PhenQ Meal Shake: min åsikt och köp till bästa pris

[Artikeln uppdaterad den 19/09/2023]

Att tappa överflödiga kilon och få en harmonisk figur är en av våra främsta bekymmer. Tyvärr är drastiska dieter för restriktiva och att ta livet av sig på gymmet är inte lätt på grund av tidsbrist. Det är av denna anledning som PhenQ, det berömda märket av bantningsprodukter, har utvecklat sin Meal Shake, en måltidsersättning som ska hjälpa dig att lätt gå ner i vikt.
Är det verkligen effektivt? Vad är denna berömda produkt gjord av? Jag avslöjar min åsikt om PhenQ Meal Shake samt allt du behöver veta om produkten genom denna artikel!

Innan du läser vidare

Jag är ingen expert på det här området, men jag brinner för kost och hälsa.

De artiklar du hittar på min webbplats är resultatet av djupgående forskning som jag gärna vill dela med mig av. Jag vill dock betona att jag inte är någon hälso- och sjukvårdspersonal och att mina råd inte på något sätt ska ersätta dem från en kvalificerad läkare. Jag är här för att vägleda dig, men det är viktigt att du vänder dig till en läkare om du har specifika frågor eller medicinska problem. Ditt välbefinnande är viktigt. Så se till att du konsulterar lämpliga experter och tar hand om dig själv på bästa möjliga sätt.

Vad är PhenQ Meal Shake?

PhenQ Meal Shake är en matersättning från varumärket PhenQ. Det ger en snabb mättnadskänsla och hjälper till att effektivt gå ner i vikt. Den består av olika ingredienser som fungerar som en fettförbrännare samtidigt som den optimerar energinivån.

PhenQMealShake: min åsikt och köp till bästa pris
PhenQ Meal Shake är en matersättning från varumärket PhenQ.

Det som gör PhenQ Meal Shake så speciell är dess olika egenskaper som gör den till en effektiv fettförbrännare och aptitdämpande:

 • Varje portion av PhenQ Meal Shake har utformats för att ha mycket specifika effekter på fetteliminering;
 • Produkten ger en mättnadskänsla genom att ersätta en komplett måltid samtidigt som den säkerställer ett minimalt kaloriintag och ett maximum av näringsämnen;
 • PhenQ Meal Shake säkerställer maximalt energiintag;
 • Det stimulerar aktiveringsprocessen av AMPK, en mekanism som anses vara ”metabolismens motor”.

Hur fungerar detta substitut?

Vår kropp har ett speciellt enzym: AMP eller AMPK. Det senare är tänkt att effektivt eliminera överflödigt fett i kroppen. Men med åldern tenderar processen att sakta ner, och vi har svårt att naturligt minska fettmassan. Det är på nivån av dessa enzymer som PhenQ Meal Shake verkar genom att starta om ämnesomsättningen och öka dem. Om du vill veta mer om varumärket, upptäck min fullständiga fil på PhenQ.

På så sätt kan vår kropp eliminera fett mer effektivt och nästan omedelbart. PhenQ Meal Shake kan också ersätta en komplett måltid. Du kan äta det istället för frukost eller lunch. Allt du behöver göra är att dricka ett glas och du kommer att känna dig mätt i flera timmar. Du behöver inte ens äta mellanmål mellan måltiderna, vilket kommer att minimera onödigt kaloriintag.

Vem är PhenQ Meal Shake till för?

Enligt produktens egenskaper riktar sig PhenQ Meal Shake till olika kategorier av människor. För det första finns det de som vill gå ner i vikt på grund av övervikt, en önskan att banta sin figur eller fetma. I det senare fallet rekommenderas det att du övervakas noga av en läkare för att inte påskynda din ämnesomsättning.

PhenQ Meal Shake kan också konsumeras som en hälsosam måltidsersättning. Till exempel, under en hektisk dag på kontoret, kan du ta några om du inte har tid att gå till matsalen. Dess näringsintag är nästan detsamma som en balanserad måltid, men den är låg i kalorier. Slutligen kan du konsumera PhenQ Meal Shake om du vill undvika mellanmål mellan måltiderna, eller om du inte har tid. Om du till exempel tar denna produkt innan du lämnar under en lång resa kommer du att hålla dig igång till nästa måltid utan att känna dig hungrig.

Vad är PhenQ Meal Shake gjord av?

Vad konsumenter uppskattar om PhenQ-varumärket är dess transparens när det gäller ingredienserna som utgör dess produkter. Du kan tydligt känna till varje ingrediens som utgör PhenQ Meal Shake. Här är de :

Växtprotein

PhenQ Meal Shake innehåller cirka 15 g vegetabiliska proteiner. Ärtprotein utgör över 12g. Den innehåller de 9 essentiella aminosyrorna, nämligen arginin, leucin och isoleucin. Ärtprotein främjar muskelökning, vilket är viktigt för idrottare. Dessutom tas det lättare upp av kroppen jämfört med vassle eller kasein.

Därefter innehåller PhenQ Meal Shake nästan 1,5 g brunt risprotein. Det accentuerar ökningen av muskelmassa och ger en känsla av mättnad. Slutligen innehåller produkten 1,5 g hampaprotein. Den är rik på omega-3, fibrer, antioxidanter och vitaminer samt mineraler. Hampaprotein minskar aptiten samtidigt som det reglerar blodsockernivån.

Ashwagandha

Ashwagandha är en ingrediens som är känd för sina egenskaper att påskynda viktminskning, muskelmassaökning, styrka och minskning av stress och ångest. PhenQ Meal Shake innehåller nästan 300 g av den mest koncentrerade och kraftfulla formen av ashwagandha, nämligen KSM-66. KSM-66 skulle öka uthålligheten med mer än 13 % och minska kroppsfettet med 3,5 % på 6 veckor. Dessutom optimerar det testosteronnivåerna och förbättrar mäns sexuella hälsa.

InnoSlim

InnoSlim är en patenterad blandning av växtextrakt vars fördelar sägs främja viktminskning. Växterna som utgör InnoSlim är huvudsakligen ginseng och astragalus. Dessa växter är också kända för att vara effektiva för att minska aptiten. Slutligen låter InnoSlim dig reglera funktionen hos AMPK.

PhenQMealShake: min åsikt och köp till bästa pris
PhenQ Meal Shake innehåller cirka 15 g växtbaserat protein.

MCT olja

Det är ett derivat av kokosnötolja och hjälper till att ge tillräcklig energi och påskynda viktminskning. MCT-olja är också känd för att förbättra kognitiva funktioner, minne och koncentration. MCT-olja hjälper kroppen att bränna fett, speciellt när du vilar. Det stimulerar elimineringen av kroppsfett i form av energi, snarare än att dra på kolhydrater.

Reishi svamp

PhenQ Meal Shake innehåller 100 g Reishi-svampextrakt. Det är en ingrediens som används i forntida asiatisk medicin för att minska trötthet, öka energinivåerna och förbättra immuniteten. Det hjälper också till att reglera blodsockernivåerna och förbättra kognitiva förmågor.

Linmjöl

I PhenQ Meal Shake kan du hitta 11 g linmjöl som kommer från linfrön. Sammantaget har denna ingrediens följande egenskaper: den optimerar tarmhälsa och bekämpar inflammation. Linmjöl är rikt på omega-3, fibrer och vitaminer.

Vitaminer och mineraler

Här är listan över de viktigaste mineralerna och vitaminerna som finns i PhenQ Meal Shake:

 • Kaliumklorid ;
 • Magnesiumfosfat;
 • Kalciumkarbonat ;
 • Vattenfritt dikalciumfosfat;
 • Askorbinsyra (vitamin C);
 • Järn(II)fumarat;
 • Pulveriserad beredning av DL-alfa-tokoferolacetat;
 • Zinkaspartat;
 • Nikotinsyra;
 • Kaliumjodid;
 • Retinolacetat;
 • Mangancitrat;
 • Kalcium D-pantotenat;
 • Beredning av di-biotin;
 • Kopparsulfat ;
 • Metylkobalamin (vitamin B12);
 • Vita-alger D vegansk vitamin D3-preparat;
 • Pyridoxinhydroklorid (vitamin B6);
 • tiaminhydroklorid;
 • riboflavin;
 • Krompicolinat;
 • Folsyra ;
 • Vattenfri natriumselenit.

Andra ingredienser

Slutligen, nästa ingredienser utgör PhenQ Meal Shake:

 • Natriumklorid;
 • Smaker;
 • Kakao pulver ;
 • Kolinbitartrat;
 • Sukralos för att söta.

GÅ NER I VIKT EFFEKTIVT MED PHENQ MÅLTIDSSHAKE


 • Fri leverans
 • Prenumeration tillgänglig med 10% rabatt
 • 60 dagars pengarna-tillbaka-garanti
PhenQ Meal Shake Vanille

Beställ PhenQ Meal Shake nu på den officiella hemsidan

Vilka är fördelarna med PhenQ Meal Shake?

Jag kommer nu att erbjuda dig de viktigaste höjdpunkterna i samband med PhenQ Meal Shake.

Ersättning av en komplett måltid

PhenQ Meal Shake är känd för att kunna ersätta en hel måltid. Frukost eller lunch, om du inte har tid att äta det kan du mycket väl falla tillbaka på detta substitut. Den innehåller alla ingredienser som motsvarar en komplett måltid för att hålla sig i toppform utan att vara packad med kalorier.

PhenQMealShake: min åsikt och köp till bästa pris
PhenQ Meal Shake ersätter en komplett måltid, den innehåller mindre än 270 kalorier.

En utmärkt bantningsallierad

Även om PhenQ MealShake ersätter en hel måltid, innehåller den mindre än 270 kalorier. Dessutom innehåller den ingredienser som stimulerar viktminskning, inklusive InnoSlim, vars effektivitet är kliniskt bevisad. Du behöver bara kombinera konsumtionen av PhenQ Meal Shake med en hälsosam livsstil för att se övertygande resultat. De första områdena där viktminskning är snabbast synlig är bukområdet och midjan.

Komplett substitut som bekämpar begär

PhenQ Meal Shake ger en känsla av mättnad som hjälper dig att hålla till nästa måltid. På så sätt känner du inget behov av ett mellanmål, och du riskerar inte att bli hungrig. Produkten innehåller alla ingredienser som kroppen behöver för att fungera optimalt.

Utmärkt naturlig energiförstärkare

Sättet PhenQ Meal Shake fungerar på kroppen är som följer: det stimulerar elimineringen av kroppsfett genom att omvandla det till energi. Således använder din kropp överflödigt fett som bränsle för att fungera optimalt. Inte bara förstärks din energi, utan även din uthållighet, såväl som dina kognitiva förmågor.

Stimulering av muskelstyrka

PhenQ Meal Shake är en produkt som passar perfekt för idrottare. Den innehåller en viss mängd växtproteiner och andra ingredienser som kan stimulera proteinsyntesen. Som ett resultat drar du nytta av muskelökning, en förbättring av din fysiska styrka och din återhämtningsförmåga. Som en illustration skulle KSM-66 som utgör PhenQ Meal Shake öka muskelstyrkan med upp till 139%.

Perfekt substitut för resor och resor

Om du reser på långa resor eller om du är på frekventa resor kan du enkelt ta en portion PhenQ Meal Shake för att slippa gå till snabbmatsrestauranger. Förutom att konsumera hälsosammare och mer näringsrik mat, samlar du på dig färre kalorier. Slutligen, priset på PhenQ Meal Shake är billigare än på en snabbmatsrestaurang.

Hur konsumerar man PhenQ Meal Shake?

Så här konsumerar du din PhenQ Meal Shake:

 • Blanda en eller två skopor PhenQ Meal Shake i 250 till 500 ml vatten eller osötad mjölk;
 • Skaka kraftigt för att få en perfekt homogen blandning och konsumera sedan.

Varaktigheten av konsumtionen av PhenQ Meal Shake kan variera från 90 till 180 dagar. Detta är en gradvis viktminskning som inte är aggressiv för kroppen. Detta är anledningen till att förlusten sker smidigt och under en mer eller mindre lång period. Dessutom ger en ganska lång konsumtionsperiod din kropp tid att korrekt tillgodogöra sig alla fördelar med naturliga ingredienser. Detta gör viktminskning effektiv och hållbar och förhindrar dig från jojoeffekten.

PhenQMealShake: min åsikt och köp till bästa pris
Varaktigheten av konsumtionen av PhenQ Meal Shake kan variera från 90 till 180 dagar.

Var kan man köpa PhenQ Meal Shake?

För tillfället är PhenQ Meal Shake endast tillgänglig på den officiella webbplatsen från varumärket PhenQ. Så det är fortfarande omöjligt att få tag på dem i någon fysisk butik eller onlinebutik. Detta initiativ är en marknadsföringsstrategi för att undvika spridning av förfalskningar. Genom att begränsa åtkomsten till PhenQ Meal Shake till sin officiella hemsida, säkerställer det att konsumenterna får autentiska produkter. Betalningsmetoder från den officiella webbplatsen är olika och säkra. Du kan välja mellan Visa, MasterCard, American Express samt Skrill. Dessutom kan du välja hemleveransalternativet mot en leveransavgift.

GÅ NER I VIKT EFFEKTIVT MED PHENQ MÅLTIDSSHAKE


 • Fri leverans
 • Prenumeration tillgänglig med 10% rabatt
 • 60 dagars pengarna-tillbaka-garanti
PhenQ Meal Shake Vanille

Beställ PhenQ Meal Shake nu på den officiella hemsidan

Vilka är försiktighetsåtgärderna för att använda PhenQ Meal Shake?

PhenQ Meal Shake är en produkt gjord av ingredienser speciellt testade i laboratoriet för hälsosam och säker konsumtion. Sammantaget riskerar du inga biverkningar av att ta det. Jag rekommenderar dock inte dess konsumtion till växande barn, såväl som gravida och ammande kvinnor. Om du tar andra mediciner, rekommenderas det också att konsultera din läkare i förväg för att undvika dåliga interaktioner mellan produkten och din läkare. Slutligen, läs noggrant listan över ingredienser som utgör PhenQ Meal Shake. Du kommer att kunna se vilka du utvecklar en intolerans mot och en allergisk reaktion mot.

Min åsikt i detalj

Mitt totalbetyg: 4,3/5

I min reflektion tar jag hänsyn till olika faktorer för att utvärdera produkten, i fallet med en måltidsersättning, här är de kriterier som jag tog hänsyn till för den totala effektiviteten:

 • Sammansättningen: särskilt med mikronäringsämnen och makronäringsämnen, viktiga för viktminskning och hälsa,
 • Smaken av produkten: vilket gör att du inte blir illamående och kan följa programmet med nöje (detta är viktigt för regelbundet och därför effektivt intag av produkten för att få bättre resultat),
 • Mättnadskänslan är också viktig för att känna sig i bra form och inte känna sig hungrig för snabbt,
 • Priset måste vara rimligt för att vi ska kunna behålla regelbunden användning av måltidsersättningen,
 • Doseringen: att ta den dagliga dosen måste vara praktiskt och utan begränsningar.

PhenQ Meal Shake, som måltidsersättning, uppfyller till fullo dessa kriterier. Det är inte bara trevligt att konsumera, utan dess sammansättning är också av kvalitet. Dessutom ger det en mättnadskänsla som hindrar oss från att äta för mycket eller mellanmål mellan måltiderna. Produkten möter därför perfekt efterfrågan!

Sammansättningen: 4,5/5

PhenQ Meal Shake har antagit en smart strategi genom att införliva en hög mängd vitaminer och mineraler, vilket resulterar i närvaron av 24 vitaminer och mineraler, 16 g protein per portion och 13 g nyttigt fett.

Som jag förklarade i sammansättningsdelen av produkten, fann jag att PhenQ Meal Shake har inkluderat den patenterade Innoslim-blandningen. Denna teknik främjar viktminskning och stöder välbefinnande under bantning. Sammantaget ger kombinationen av ingredienser en optimal balans mellan de som främjar viktminskning och de som upprätthåller tillräckliga energinivåer!

Smak: 4,5/5

PhenQ Meal Shake erbjuder för närvarande 3 olika smaker: choklad, vanilj och jordgubbar och grädde. Valet är begränsat till 3 smaker men ur min synvinkel låter det dig diversifiera efter allas preferenser.

Jag föll för chokladsmaken som gjorde mig helt nöjd, smaken är verkligen jättegod. Detta kriterium är viktigt för mig, i den meningen att det tillåter regelbundet intag med stor glädje, mycket mer motiverande!

Pris: 4/5

När det gäller priset är notan något lägre, eftersom en enda påse innehåller sju måltider för summan av cirka 15 euro, eller 2,14 euro per måltid. Priset kan därför snabbt öka om inte skotten du vill göra. Å andra sidan finns det ett abonnemang som gör att du kan spara 10% på dina köp!

Användarrecensioner

PhenQ Meal Shake är en måltidsersättning som har vunnit över många konsumenter tack vare dess anmärkningsvärda fördelar. Generellt sett, personer som har konsumerat PhenQ Meal Shake framhäver effektiviteten av produkten på viktminskning och dess förmåga att ersätta måltider. Resultaten finns där utan att produkten är överprissatt heller.
Här är vad några av dem delade om sina PhenQ Meal Shake användarrecensioner:

GÅ NER I VIKT EFFEKTIVT MED PHENQ MÅLTIDSSHAKE


 • Fri leverans
 • Prenumeration tillgänglig med 10% rabatt
 • 60 dagars pengarna-tillbaka-garanti
PhenQ Meal Shake Vanille

Beställ PhenQ Meal Shake nu på den officiella hemsidan

Slutsats: min åsikt i några få ord

Sammanfattningsvis är PhenQ Meal Shake ett av de bästa bantningsalternativen jag har testat. Faktum är att produkten är välsmakande och den är mycket komplett, vilket gör att den kan ersätta en måltid. Det låter dig gå ner i vikt hälsosamt samtidigt som du undviker att skada kroppen. Det skapar inga näringsbrister, vilket är ganska ovanligt i en produkt som ska hjälpa dig att gå ner i vikt. Varumärket PhenQ är också känt för att vara en referens i distributionen av bantningsprodukter. PhenQ Meal Shake bygger på varumärkets rykte och vinner lättare användarnas hjärtan. De många lovordande vittnesmålen till hans ära är bevis på detta.

Dessutom är det en produkt med utmärkt valuta för pengarna. I slutändan rekommenderar jag att du köper PhenQ Meal Shake. Om du letar efter en produkt som erbjuder icke-aggressiv viktminskning för din kropp, kommer du inte hitta bättre. Å andra sidan, förvänta dig inte resultat efter några dagar. Håll ut och låt ingredienserna verka på din kropp. Om du letar efter alternativ för måltidsersättning har jag skrivit min jämförande artikel om de bästa måltidsersättningarna som undersöker de olika alternativen som finns på marknaden.

Alternativen

När du letar efter en måltidsersättning är det alltid trevligt att utforska olika alternativ för att hitta den som passar dig bäst. Även om PhenQ Shake Meal som jag berättar om i den här artikeln kan verka intressant, här är några alternativ som du kanske också gillar: