Slendertone Abs7 bukbälte: min recension och köp till bästa pris

[Artikeln uppdaterad den 10/10/2023]

På elektrostimuleringsmarknaden är Slendertone ett välkänt varumärke. Varumärket erbjuder kvalitet, innovativa och effektiva produkter. Vilket är fallet med Slendertone Abs7 bukbälte. Så hur fungerar detta bälte? Hur använder man det för att få ut det mesta av det? Det finns lika många positiva åsikter om denna utrustning som det finns negativa åsikter. Upptäck i följande rader allt du behöver veta om detta tillbehör: fördelar, nackdelar, bruksanvisning, pris, tips för användning…

Innan du läser vidare

Jag är ingen expert på det här området, men jag brinner för kost och hälsa.

De artiklar du hittar på min webbplats är resultatet av djupgående forskning som jag gärna vill dela med mig av. Jag vill dock betona att jag inte är någon hälso- och sjukvårdspersonal och att mina råd inte på något sätt ska ersätta dem från en kvalificerad läkare. Jag är här för att vägleda dig, men det är viktigt att du vänder dig till en läkare om du har specifika frågor eller medicinska problem. Ditt välbefinnande är viktigt. Så se till att du konsulterar lämpliga experter och tar hand om dig själv på bästa möjliga sätt.


Uppdatering : Slendertone Abs7-bukbältet finns inte längre till salu, artikeln har bevarats i informationssyfte. Alternativ finns längst ner på sidan!

Vad är principen för elektrostimulering?

Slendertone Abs7 bukbälte

När du arbetar med magen sänder hjärnan signaler till musklerna som omedelbart stramar. Elektrostimulering fungerar på samma koncept. Men här kommer elektroder att ta hjärnans plats och ta hand om att stimulera musklerna. Inom idrottsområdet är denna princip mycket välkänd och tillåter bland annat att prestera bättre inom idrotten, men även att snabbare återfå energi efter fysisk aktivitet.

På Abs7-bukbältet använder Slendertone EMS-teknik som imiterar muskelns naturliga rörelse genom en lätt elektrisk urladdning. Därmed används alla muskler i bukremmen, vare sig det är tvärmusklerna, de sneda eller rectus abdominis.

Beskrivning av Slendertone Abs7 bukbälte

Slendertone är ett varumärke känt för sina flera modeller av ab-bälten. Detta unisexbälte är avsett för både kvinnor och män. Den vänder sig till alla som vill ha hjälp med att tona och stärka magmusklerna. Som redan nämnt använder hon EMS-teknik som kan nå alla magmuskler, djupa och ytliga, intensivt och tillräckligt länge. Genom sin formande effekt hjälper bältet till att få en fast och platt mage efter en månads användning. Dess storlek kan variera från 69 till 119 cm. Den innehåller en intensitet som kan sträcka sig från 0 till 150, samt ett dussintal program lämpliga för nybörjare och experter, inklusive 7 passiva program och 3 aktiva program. Dess konfiguration utförs med hjälp av dess uppladdningsbara fjärrkontroll, som levereras samtidigt som en uppsättning av tre elektroder, en bärväska och en manual. Det bör också noteras att bältet är utrustat med ett batteri. Så innan du använder den måste du ladda den i nästan tre timmar tills dess indikatorlampa lyser grönt. Denna laddningstid gör att du kan dra nytta av ett tjugotal, till och med ett trettiotal sessioner.

Vad behöver jag veta om programmen?

Elektrostimuleringsbältet innehåller 10 program som kan uppfylla alla förväntningar, oavsett om du är nybörjare eller expert. Detta inkluderar 7 passiva program, det vill säga program som du kan ta till dig utan att behöva göra fysisk aktivitet samtidigt. De sista 3 aktiva programmen kräver dock att du tränar övningar samtidigt.

Det är tydligt att det första programmet är det mest grundläggande och enklaste. Varje gång du byter program ökar svårighetsgraden.

Du måste därför börja med nummer 1, ett introduktionsprogram på 20 minuter. Dess nivå är lätt och sker i 2 sessioner. Fortsätt sedan med program 2 mellanliggande som varar 25 minuter i 3 pass, på en måttlig nivå. Nummer 3, avancerat program, genomförs på 30 minuter, över 5 sessioner. Program 4 och 5 på avancerad nivå genomförs på 10 sessioner à 30 minuter och är det bekräftade respektive expertprogrammet. Därefter kommer programmet 6 pro och 7 styrkor på en oändlig avancerad nivå, som varar i 30 min. När det gäller de aktiva programmen anges övningarna som ska tränas samtidigt som dessa i bruksanvisningen för Slendertone Abs7 bukbälte. Program 8, uthållighet, varar 40 min och kan ackompanjeras av lätt konditionsträning. Program 9, nybörjarabs, varar 6 min och utförs med frontal abs, medan program 10 avancerad abs tar 9 min och ackompanjeras avsida abs.

Uppdatering : Slendertone Abs7-bukbältet finns inte längre till salu, artikeln har bevarats i informationssyfte. Alternativ finns längst ner på sidan!

Bältes intensitetsnivå recensioner

Abs7 har 150 intensitetsnivåer. Detta gör att du kan diversifiera dina sessioner efter dina fysiska förmågor. På så sätt kan du justera kraften hos muskelsammandragningarna som avges av ditt magbälte så att det passar dig. När du använder bältet är det fullt möjligt för dig att sänka eller öka intensiteten. Under tiden kan du också pausa din session.

Vad är fjärrkontrollen till egentligen?

Bältes fjärrkontroll

För ett bättre grepp kommer Abs7 elektrostimuleringsbälte med sin fjärrkontroll. Denna består av en på och av-knapp, en programknapp och en informationsknapp. Det kommer att vara viktigt för dig att öka eller minska intensitetsnivån.

Dessutom är den utrustad med en skärm som låter dig visa all information som behövs för korrekt användning av magbältet. På skärmen kan du bland annat se en ikon som indikerar intensitetsnivå, ljud, knapplås, nedräkning, batteriladdningsnivå, antal avslutade sessioner och många andra igen.

Andra tillbehör som är kompatibla med Abs7 abdobälte

Som redan nämnts innehåller baslådan till Abs7-bukbältet för män och kvinnor en fjärrkontroll med en kontakt, en uppsättning med tre elektroder, en instruktionsbok, en batteriladdare och en påse. Så detta är baspaketet. Men om du vill optimera effekten av din enhet kan du få andra tillbehör som erbjuds av märket.

I detta avseende bör du veta att bältets fjärrkontroll är kompatibel med tricepsstimulatorn och Slendertones korta botten. Du kommer därför att kunna arbeta flera delar av din kropp, utan att ens behöva köpa ny utrustning. Som en indikation hjälper den korta bottnen till att ha en muskulös och fast rumpa. Detta material är huvudsakligen tillägnat kvinnor och kommer att tillåta dem att ge en bättre form till sina skinkor.

Å andra sidan kan alla män som vill stärka sina triceps och biceps lättare köpa armtillbehöret, som är kompatibelt med centralenheten i Slendertone Abs7. Slutligen finns även reservelektrodplåster tillgängliga. Detta beror på att efter 25 till 30 sessioner blir elektroderna mindre effektiva. Efter 30 pass måste du därför byta ut dem.

Uppdatering : Slendertone Abs7-bukbältet finns inte längre till salu, artikeln har bevarats i informationssyfte. Alternativ finns längst ner på sidan!

Vilka muskler används med Slendertone Abs7 bukbälte? På vilket sätt?

Utrustat med elektroder stimulerar Slendertone Abs7 bukbältet nerverna kopplade till de djupa musklerna. Tack vare detta tillbehör kommer du att kunna arbeta dina magmuskler på djupet och röra vid snedställningarna, tvärgående och rectus abdominis. För att få ut så mycket som möjligt av magbältet bör du träna minst fem 20-minuterspass varje vecka. Enligt kliniska undersökningar motsvarar ett pass på cirka tjugo minuter 120 abs.

När du ökar enhetens intensitet kommer du att känna stickningar och sedan sammandragningar i magmusklerna. Sammandragningen av dina muskler bör vara jämn. De måste hålla en spänd position i några sekunder och sedan gradvis slappna av, precis som om du tränade för att dra ihop dina muskler. Fördelen med denna utrustning är att alla dina magmuskler drar ihop sig samtidigt.

Å andra sidan bör det noteras att precis som när du utövar en sportaktivitet, kan användning av Slendertone Abs7 bukbälte orsaka muskelsmärtor. Om du känner smärta, sänk bara intensiteten på bältet.

Hur använder man Slendertone Abs7 enligt konstens regler?

Abs7 abdobälte levereras i form av en låda. Du hittar instruktioner som hjälper dig att bättre sätta dig in i utrustningen och använda den med lätthet. Som du redan vet måste enheten laddas i förväg innan den används för första gången.

Hur ska jag gå tillväga för att använda magbältet korrekt?

Arbetade områden

För den första användningen av ditt Slendertone Abs7 bukbälte, här är hur du ska arbeta. Börja med att placera ditt magbälte på ett bord med metallkuddarna vända mot dig. Ta de tre elektroderna, ta bort deras förpackning och placera den fyrkantiga elektroden vid naveln och de ovala elektroderna på midjan, och se till att de överensstämmer med ditt midjemått. Ta bort plastfilmen från de 3 elektroderna på gallersidan för att fästa dem. Kasta inte det, för du måste byta ut dem när du har avslutat din session. Var medveten om att placeringen av de ovala elektroderna bestäms av din midjestorlek. Om din midjestorlek är mellan 61 och 79 cm, välj markörerna nära mitten. Om det är mellan 76 och 97 cm, välj mellanmarkörerna, medan för en midjeomkrets på 94 till 106 cm, välj de markörer som ligger längst från mitten. Midjemåttet kan vara upp till 119 cm. Placera sedan elektroderna på metallkuddarna.

Lägg nu bältet runt midjan så att den centrala elektroden är på samma nivå som din navel och de andra elektroderna nuddar din hud. Sträck ut bukbältet på huden och kontrollera att de ovala elektroderna är placerade mellan dina revben och din midja. Spänn bältet runt höfterna, men se till att du har bra komfort. Upprätta kopplingen mellan fjärrkontrollen och bältet. Detta görs när ett litet klick hörs. Se också till att fjärrkontrollens stiftkontakt är i rätt riktning.

Du är redo att börja din toningssession. När alla inställningar har justerats, tryck och håll in på/av-knappen i 2 sekunder. Den här knappen finns längst upp till vänster på din fjärrkontroll. Tryck sedan på intensitetsknapparna för att justera intensiteten. Nedräkningen av det valda programmet startar sedan automatiskt. Du kan stoppa mitt i en session genom att kort trycka på startknappen. För att återuppta, tryck bara på strömknappen igen. Håll ned stoppknappen för att avsluta sessionen.

Åsikter och praktiska råd om användningen av Slendertone-bältet

När du använder Abs7 elektrostimuleringsbälte måste vissa försiktighetsåtgärder och rekommendationer iakttas. Se först till att du alltid placerar elektroderna korrekt. I händelse av dålig positionering kommer enheten inte att ge de förväntade effekterna. Och när elektroderna inte fungerar fungerar inte bältet heller. Kom också ihåg att behålla elektrodernas plastskydd.

Att bära ett säkerhetsbälte bör inte vara ett hinder för dig. När du har den runt midjan ska den vara bekväm. Du kan bära den när du sitter vid datorn och surfar på nätet, när du gör hushållsarbete…

Observera också att denna utrustning helt enkelt utför den naturliga rörelsen av dina muskler. Missbruka det inte och justera intensiteten till rätt nivå för att motverka värk och spasmer.

Kom ihåg att Slendertone Abs7-bukbältet inte är en mirakelprodukt för att ha perfekta magmuskler. Utan regelbunden fysisk aktivitet och utan en hälsosam livsstil kommer denna utrustning inte att vara till stor nytta för dig. Slutligen rekommenderas det att du använder enheten på kvällen för att regenerera dina muskler innan du ska sova och på så sätt vila dem.

Du bör också vara medveten om att vissa fysiska tillstånd och situationer inte tillåter användning av magbältet, särskilt om du är gravid, om du lider av akuta sjukdomar eller har cancer. Har du medicinska implantat och metallimplantat i bältet? Lider du av epilepsi? Användning av detta tillbehör avråds starkt.

Uppdatering : Slendertone Abs7-bukbältet finns inte längre till salu, artikeln har bevarats i informationssyfte. Alternativ finns längst ner på sidan!

Har Slendertone Abs7 bukbälte garanti?

Om din enhet är defekt inom två år efter köpet kommer Slendertone att reparera de skadade delarna utan kostnad. Märket åtar sig till och med att byta ut ditt bälte vid behov. Denna 2-åriga garanti är dock föremål för vissa villkor. Slendertone kommer att reparera eller byta ut din produkt om den inte har anslutits till en olämplig strömkälla, om dess hantering inte har varit oaktsam eller har utförts felaktigt, om den har använts på rätt sätt, i enlighet med bruksanvisningen eller om den inte har gjort det. manipulerats av en auktoriserad Slendertone-agent.

De positiva åsikterna om bukbältet Slendertone Abs7

Använder Slendertone Abs7

Sammantaget är recensionerna för Abs7-bältet positiva. Även om de flesta av dess användare har varit helt nöjda med den här enhetens prestanda, har negativa recensioner fortfarande samlats in från köpare som verkar ha varit något besvikna.

Observera: en blandad enhet adresserad till alla användarprofiler

Slendertone elektrostimuleringsbälte är verkligen en unisex-enhet, som därför är lämplig för både kvinnor och män. Om du vill tona din mage kommer du att kunna göra det med detta bälte, på bara 4 veckor. Tack vare dess 10 program anpassade för nybörjare och experter kommer alla att kunna hitta det de letar efter.

Är detta material lätt att använda?

En av fördelarna med detta ab-bälte är dess enkla hantering. Enligt vissa åsikter, även om det är en teknisk enhet, är dess bruksanvisning ganska lätt. Första gången du måste hantera det, följ helt enkelt bruksanvisningen som tillhandahålls när du köper produkten. De guidar dig steg för steg och visar dig exakt hur du ska gå tillväga för att bära bältet som det ska. Allt är tydligt förklarat.

Som en påminnelse, innan du slår på Slendertone Abs7-bukbältet bör du ladda det i minst 3 timmar med laddaren som ingår i förpackningen. När laddningen är klar lyser indikatorlampan grönt. Du behöver bara placera bältet runt midjan, haka fast det och justera det så att det är bekvämt. Försedd med ett mjukt tyg, orsakar det ingen obehaglig reaktion på huden. Du kan perfekt bära den under dina kläder i full diskretion.

Påslagning görs genom att trycka på ”på”-knappen på fjärrkontrollen. Enligt en åsikt, när passet börjar, känns ingenting förrän intensiteten når en viss nivå, runt 25. De första effekterna av bältet noteras sedan. Du kan fästa fjärrkontrollen på bältet eller stoppa den i fickan.

En session varierar från 20 till 30 min. När det är slut hörs ett pip. Visste du ? Ett 20 minuters pass motsvarar att utföra 120 sit-ups.

Åsikt om materialets kvalitet och effektivitet

Ur en övergripande synvinkel är Slendertone Abs7 bukbälte en enhet av god kvalitet, som dessutom är praktisk. Tack vare dess tvååriga garanti kan du njuta av en gratis reparation i händelse av ett defekt i enheten.

Den utför sin roll perfekt och gör att du kan stärka magen på mindre än en månad. Med EMS-teknik, verkar den på musklerna genom att stimulera deras sammandragningar och avslappningar, på samma sätt som om du utövade en sportaktivitet. Det bör noteras att denna teknologi är patenterad, vilket garanterar effektiviteten hos Abs7 elektrostimuleringsbältet. När det gäller dess mantelverkan bidrar den till att få en mycket fast mage. Alla magmuskler är arbetade, ytliga eller djupa.

Dessutom, när du inte använder ditt magbälte, kan du förvara det i dess påse, levererat samtidigt som förpackningen. Detta kommer att förhindra att den skadas snabbt. Dessutom kan bältet enkelt rengöras för hand.

Uppdatering : Slendertone Abs7-bukbältet finns inte längre till salu, artikeln har bevarats i informationssyfte. Alternativ finns längst ner på sidan!

Negativa åsikter om användningen av magbältet

Negativa recensioner är mycket sällsynta, men de finns fortfarande. De gäller främst priset på enheten och de tillbehör som måste köpas extra.

Är det verkligen viktigt att byta ut elektroderna? Av vilka skäl?

Slendertone Abs7 bukbälte

I verkligheten, vid en viss tidpunkt, kommer det att vara nödvändigt att byta elektroderna för att bibehålla prestanda hos magbältet. Efter 20 till 30 sessioner blir elektroderna mindre effektiva. Och när detta händer blir den allmänna potentialen för bältet lägre, därav vikten av att byta ut dessa berömda elektroder. Dessutom marknadsför Slendertone ersättningselektroder som är absolut kompatibla med Abs7-bältet. För extra försiktighet kan du få ett samtidigt som du köper ditt magbälte.

Vad tycker du om priset på Slendertone Abs7?

Bland dess nackdelar är priset på Slendertone Abs7 bukbälte. Kostnaden för denna enhet skulle i själva verket vara mellan 110 euro och 180 euro. Vilket visar sig vara högre än priset på bälten från andra märken, men i samma kategori. Det bör dock noteras att få bälten erbjuder intensitetsnivåer på upp till 150 och upp till tio program, för nybörjare, men även experter.

Vad ska vi komma ihåg?

Sammantaget är Slendertone Abs7 elektrostimuleringsbälte den idealiska allierade för att tona upp magen, oavsett om det är för män eller kvinnor. Robust och av utmärkt kvalitet, dess teknologi ger den oöverträffad effektivitet. Enkel att använda, det låter dig arbeta och stärka dina magmuskler mycket enkelt. Ändå, för att få önskat resultat, kommer den enda användningen av denna enhet inte att låta dig hålla en fast mage. Du kommer också att behöva träna regelbundet och anta en hälsosam kost.

Uppdatering : Slendertone Abs7-bukbältet finns inte längre till salu, artikeln har bevarats i informationssyfte. Alternativ finns nedan!

Alternativen

Även om Slendertone bukbälte inte längre finns tillgängligt finns det andra produkter som kan göra samma arbete med musklerna. Här är de :