PhenQ eller Phen375

[Artikeln uppdaterad den 11/09/2023]

PhenQ och Phen375 är kosttillskott avsedda för viktminskning. Dessa bantningskapslar är helt sammansatta av ingredienser av naturligt ursprung. Dessutom innehåller de inga spår av fentermin, ett ämne som anses vara psykotropt sedan 2012. Upptäck likheterna och skillnaderna mellan dessa produkter.

Innan du läser vidare

Jag är ingen expert på det här området, men jag brinner för kost och hälsa.

De artiklar du hittar på min webbplats är resultatet av djupgående forskning som jag gärna vill dela med mig av. Jag vill dock betona att jag inte är någon hälso- och sjukvårdspersonal och att mina råd inte på något sätt ska ersätta dem från en kvalificerad läkare. Jag är här för att vägleda dig, men det är viktigt att du vänder dig till en läkare om du har specifika frågor eller medicinska problem. Ditt välbefinnande är viktigt. Så se till att du konsulterar lämpliga experter och tar hand om dig själv på bästa möjliga sätt.

GÅ NER I VIKT SNABBT MED PHENQ


 • Fri frakt
 • Bli en av över 190 000 nöjda kunder
 • Upp till 2 gratis flaskor
 • 60 dagars pengarna-tillbaka-garanti
3 bouteilles de Phenq

Beställ PHENQ nu på den officiella hemsidan

Deras sammansättning

Kompositionerna presenteras i tabellform för att underlätta läsningen.

PhenQPhen375
α-LACYS RESET®: hemlig ingrediens och patentskyddad formel;
Capsimax pulver;
Krompicolinat;
Nopal;
Koffein;
L-karnitin.
L-karnitin;
Kalciumkarbonatgranulat;
Koffein: krompicolinat;
Citrus Aurantium extrakt;
Chilipeppar capsaicin.
PhenQ eller Phen375
PhenQ och Phen375 är kosttillskott för viktminskning.

Vad har PhenQ och Phen375 gemensamt?

Den aptitdämpande dygden

Dessa kosttillskott innehåller krompicolinat. Detta ämne av naturligt ursprung är känt för sin förmåga att minska hungerkänslan. Det är därför användbart att begränsa små sug mitt på dagen och att minska mängden som konsumeras vid varje måltid. Det reglerar också sockernivån i din kropp. Dessa bantningskapslar innehåller även andra aptitdämpande element:

 • PhenQ: NOPAL kaktus;
 • Phen375: chilipeppar capsaicin.

Fettförbrännarens dygd

Dessa kosttillskott innehåller specifika ingredienser som främjar fettförbränningen genom att stimulera ämnesomsättningen. Detta leder till snabb och effektiv viktminskning men hjälper dig framför allt att få en drömkropp på nolltid. Här är de faktorer som är ansvariga för den fettförbrännande fördelen med varje bantningskapsel.

PhenQPhen375
Den innovativa komponenten α-LACYS RESET®; koffein; Capsimax-pulver; L-karnitin.Kalciumkarbonat; Citrus aurantiumextrakt; koffein; L-karnitin.

Energiförstärkarens dygd

Det är vanligt att viktminskning åtföljs av en intensiv känsla av trötthet. Detta beror i allmänhet på dieter eller till och med mer eller mindre plötsliga förändringar som sker i kroppen. Deras förmåga att öka din energi är en annan punkt gemensamt mellan dessa två bantningskapslar. Koffein och L-karnitin är de främsta bovarna.

Dosering

Den rekommenderade dosen för PhenQ och Phen375 Öst:

 • 1 kapsel före frukost;
 • 1 kapsel före lunch.

Biverkningarna

Dessa kosttillskott utgör normalt inte någon hälsorisk på grund av deras 100% naturliga sammansättning. Men allergier mot ingredienser är fortfarande möjliga. Uppsök omedelbart en läkare om ovanliga symtom uppträder för att förhindra att situationen förvärras. Det rekommenderas också starkt att respektera den dosering som föreskrivs av tillverkaren.

PhenQ-kapslar, jag räknar med dig

Vilka är skillnaderna mellan PhenQ och Phen375?

Skillnad i effekter

Det är ibland svårt att hantera ditt humör under viktminskning. Vissa individer kan till och med hamna i depression. Detta beror främst på att du minskar antalet kalorier du konsumerar. Det är ganska störande för de runt omkring dig och för dig själv. PhenQ innehåller element som kan förbättra ditt humör under hela processen.

Boxens kapacitet och den minsta härdningens varaktighet

PhenQPhen375
Antal kapslar i en flaska6030
Minsta behandlingstid2 månader3 månader

PhenQ VS Phen375: Sammanfattning

PhenQPhen375
AptitdämpandeJaJa
FettförbrännareJaJa
EnergiförstärkareJaJa
Förbättrat humörJaNej
BieffekterNejNej
Risker för allergier mot ingredienserJaJa
Nöjd eller återbetald garantiJaJa
Medicinsk recept?NejNej
Kapacitet för en låda60 bantningskapslar30 bantningskapslar
Minsta behandlingstid2 månader3 månader
Dosering1 tablett före frukost;
1 tablett före lunch.
KontraindikationerBarn under 18 år;
Graviditet och amning;
Sjukdomar: cancer, AIDS eller andra autoimmuna sjukdomar.

Vilket kosttillskott vinner duellen?

Vid första anblicken verkar dessa bantningskapslar ha samma effekter på kroppen: aptitdämpande medel, fettförbrännare och energihöjare. Den hemliga ingrediensen i PhenQ, α-LACYS RESET®, gör dock skillnaden när det gäller effektivitet. Dess närvaro skulle faktiskt leda till förlust av mer än 7% fett enligt studier som utfördes under utvecklingen av formeln (Källa: https://phenq.fr/). Effekten av detta kosttillskott på humöret är också ett stort plus att inte försummas för att gå ner i vikt under bra förhållanden.

Slutligen är PhenQ mer ekonomiskt. En skillnad på några euro kan observeras, men en flaska Phen375 innehåller 2 gånger färre kapslar. Dessutom är kuren längre med den senare. Det är därför i slutändan PhenQ som vinner duellen.

GÅ NER I VIKT SNABBT MED PHENQ


 • Fri frakt
 • Bli en av över 190 000 nöjda kunder
 • Upp till 2 gratis flaskor
 • 60 dagars pengarna-tillbaka-garanti
3 bouteilles de Phenq

Beställ PHENQ nu på den officiella hemsidan