PhenQ: min fullständiga fil

[Artikeln uppdaterad den 20/10/2023]

PhenQ är en bantningskapsel mycket populär för sina aptitdämpande och fettförbrännande effekter. Dess effektivitet gör den så framgångsrik i USA, Frankrike och runt om i världen. I motsats till vad många tror, ​​innehåller PhenQ inte fentermin (ett ämne som är förbjudet i Frankrike). I denna fil, som syftar till att vara heltäckande, presenterar vi denna 100 % naturliga produkt som ökar i popularitet, samtidigt som vi regelbundet öppnar ett fönster för konsumenternas åsikter och rekommendationer från nutritionister, läkare och andra specialister.

Innan du läser vidare

Jag är ingen expert på det här området, men jag brinner för kost och hälsa.

De artiklar du hittar på min webbplats är resultatet av djupgående forskning som jag gärna vill dela med mig av. Jag vill dock betona att jag inte är någon hälso- och sjukvårdspersonal och att mina råd inte på något sätt ska ersätta dem från en kvalificerad läkare. Jag är här för att vägleda dig, men det är viktigt att du vänder dig till en läkare om du har specifika frågor eller medicinska problem. Ditt välbefinnande är viktigt. Så se till att du konsulterar lämpliga experter och tar hand om dig själv på bästa möjliga sätt.

GÅ NER I VIKT SNABBT MED PHENQ


 • Fri frakt
 • Bli en av över 190 000 nöjda kunder
 • Upp till 2 gratis flaskor
 • 60 dagars pengarna-tillbaka-garanti
3 bouteilles de Phenq

Beställ PHENQ nu på den officiella hemsidan

Varför ta PhenQ kosttillskott?

PhenQ i en flaska

Under fyra decennier har den franska befolkningen tenderat att gå upp i vikt till den grad att cirka 20 % av människor lider av fetma, en sjukdom som har en negativ inverkan på hälsan, med exponentiell överdödlighet i befolkningen. Fetma har också blivit en verklig källa till stigma och frustration i vårt alltmer överviktiga samhälle (som hatar överviktiga människor), även om det är fetma (inklusive faktorerna – stillasittande livsstil av fritid och spel, hög motorisering av resor, övergivande av starkt färgad mat – som leder till fetma). PhenQ är en bantningskapsel som effektivt bekämpar fetma.

Genom att använda PhenQ kan varje användare:

 • må bra med dig själv och vara på ditt bästa mentalt;
 • inte regelbundet vill äta;
 • att ha mer slag (du känner dig mindre trött än tidigare);
 • att stoppa viktökning;
 • och bränna fett ner till kroppens minsta skrymslen.

Dessa fenomenala handlingar av PhenQ är eftertraktade av majoriteten av överviktiga personer.

Användningen av PhenQ bör dock inte vara systematisk, utan snarare motiveras av ett verkligt behov av att gå ner i vikt eftersom enligt specialisters åsikt alla människor i en situation av övervikt, det vill säga som har ett kroppsmassaindex (BMI) större än 30 kg/m², bör inte försöka gå ner i vikt till varje pris. Detta är i huvudsak vad en framstående nutritionist, Dr Jean-Michel Lecerf, indikerar. Enligt hans åsikt,

 • en 70-årig kvinna som varken är hypertensiv eller diabetiker bör inte ta en bantningskapsel även om hennes BMI är 29 kg/m²;
 • med ett BMI på 33 kg/m² borde en man i åldern 35, icke-rökare, muskulös, aktiv, sportig med stabil vikt och god fysisk kapacitet hellre fortsätta idrotta istället för att ta en bantningskapsel;
 • trots ett BMI på 30 kg/m² bör en 31-årig kvinna vars enda riskfaktor är överbelastning i lägre kropp inte frukta för sin kardiovaskulära och metabola hälsa.

Observera att BMI beräknas genom att dividera vikten (i kg) med kvadraten på dess höjd (m²).

PhenQ produktrecension för Checkfood

Vad är sammansättningen av PhenQ bantningskapslar?

Av respekt för sina användare ville tillverkaren av PhenQ vara transparent i att kommunicera om kombinationen av produkten. Vi lär oss sedan att PhenQ bantningskapslar inte innehåller fentermin alls (i motsats till vissa åsikter) utan att tacka sin effektivitet till kombinationen av 7 naturliga huvudingredienser. Vi undersöker dem i detalj.

Koffein

Kemisk formel MOT8H10O2INTE4, koffein är en färglös, kristallin naturlig förening som är dåligt löslig i vatten som upptäcktes av tysken Friedrich Ferdinand Runge år 1819. Koffein finns naturligt i frön och blad från flera växter: kaffe, kakao, kolanötter och grönt te. Som ett resultat finns det i choklad, läsk, energidrycker och flera livsmedelsprodukter. Koffein finns i PhenQ kosttillskottet i en hastighet av 142,5 mg per kapsel eller mjukgel, för tre huvudeffekter:

 • Aptitdämpande effekt (försvinnande av hungerkänslan);
 • Fettförbränningseffekt (värmeproduktion och stimulering av termogenes);
 • Diuretisk effekt (evakuering av toxiner i urinen för att rena kroppen).

Observera att enligt experternas åsikt bör det dagliga intaget av koffein vara mellan 200 och 300 mg, men hos gravida kvinnor och de som ammar bör koffeinkonsumtionen begränsas till 200 mg per dag.

Krompicolinat

Härlett från pikolinsyra och krom, krompikolinat (C18H12CrN3O6) är en naturlig förening som hjälper till att kontrollera aptiten. Krompikolinat är också användbart för att undvika brist på krom, ett spårämne som är viktigt för hälsan eftersom det tillåter insulin att till fullo spela sin roll i kroppen, nämligen transporten av glukos från blodet till kroppscellerna. I PhenQ viktminskningskapsel, krompicolinate:

 • Främjar insulinproduktion;
 • Hjälper till att reglera sockernivåerna;
 • Förbättrar blodcirkulationen;
 • Främjar aptitkontroll genom att förvisa önskan om socker och/eller kolhydratrik mat;
 • deltar i förbränningen av fettmassor och muskelutveckling;
 • ger energi.

Kalciumkarbonat

Generellt extraherad från ostronskal, kalciumkarbonat (CaCO3) kan användas för att minska surheten i vissa livsmedelsämnen som viner. Inom pediatrik är det föreskrivet för att förbättra viktminskning hos barn. Dess fördel i PhenQ kosttillskottet är att hjälpa muskelsammandragning under träning, för att främja eliminering av fettmassa och absorption av kalcium i kroppen. Användbart för att stärka celler och göra tänder och ben starka, kalcium är det vanligaste mineralsaltet i kroppen: det är värt 2% av kroppsvikten. Det tillförs kroppen av en mängd olika livsmedel.

L-karnitin

Naturligt producerad av kroppen och finns i rött kött och, i mindre utsträckning, i mejeriprodukter, L-Carnitine (‎C7H15NEJ3) ökar muskelprestandan med 11 % genom att vidga blodkärlen, metabolisera fetter och öka deras utnyttjande. Denna molekyl, vars dagliga intag till kroppen är i storleksordningen 2 mg, är den vanligaste i kosttillskottet PhenQ; varje kapsel innehåller exakt 150 mg eftersom aminosyran L-Carnitine utgör en av produktens största tillgångar. Det bränner inte bara fett under träning, utan fördröjer också tröskeln till trötthet genom att minska överskott av organiska gifter. Det gör idrottaren mer uthållig.

Prickly pear eller Nopal extrakt

Prickly pear eller Nopal är en kaktus som finns i södra Europa och speciellt i Mexiko. Här i landet används växten för att göra ”Nopales”, en gratängform med kött, tomater och ägg. Det är härifrån namnet Nopal kommer. I en PhenQ-kapsel står Nopal-extrakt (pulver) för 20 mg och är användbara för att reglera blodsockernivån, vilket ger en aptitdämpande effekt. Andra fördelar med denna ingrediens inkluderar att minska absorptionen av lipider under måltider, underhålla levern och hjärtat, dränera tarmarna och förhindra koncentrationen av insulin i blodet.

Fikonkaktus
Fikonkaktus

A-Lacys återställning

Räkna med 25 mg i en PhenQ bantningskapsel, ingrediensen α-Lacys Reset består av flera molekyler som redan finns i kroppen. Dessa inkluderar magnesium, alfa-liponsyra och cystein.

Magnesium (Mg) deltar (tillsammans med kalcium, natrium och kalium) i flera hundra metabola reaktioner i människokroppen. Det finns till stor del i tänder och skelett men även i lever, senor, muskler m.m. (Dess brist kan bland annat orsaka kramper, ett obehag som lätt löses genom att dricka mineralvatten som är rikt på det – minst 85 mg per liter). Magnesium främjar muskelavslappning efter fysisk träning, hjälper till att upprätthålla en konstant hjärtfrekvens, sänker blodtrycket och hjälper till att reglera blodsockernivåerna.

Genom att aktivera enzymet som kallas AMP-kinas, alfa-liponsyra (C8H14O2S2) bidrar till att minska kroppsfettet. Det är också användbart genom att omvandla socker till energi, minska trötthet och låta musklerna snabbt återskapa sig.

L-Cystein (C3H7NEJ2S) främjar rekonstitutionen av glutationreserver, minskar oxidativ stress, neutraliserar fria radikaler, stärker immunförsvaret och bidrar till andningshälsa. Det reglerar också humöret hos postmenopausala kvinnor.

Sammanfattningsvis hjälper α-Lacys Reset att bränna fett, öka energin, minska trötthet, bromsa cellernas åldrande, bibehålla hjärtfrekvensen, sänka blodtrycket, rena kroppen och främja muskelåterhämtning efter träning.

Capsimax

Capsimax tillåter kroppen att bränna ett stort antal kalorier (och därför mer fett) under och efter fysisk träning. Enligt en studie förbränner den 280 kalorier i genomsnitt, ökar elimineringen av fetter, lipider och socker. På grund av dess effektivitet säljs denna ingrediens som ett kosttillskott i 60 bantningskapslar till ett pris av 30 €.

Det bör dock noteras att Capsimax är ett komplex av ingredienser. Det inkluderar koffein (vars fördelar redan har specificerats i denna artikel), paprika (capsaicin: C18H27NEJ3) som visar sig vara en mycket effektiv fettförbrännare och aptitdämpare, niacin (C6H5NEJ2) vilket, förutom att förhindra användningen av proteiner, ökar kaloriförbrukningen för bättre användning av energi. Capsimax innehåller också en liten molekyl, piperin (C17H19NEJ3), som finns i kryddor som svartpeppar. Denna molekyl möjliggör bättre matsmältning och bra assimilering av näringsämnen. Det har antimikrobiella och antiinflammatoriska egenskaper enligt forskare.

GÅ NER I VIKT SNABBT MED PHENQ


 • Fri frakt
 • Bli en av över 190 000 nöjda kunder
 • Upp till 2 gratis flaskor
 • 60 dagars pengarna-tillbaka-garanti
3 bouteilles de Phenq

Beställ PHENQ nu på den officiella hemsidan

Komplettera ditt PhenQ-intag med en balanserad kost
Komplettera ditt PhenQ-intag med en balanserad kost

Fördelar och nackdelar

PhenQ är totalt sett en mycket bra bantningskapsel. Det har många fördelar, men också några nackdelar som vi kommer att se nu.

Fördelar

 • Den första fördelen är att må bra med dig själv från början av att ta PhenQ.
 • Sedan kommer det faktum att vi inte längre vill äta socker eller kolhydratrik mat så att vi slutar med att vi bara tar en kapsel per dag istället för två.
 • Sedan kommer det faktum att PhenQ helt stoppar produktionen av nya fetter, förutom att bränna ner de befintliga till kroppens minsta skrymslen.
 • Dessutom har vi fördelen av att ha 5 bantningskapslar kombinerade till en.
 • Slutligen ger kosttillskottet så mycket energi att det uppmuntrar användaren att röra sig, att utöva minst en sportaktivitet.

Nackdelar

 • Den första nackdelen med PhenQ är kopplad till dess smak: många användare tycker att bantningskapseln är lite obehaglig för gommen.
 • Den andra hänför sig till eventuellt obehag till följd av att ta kosttillskottet: det kan orsaka illamående och/eller tillfällig huvudvärk hos vissa personer.

Vilka är åsikterna om effektiviteten av PhenQ kosttillskottet?

Användarna är eniga: PhenQ fungerar över tid. De första fördelaktiga resultaten observeras efter två veckors användning, tiden för alla ingredienser att verka i kroppen.

Som sagt, du måste ha tålamod. Vissa användare rekommenderar till och med att räkna med en period på 3 månader för att dra nytta av PhenQs fulla bantningspotential.


Hur man köper PhenQ på internet för att dra nytta av dess fettförbrännande effekt?

Är det möjligt att köpa PhenQ bantningskapslar direkt från din vanliga apotekspersonal? Är leveransen snabb? Är det riskabelt att beställa dina bantningspiller på Amazon? Svara i min dedikerade artikel:

PhenQ, köp online

Ta reda på hur köp PhenQ online till bästa pris säkert

Är det möjligt att köpa PhenQ för ”billigt” och dra nytta av en rabattkod?

PhenQ är verkligen en effektiv bantning produkt, förutsatt att den åtföljs av lämplig hygien och livsstil. Observera att det är möjligt att dra nytta av mycket attraktiva rabatter på detta kraftfulla aptitdämpande medel. Mellan de gratis fraktkostnaderna och de gratis flaskorna kan kampanjerna på grundpriset vara betydande. För att dra nytta av det själv, läs vår fil om ämnet:

Hur tar man PhenQ för att maximera din viktminskning?

Hur många piller ska man ta per dag? Hur följer man en effektiv PhenQ-behandling? Vilka är de möjliga biverkningarna? Är det farligt? Följande två guider ger dig alla svar på de frågor du fortfarande har.


PhenQ, följ ett botemedel effektivt

Upptäck ett konkret exempel på ett program för en effektiv PhenQ-behandling

Hur jämför PhenQ med andra bantningspiller och bantningsmedel?

Det finns många alternativ till PhenQ. Trots allt är PhenQ-kapslar ganska erkända som en kraftfull och effektiv behandling för människor som vill återfå sin figur på lång sikt. Vi har jämfört PhenQ åt dig med dess främsta ”konkurrenter”:

PhenQ eller Phen24

PhenQ VS Phen24, min jämförelse


PhenQ eller Phen375

PhenQ VS Phen375, min jämförelse


PhenQ eller Keto

PhenQ VS Keto, min jämförelse


PhenQ eller Anaca3

PhenQ VS Anaca3, min jämförelse


PhenQ eller Alli

PhenQ VS Alli, min jämförelse


PhenQ eller Garcinia Cambogia

PhenQ VS Garcinia Cambogia, min jämförelse

GÅ NER I VIKT SNABBT MED PHENQ


 • Fri frakt
 • Bli en av över 190 000 nöjda kunder
 • Upp till 2 gratis flaskor
 • 60 dagars pengarna-tillbaka-garanti
3 bouteilles de Phenq

Beställ PHENQ nu på den officiella hemsidan

Kolla in min videorecension: