Bästa Sweat Shorts och Leggings: Recension & Jämförelse

[Artikeln uppdaterad den 10/10/2023]

Saknar du tid att läsa? Här är de mest effektiva shortsen/leggingsen: VeoFit svettleggings
Effektiva svettleggings med bastueffekt, bekväma och som minskar vätskeansamlingen.
Om du vill upptäcka denna fantastiska produkt, tveka inte för att köpa den direkt här !

Innan du läser vidare

Jag är ingen expert på det här området, men jag brinner för kost och hälsa.

De artiklar du hittar på min webbplats är resultatet av djupgående forskning som jag gärna vill dela med mig av. Jag vill dock betona att jag inte är någon hälso- och sjukvårdspersonal och att mina råd inte på något sätt ska ersätta dem från en kvalificerad läkare. Jag är här för att vägleda dig, men det är viktigt att du vänder dig till en läkare om du har specifika frågor eller medicinska problem. Ditt välbefinnande är viktigt. Så se till att du konsulterar lämpliga experter och tar hand om dig själv på bästa möjliga sätt.


Sweatshorts och leggings är tillbehör som har designats speciellt för att stödja människor som vill förfina sin figur. De arbetar för att främja svettning, vilket hjälper till att gå ner i vikt.

Men är de verkligen effektiva? Fortsätt läsa för att ta reda på allt om denna typ av kläder, dess presentation, dess användningsområden, dess fördelar, dess begränsningar, utan att glömma användarrecensioner.

Min topp 3

Mitt #1 val: VeoFit sweatleggings

Min åsikt

Jag testade nyligen ”Veofit”-svettbyxorna och jag måste säga att jag blev positivt överraskad av deras prestanda. Tillverkningskvaliteten på byxorna är ganska bra. Den är bekväm att ha på sig tack vare det passande snittet, men lite svår att ta på i början. En av de mest intressanta aspekterna av dessa träningsbyxor är deras förmåga att öka svetten. Det skapar en slags bastueffekt, som hjälper till att avlägsna gifter från kroppen och stimulerar vattenförlust. När jag bar den under mina träningspass märkte jag mer svettningar på benen och rumpan (nästan en dusch!). Jag tycker uppriktigt att byxorna gör sitt jobb bra men om man siktar på viktminskning så måste man verkligen trycka på för att se resultat.

  Fördelar

  • Bra svettning effektivitet;
  • Minskar vattenretention;
  • Förfinar huden;
  • Användarkomfort.

  Nackdelar

  • Storlek lite snäv;
  • Endast handtvätt ;
  • Kan lukta.

Konsumenternas åsikt

Som jag förklarade i min åsikt ovan tycker jag att viktminskning är mer komplicerat att uppnå men byxorna är fortfarande fördelaktiga, här är några vittnesmål:

En klient förklarar: ”Jag tog en storlek ovan för att vara tyst, lyckligtvis sitter den bara för tight på smalbenen eftersom den lilla storleken i benet inte når min ankel plus avskurna byxor och i midjan hade ett dragsko varit bättre
Jag är 1m70 cm lång, men efter en timmes steg är jag blöt. Det fungerar, förfinar benen och raderar celluliter.”

Stef31 sa: ”Jag tog träningsbyxor för att tappa centimeter i benen. De är av mycket bra kvalitet och luktar inte riktigt. Jag bar dessa byxor för löpning, jag kände att jag svettades mycket men jag kände ingenting i min byxor.
När jag tog av den var jag genomblöt och byxorna likaså. Däremot gick jag inte ner några centimeter eller kilo med dessa byxor. Jag tog det för att prova utan att tro det. Men jag använder det fortfarande trots att det inte har någon effekt på min kropp. För mig är de här byxorna placebo även om de gör sitt jobb eftersom du svettas mycket och de har en effekt på celluliter.”

Mitt val #2: Chumian sweatshorts

Min åsikt

För dessa svettshorts provade jag dem i en miljö där de hyllades för sina fördelar under sport. Jag bestämde mig för att gå vidare och köpa den. Så jag använde det några gånger under mina muskelstärkande pass. I mitt fall måste jag säga att den fyller sin funktion att få dig att svettas och skapa värmekänslor. Min erfarenhet av dessa svettshorts är mestadels positiv. Jag kände en del fördelar på min hud och i synnerhet exfolieringen av låren, men jag tror att det är nödvändigt att använda det dagligen för att få verkliga resultat på lång sikt.

Fördelar

 • Bra bastueffekt;
 • Bra stöd för lår, mage och rumpa;
 • Lätt material.

Nackdelar

 • Storlek lite snäv;
 • Endast handtvätt.

Konsumenternas åsikt

Faustine säger: ”Jag är supernöjd med den här och jag rekommenderar den. Med den svettas jag mer, vilket är vad jag letade efter. Jag bär den för att gå, städa eller arbeta utomhus. Jag är nöjd med den (även under jogging, det är diskret).”

Jeremy säger: ”Jag använder den för sport, den är bekväm och storleken är perfekt. Den gör sitt jobb. Jag är ganska nöjd.”

Mitt #3 val: Yoga Slim Fit cropped leggings

Min åsikt

Dessa svettleggings är gjorda av neopren. Som med de andra två svettstrumpor är den effektiv för svett med denna komposition. Den är också väldigt bekväm att bära, jag var inte begränsad i mina rörelser under träning. Leggingsen har också lite extra: en ficka som gjorde att jag kunde förvara min mobiltelefon och nycklar under träningen. Det här är ett fint litet extra till utomhusträning!

Fördelar

 • Absorberande effekt;
 • Bra värmebevarande;
 • Bekväm att bära

Nackdelar

 • Illaluktande shorts;
 • Något bullrig friktion.

Konsumenternas åsikt

Qitop säger: ”Jag har precis köpt den här produkten och jag är nöjd efter bara några dagars provning. Jag lider av ryggproblem och måste utföra dagliga övningar och framför allt inte gå upp i vikt och forma min mage. Dessa byxor tillåter mig att ”förbättra mig resultat utan att göra oväsen eller hindra rörelse under träning. Det ökar verkligen kroppstemperaturen och leder till betydligt mer svettning. Toxiner elimineras därmed snabbare och du mår mycket bättre efteråt. Jag rekommenderar starkt denna produkt !”

Karine förklarar: ”Mycket bra produkt… Gör sitt jobb helt och hållet! Så fort jag cyklar är jag genomblöt, verkligen effektiv. Jag rekommenderar den starkt. Jag kan inte klara mig utan den! Att prova det innebär att adoptera det!”

Vad är sweatshorts eller leggings?

Beskrivning

Sweatshorts eller leggings är gjorda av specifika material för att främja svettproduktion. den är bland annat sammansatt av PVC, neopren eller till och med polyamid. Det ser ut som ett klassiskt plagg vid första anblicken. Visuellt är det omöjligt att se skillnad. Det är när du bär det som du verkligen inser det.

svettshorts
Sweatshortsen låter dig förfina låren genom ett fenomen av svett

Shortsen når över knäna medan leggingsen stannar vid anklarna. Dessa tillbehör är lämpliga för män och kvinnor. De är utrustade med ett formminnessystem tillsammans med en isolerande egenskap.

Mål

Sweat shorts eller leggings främjar svett tack vare tillverkningsmaterial. För att göra detta ökar de kroppstemperaturen.

Det är så kroppstemperaturen stiger innan den sjunker till normalt, dvs runt 37°C. Oroa dig inte om du har en lätt värmekänsla på underkroppen eftersom detta är effekten rabatt.

Använda sig av

Dessa svettiga tillbehör som bältet har fördelen att anpassa sig till flera tillfällen. Använd dem för att gå till kontoret, för en promenad eller som en del av en sportaktivitet. Kvinnor har möjlighet att bära shortsen under en kjol eller klänning medan män kan bära dem under arbetsbyxor. Se bara till att den inte sticker ut för att undvika att förstöra din look.

Många modeller finns tillgängliga på marknaden. Du kan till och med hitta leggings som perfekt ersätter byxor för att undvika att ge känslan av att idrotta. Du måste dock förbereda dig mentalt och materiellt, eftersom du kommer att svettas när du bär den.

Storleksguide

Storleksguiden är ett kriterium som garanterar användarens komfort. Shorts eller svettleggings anpassade efter din morfologi gör att du kan dra nytta av dess många fördelar. Du har oftast ett val mellan:

 • Storlek S: för dig under 1,60 m med en vikt under 60 kg;
 • Storlek M: för personer mellan 1,60 vid 1,70 m med en vikt mellan 60 och 70 kg;
 • Storlek L: för individer mellan 1,70 vid 1,75 m vägande mellan 70 och 75 kg;
 • Storlek XL: för män och kvinnor över 1,75 m som väger mer än 76 kg.

Shorts eller leggings svettning: vad ska man välja?

Dessa två plagg är effektiva, men valet ligger i grunden på komfortnivå och mål. Vissa människor är bekväma att ha kalvarna täckta. Leggings rekommenderas även för de som vill förfina detta område. Välj också shorts om du siktar på dig speciellt låren, rumpan och magen.

Inköpssäsongen för träningsbyxorna påverkar också användarens val. Shorts är mer populära på sommaren och leggings är mer populära uppskattas på vintern.

Vilka fördelar får du av träningsbyxor?

Du får många fördelar av att investera i shorts eller slimmade leggings. Hitta fördelarna med dessa kläder i spelen följande.

En smalare siluett

Bär shorts eller leggings om ditt mål är för att förfina din siluett mer exakt i nivå med underkroppen. Dessa kläder mantel denna del för att uppnå önskad effekt. Alla täckta områden inklusive mage, höfter, skinkor, lår och kalvarna påverkas.

svettshorts
Silhuetten är förfinad över användningen av sweatshortsen

Tyget utför en slags massage för att garantera ett resultat optimalt. Så tveka inte att bära dem varje dag.

Viktminskning

Dessa bantningstillbehör hjälper dig också att gå ner i vikt. DU uppnå ett sådant resultat när du bär shortsen eller leggings träna fysiska övningar. Vattenförlusten är verkligen optimerad under sådana förhållanden, vilket innebär skillnaden i vikt.

Evakuering av gifter

Toxiner är skadliga för kroppen, särskilt om deras ansamling är viktigt. Det är därför viktigt att de evakueras för att undvika Vattenretention. Det senare skadar ditt hälsotillstånd och ditt silhuett. Användningen av ett svetttillbehör är effektivt för att behandla detta typ av problem.

Faktum är att de naturliga utrymmena är mättade och fylls inte längre deras roll som toxin-evakuator. Att bära shorts eller leggings stimulerar lymfatisk och venös funktion. De skadliga ämnena är då omdirigeras utåt av svett.

Förbättrad blodcirkulation

Problemet med dålig blod- eller lymfcirkulation orsakar många offer. Flera faktorer kan vara orsaken, inklusive ärftlighet, dålig kost, stillasittande livsstil, rökning eller till och med övervikt. DE gravida kvinnor är bland de mest drabbade av detta fall.

Skydda dig själv från dessa sjukdomar och deras konsekvenser genom att bära shorts svettningar till exempel. Satsa på slimmade leggings om du lider av detta problem i dina ben. Observera att modeller som lämpar sig för gravida kvinnor finns tillgängliga på marknaden.

Optimering av svett

Satsa på den här typen av byxor om du har problem med svettas. Den är lättare och bekvämare än träningsdräkten. Faktum är att din kropp är helt isolerad med det senare.

Å andra sidan är det viktigt att notera att svettning är bra sätt att evakuera kroppsvärme för att få ner temperaturen på kroppen vid cirka 37°C. Det är därför viktigt att röra på sig för att svettas.

Många modeller tillgängliga

Flera modeller av leggings eller sweatshorts finns tillgängliga på marknaden. Alla kan hitta den de behöver. Vissa kläder är diskreta. Du kan bär dem under en kjol, en klänning eller till och med byxor utan någon märker det.

Joggingbyxor, å andra sidan, är att gynna på vintern och in sommar. De omsluter dig, värmer upp dig och deltar i din viktminskning om du sätter dem under ett annat klädesplagg. Slutligen olika stilar och färger finns så att alla kan hitta ett plagg som passar deras smakar.

Reducering av celluliter och sadelväskor

Sadelväskor beror vanligtvis på en uppbyggnad av problem med celluliter eller vattenretention. Den ligger nedanför höft. Detta fula utseende förringar utseendet. Ett av de bästa sätten att rätta till det är att regelbundet bära shorts eller leggings bantning.

svettshorts
Säg adjö till celluliter med sweatshorts

Dessa tillbehör optimerar svettproduktionen tillräckligt för att övervinna ansamlingen av vatten och celluliter som ackumuleras.

Ett bekvämt tillbehör

Träningsbyxor är bekväma om du bär rätt. storlek. Materialen spelar också en viktig roll för att du ska känna dig bekväm i denna typ av kläder. Tygerna är tillräckligt elastiska för att bättre formminne. De förfinar siluetten utan att presentera en ”för tight” effekt. De är också hala så att du kan enkelt ta på sig leggings eller shorts.

Dessa byxor ger också mer rörelsefrihet. Det är av denna anledning är de stora allierade under aktiviteter fysik som kräver böjning, till exempel. Välj den modell som passar dig får dig att känna dig bekväm. Tänk också på tjocklek och mjukhet.

Gränser för svettleggings och praktiska råd att adoptera

Reglerna att följa när du bär en träningsdräkt

Att investera i en sweataccessoar (shorts, leggings eller annat) med en olämplig storlek är ineffektivt – speciellt om den är stor. Så se till att shortsen eller leggingsna sitter bra och passar din kropp perfekt för att bättre främja svett. Ett tips är att välja en modell som är lite tight jämfört med dina mått. Det är lämpligt att hänvisa till storleksguiden som föreslagits ovan för att hitta den modell du behöver.

Undvik också att bära flera lager svettkläder på samma del av kroppen för att optimera deras effektivitet. Med andra ord, ta på dig antingen leggings eller shorts.

Ett tillbehör som visar sig vara ineffektivt i vissa fall

Att bara bära träningsbyxor är otillräckligt för att dra nytta av de fördelar som nämns i föregående avsnitt. Det enda riktiga sättet att dra nytta av det är att bära det medan du utför fysiska övningar. Du behöver dock inte utöva en extremsport eller ens ett maratonlopp.

En enkel promenad eller några styrkeövningar räcker att förfina siluetten och gå ner i vikt. Dessa aktiviteter främjar redan svettning är källan till alla fördelar med dessa kläder.

Vikten av hydrering

Kroppen tappar vatten under aktiviteter på grund av svettning. Det är därför viktigt att fylla denna lucka eftersom kroppen behöver vatten för att fungera normalt.

Å andra sidan är uttorkning farligt, eftersom det leder till överdrivet koncentrerad urin, huvudvärk, ökad hjärtfrekvens, illamående och till och med yrsel. Din kropp eliminerar gifter bättre när den är tillräckligt återfuktad.

svettshorts
God återfuktning är viktigt när du använder sweatshortsen regelbundet

Känsligheten hos vissa typer av hud

Det rekommenderas inte för personer med känslig hud och de som är benägna att svamp från att bära dessa typer av byxor. Risken för irritation ökar när det svettande hudområdet skaver mot tygmaterialet. Se etiketten för att ta reda på vilket material plagget är tillverkat av.

Undvik också att använda sweatshorts eller leggings om du har något hudproblem eller skada på den del som täcks av tyget för att undvika att situationen förvärras. Fråga a hudläkare för att hitta lösningar om du envisas med att använda byxorna.

Sköter träningsbyxor

Rengöring i tvättmaskin skadar tygets kvalitet och minskar alltså effektiviteten av byxorna. Välj därför att tvätta för hand med kallt vatten och tvål efter varje träningspass. Det är ett bra sätt för att hålla dig ren genom att förlänga hållbarheten på dina tillgångar.

Det är också lämpligt att läsa etiketten noggrant för att ta reda på lämplig torkningsmetod. Låt plagget lufttorka naturligt om det inte nämns.

Slutsats

Fördelen med svettleggings eller svettshorts är att de riktar sig mot specifika områden. Detta är en stor tillgång för någon som bara vill förfina underkroppen. Håll dig hydrerad och ät frukt och grönsaker för att fylla på förlorad energi och undvika eventuella problem. Å andra sidan är det lämpligt att välja en träningsoverall eller en kläder av svettas om du vill förfina din figur generellt.

Dina frågor

Hur fungerar sweat leggings eller sweat shorts?

Sweatleggings eller sweatshorts fungerar genom att behålla kroppsvärmen och öka temperaturen i området där de bärs. Detta stimulerar svett och främjar ökad termisk aktivitet. Som ett resultat kan du förlora mer vatten genom svettning, vilket tillfälligt kan få dig att se smalare ut och hjälpa till att eliminera gifter från din kropp.

Hjälper svettleggings eller sweatshorts verkligen med viktminskning?

Svettleggings eller sweatshorts kan bidra till tillfällig viktminskning på grund av vattenförlust genom svettning. Det är dock viktigt att notera att denna viktminskning främst beror på tillfällig uttorkning och inte faktisk fettförlust. För varaktig viktminskning är det viktigt att kombinera användningen av dessa plagg med en balanserad och regelbunden kost, samt ett lämpligt träningsprogram.

Kan svettleggings eller sweatshorts användas utanför fysisk träning?

Ja, det är möjligt att bära svettiga leggings eller sweatshorts när du inte tränar. Vissa människor använder dem under dagliga aktiviteter för att dra nytta av känslan av värme och ökad svettning de ger. Det är dock viktigt att se till att du håller dig hydrerad och inte förlänger användningen för mycket, eftersom detta kan leda till uttorkning och elektrolytobalans.

Är svettleggings eller sweatshorts lämpliga för alla typer av fysisk aktivitet?

Sweatleggingsen eller shortsen kan användas för en mängd olika fysiska aktiviteter som löpning, fitness, yoga, promenader, cykling, etc. Det är dock viktigt att välja rätt modell beroende på vilken aktivitet som utförs. Vissa modeller är speciellt designade för löpning, till exempel med ytterligare funktioner som fickor för förvaring av nycklar eller en telefon.