Fat Binder: min åsikt och köp till bästa pris

[Artikeln uppdaterad den 10/10/2023]

Det bör noteras till en början att ett fettbindare är mycket annorlunda än ett fettförbrännare (fettförbrännare). Fettförbrännare används för att bränna fett som lagras i kroppen. Istället hjälper Fat Binders till att förhindra fettlagring. Näringsämnen från maten absorberas längs tarmkanalen och överförs till kroppen för användning vid behov. Ett fettbindare syftar i huvudsak till att förhindra absorption av fett, så att det inte kan lagras. På grund av sin verkan betraktas fettbindare som medicintekniska produkter snarare än kosttillskott.

Innan du läser vidare

Jag är ingen expert på det här området, men jag brinner för kost och hälsa.

De artiklar du hittar på min webbplats är resultatet av djupgående forskning som jag gärna vill dela med mig av. Jag vill dock betona att jag inte är någon hälso- och sjukvårdspersonal och att mina råd inte på något sätt ska ersätta dem från en kvalificerad läkare. Jag är här för att vägleda dig, men det är viktigt att du vänder dig till en läkare om du har specifika frågor eller medicinska problem. Ditt välbefinnande är viktigt. Så se till att du konsulterar lämpliga experter och tar hand om dig själv på bästa möjliga sätt.


Uppdatering : Fat Binder är nu ersatt av CLA (Conjugated Linoleic Acid), mer effektivt och till ett mer konkurrenskraftigt pris!
du kan läsa min artikel i detalj om ALC här ! Upptäck annars alternativen längst ner på sidan!

ÖKA FETTFÖRBRÄNNINGEN MED ALC


 • Tillverkad i Storbritannien
 • Kapslar som är lätta att svälja
 • En flaska för en 2-månaders behandling
 • Priser för nedtrappning

Köp ALC nu

Fettbindemedel Pris

Meddelande och handlingsförlopp

Fettbindemedel

Den viktigaste aktiva ingrediensen i fettbindare är en polysackarid som kallas kitosan. Denna kolhydratmolekyl, som består av både en acetylerad och deacetylerad enhet av glukosamin, bildas av ett naturligt derivat av glukos (kitin) som behandlas med en alkali. Intressant nog kommer kitin i sig från exoskeletten av kräftdjur och insekter som krabba och räkor. Enligt nutritionister är det nästan lika rikligt som cellulosa som finns i växternas cellväggar. Kommersiell användning av kitin stannar dock inte vid fettbindare och ämnet har använts för sårläkning för att skapa konstgjord hud, som en svampdödande medel i kosmetika och till och med för att tillverka kontaktlinser.

Hur kitosan påverkar fettlagringen beror på dess förmåga att fästa vid fett i magen innan matsmältningen. När det konsumeras löses kitosan i magsaften och förvandlas till en gel. Denna form av fiber skiljer sig från andra konsumtionsformer på grund av dess positiva jonladdning, som gör att den kan binda med lipider och fetter som består av negativa joner.

Kitosans höga emulgerande egenskaper gör att den kan fästa på fettdroppar i organ. Denna massa av kitosan och fett kommer sedan att överföras till tarmarna från magen. I detta skede kommer kitosan att omvandla olösliga fettavlagringar till en form som inte längre kan brytas ned av matsmältningsenzymer. I grund och botten kommer fettbindaren att fånga fett och skydda kroppen från att absorbera dem.

Fettbindare på apotek: priser och förmåner

Många föredrar fettbindare framför andra kosttillskott helt enkelt för att de har många fördelar. Medan andra piller vanligtvis riktar sig mot det centrala nervsystemet, vilket kan orsaka problem, fungerar fettbindare bara i tarmarna, vilket gör dem helt säkra för alla.

Enligt experternas åsikt är dessa också de snabbast verkande bantningspillerna. Patienten tar helt enkelt sin dos direkt efter en måltid och de börjar arbeta direkt. Man kan spara kalorier på den allra första måltiden och se resultat efter de första dagarna.

De flesta av dessa piller undertrycker också aptiten och förbättrar ämnesomsättningen, vilket gör dem till bra allierade för viktminskning. Patienten behöver inte ens arbeta medan han tar detta tillskott. Många människor har sett betydande minskningar av kroppsfett utan att behöva diet eller träna.

Fördelar med fettminskning

Bevis erhölls i djurmodeller där råttor fick en diet med hög fetthalt och smältbarheten av de konsumerade fetterna undersöktes. En sådan studie tog en fettgrupp på en fettrik kost som kompletterades med olika typer av kostfiber. Efter en tvåveckors dietperiod samlades djurens avföring upp och av de 23 kostfibrer som konsumerades hade kitosan en signifikant högre nivå av fettutsöndring. Resultaten visade att fettsmältbarheten minskade med 50 % jämfört med kontrollen. Med andra ord lämnade 50 % av det konsumerade fettet kroppen oabsorberad.

En studie tog en grupp på 134 överviktiga vuxna och matade dem med 500 mg kitosantabletter, sex gånger om dagen. I slutet av studien mättes viktminskning, fettmassa, fettprocent och kroppssammansättningsindex. Jämfört med placebo visade kitosankonsumtionen en viktminskning på 2,8 pund, inklusive 2,6 pund kroppsfett. Detta skulle indikera en 78% större fettförlust i gruppen som fick kitosan. Dessutom visade denna grupp minskad kroppsfettprocent och bättre förbättringar av kroppsfettindex.

En annan 6-veckors studie på vuxna tittade på effekten av att kombinera detta lågpristillägg med andra viktminskningstillskott, nämligen glukomannan, C-vitamin och bockhornsklöver. Dessa forskare fann att kombinationen av dessa föreningar resulterade i statistiskt signifikant kroppsviktsminskning hos vuxna, utan att ändra antalet förbrukade kalorier. Medan kontrollerna inte gick ner i vikt, tappade gruppen som fick tillskotten 5 pund. Kontrollerna fick upp 0,2 kg fett, medan tilläggsgruppen tappade 2 kg fett.

Uppdatering : Fat Binder är nu ersatt av CLA (Conjugated Linoleic Acid), effektivare och till ett mer konkurrenskraftigt pris!
du kan läsa min artikel i detalj om ALC här ! Upptäck annars alternativen längst ner på sidan!

ÖKA FETTFÖRBRÄNNINGEN MED ALC


 • Tillverkad i Storbritannien
 • Kapslar som är lätta att svälja
 • En flaska för en 2-månaders behandling
 • Priser för nedtrappning

Köp ALC nu

Fördelar på kolesterolnivåer

Andra studier visar att fördelen med fettbindare inte enbart är begränsad till viktminskning. En intressant studie publicerad i Journal of American College of Nutrition mätte lipidhalten i blod och avföring efter att ha intagit kitosan. De fann att serumlipoproteiner och serumkolesterolnivåer reducerades avsevärt. Detta skulle indikera en anti-kolesterolemisk effekt av användning av fettbindare och positiva kardiovaskulära hälsofördelar.

En annan studie tog 84 försökspersoner med höga till måttliga kolesterolnivåer och gav dem 1,2 g per dag av kitosan eller placebo. Deras resultat indikerade en signifikant minskning av totalkolesterol jämfört med placebo, och i en undergrupp av äldre individer (60 år och äldre) visade ytterligare minskningar av totalkolesterol och låg lipoproteindensitet. Detta skulle återigen visa hälsofördelarna med fettbindare för att förbättra kolesterolet.

Naturligt fettbindemedel
Fettbindare är ofta gjorda av 100% naturliga produkter.

Är fettbindare säkra?

Fettbindare ger en säker metod att gå ner i vikt och kan binda fett utan att påverka hur kroppen normalt fungerar. De flesta fettbindare är 100 % naturliga och orsakar inga biverkningar. I allmänhet, när du tar något fettbindemedel, är det bäst att följa en hälsosam kost för att gå ner i vikt effektivt. Denna kombination ger det bästa resultatet.

Enligt läkares åsikt ger ett fettbindemedel ett effektivt sätt att minska kaloriintaget från din kost och gå ner i vikt effektivt. Det minskar fettkonsumtionen med upp till 28%. Denna typ av produkt fungerar genom att binda till fettmolekyler i kosten för att minska fettupptaget i kroppen och minska kaloriintaget, vilket möjliggör viktminskning över tid.

Är fettbindare effektiva?

Forskning, studier och användarrecensioner visar att fettbindare är effektiva och att de minskar mängden fett och kalorier vi får i oss. Eftersom människor är olika, så är deras resultat. Vissa kan lätt börja gå ner i vikt med de bästa kosttillskotten, men för andra kommer det att ta längre tid och de kommer också att behöva ägna lite mer uppmärksamhet åt sina mat- och träningsvanor för att få ut så mycket som möjligt av produkten.

Alla budgetfettbindare fungerar inte på samma sätt. Det rekommenderas att endast prova de bästa produkterna med beprövade ingredienser, utmärkt feedback och utmärkt kundservice.

Inköp och leverans av Fat Binder

Fat Binder kan köpas från vanliga kosttillskottssäljare. Du måste dock se till att du endast kontaktar välrenommerade återförsäljare. Förfalskningar är legio och du kan lätt bli lurad. Apotek är de lämpligaste ställena att köpa ditt fettbindemedel. Du kan kontakta tegel- och murbruksapotek eller onlineapotek.

Utanför apotek rekommenderas att kontakta tillverkarens officiella webbplats. Genom att göra det är vi säkra på att ha autentiska produkter. Dessa webbplatser levererar i allmänhet över hela världen och erbjuder garantier som ”pengarna-tillbaka-garantin”. Leverans av produkter är mycket snabb och tar bara några dagar.

Uppdatering : Fat Binder är nu ersatt av CLA (Conjugated Linoleic Acid), effektivare och till ett mer konkurrenskraftigt pris!
du kan läsa min artikel i detalj om ALC här ! Upptäck annars alternativen nedan!

ÖKA FETTFÖRBRÄNNINGEN MED ALC


 • Tillverkad i Storbritannien
 • Kapslar som är lätta att svälja
 • En flaska för en 2-månaders behandling
 • Priser för nedtrappning

Köp ALC nu

Alternativen

Inte intresserad av den ersatta Fat Binder-formeln? Inga problem ! Du hittar alternativen för fettförbrännare nedan: