Capsiplex: min åsikt och köp till bästa pris

[Artikeln uppdaterad den 10/10/2023]

Capsiplex eller CapsiplexTM, inte att förväxla med Capsiplex Sport (från samma tillverkare), är en kaloriförbrännare som introducerades på marknaden 2010. Den har haft bländande framgångar över kanalen och över Atlanten. Och av goda skäl sägs det vara bantningskapseln eller åtminstone stjärnornas ”bantningshemlighet”. Till exempel :

 • Kelly Osbourne, engelsk modedesigner, skådespelerska och sångerska, hävdade offentligt att hon köpt och använt Casiplex för att hålla sig i form;
 • Amerikanskan Jennifer Lopez säger att hon tog Capsiplex för att bli av med sina vikter efter förlossningen;
 • Britney Spears sa att hon använde Capsiplex bantningskapsel för att få en smal kropp;
 • Brad Pitt vittnar också om effektiviteten av Capsiplex som en viktminskningskapsel.

Ska vi lita på dessa stjärnor? Vad är Capsiplex egentligen värt? Vad innehåller den? Var och hur får man tag i det? Det är på denna uppsättning frågor och många andra som du ställer dig själv som jag ska försöka besvara exakt i raderna som följer!

Innan du läser vidare

Jag är ingen expert på det här området, men jag brinner för kost och hälsa.

De artiklar du hittar på min webbplats är resultatet av djupgående forskning som jag gärna vill dela med mig av. Jag vill dock betona att jag inte är någon hälso- och sjukvårdspersonal och att mina råd inte på något sätt ska ersätta dem från en kvalificerad läkare. Jag är här för att vägleda dig, men det är viktigt att du vänder dig till en läkare om du har specifika frågor eller medicinska problem. Ditt välbefinnande är viktigt. Så se till att du konsulterar lämpliga experter och tar hand om dig själv på bästa möjliga sätt.

Capsiplex pris

Presentation av Capsiplex, kaloriförbrännare

Capsiplex är ett märke av Bauer Nutrition. Den tillverkas i Wolfson Bergs laboratorier i Larnaca, Cypern, under ledning av ett team av medicinska rådgivare med erfarenhet av utveckling av kosttillskott.. På sin officiella hemsida förklarar Bauer Nutrition att detta tillskott fungerar enligt en naturlig och relativt enkel princip baserad på ökad energiförbrukning för att framkalla betydande viktminskning. Capsiplex presenteras alltså som en bantningskapsel. Bauer Nutrition går längre genom att lyfta slöjan på huvudingrediensen: det är Capsium, mer känd som ”hot red pepper”.

Enligt Bauer Nutritions medicinska rådgivare tillåter kryddig röd paprika bättre kaloriförbrukning, accelererad ämnesomsättning och förbättrad uthållighet. Enligt tillverkaren kan ackumulering av fett i problemområden i kroppen inte motstå den exklusiva formeln för tillägget. Ta en kapsel Capsiplex varje dag (istället för flera kapslar till några fettförbrännare) är tillräckligt för att påskynda termogenesen och inducera den snabba nedbrytningen av fettceller.

Dessutom ökar Capsiplex energin hos sina användare. Men för att återskapa dessa effekter genom att konsumera kryddig röd paprika, måste du ta 10 g dagligen i flera veckor. Det är bekvämare och mer rimligt att ta Capsiplex vars koncentrerade formulering, baserad på Omnibead-teknologi, främjar absorptionen av kapsium utan den minsta irritation av mag- och munvägarna.

Vilka är de förväntade fördelarna med att ta Capsiplex?

Tillverkaren säger det tydligt på sin webbplats: användare av kosttillskottet kan förvänta sig att bränna ytterligare 278 kalorier före, under och efter sina fysiska aktiviteter (träningspass eller andra dagliga övningar). Han specificerar att vi kan förvänta oss att brinna:

 • 3 % fler kalorier före fysisk ansträngning;
 • 3 % fler kalorier under fysisk träning;
 • och 12 gånger fler kalorier under de första 60 minuterna efter sportaktiviteter.

Det står att tillägget kommer att hjälpa sina användare att kontrollera sin aptit, öka sin ämnesomsättning, öka sin energi och avsevärt minska sitt kroppsfett.

GÅ NER I VIKT SNABBARE MED CAPSIPLEX


 • Bevisad effektivitet
 • Snabbar upp ämnesomsättningen
 • Hjälper till viktminskning

Köp Capsiplex nu

Sammansättning

Capsiplex tackar sin effektivitet inte bara till den kryddiga röda paprikan (huvudingrediensen) utan också till tre naturliga komponenter vars effekter inte är försumbara i förlustprocessen. Så låt oss ta en titt på dessa fyra värdefulla ingredienser som till stor del bidrar till viktminskningskapselns popularitet.

Capsicum extrakt

En kapsel innehåller 80 mg hett röd paprikaextrakt som kallas Capsicum Annuum. Den innehåller flera alkaloider som dihydrocapsaicin och capsaicin. Capsaicin är känt för att stimulera produktionen av noradrenalin och adrenalin, två hormoner som främjar förbränningen av lagrade fetter och sockerarter. Och det är inte allt! Capsaicin sägs också kunna omvandla vita fettceller till bruna fettceller, som är kända för att bränna kalorier. Vi förstår bättre varför tillverkaren av detta tillägg valde Capsicum som huvudingrediens.

Flera studier har visat fördelarna med röd paprika i bantningskapslar. En av dem, som genomfördes i USA 2013, bestod av att ge 2,6 mg capsaicinoider (extrakt av varm röd paprika) till deltagarna under 6 dagar. En ökning av energiförbrukningen och bibehållande av ämnesomsättningen på en hög nivå (utan att sakta ner) observerades. Enligt forskarnas åsikt inducerar capsaicinoider (som paprika är en del av) en liten ökning av kroppsfett på grund av deras termogena natur, och ökar termogenesen och bidrar därmed till oxidationen av fetter.

Koffein

I en Capsiplex fettförbrännarkapsel finns det 138 mg koffein. (Observera att det rekommenderade dagliga intaget är 200 mg till 300 mg för en frisk vuxen.) Denna alkaloid, som upptäcktes 1819, stimulerar hjärt- och nervsystemet. Koffein främjar frisättningen av fetter (lipolytisk effekt), ökar termogenesen och inducerar fettförbränning (termogen effekt). Det minskar aptiten och ger dig en känsla av mättnad. Det ökar koncentrationen och vakenheten och hjälper sedan till att bli mer uthållig genom minskad känslighet för trötthet. Forskare försökte förstå sambandet mellan ämnesomsättning, det termogena svaret på koffein och viktminskning hos kvinnor som lider av fetma. De kom till slutsatsen att administrering av vattenfritt koffein inducerade gradvis viktminskning hos kvinnor som klagade över fetma.

Kaffe
Capsiplex innehåller koffein, som främjar fettfrisättning

Piperin

Utvunnet från svartpeppar hjälper piperin till att sänka nivån av glukos och det onda kolesterolet i blodet. Dessutom, denna alkaloid doserad med 5 mg per Capsiplex-kapsel, ökar ämnesomsättningen, hjälper till att ta bort vita fetter från deras lagringsutrymmen och att använda dem som energi. Användbarheten av piperin visades under en studie utförd på gnagare. De senare utsattes för en diet mycket rik på lipider i 2 månader så att de utvecklade metaboliska reaktioner kopplade till fetma. Därefter delades de in i 2 grupper.

De i den första gruppen fortsatte den fettrika dieten medan individer i den andra gruppen dessutom fick 40 mg/kg piperin i 21 dagar. Forskargruppen observerade att gnagare som fick piperin upplevde en ökning av det goda kolesterolet och en minskning av det onda kolesterolet. Dessutom gjorde administrationen av piperin det möjligt att bromsa ackumuleringen av fett tack vare aktiveringen av enzymer som proteinlipas.

Vitamin B3

Förutom att främja regleringen av blodsocker, dåliga kolesterolnivåer och omvandlingen av näringsämnen till energi, använder vitamin B3 eller niacin ett antiinflammatoriskt medel på fettvävnad. Vitamin B3 finns i Capsiplex med 16 mg per kapsel eftersom det bidrar till frigörandet av energi från fetter, proteiner och kolhydrater. Som ett resultat använder kroppen denna energi mer effektivt.


För folk som föredrar ett videoformat gjorde jag en kort 3-minuters video som presenterar Capsiplex. Det är precis här! :

GÅ NER I VIKT SNABBARE MED CAPSIPLEX


 • Bevisad effektivitet
 • Snabbar upp ämnesomsättningen
 • Hjälper till viktminskning

Köp Capsiplex nu

Hur ska du ta Capsiplex?

Capsiplex bantningskapsel är mycket kraftfull. Det är därför som doseringen består av att ta en enda kapsel, en gång varje dag enligt följande.

Dag utan fysisk träning

Det är lämpligt att ta en kapsel med ett glas vatten på morgonen, särskilt före frukost, för att tillägget ska verka längre under dagen.

Träningsdag

Det rekommenderas starkt att du tar en Capsiplex-kapsel en timme eller trettio minuter innan du börjar din fysiska aktivitet. Denna försiktighetsåtgärd gör att du kan dra full nytta av kapseln för att gå ner i vikt. Dess Capsaicin-innehåll (vars termogena verkan är obestridlig) är en tillgång för människor som vill gå ner i vikt effektivt. Det hjälper faktiskt att öka ämnesomsättningen före, under och efter fysiska övningar för att bränna mer fett och förbättra uthållighet och prestation.

Oavsett om det är en träningsdag eller inte så rekommenderas det inte att ta detta kosttillskott på eftermiddagen, på grund av dess koffeininnehåll. Koffein kan orsaka sömnlöshet för vissa användare som är känsliga för det. Gör i alla fall inga misstag: även om du glömmer ett tag, försök inte kompensera för det. Tänk på att denna bantningskapsel tas en gång, på morgonen med ett glas vatten.

Fungerande

På grund av den obestridliga kvaliteten på dess ingredienser och deras noggrant uppmätta doser, visar Capsiplex enorma effekter i kroppen. Effekter som i sin tur orsakar reaktioner som gynnar viktminskning.

Acceleration av ämnesomsättningen

På grund av sin noggranna dosering av capsaicin och koffein, accelererar Capsiplex bantningskapseln ämnesomsättningen genom att aktivera termogenesen. Denna lätta ökning av värmen i kroppen kommer att inducera lipolys eller fettförbränning som gör att kroppen får den energi som krävs för fysiska ansträngningar. Denna förbränning av fettvävnad och denna energiproduktion som utförs genom termogenes är möjliga eftersom kroppen använder tillgängligt brunt fett.

Vetenskaplig forskning har lyckats bevisa, sedan 2009, att brunt fett inte är privilegiet för övervintring av djur och spädbarn. Vi vet nu att vuxna män och kvinnor också har brunt fett, lagrat i områden som nacke, armhålor och runt ryggraden, hjärtat och njurarna. Som sagt, bruna fetter kommer, under effekten av Capsiplex, att bränna kalorier för att säkerställa termogenes och bränna vita fetter som samlats i områden som buken, höften och låren för att producera den energi som organismen behöver.

Arbete att göra för att komma tillbaka på rätt spår
Arbete att göra för att komma tillbaka på rätt spår? Vissa produkter kan hjälpa dig.

Ökad kaloriförbränning i samband med sportaktiviteter

Enligt specialisternas åsikt tenderar vi att bränna många kalorier under fysisk aktivitet (tack vare bruna fetter. Capiplex gör att du kan göra ännu mer. Som en indikation föreslår forskare i genomsnitt 278 kalorier förbrända före, under och upp till 60 minuter efter sport, använda kapseln för att gå ner i vikt Men hur får man tillräckligt med brunt fett för att bränna kalorier, framkalla termogenes och bränna vita fetter för att producera energi som kroppen behöver?

Svaret är mycket enkelt tack vare ett hormon, irisin, och tack vare sport och/eller frisiska. Enligt forskarnas åsikt kan du genom att cykla i en timme utsöndra irisin och producera lika mycket brunt fett från vitt fett som 15 minuters frossa vid en temperatur på runt -19°C. Enligt forskarnas uppfattning tillåter 100 g brunt fett förbränning av cirka 100 g vitt fett. För ordens skull upptäcktes irisin först 2012 av forskare vid Harvard University.

Aptitkontroll på grund av aptitdämpande effekt

Enligt forskarnas åsikt är capsaicin en naturligt aptitdämpande medel. I detta ämne visar en studie utförd vid University of Laval i Quebec, i synnerhet av Physical Activity Sciences-laboratoriet, att capsaicin aktiverar mättnad i hjärnan, tack vare dess likhet med en molekyl som finns i hypotalamus. Även om det tack vare Omnibead-teknologin inte bränner munhålan eller matstrupen så behåller capsaicin sina egenskaper. Det ger en känsla av mättnad. I princip har du inte längre cravings och du mellanmål eller mellanmål inte längre som tidigare.

Dessutom äter du inte samma mängd mat. Du är mindre men du känner ingen brist. Tvärtom känner du dig bekväm som om ditt matintag alltid varit så reducerat. På lång sikt låter Capsiplex dig anta en hälsosammare matvana, så att du inte ens efter att du har slutat ta kapseln kommer att drabbas av jojoeffekten eftersom du har fått för vana att vara mer observant på innehållet på din tallrik.

Ökning av bra fetter och minskning av dåliga fetter

Capsiplex, på grund av dess niacinhalt, minskar blodlipidnivåerna avsevärt. Bantningskapseln sänker nivån av dåligt kolesterol och ökar nivån av bra kolesterol. följaktligen kommer din goda kolesterolnivå att förbättras och främja effektiv vaskularisering av fettvävnader. Din kropp kommer då att kunna hitta och bättre använda (därför eliminera) det lagrade fettet.

GÅ NER I VIKT SNABBARE MED CAPSIPLEX


 • Bevisad effektivitet
 • Snabbar upp ämnesomsättningen
 • Hjälper till viktminskning

Köp Capsiplex nu

Bieffekter

Visst, Capsiplex bantningskapsel är formulerad av naturliga och till synes pålitliga ingredienser. Men komponenternas naturliga natur är inte en garanti för säkerhet för alla. Det kan finnas personer som är allergiska mot en naturprodukt som ändå gör nytta för det största antalet användare. Detta är särskilt fallet med capsaicin: vissa människor är allergiska mot det så att de inte kan bota det genom att ta Capsiplex. Gastrisk reflux, sveda och magirritation kan förekomma hos personer som inte kan tolerera Capsaicin.

Andra människor tenderar att utveckla en större eller mindre känslighet för koffeinet i denna viktminskningskapsel. Det är i alla fall inte alla användare som reagerar på samma sätt på detta kosttillskott. Koffeinkänslighet eller till och med en överdos kan orsaka dåligt humör, irritabilitet, ökad hjärtfrekvens, sömnlöshet, yrsel. I mycket sällsynta fall kan människor få panikattacker. efter intensiv fysisk ansträngning. Om du tar medicin är det bättre att avstå från att ta Capsiplex Annars kan du rådfråga en läkare innan du tar denna kapsel för att gå ner i vikt.

Leende kvinna
Hitta din figur och le igen

Kontraindikationer

I vilka fall ska du inte ta Capsiplex? Endast en kapsel måste administreras inom en 24-timmarsperiod. Att ta Capsiplex rekommenderas inte för följande personer:

 • barn under 18 år;
 • gravid kvinna;
 • ammande kvinnor;
 • patienter som lider av kardiovaskulära störningar;
 • patienter som genomgår medicinsk behandling eller personer som tar minst ett annat kosttillskott; Dessa patienter måste rådfråga sin läkare innan de tar Capsiplex.

Rekommendationer och råd för användning

Det rekommenderas att förvara bantningskapseln utom räckhåll för barn. Du bör inte ta denna bantningskapsel när du redan har tagit den på morgonen. Framför allt, försök inte ta det på eftermiddagen eller på kvällen vid sänggåendet. Om du planerar att gå ner 8 till 10 kg måste du följa en kurs på 2 till 3 månader. Utöver detta mål, det vill säga om du vill gå ner 12 till 15 kg fettmassa, planera för en 6-månaders behandling uppdelad enligt följande: 3 månader i rad, en månads paus, sedan 3 månader till i en rad. Enligt specialisternas åsikt kommer du att få snabba och mycket intressanta resultat om du kombinerar din Capsiplex-behandling med en hälsosam, balanserad kost och några vanliga sportaktiviteter (inte nödvändigtvis intensiva) som promenader, dans, cykling och simning.

Min åsikt i detalj

Mitt totalbetyg: 3,8/5

Här är kriterierna jag tog hänsyn till för att bestämma dess totala effektivitet:

 • Sammansättning: Jag är särskilt uppmärksam på de mikronäringsämnen och makronäringsämnen som finns, eftersom de spelar en viktig roll för viktminskning och upprätthållande av god hälsa. Det är viktigt för mig att se till att fettförbrännaren innehåller de nödvändiga näringsämnena.
 • Rykte: Förtroende är viktigt för mig. Så jag får reda på produktens rykte och varumärkets trovärdighet. Jag tycker om att välja produkter som möter konsumenternas förväntningar.
 • Att känna sig mätt: Inget är värre än att uppleva för tidiga cravings. Jag letar efter en fettförbrännare som ger en bestående mättnadskänsla, för att hålla mig pigg och undvika mellanmål.
 • Pris: Självklart är pris också ett viktigt kriterium. Jag vill att fettförbrännaren ska vara prisvärd, så att jag kan använda den regelbundet utan att oroa mig för mycket över min budget.
 • Dosering: Ett praktiskt och stressfritt intag är en stor fördel för mig. Jag gillar när den dagliga dosen är lätt att ta, utan att kräva komplex organisation.

Genom att ta hänsyn till alla dessa kan jag noggrant utvärdera den övergripande effektiviteten av en fettförbrännare.

Sammansättningen: 4,5/5

Capsiplex utmärker sig för sin naturliga sammansättning som framhäver fördelarna med paprika, en nyckelingrediens som härrör från cayennepeppar. Capsicum har termogena egenskaper, vilket betyder att det kan öka ämnesomsättningen och främja fettförbränning. Detta naturliga ämne är känt för sin potential att öka energiförbrukningen och främja viktminskning. Förutom paprika kan Capsiplex även innehålla andra naturliga ingredienser som koffein, känt för sina energigivande effekter, och piperin, extraherat ur svartpeppar, vilket kan förbättra näringsupptaget. Denna naturliga sammansättning av Capsiplex är en fördel för dem som föredrar att välja produkter baserade på ingredienser av vegetabiliskt och naturligt ursprung i sin viktminskningsresa!

Beryktat: 4/5

Capsiplex-företaget åtnjuter en viss ryktbarhet inom området kosttillskott för viktminskning, men av finsmakare eller amatörer. Capsiplex-varumärket har lyckats vinna förtroende hos användare, främst utomlands, tack vare sitt etablerade rykte och sin närvaro på marknaden under en tid. Dessutom drar den ofta nytta av positiva recensioner och vittnesmål från nöjda användare, vilket bidrar till att stärka dess trovärdighet.

Pris: 3/5

Capsiplex kosttillskott erbjuds till genomsnittliga priser, men med oväntade bonusar. Att köpa en enkel låda kostar 59,99 €, vilket möjliggör en 30-dagars kur, eftersom varje låda innehåller 30 kapslar. Genom att köpa två boxar får du tre boxar (en box gratis). Detta ger dig möjlighet att följa en 3-månaders behandling. Detta köpalternativ rekommenderas för personer som vill testa kapseln för viktminskning, med garantin ”Nöjd eller återbetald” efter 60 dagars användning.

Kundrecensioner: Capsiplex är effektivt men inte en mirakelkapsel

På grund av dess effektivitet och dess antagande av kändisar, säljer Capsiplex bantningskapsel som smör. På sociala nätverk och i traditionella medier är vittnesmål från nöjda kunder legio. Det bör dock noteras att tillägget förvisso är effektivt för ett mycket stort antal människor, men kanske inte fungerar för andra.

På tillverkarens hemsida kan kunderna ge sina synpunkter. När vi läser dessa recensioner ser vi en slående kontrast. Capsiplex bantningskapsel fungerar perfekt för vissa kunder som är glada över att ha tappat tiotals kilo fett. Detta är till exempel fallet för Eglantine som vittnar om att ha gått ner 21 kg på ett år. Hennes man förlorade 8 på bara 120 dagar.

Å andra sidan fungerade inte viktminskningskapseln för vissa kunder. Detta är särskilt fallet för Agathe som, trots en behandling förknippad med en timmes idrott per dag, ännu inte har fått det förväntade resultatet. Följde Agathe instruktionerna korrekt? Har hon använt Capsiplex under en rimlig tid? Väldigt smart som kan svara på dessa frågor! Och det är ofta denna partiskhet som talar för att det är bättre att ta kundrecensioner med en nypa salt eftersom inte alla konturer av den situation som en kund upplevt är klarlagda.

Om du föredrar formatet ”ren recension”, här är några vittnesmål samlade på Capsiplex:

Robert förklarar: ”Jag har provat flera olika produkter men jag skulle säga att den här är min absoluta favorit. Jag har använt den i några veckor nu och jag kan nu märka att min kropp är lite mer muskulös.”

John säger: ”Jag har använt dessa produkter förut och har precis köpt mitt andra köp! Jag har definitivt sett förbättringar i min fysik! Jag kan inte vänta på min nästa leverans!”

Kan man köpa Capsiplex bantningskapslar på apotek?

Utanför Storbritannien och USA kan denna bantningskapsel inte köpas på apotek. För att få det måste du göra en beställning på den officiella webbplatsen för Bauer Nutrition, ägare av varumärket Capsiplex. Väl på den här sidan kommer du att inse att det också finns flera andra specialiteter och kosttillskott. Med denna mängd produkter tillgängliga för köp liknar webbplatsen ett onlineapotek men är det inte.

Hur går leveransen till?

Bauer Nutrition levererar Capsiplex var som helst i världen, till den adress som anges vid beställningstillfället. När priset har betalats av kunden paketeras och skickas bantningskapseln inom 24 timmar, så att kunden kan få sitt paket mellan 24 och 48 arbetstimmar, speciellt om de befinner sig i Europa. I allmänhet är det möjligt att följa leveransen av paketet på transportörens hemsida. Som sagt, tänk på att vissa transportörer levererar först efter 3 dagar.

GÅ NER I VIKT SNABBARE MED CAPSIPLEX


 • Bevisad effektivitet
 • Snabbar upp ämnesomsättningen
 • Hjälper till viktminskning

Köp Capsiplex nu

Alternativen

Om du letar efter en produkt för att dämpa din aptit och hantera din vikt, och är intresserad av Capsiplex men inte väljer denna, finns det många alternativ tillgängliga på marknaden. I min fettförbrännare jämförelse artikel, genomförde jag en detaljerad analys av dessa produkter och satte dem i direkt konkurrens. Du kommer att hitta värdefull information som hjälper dig att fatta ett välgrundat beslut!
Här är några alternativ: