Hur många kalorier i en Desperados?

[Artikeln uppdaterad den 19/09/2023]

Desperados öl är en kombination av lager och tequilasmak. Den kännetecknas av en uppfriskande citrussmak. Du kan hitta olika varianter av denna öl i butiker. Dessa är: Desperados Original, Desperados Nocturno (berikad med mörk rom), Desperados Red (med tillsats av guarana och cachaça), Desperados Lime (smaksatt med lime och kaktus), samt Desperados Mojito och Desperados Whisky Sour. Dessa öl skiljer sig både i smak och i antal kalorier. Låt oss tillsammans se hur många kalorier en Desperados-öl innehåller.

Innan du läser vidare

Jag är ingen expert på det här området, men jag brinner för kost och hälsa.

De artiklar du hittar på min webbplats är resultatet av djupgående forskning som jag gärna vill dela med mig av. Jag vill dock betona att jag inte är någon hälso- och sjukvårdspersonal och att mina råd inte på något sätt ska ersätta dem från en kvalificerad läkare. Jag är här för att vägleda dig, men det är viktigt att du vänder dig till en läkare om du har specifika frågor eller medicinska problem. Ditt välbefinnande är viktigt. Så se till att du konsulterar lämpliga experter och tar hand om dig själv på bästa möjliga sätt.

Hur många kalorier är det i en Desperados-öl?

Desperados Original innehåller 59 kalorier i 100 ml öl. Det finns 63 kalorier i 100 ml Desperados Red. Det finns också 63 kalorier i 100 ml Desperados Mojito. Desperados Whisky Sour innehåller 74 kalorier per 100 ml. 100 ml Desperados Lime innehåller 40 kalorier, medan det finns 68 kalorier i samma mängd Desperados Nocturno. Den huvudsakliga faktorn som är ansvarig för detta öls värmevärde är malt, som innehåller socker i olika former.

Kalorier Desperados

Desperados: Lipid-, protein- och kolhydratinnehåll

Desperados öl är en livsmedelsprodukt. Följande tabell ger information om dess näringsvärden, särskilt dess kolhydrat-, lipid- och proteininnehåll.

Desperados näringsvärdestabell

NäringsämnenDesperados: innehåll per 100 gram
Kolhydrater8,05 g
-med socker8,05 g
-varav stärkelse0g
– inklusive kostfiber0g
Proteiner0,21
Lipider0,12 g
– inklusive kolesterol0 mg
-varav mättar0,024
Kalium8 mg
Natrium13 mg
Vatten91,2g
Alkohol0,3 g

Hur mycket kostar den genomsnittliga Desperados-ölen?

En Desperados-öl är 25 cl (250 ml) i genomsnitt. Denna öl innehåller 153 kalorier i genomsnitt.

Desperados öls positiva egenskaper

Eftersom Desperados öl är en alkoholhaltig dryck bör den drickas med måtta och endast när det inte finns några kontraindikationer. Å andra sidan är det värt att komma ihåg att Desperados öl produceras på basis av växt- och spannmålsingredienser som kan ha en positiv effekt på din kropp. Här är några av fördelarna med att dricka Desperados öl ibland:

Desperados öl har en urindrivande effekt, vilket förhindrar utvecklingen av njursten. Detta öl innehåller fibrer som stödjer tarmens arbete och stödjer ämnesomsättningen. Intressant nog innehåller Desperados öl mycket mer fibrer än rött vin.

Humle, som används vid tillverkning av Desperados-öl, kan ha fördelaktiga egenskaper för cirkulationssystemets hälsa på grund av polyfenolhalten. Likaså kan dess diuretiska egenskaper ha en gynnsam effekt på njurfunktionen. Det bör dock noteras att när det konsumeras i överskott har Desperados öl motsatt effekt.

Vilka är vitaminbidragen från Desperados?

Desperados har begränsat intag av vattenlösliga vitaminer. Niacinhalten ger Desperados öl en lugnande effekt. Det bekämpar problem med att somna. Desperados öl är rikt på antioxidanter som ökar immuniteten. Kom också ihåg att den gyllene drycken också innehåller B-vitaminer: tiamin, riboflavin, niacin och vitamin B12.

Vilka är mineraltillskotten från Desperados?

Desperados öl består huvudsakligen av vatten (ca 90-93%), i vilket nyttiga mineraler som kalium, magnesium, makroelement som zink, selen, klor är lösta.

Innehåller Desperados öl en livsmedelstillsats?

Desperadosöl innehåller citronsyra (E330).

Får öl dig att gå upp i vikt?

Desperados öl verkar bedrägligt genom att öka aptiten. På grund av sitt höga glykemiska index ökar det snabbt blodsockernivåerna. Konsekvensen av detta är en plötslig och glupsk aptit. Det är därför vi gillar att äta chips och andra typer av kaloririka snacks när vi träffar vänner på pubar.

Desperados öl förknippas med lördagsgrillningen. Om du bestämmer dig för att ta en Desperados-öl vid ett möte med vänner, var uppmärksam på maten som kommer att åtfölja den. Istället för chips eller fet, stekt mat, välj lätta snacks med lågt kaloriinnehåll.

För denna roll kommer sushi (cirka 150 kcal per 100 gram), morotspommes (64 kcal per 100 gram), orostade och osaltade nötter eller solros- eller pumpafrön att vara perfekt. Sådana produkter kommer att tillfredsställa din aptit och kommer inte att påverka din figur negativt.

Desperados öl bör ignoreras av personer som lider av diabetes. Medan det glykemiska indexet för ren alkohol är 0, är ​​GI-värdet för öl mycket högt: det uppgår till 110. Anledningen är användningen av sockerarter i dess produktion. Att dricka för mycket Desperados kan leda till problem med bukspottkörteln.

Sammansättning av Desperados öl

Mer än en enkel dryck måste Desperados-öl betraktas som ett livsmedel, eftersom det förser kroppen med ämnen som är användbara ur en näringsmässig och energisk synvinkel.

Desperadosöl innehåller mycket viktiga antioxidanter ur närings- och näringssynpunkt. Vi finner där särskilt fenoliska föreningar, som till stor del introduceras av humle. Bland dessa finns det särskilt xanthumulon, som uteslutande finns i humle. Förutom de viktiga antioxidantegenskaper som känns igen av alla polyfenoler, har denna molekyl avgiftande, reglerande leveraktivitet, bekämpar diabetes och åderförkalkning och antitumörkrafter.

Desperados öl kan betraktas som ett prebiotiskt livsmedel eftersom det innehåller inulin och fruktoligosackarider, som når tjocktarmen intakt. På denna nivå metaboliseras de företrädesvis av bifidobakterier, vilket bidrar till utvecklingen och underhållet av nyttiga endogena mikroorganismer.