Foodspring Shape Shake 2.0: min åsikt & köp till bästa pris

[Artikeln uppdaterad den 09/11/2023]

I vårt moderna liv kan det vara en utmaning att hitta tid att äta hälsosamt. Det är därför jag blev fascinerad av ”Shape Shake 2.0” som erbjuds av Foodspring, en måltidsersättning som lovar bekvämlighet och näring. I den här artikeln kommer jag att dela med mig av min djupgående utforskning. Men utöver dessa aspekter fångar effektiviteten av Shape Shake 2.0 min uppmärksamhet. Kan den verkligen ersätta en måltid samtidigt som den ger de nödvändiga näringsämnena? Här erbjuder jag dig en personlig insikt och en fördjupad studie av denna måltidsersättning som mycket väl skulle kunna omdefiniera ditt sätt att äta varje dag!

Innan du läser vidare

Jag är ingen expert på det här området, men jag brinner för kost och hälsa.

De artiklar du hittar på min webbplats är resultatet av djupgående forskning som jag gärna vill dela med mig av. Jag vill dock betona att jag inte är någon hälso- och sjukvårdspersonal och att mina råd inte på något sätt ska ersätta dem från en kvalificerad läkare. Jag är här för att vägleda dig, men det är viktigt att du vänder dig till en läkare om du har specifika frågor eller medicinska problem. Ditt välbefinnande är viktigt. Så se till att du konsulterar lämpliga experter och tar hand om dig själv på bästa möjliga sätt.

Vad är Foodspring Shape Shake 2.0?

Foodspring Shape Shake 2.0 presenterar sig som ett närande alternativ för de av oss som jonglerar med önskan att hålla sig i form, hålla reda på vår vikt eller helt enkelt anta en hälsosam kost samtidigt som vi lever ett aktivt liv. Föreställ dig en proteinshake speciellt utformad för att ersätta en klassisk måltid, samtidigt som den säkerställer att den förser oss med en rad viktiga näringsämnen.

Så fort du öppnar påsen upptäcker du ett pulver redo att smälta ihop med vatten, mjölk eller till och med ett valfritt veganskt alternativ. Det som utmärker denna Shake är dess genomtänkta sammansättning, som regelbundet kombinerar protein, fibrer, vitaminer, mineraler och en mängd andra ingredienser som skämmer bort ditt välbefinnande.

Huvudsyftet bakom denna produkt? Förenkla vår hektiska vardag genom att erbjuda oss en snabb lösning utan att kompromissa med näringsintaget. Från frukost till middag, inklusive lunch eller en liten gourmetpaus, anpassar Shape Shake 2.0 till våra ambitioner och våra personliga mål. Men tänk på att det inte är tänkt att bli det enda svaret på våra kostbehov; snarare en praktisk allierad som kompletterar en balanserad kost.

Une personne tenant une bouteille de shake au chocolat.

Hur fungerar detta substitut?

Shape Shake 2.0 är tillverkad av noggrant utvalda naturliga ingredienser och stimulerar din ämnesomsättning och dämpar hunger.

Hur det fungerar ? Först och främst innehåller denna shake högkvalitativt protein som fyller dig och hjälper till att behålla muskelmassan. Sedan är den rik på fibrer som ger en mättnadskänsla. Dessutom innehåller det grönt te som ökar termogenesen, vilket ökar din basala ämnesomsättning.

Andra fördelar med Foodspring Shape Shake 2.0

 • Lågt socker och fett, idealiskt för en hälsosam kost;
 • Endast 180 kcal per portion, perfekt för effektiv viktminskning;
 • 23 viktiga vitaminer och mineraler för att möta dina behov;
 • Naturliga smaker av vanilj och kakao för en oförglömlig smakupplevelse.

En hel massa fördelar och fördelar med mycket användbara produkter som är bra för vår kropp!

Vem är Foodspring Shape Shake 2.0 avsedd för?

Foodspring Shape Shake 2.0 är lämplig för alla som är uppmärksamma på sin vikt och övergripande välbefinnande. Oavsett om du söker viktminskning, främjar bättre kroppssammansättning eller helt enkelt följer en hälsosammare livsstil, kan denna proteinshake övervägas.

Sammansättningen av Shape Shake 2.0 fokuserar på högkvalitativa proteiner och minskat kolhydratinnehåll. Denna shake kan hjälpa dig att möta dina näringsbehov och hålla dig mätt längre. Dessutom innehåller den lösliga fibrer som främjar mättnadskänslan och god tarmfunktion. Du kan överväga att använda det som en måltidsersättning när du följer en kaloribegränsad diet, eller som ett kosttillskott för att öka ditt proteinintag.

Forme alimentaire shake 2 0 chocolat.

Vad är sammansättningen av Foodspring Shape Shake 2.0?

Sammansättningen av Foodspring Shape Shake 2.0 verkar idealisk förhälsosam och hållbar viktminskning. Den innehåller högkvalitativt protein, lösliga fibrer, viktiga vitaminer och mineraler – allt din kropp behöver!

De viktigaste ingredienserna är:

Vassleprotein

Dessa växtproteiner ger dig mättnadskänslan och bevarar din muskelmassa.

Löslig fiber

Psylliumfiber och inulin mättar och främjar matsmältningen.

Vitaminer och mineraler

Vitamin B, C och E plus magnesium, zink och selen för en hälsosam ämnesomsättning.

Naturliga sötningsmedel

Stevia och sukralos ger en touch av sötma utan kalorierna.

Inga konstgjorda tillsatser eller konserveringsmedel har tillsatts. Endast ingredienser av högsta kvalitet har valts ut och blandats enligt en balanserad formel.

Foodspring Shape shake 2.0

De andra komponenterna

Ingredienserna som nämns i Foodsprings ”Shape Shake 2.0” är designade för att ge en balanserad kombination av näringsämnen och smaker. Här är lite information om några av dessa ingredienser som jag försökte förklara för dig på ett enkelt sätt trots deras mycket lätta namn:

 1. Glutenfritt fullkorns havremjöl:En källa till komplexa kolhydrater som ger varaktig energi. Att den är glutenfri gör den tillgänglig för personer med glutenkänslighet.
 2. Linmjöl:Rik på omega-3-fettsyror, fibrer och antioxidanter, kan den stödja hjärt- och matsmältningshälsa.
 3. Emulgeringsmedel (solroslecitin):Används för att bibehålla skakkonsistensen genom att hjälpa till att blanda ingredienser.
 4. Förtjockningsmedel (xantangummi):Ett naturligt förtjockningsmedel som kan bidra till att skaka textur.
 5. Naturlig smak:Används för att ge en behaglig smak till produkten.
 6. Multienzymkomplex:Enzymer (amylas, proteas, lipas, etc.) som kan hjälpa till att smälta näringsämnen.
 7. Lactobacillus acidophilus:En stam av probiotiska bakterier som kan stödja tarmhälsa.
 8. Antiklumpningsmedel (kiseldioxid):Förhindrar att ingredienser klumpar sig och bibehåller puderkvaliteten.

Ingredienslistan kan dock variera beroende på smaker och versioner av produkten!

GÅ NER I VIKT MED MÅLTIDSERSÄTTNINGAR FRÅN FOODSPRING


 • 24 proteiner och mineraler
 • Över 25 gram protein
 • Rik på fibrer
 • Glutenfri
 • Finns i vegansk version

Beställ PhenQ Meal Shake nu på den officiella hemsidan

Vilka är fördelarna med Foodspring Shape Shake 2.0?

Mestadels naturliga och rika ingredienser

Foodspring Shape Shake 2.0 innehåller endast naturliga och högkvalitativa ingredienser. Shakeformuleringen innehåller en mängd viktiga näringsämnen som protein, mineraler och fibrer, vilket gör den till ett bekvämt alternativ för att komplettera näringsintaget. Det finns inga tillsatser, konserveringsmedel eller konstgjorda smakämnen. Endast noggrant utvalt vassleprotein, fibrer, vitaminer och mineraler. Allt din kropp behöver för att prestera!

Lätt att förbereda

Denna proteinshake kan förberedas på nolltid. Blanda helt enkelt en skopa av produkten med vatten eller mjölk och skaka. På bara några sekunder har du en läcker choklad- eller vaniljmilkshake. Praktiskt för idrottare och aktiva människor som alltid har bråttom!

En produkt som lämpar sig för intensiva idrottare eller de på söndagar!

Foodspring Shape Shake 2.0 har varit föremål för studier som bevisar dess effektivitet. Genom att konsumera det regelbundet som måltidsersättning kan du gå ner upp till 6 kg på 12 veckor (enligt deras studie). Som måltidsersättning är den berikad med protein, vilket gör den lämplig för idrottare och idrottare som behöver protein för återhämtning och muskeltillväxt. Alla tjänar på!

En mängd välsmakande dofter

Till skillnad från andra shakes smakar Foodspring Shape Shake 2.0 utsökt som choklad eller vanilj. Du behöver inte tvinga dig själv att dricka det, och det är ett sant nöje att ta, ett kriterium som jag tycker är väldigt viktigt!

Hur konsumerar man det?

Som jag sa lite ovan förblir användningen väldigt enkel:

Häll 30 g pulver (2 skopor) i en shaker med 300 ml skummjölk eller grönsaksdryck. Skaka och det är klart! Även om jag för min del lade till några jordgubbar för läckerhetens skull. Shape Shake passar utmärkt till bananer, spenat och havregryn. En riktig näringsbomb!

Till frukost går det även att förbereda en proteingröt genom att tillsätta 2 skopor pulver i en kastrull med havregryn, mjölk och frukt!

Var kan man köpa Foodspring Shape Shake 2.0?

Foodspring Shape Shake 2.0 är lätt att hitta, antingen direkt på den officiella Foodspring-webbplatsen eller i vissa fysiska partnerbutiker eller butiker som specialiserar sig på sportnäringsprodukter. Å andra sidan, på Foodsprings webbplats, kommer du alltid att dra nytta av det bästa priset och regelbundna kampanjer.

Foodspring Shape Shake 2.0 finns på Amazon, e-handelsjätten. Det som är bra med Amazon är att det ofta erbjuder lite lägre priser och fri frakt. Men på Amazon är du aldrig säker från att stöta på förfalskningar eller produkter av lägre kvalitet!

GÅ NER I VIKT MED MÅLTIDSERSÄTTNINGAR FRÅN FOODSPRING


 • 24 proteiner och mineraler
 • Över 25 gram protein
 • Rik på fibrer
 • Glutenfri
 • Finns i vegansk version

Beställ PhenQ Meal Shake nu på den officiella hemsidan

Vilka är försiktighetsåtgärderna för att använda Foodspring Shape Shake 2.0?

Som med många produkter av denna typ i allmänhet, här är försiktighetsåtgärderna att vidta:

 • Förvara produkten i rumstemperatur, på en torr plats och skyddad från ljus.
 • Följ doseringen som anges på förpackningen. Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen på 30 g (3 skopor).
 • Skaka flaskan väl före varje användning för att få en homogen blandning.
 • Drick Shape Shake 2.0 inom 30 minuter efter beredning för att dra nytta av alla dess näringsegenskaper.
 • Shape Shake 2.0 kan ersätta en måltid. Det rekommenderas att konsumera det 1 till 2 gånger om dagen.
 • Vid graviditet, amning eller hälsoproblem är det bättre att konsultera såklart!
Saveurs du shape shake 2.0 de Foodspring

Min åsikt i detalj

Mitt totalbetyg: 4,1/5

Jag gav Foodspring Shape Shake 2.0 4.1 av 5 betyg för dess smak och effektivitet! När jag betygsätter en produkt som jag provar tar jag hänsyn till min egen erfarenhet men jag tar även hänsyn till några kriterier:

 • Sammansättning: Jag är särskilt uppmärksam på de mikronäringsämnen och makronäringsämnen som produkten ger mig. För de spelar en avgörande roll för min viktminskning i synnerhet och för min hälsa i allmänhet.
 • Smak: När en produkt är utsökt blir den lättare att äta. Vi ber om mer. Det är för att tillfredsställa alla som tillverkarna erbjuder sina produkter i flera smaker.
 • Pris: Överkomlig kostnad leder till att jag köper och använder produkten regelbundet utan att skada min ekonomi.
 • Berömmelse: Denna faktor är avgörande eftersom andras åsikter redan ger mig en uppfattning om vad jag kan förvänta mig av den här produkten. Annonsering online och i traditionella medier bidrar också till en produkts ryktbarhet.

Sammansättningen: 4,5/5

Shaken innehåller högkvalitativt protein, fibrer, viktiga vitaminer och mineraler. Men det innehåller också konstgjorda sötningsmedel och några komponenter vars komplicerade namn inte riktigt får dig att vilja ha det.

Smak: 4/5

Chokladshaken är utsökt, len och krämig. Det är riktigt gott att dricka en shake som faktiskt smakar gott för en gångs skull! Ingredienserna verkar vara av hög kvalitet och naturliga i smaken! Å andra sidan lämnar vaniljsmaken en del övrigt att önska för mig, jag tycker att den saknar lite karaktär och djup. Men denna lilla detalj hindrar inte att smakerna överlag är ganska bra!

Pris: 4/5

Angående priset kostar en burk Shape Shake €35. Foodspring behållare är 900g, och det rekommenderas att ta en 60g portion för en gång. Det betyder att det vanligtvis finns cirka 15 portioner i en burk. Beroende på vad du letar efter är det möjligt att ta en eller två shakes per dag. Baserat på detta kan en burk hålla mellan 7 och 15 dagar, beroende på användning. Det är tillräckligt flexibelt för att anpassa sig till olika livstempo och olika mål. Det är därför fortfarande en liten budget för människor som kan använda den två gånger om dagen.

Användarrecensioner

Användarrecensioner på webben är generellt sett positiva till Foodspring Shape Shake 2.0. Många uppskattar dess behagliga smak och dess mjuka konsistens, utan klumpar. Vissa jämför till och med dess smak med en milkshake!

Priset på Foodspring Shape Shake 2.0 anses rättvist av de flesta med tanke på dess sammansättning, kvalitet och effektivitet. Visst finns det liknande produkter till lägre kostnad, men som ofta innehåller mer socker och mindre protein av högt biologiskt värde. För en premiumprodukt erbjuder Shape Shake 2.0 bra valuta för pengarna enligt användarna.

Corinne förklarar ”Jag testade: mandel – fruktyoghurt – choklad och pistage. Smakerna är sublima. Blandbarheten är mycket bra. Jag gör 450 ml vatten + 60 g shake. Jag rekommenderar att du väntar lite innan du använder den. drick eftersom blandningen kommer tjockna. Det håller bra. Kort sagt, det är ett nöje och resultaten är där!”

Mylene säger: ”Jag älskar den här smaken!! Söt, lätt, väldigt lite söt. Oavsett ögonblicket går den ner väldigt bra. Löser sig bra och fyller magen.”

Pauline säger: ”Bra produkt, och fortfarande ingen hungerkänsla! Om jag är riktigt hungrig innan så lägger jag till några chiafrön och det är verkligen inte dåligt!”

GÅ NER I VIKT MED MÅLTIDSERSÄTTNINGAR FRÅN FOODSPRING


 • 24 proteiner och mineraler
 • Över 25 gram protein
 • Rik på fibrer
 • Glutenfri
 • Finns i vegansk version

Beställ PhenQ Meal Shake nu på den officiella hemsidan

Slutsats

Oavsett om du är en skicklig idrottare eller helt enkelt bekymrad över din hälsa och din figur, är Shape Shake 2.0 ganska intressant!

Jag bestämde mig för att inkludera Foodspring Shape Shake 2.0 i mina favoriter av flera anledningar. Till att börja med är denna produkt gjord av noggrant utvalda ingredienser av optimal kvalitet överlag, som jag förklarade ovan.

Denna måltidsersättning är, för mig, komplett, med låg sockerhalt och en mängd essentiella aminosyror. Det betyder att du kan få i dig de näringsämnen och vitaminer som din kropp behöver medan du arbetar med viktminskning. Det bästa är att Foodspring Shape Shake 2.0 är otroligt enkel att förbereda.

Alternativ

Du vill ha en bild av andra måltidsersättningsprodukter av den typen? Här är några: