Kolloidalt silver med många dygder

[Artikeln uppdaterad den 10/10/2023]

Vad handlar det om ?

Kolloidalt silver är en jonisk lösning av färglöst flytande silver. Vattnet som används är först ultrarenat och 99,99 % rena silverelektroder är nedsänkta i det för att producera detta kolloidala silver. Enligt medicinsk litteratur är denna kolloid väldigt lite gyllene, ett bevis på dess kvalitet, och den är också injicerbar. Denna lösning förblir effektiv i minst 6 veckor. Att hålla den i mörker kan lätt förlänga denna period till ett bra år.

Innan du läser vidare

Jag är ingen expert på det här området, men jag brinner för kost och hälsa.

De artiklar du hittar på min webbplats är resultatet av djupgående forskning som jag gärna vill dela med mig av. Jag vill dock betona att jag inte är någon hälso- och sjukvårdspersonal och att mina råd inte på något sätt ska ersätta dem från en kvalificerad läkare. Jag är här för att vägleda dig, men det är viktigt att du vänder dig till en läkare om du har specifika frågor eller medicinska problem. Ditt välbefinnande är viktigt. Så se till att du konsulterar lämpliga experter och tar hand om dig själv på bästa möjliga sätt.

Kolloidalt silver återfuktar, läker, lugnar…

L’kolloidalt silver är en blandad lotion eftersom den berör både män och kvinnor: som rakvatten lugnar, desinficerar och läker lotionen. När du tar bort smink renar och återfuktar det. Lotionen appliceras på bomull och sedan på huden eller sprayas direkt på den. Dess användning orsakar inga speciella problem. Det är en nästan smaklös lösning som måste tas som dryck för att behandla vissa sjukdomar som parasitos, vårtrötthet etc. I ögonen kommer det att vara användbart under konjunktivit såväl som andra inflammatoriska eller irriterande tillstånd. Det är faktiskt möjligt att tvätta varje naturlig öppning i kroppen. Att skölja näsan är särskilt fördelaktigt vid till exempel lugnande förkylningar.

Kolloidalt silver

Ett kosttillskott

Det är en naturprodukt som stärker immunförsvaret. Det förstör virus, bakterier, mykoser, svampar. Det kan därför användas för ”små” patologier som kärlkramp, gastro, vårtor, svamp, akne, etc. Det rekommenderas också gradvis av läkare vid behandling av mer allvarliga patologier som borrelia, cancer (utöver kemoterapi). ), Crohns sjukdom… På vissa sjukhus applicerar läkare silverbaserade förband på brännskadorna hos allvarliga brännskador.

Används som en enkel kosmetisk produkt

När den appliceras på huden har den en god effekt på till exempel akne, vårtor, öppna sår, plantar svamp. Kolloidalt silver kan också användas som en enkel kosmetisk produkt. Det är då en rengörande och återfuktande lotion. Kolloidalt silver har egenskapen att desinficera så det förstör de bakterier eller mikrober som är ansvariga för hudföroreningar (herpes, akne, rosacea, etc.). Det lugnar och återfuktar också. Känslig, mycket torr, irriterad och bränd hud uppskattar det särskilt.