 2 PhenQ-piller varje dag. Jag tar dem på morgonen och mitt på dagen, vanligtvis innan jag äter. Så jag avslutade precis den första lådan och startade den andra lådan med PhenQ-kapslar.

Sedan jag började har jag varit i ganska bra form, jag är väldigt aktiv och känner inga tecken på trötthet eller något annat. Utöver det vill jag inte snacka. Jag försökte faktiskt dricka vatten istället för att äta något mellan måltiderna. Vilket gjorde att jag kunde dricka mer vatten än vanligt.

Öppnar min första flaska PhenQ
Ny flaska PhenQ i sikte!

Beteendet

Mina matvanor

Med tanke på att vi är mitt uppe i sommarperioden är det fortfarande några kvällar med vänner och familj som anordnas. Det är svårt att inte dricka lite alkohol eller ens knapra på de berömda aperitifkakorna, korvarna och andra aptitretare som alltid följer med våra aperitiffer.

Fortfarande ingen kost mellan måltiderna och jag är mer än glad och förvånad. Jag är verkligen mycket påverkad av min önskan att inte förvränga testresultaten.”Gå ner i vikt med PhenQ”.

Så jag lyckades integrera en balanserad kost lite mer genom att minska på pasta, ris och potatis som är livsmedel som är enkla att tillaga och ekonomiskt tillgängliga.

Eftersom jag äter lite mer balanserat är jag långt ifrån att göra alla mina balanserade måltider, jag mår fortfarande bättre och jag ser att min kropp förändras lite. Vilket syns när jag tar mina mått.

Jag erkänner att jag fortfarande tillåter mig själv en del snabbmat men jag jobbar på mig själv för att minska dem lite. Jag äter det inte för att jag är ett stort fan utan för att det är så mycket lättare än att göra en hel måltid.

Och suget?

Som jag berättade tidigare är cravings nästan helt ett minne blott. Speciellt eftersom jag bytte ut det lilla suget jag har med några klunkar vatten.

Jag har hört att mellanmål handlar om att behöva ha något i munnen. Det är inte hunger eller en riktig lust att äta utan ett meddelande från hjärnan som behöver lugnande eller liknande (som ett barn som suger på tummen). Och så genom att ta vatten svarar vi på detta meddelande utan att dumt gå upp i vikt.

Jag småätade fortfarande några gånger men jag försökte äta saker med mindre kalorier än godis, choklad och liknande som är katastrofer för vår kost.

När jag skriver inser jag att jag på egen hand håller på att lära mig hur man upprättar en balanserad kost. Så jag pratar inte om deprivation eller något annat utan jag försöker balansera mina bidrag genom att svara på mina önskningar.

Motion

Fortfarande ingen fysisk aktivitet mer än att flytta från rum till rum och jobba i min stol. Tyvärr för mig arbetar jag på distans och har gjort det i över 4 år idag. Det behöver inte sägas att jag har gått upp ganska mycket i vikt sedan dess. Jag kan faktiskt säga att jag gick upp runt 7 kilo lätt.

Som många av oss räknar jag med att läsårsstarten ska bli mer aktiv, gå med i en idrottsförening… ska jag göra det? kommer jag att göra det OCH hålla fast vid det på lång sikt? Framtiden kommer att berätta för mig. Är inte det svåraste att ha viljan?!

Tar mätningar

Jag har tagit 2 PhenQ-kapslar per dag i 6 veckor. Jag anstränger mig lite men jag utvecklas och lär mig att äta bättre överlag. Så jag är väldigt stolt över att få spendera tid med dig och PhenQ. Jag lär mig om det varje dag och jag älskar det! Vilket äventyr !

Här är tabellen över mina mätningar uppdaterad efter dessa 6 veckors användning av PhenQ. Som en påminnelse är PhenQ ett kosttillskott och en fettförbrännare. Låt oss se vad detta ger:

Innan du börjar ta PhenQS+1S+2S+3S+4S+5S+6
Bröststorlek95 cm93 cm93 cm92,5 cm94 cm94 cm
bystmått82 cm81,5 cm81 cm81 cm81 cm81 cm
Mage93 cm93,5 cm88,5 cm85,5 cm80,5 cm83 cm
Höfter110,5 cm109,5 cm107 cm107 cm105,5 cm106 cm
Vikt70 kg69 kg68,5 kg68,9 kg68,6 kg67,8 kg

Varför är det ingen vikt i vecka 6? För jag var på semester och jag tog inte med mig vågen. Skyll inte på mig, jag vet att du inte tar med din på semester heller. Så istället för att ge dig ett falskt mått, lägger jag ingenting… det är ganska ärligt, eller hur?!

Det finns något annat som vi kan tycka är konstigt: måtten. Jag tror ärligt talat att jag inte är drottningen av att ta mina mått. Om du kan få det gjort, bör det undvika denna ”oro”. Efteråt ger det fortfarande en intressant idé och det är fortfarande motiverande.

Om vi ​​vill dra en slutsats från dessa senaste 2 veckors bantning med PhenQ, finns det fortfarande en förlust av centimeter och vikt. Jag ser det i spegeln, jag blir mer förfinad. Detta syns i magen och mina armar…