Bästa svettiga kläder: recensioner och jämförelse

[Artikeln uppdaterad den 10/10/2023]

Saknar du tid att läsa? Här är de mest effektiva svettkläderna: AQF-dräkten
Denna kombination gör att hela kroppen svettas, främjar viktminskning, förbättrar blodcirkulationen och är justerbar för alla typer av människor.
Om du vill upptäcka denna fantastiska produkt, tveka inte för att köpa den direkt här !

Innan du läser vidare

Jag är ingen expert på det här området, men jag brinner för kost och hälsa.

De artiklar du hittar på min webbplats är resultatet av djupgående forskning som jag gärna vill dela med mig av. Jag vill dock betona att jag inte är någon hälso- och sjukvårdspersonal och att mina råd inte på något sätt ska ersätta dem från en kvalificerad läkare. Jag är här för att vägleda dig, men det är viktigt att du vänder dig till en läkare om du har specifika frågor eller medicinska problem. Ditt välbefinnande är viktigt. Så se till att du konsulterar lämpliga experter och tar hand om dig själv på bästa möjliga sätt.


Vill du optimera resultaten av dina idrottsaktiviteter? Att bära svettkläder kan vara ett bra alternativ för att nå dina mål snabbare. Dessa tillbehör har blivit viktiga i sportvärlden och för närvarande ger många människor glädje. Följ den här guiden för att lära dig mer om dessa produkter och få användarrecensioner om dem.

Min topp 3

AQF löparsvettdräkt

Min åsikt

Jag gillade verkligen AQF Heavy Duty-svettdräkten! Den är perfekt för både män och kvinnor, och den är ganska robust. Dessutom hade jag inga problem med att tvätta den i tvättmaskinen, eftersom tillverkaren lyfter fram dess ”supermotstånd”, vilket verkligen är fallet. Outfiten består av en topp och en nederdel, med elastiska midjeband vid handleder och vrister, vilket gör den lätt att anpassa efter din egen bekvämlighet. Jag gillade det lite säckiga utseendet eftersom det gjorde att jag kunde röra mig fritt under mina träningspass. Jag kände faktiskt dräktens svetteffekt, eftersom jag var genomvåt av svett efter min HIIT-session! Den här kombinationen gillade jag i alla fall väldigt mycket!

  Fördelar

  • Mycket bra värmebevarande;
  • Resår i slutet av plagget;
  • Resistent ;
  • Praktisk huva.

  Nackdelar

  • Storlek liten;
  • Topptröja inte särskilt praktisk att ta på.

Konsumenternas åsikt

Här är några åsikter samlade, som specificeras i nackdelarna, vi finner oro för den lilla storleken:

Bumba säger: ”Bästa produkten jag svettas mycket jag är nöjd”

HKL säger: ”Byxor lite för stora men får dig att svettas bra i ”burning body mode””

Christian förklarar: ”Jag använder den för att göra min konditionsträning på gymmet. Den hjälper mycket att eliminera kroppsvatten och snabbt bränna fett på djupet. Men den är inte särskilt robust eller olämplig på grund av den halva dragkedjan.”

VeoFit svettleggings

Min åsikt

Nyligen hade jag möjlighet att testa ’Veofit’ svettbyxor och jag måste erkänna att deras prestanda överraskade mig positivt. Kvaliteten på dess tillverkning är ganska bra. Den är bekväm att ha på sig tack vare sin passform, även om den kan vara lite svår att ta på i början. En av de mest intressanta aspekterna av dessa träningsbyxor är deras förmåga att främja svett. Det skapar en slags effekt som liknar en bastu, som bidrar till att eliminera gifter från kroppen och stimulerar vattenförlust. När jag använde den under mina träningspass märkte jag en betydande ökning av svettning på mina ben och rumpa (nästan som en dusch!). Jag tror verkligen att dessa byxor gör sitt jobb bra, men om ditt mål är viktminskning, krävs det några seriösa ansträngningar för att få resultat.

  Fördelar

  • Bra svettning effektivitet;
  • Minskar vattenretention;
  • Förfinar huden;
  • Användarkomfort.

  Nackdelar

  • Storlek lite snäv;
  • Endast handtvätt ;
  • Kan lukta.

Konsumenternas åsikt

Johnny delar sin erfarenhet med oss: ”Till att börja med: Det här är min första svettdräkt, jag ville ha kvalitet. Och på den här sidan är jag inte besviken!! Plus att det hela är väldigt estetiskt! Fransk tillverkning är ett stort mer! Jag mätte själv innan jag beställer är jag på de höga måtten på storleken jag valde. Jag var rädd för att bli ihoptryckt i den, att den skulle vara svår att sätta på och väldigt tät. Jag hade fel! Som tur var tog jag inte nästa storlek ”för säkerhets skull” för den är lätt att ta på, utan att tvinga och jag är väldigt bekväm i den. Även i sittande ställning! Byxorna är breda i midjan, så det som är kvar av min gravidmage passar perfekt! Och jag hoppas att detta outfit kommer att hjälpa mig att äntligen bli av med den!
Sedan: Jag kör främst motionscykel, första passet i outfit i morse. På mindre än 5 minuter hade jag svettats dubbelt så mycket som utan på 30 minuter! Det behöver inte sägas att efter 30 minuter var jag genomblöt! Men man känner det inte, det var genom att ta av mig kläderna som jag insåg vad jag tappat! Imponerande!!
Slutligen: Lukten är inte outhärdlig, den kommer att blekna med tvätt. Mina lår skaver så jag gör ett pappersljud när jag går, men eftersom jag idrottar hemma stör det mig inte, i värsta fall om jag går ut med dem skulle jag ha leggings på dem och det låter inte längre.
Tveka inte ! Och håll dig till dina mått, bli inte större, båda passar väldigt bra.

Elodie säger: ”Perfekt, en manteleffekt, varm för musklerna och som gör att du svettas bra, rekommenderar jag starkt.”

Bracoo svettbälte

Min åsikt

Jag är verkligen imponerad av Bracoo svettbälte! Det skapar en bastueffekt som gör att du svettas mer och bränner fler kalorier under träning. Den riktar sig specifikt mot bukregionen och höfterna, hjälper till att skulptera figuren och eliminera gifter. Det jag älskade var den lätta kompressionskänslan den gav, som stabiliserade min mage och rygg samtidigt som den tillät naturliga, bekväma rörelser. Bältet är av hög kvalitet och har en justerbar rem med kardborrestängning, vilket gör att det anpassar sig perfekt efter min kropp och form. Den är gjord av neopren enligt tillverkaren, och jag märkte ingen obehaglig lukt. Dessutom är den fodrad på insidan så att den håller sig på plats under träningen. Jag testade bältet under muskelstärkande träningspass och det höll sig på plats hela tiden. Jag kan bära den diskret under mina kläder och den är väldigt lätt att underhålla. Jag rekommenderar starkt detta bälte för dess exceptionella effektivitet och komfort!

  Fördelar

  • Finns i 2 storlekar;
  • Hälsosamt för huden;
  • Anti-halk foder;
  • Vänligt pris.

  Nackdelar

  • Något tjockt bälte;
  • Vissa fall av allergier noterade.

Internetanvändares åsikter

Några delade åsikter:

Massenet säger: ”Jag använder det varje dag och jag ser resultaten komma lite i taget, mycket effektivt ryggstöd”

Olivier säger: ”Mycket bra bälteskvalitet, jag lyser under min halvtimme på mattan och svetten som kommer från den är otrolig.”

Vad är en träningsdräkt?

Funktionsprincip

Ett svettplagg främjar användarens svett. Det ser ut som en vanlig outfit, men skiljer sig åt i materialen som utgör den. Det ökar kroppstemperaturen för att främja svettproduktionen.

Bastueffekten märks även om du inte utövar en aktivitet stark fysisk. Både män och kvinnor kan hitta den modell som passar dem. passar bland de många förslag som finns på marknaden.

Ingående material

Materialen som utgör tyget är orsaken till svettning Viktig. Denna typ av outfit är verkligen sammansatt av element som upprätthåller fuktighet. De har bland annat en värmeisolerande egenskap. för att effektivt behålla värmen.

träningsoverall
Ett svettplagg främjar svett, bland annat tack vare materialen det är gjort av

A shorts, a kombination, a bälte eller en svettväst är huvudsakligen gjord av:

 • Neopren: detta är ett gummi syntetisk gjord av polykloropren som gynnar lätthet och elasticitet av produkten. Det garanterar motstånd, värmeisolering och återgång till storlek plaggets initial efter användning;
 • PVC: det är en termoplastisk polymer som optimerar motståndet hos svetttillbehöret;
 • Polyamid: det är också en polymer. han minskar friktionsnivån och anpassar sig till temperaturvariationer kroppsligt.

Används

Det är möjligt att bära en träningsdräkt för att gå till kontoret, gå på promenader och för sportpass. Det viktigaste är att kombinera det fysisk aktivitet, även lätt.

Många modeller säljs på marknaden så att alla kan hitta en outfit som passar deras aktiviteter och smak. Vissa produkter är designad för sport medan de andra är mer praktiska för promenader på stan. Du kan gömma några av dem under en klänning, en kjol eller byxor. De är väldigt diskreta.

De olika tillbehören av svettas

Svettbälte

Bältet hjälper användaren att platta till magen och förfina höfter genom att optimera svett. En bantningskräm är i allmänhet föreslås parallellt för ett bättre resultat. Du måste tillämpa det en gång att du har tagit bort tillbehöret.

Du kan bära bältet hela dagen eller bara några få timmar. Ett bälte i rätt storlek och ett tyg som gynnar rörelsefrihet. rörelse garanterar optimal användningskomfort. Män bär i allmänhet detta tillbehör på magen medan kvinnor tenderar att bära det plats på höftnivå.

Träningsoverall

Svettdräkten å sin sida ska endast bäras under fysisk aktivitet. Du ska inte ta på dig det varje dag eller på lång varaktighet för att undvika betydande uttorkning. Många storlekar finns tillgängliga för denna outfit så att alla kan hitta en modell anpassad till dess morfologi.

Denna slimmande accessoar tar på sig som en klassisk jumpsuit. Du kan självklart ha underkläder under. Man måste dock vara försiktig se till att de är tillräckligt tunna för att främja svettning.

svettväst

Du kan välja mellan svettvästar med eller utan ärmar. Detta tillbehör är lämpligt för personer som vill optimera svett. Bär den med klassiska byxor om du bara vill slanka ner toppen av din kropp.

Denna typ av väst består vanligtvis av tre lager:

 • Den första: den optimerar svettas ;
 • Det andra: det absorberar fuktighet;
 • Det sista: det leder bort svett.

Shorts och/eller svettleggings

Sweat shorts eller leggings är designade för män och kvinnor som vill skulptera sin underkropp. Längden på shortsen träffar ovan knäna medan leggings faller till vader eller anklar.

träningsoverall
Sweatshorts hjälper till att skulptera låren

Trosan har fördelen att vara diskret nog att vara bärs under en klänning eller en kjol. Investera i en accessoar med rätt storlek för att dra nytta av en optimal användningskomfort. Den underhålls ordentligt sätesmuskler, höfter och lår.

Varför investera i kläder svettas?

Eliminering av celluliter

Vattenhaltiga celluliter orsakas av vattenretention och dålig blodcirkulation. Brist på fysisk aktivitet kan också göra det värre. Hon påverkar både män och kvinnor.

Materialen som utgör tyget i ett svettplagg bantning minska denna variant av celluliter. De främjar svett genom att förbättra dräneringsfunktionen så att en kvantitet betydande mängd vatten går förlorad.

Försköning av huden

Svett förskönar huden och gör den len och mjuk. DE porerna blir rena och vidgas tack vare den evakuerade svetten. Mer den svett, desto mer tillfredsställande resultat. DE smuts drivs ut och drar sig tillbaka i duschen.

Användningen av ett svettplagg är också ett sätt att eliminera obehagliga pormaskar i T-zonen i ansiktet (panna, näsa och haka). Svettning minskar aknebildning eftersom porerna är mindre tilltäppta med föroreningar.

Evakueringen av gifter

Bär svettkläder för att avgifta din kropp. Han är i viktig effekt att gifter evakueras för att bevara din hälsa. Det är därför det är viktigt att svettas. Det renar din organisation.

Du drar nytta av denna fördel, oavsett vilket tillbehör du har välj: en kombination, en svettväst eller leggings. Huvudsaken är att känna att du svettas rikligt.

Optimering av svett

Det rekommenderas för personer med svettproblem att investera i en träningsdräkt. Den värmeisolerande egenskapen hos den senare pressar huden till försök att kyla ner genom att producera mycket svett.

Kroppens normala temperatur är i själva verket runt 37°C. där svettproduktionen optimeras sedan för att reglera värmen som genereras av tyget och frånvaron av kontakt med luft.

Användarkomfort

En träningsoverall är bekväm om du går för storlek som passar dig och om tyget är tillverkat av rätt material (neopren, PVC och polyamid). Dessa främjar elasticitet och flexibilitet under använda sig av. Vissa modeller är utrustade med ett formminnessystem och passar perfekt till bärarens form.

Rörelsefrihet garanterar avsevärd användningskomfort. Det är praktiskt, till och med viktigt, när du sportar. Det är tillrådligt att se etiketter för nödvändig information.

Muskelmassage

Vissa områden är vanligtvis förstärkta på en träningsdräkt. De masserar lätt musklerna och utövar lätt tryck för att stärka dem. De stimulerar dem även under muskelarbete.

Träningsoverall
Svettkläder låter dig träna dina muskler på ett målinriktat sätt

Muskeluppvärmning

Det är viktigt att värma upp innan du börjar ett träningspass fysisk aktivitet för att förbereda kroppen för intensiva aktiviteter. Tillbehöret svett smalare värmer musklerna snabbare och upprätthåller detta temperatur för att undvika eventuella skador och för att förbättra prestanda.

Skaffa goda vanor hydrering

Det är viktigt att dricka tillräckligt med vatten för att behålla din hälsa. Detta gör att du kan undvika många problem, särskilt smärta. huvudvärk, förstoppning, muntorrhet, yrsel eller till och med trötthet muskulös. Att använda en träningsdräkt kan hjälpa dig öka din motivation att återfukta om du inte är särskilt sugen på det brukade. Du förlorar faktiskt mycket av vatten när du bär din bantningsdräkt och känner i allmänhet måste fylla detta tomrum genom att dricka.

Det praktiska med kläder

Sweatdressen är praktisk eftersom du kan fysiska aktiviteter och även i det dagliga livet. Huvudsaken är att fokusera på stil och modell. Satsa på sobra färger för att vara mer diskret.

Vissa outfits har till och med en ficka för att placera telefonen, nycklar eller till och med hörlurar. Andra modeller är utrustade med dragkedja till vara lätt att ta på och av.

Frisättning av endorfiner

Endorfiner är neuropeptider som produceras av hypofysen och hypotalamus i hjärnan. Namnet är resultatet av sammandragningen mellan två ord: endogen och morfin.

Kroppen producerar det under fysisk aktivitet, särskilt under svett. Endorfiner har smärtstillande egenskaper och anxiolytisk. De minskar stressnivåer och främjar avslappning och välbefinnande. De minskar också aptiten och bekämpar ångest. Slutligen stimulerar de lycka genom att göra individen lycklig.

Vilka är nackdelarna och punkter av vaksamhet angående svettkläder?

Hudproblem

Undvik att bära svettkläder om du har några hudproblem som svamp, eksem eller till och med sår. Kontakten av hudytan med tyget kan orsaka irritation följd. Det skulle vara att föredra att välja kläder som består av naturliga material.

Varaktigheten av användningen av plagget

Du bör inte överstiga 4 timmars leveranstid om du har valt en shorts, leggings, väst och framförallt en träningsoverall. DU riskera att bli ett offer för betydande vattenförlust, ansvarig för uttorkning utöver denna tid. Det är också ett sätt att undvika ev hudproblem inklusive hudirritation.

Uttorkningen

Du utsätter dig själv för betydande risker för uttorkning genom att bära ett svetttillbehör om du inte dricker tillräckligt med vatten. Den där kan också leda till olika problem såsom trötthet, acceleration av puls, illamående eller kräkningar. Självklart är målet att svettas, men det är viktigt att ta igen denna förlust för att inte skada din hälsa.

fysiska aktiviteter i komplement

Det är nödvändigt att träna fysisk aktivitet för att säkerställa effektiviteten av en svetttillbehör. Med andra ord måste du flytta så att kroppstemperaturen ökar. Detta är den enda vägen du går svettas.

träningsoverall
Användningen av svettkläder måste kombineras med fysisk träning för att få övertygande resultat.

Ineffektivitet i viktminskning

Din vikt minskar efter att du bär en träningsdräkt bantning. Men det ökar så fort du återfuktar. Skillnaden ligger i orsakas av vattenförlust.

Denna observation tillåter oss att dra slutsatsen att tillbehöret som främjar Att svettas påverkar inte viktminskningen. Svett som består av 99% vatten och 1% mineralsalter. Det finns inga spår av fett.

Problemet med termisk chock

En bastueffekt märks när man bär träningsdräkten. Med andra ord, musklerna och huden värms upp. Dessutom är detta det önskade resultatet. Du måste därför vänta tills kroppen är varm innan du tar av plagget för att undvika eventuell termisk chock.

Slutsats

Svettkläder har ingen direkt inverkan på viktminskning. Det är faktiskt fortfarande nödvändigt att anta en hälsosam kost och utöva regelbunden fysisk aktivitet för att effektivt uppnå ett sådant mål. Välj den modell som passar dig och glöm inte att återfukta väl för att bevara din hälsa.

Dina frågor

Främjar verkligen svettkläder viktminskning?

Svettplagg kan bidra till tillfällig viktminskning på grund av svettning och vattenförlust som de framkallar. Det är dock viktigt att notera att denna viktminskning främst beror på uttorkning och inte är hållbar. För effektiv viktminskning är det väsentligt att kombinera en balanserad kost med regelbunden fysisk aktivitet, som jag ofta upprepar på den här bloggen!

Är svettkläder lämpliga för alla?

Svettkläder är i allmänhet lämpliga för de flesta som ägnar sig åt regelbunden fysisk aktivitet. Det rekommenderas dock att du konsulterar en läkare innan du använder dem, särskilt om du har några redan existerande hälsotillstånd som hjärt- eller cirkulationsrubbningar. Det är också viktigt att återfukta ordentligt under träning när man bär svettkläder.

Hur underhåller man svettkläder?

För att underhålla svettkläder rekommenderas det i allmänhet att tvätta det efter varje användning. Kolla gärna tillverkarens specifika instruktioner, men de flesta svettplagg kan hand- eller maskintvättas i lämplig temperatur. Undvik att använda sköljmedel eller torktumling, eftersom det kan skada materialets egenskaper!

Kan svettkläder användas för alla fysiska aktiviteter?

Sweatwear kan användas för de flesta fysiska aktiviteter inklusive löpning, fitness, styrketräning, yoga, etc. Det är dock viktigt att välja kläder som passar den aktivitet som utförs. Till exempel, för intensiva övningar som kräver mycket rörelse, är det bättre att välja svettkläder som erbjuder optimal rörelsefrihet.

Är svettkläder effektiva för att rikta in sig på vissa delar av kroppen, som buken eller låren?

Svettplagg kan hjälpa till att generera värme och svett i olika delar av kroppen, inklusive buken, låren och skinkorna. Det är dock viktigt att notera att viktminskning och gallring av dessa specifika områden beror på olika faktorer som kost, allmän träning och genetik. Svettade plagg kan hjälpa till med total viktminskning, men de riktar sig inte selektivt mot vissa delar av kroppen.