Brulafine: min åsikt & köp till bästa pris

[Artikeln uppdaterad den 10/10/2023]

Alla drömmer om en väldefinierad figur. Vissa människor tar till och med mediciner för att uppnå detta. Bland dem är Brulafine från CASTALIS en liten kapsel vars komponenter glädjer användarna. Jag ska nu ta en kort översikt över denna produkt, som av många anses vara i ett ”mirakulöst” tillstånd.

Innan du läser vidare

Jag är ingen expert på det här området, men jag brinner för kost och hälsa.

De artiklar du hittar på min webbplats är resultatet av djupgående forskning som jag gärna vill dela med mig av. Jag vill dock betona att jag inte är någon hälso- och sjukvårdspersonal och att mina råd inte på något sätt ska ersätta dem från en kvalificerad läkare. Jag är här för att vägleda dig, men det är viktigt att du vänder dig till en läkare om du har specifika frågor eller medicinska problem. Ditt välbefinnande är viktigt. Så se till att du konsulterar lämpliga experter och tar hand om dig själv på bästa möjliga sätt.

Presentation

Brulafine sammanför tre huvudingredienser med flera fördelar förknippade med andra komponenter noggrant utvalda för att garantera en fettförbrännande effekt.

Brulafin
Brulafine är en produkt baserad på grönt te, guarana och kola.

Komponenterna

Huvudingredienserna

 • Kinesiskt grönt te, dess vetenskapliga namn Camellia sinensis, är rikt på EGCG (Epigallocatechin och gallussyra). Det är ett stimulerande medel som bekämpar trötthet tack vare sin höga nivå av C-vitamin och koffein. Det används vanligtvis som en behandling för fetma. På samma sätt hjälper det till att minska kolesterolnivåerna tack vare polyfenolernas antioxidanteffekt. Viktkontroll och ökad ämnesomsättning för att minska fettmassan är därför dygderna hos denna växt känd i årtusenden.
 • Guarana från Brasilien, från dess vetenskapliga namn Paullinia cupana Kunth, har med sitt koffeininnehåll stimulerande effekter som minskar trötthet. Det hjälper mot övervikt och fetma eftersom koffeinet det är gjort av aktiverar basalmetabolismen och minskar därmed kalorier och fettmassa. A vetenskaplig studie i Amazonas lyfter fram det faktum att de som konsumerar guarana har en tunn midja jämfört med andra.
 • Den afrikanska kolan, från dess vetenskapliga namn Cola nitida, påskyndar basalmetabolismen som därmed aktiverar ett fenomen med minskning av fettmassa och kalorier. Detta nämndes i recensionen ”African Journal of Biotechnology” 2006. Det ger också en aptitdämpande effekt för att hjälpa konsumenten att bekämpa viktökning.

Sekundära ingredienser

 • Tabashir bambu, från dess vetenskapliga namn Bambusa bambos eller Bambusa arundinaceae, används som klumpförebyggande medel. Med dess höga nivå av organisk kiseldioxid, det ökar elasticiteten och smidigheten hos kroppsvävnader. Den har också stimulerande och toniska egenskaper. vilket skulle underlätta mineraliseringen av kroppen.
 • Pullulan eller mer exakt kapslarna pullulanbas rekommenderas för fans av vegankonsumtion (som inte gör det innehåller endast livsmedel från växtvärlden). Den är gjord av stärkelse extraherad från torkad kassavarot efter pulverisering.

En vegansk och naturlig produkt

Det är en helt vegansk produkt. Den innehåller alltså inget inslag av animaliskt ursprung, biprodukt eller animaliskt derivat. Även dess skal är gjort av tapioka. Han har ”The Vegan Society”-certifiering, det internationella riktmärket för veganism.

De ingående produkterna i Brulafine kapslar är 100 % naturliga, oavsett om de viktigaste ingredienserna (grönt te, guarana och kola) eller sekundär (tabashir eller pullulan bambu).

Det är garanterat att det inte innehåller någon GMO (genetiskt modifierad organism), ingen färg, inget konserveringsmedel (konserveringsmedel), inget gluten, ingen HPMC (hydroxipropylmetylcellulosa), ingen titandioxid eller något annat kemiskt element.

Fungerande

Handling

Brulafin är en effektiv antioxidant, det vill säga det avgiftar kroppen. Det minskar alltså nivån av kolesterol – det onda kolesterolet – som bildar en plack på blodkärlen och minskar deras diameter. Därför minskar det också risken för stroke. (Vaskulo-Cerebral olycka). Och sedan, underlättar också viktminskning genom att främja bra blodflöde.

Vara en fettförbrännare, ökar den basala ämnesomsättningen för att minska kaloriförråden. Dessutom aktiverar Brulafin lipolys, det vill säga destruktion av fett i adipocyter, dvs fettlagringsceller. Den omvandlar stora fettsyramolekyler i fettvävnad (uppsättning fettceller) till mindre molekyler som är lättare att assimilera.

Grönt te har också en dränerande effekt (eller diuretikum) för att hjälpa till att eliminera vatten. Människokroppen består av 80% av vatten, att eliminera det skulle säkert leda till viktminskning.

Brulafin
Den urindrivande egenskapen hos grönt te som finns i Brulafin hjälper till med viktminskning.

Samspel

Brulafine fungerar bäst när det tas med C-Konjac, en effektivt aptitdämpande medel.

Denna kombination kommer att träda i kraft tack vare noradrenalin genom att sakta ner tarmrörelserna, i nivå med det centrala nervsystemet. Musklerna på denna nivå görs trögare, vilket minskar aptiten.

Dessa två produkter ökar frisättningen av serotonin, en signalsubstans vars roll är att begränsa aktiviteten hos andra nervceller, särskilt de som främjar den muskulära verkan av aptitorganen som magen eller tarmarna.

De har även en blandad noradrenalin/serotonineffekt som ger hjärnan mättnadsinformation så att användaren känner sig mätt och slutar äta.

BRÄNNA FETT MED BRULAFIN


 • Nöjd eller pengarna tillbaka
 • Naturlig sammansättning: grönt te, guarana och kola
 • Kan åtföljas av bantningscoaching
Brulafine

Njut av en 1 till 3 månaders kurs av Brulafine till bästa pris

Hur tar man Brulafin?

Dosering

Förpackningen med Brulafin innehåller 60 kapslar motsvarande en månads användning med en hastighet av 2 kapslar per dag under frukost.

Det bör noteras att denna dagliga dos består av:

 • Grönt teextrakt: 460 mg;
  • EGCG: 230 mg;
  • Koffein: 4,6 mg;
 • Guaranafröextrakt: 300 mg;
  • Koffein: 36 mg;
 • Kolanötspulver: 80 mg;
  • Koffein 42,2mg.

Försiktighetsåtgärder och kontraindikationer

Oavsett om du är man eller kvinna är det bäst att endast ta Brulafin om du är över 18 år. Denna produkt rekommenderas inte för gravida kvinnor.

Det rekommenderas också att svälja den som den är. komplett och inte dela upp det. Du ska med andra ord inte bryta den och äta endast pulver.

Dessutom är det ett kosttillskott så det ersätter inte på något sätt en balanserad måltid. Dess intag måste åtföljas av en balanserad kost.

Det är också bättre att ta det på morgonen pga koffeinet som det består av för att undvika sömnstörningar.

Det är nödvändigt att ta del av råden av användning, den dagliga dosen, och framför allt att inte överstiga datumet för utgång. Liksom alla läkemedel är det viktigt att behålla det borta från värme och fukt men framför allt utom räckhåll för barn.

Vid antihypertensiv behandling eller allergi mot en komponenter (huvudsakliga eller sekundära), rekommenderas starkt att inte göra det konsumera Brulafin.

Innan du tar Brulafin är det dock bäst att rådfråga en läkare för att undvika framtida problem.

Coaching

Skräddarsydda menyer

För den som är förtjust i choklad eller en god bröd- och syltmacka behöver du inte oroa dig eftersom det inte finns någon förbjuden mat under behandling med Brulafine. Menyerna som erbjuds tar hänsyn till allas preferenser såväl som deras budget.

Denna coaching syftar till att kombinera kärleken till goda barn rätter, deras intag (29 viktiga näringsämnen), ekonomiska begränsningar men också varaktigheten av förberedelserna för att minska midjan i bra humör.

Dietmenyer i enlighet med ANSES rekommendationer

Inrättandet av menyer följer mycket strikta regler. Rekommendationerna från ANSES (National Agency for Food Safety) respekteras i samband med näringsreferenser för befolkningen eller RNP och genomsnittliga näringsbehov eller BNM. Ciqual (referens för dietister och dietister för att upprätta menyer) används också vid skapandet av menyerna som erbjuds.

Brulafin
Anta en adekvat bantningsdiet med brulafines bantningscoaching.

Hur gör du din shopping?

Här är ett exempel på korgfyllning under shopping:

 • 75 g purjolök vit;
 • 130 g morötter;
 • 10 g kålrot;
 • 3 små lökar;
 • 190 g potatis;
 • 35 ml tung grädde;
 • 17 g parmesanost;
 • 8 g halvsaltat smör;
 • 85 g pilgrimsmusslor;
 • 100 g soja;
 • 35 ml vitt vin;
 • 65 g vitt ris;
 • Lite majsstärkelse;
 • Lite uttorkad nötbuljong.

Detta exempel är inte universellt. Varje meny är individuell, med olika bidrag.

En bra fördelning av näringsämnen

Här är proportionerna av näringsämnen som en måltid måste innehålla så att du kan fylla din korg med mat som du gillar.

 • Kolhydrat: 60,3%;
 • Lipid: 13%;
 • Protein: 26,7%.

Bekväm och snabb leverans

Människor som följer denna coaching har sina menyn bara med ett telefonsamtal eller en onlinebeställning. Dom är fritt att välja sammansättning av rätterna (balanserad, glutenfri, vegetarisk, bantning eller vegan.

En personlig och gratis tjänst

En analys av personliga behov och en hälsosam, naturlig meny kontroll av kaloriintaget, förändringar i kosten beroende på vikt och till och med näringsbalans beroende på varaktighet.

Denna tjänst är gratis i en månad för alla beställningar av Brulafin och/eller C-Konjac. Detta kommer att spara €39,50. I mer, samma tjänst är utan förpliktelser. Å andra sidan efter perioden provperiod, priset på €39,50 är obligatoriskt om du vill fortsätta dra nytta av coaching.

Köpguide

Inköpsställe och leveranser

Produkten finns inte tillgänglig på apotek. Han är bättre att köpa produkterna via officiella webbshoppar: Castalis.com, C-Konjac.com eller Brulafine.com. Inköp från andra webbplatser avråds starkt för att undvika förfalskade produkter. Den där skulle öka hälsoriskerna.

Köp Brulafine från officiella online-återförsäljare.

Leverans kan ske över hela världen. För att leverera produkten utanför Frankrike krävs dock ett bidrag till fraktkostnaderna. Värdet beror på landets avlägsna läge. Produkter levereras vanligtvis mellan 24 och 48 timmar efter beställningen. I Frankrike sker denna leverans via postkontoret i formatet Colissimo Suivi.

Pris och leverans

Webbplatsen Brulafine.com erbjuder flera paket med gratis leverans till olika pris för varje beställning. Observera att Brulafine kommer med C-Konjac i samma kvantitet.

 1. Upptäcktspaketet: 1 låda Brulafine + 1 låda C-Konjac till ett pris av 49,70 € istället för 89,20 €;
 2. Rekommenderat paket: 2 lådor Brulafine + 2 lådor C-Konjac till ett pris av 93,40 € istället för 138,90 €;
 3. Prestandapaketet: 3 lådor av varje till priset av €137 istället för €188,60.

Det skräddarsydda paketet kan däremot fås från en minimipris på 26,50 € och leverans är fri från 2 lådor beordrade. Denna typ av köp åtföljs inte nödvändigtvis av en låda med C-Konjac.

Köp säkerhet

Köpet av Brulafine är riskfritt. För det första validerades försäljningen av DGCCRF eller Generaldirektoratet för konkurrens, konsumtion och bedrägeribekämpning, en avdelning inom ekonomi- och finansministeriet.

Eftersom varje person är unik, kommer resultaten att variera med varje individ. För att garantera ett problemfritt köp, finns det också möjligheten till 100% nöjd eller pengarna tillbaka. För att dra nytta av denna tjänst måste du kontakta 08 00 96 00 99 för samtal från Frankrike, annars 01 86 49 00 99.

Min recension i detalj

Mitt totalbetyg: 3,6/5

När jag testar produkter utvärderar jag flera viktiga kriterier. Här är vad jag tar hänsyn till:

 • Sammansättning: Jag uppmärksammar mikronäringsämnen och makronäringsämnen, eftersom de är viktiga för min hälsa och min viktminskning.
 • Ökändhet: detta är ett viktigt kriterium för mig. Jag har svårt att lita på ett okänt varumärke utan någon medianärvaro, speciellt för den här typen av produkter.
 • Pris: kostnaden måste vara rimlig så att jag kan använda den regelbundet som måltidsersättning, utan att äventyra min ekonomiska situation.
 • Dosering: Enkelt och bekvämt dagligt intag är viktigt för mig. Jag letar efter en produkt som är lätt att använda, utan begränsningar eller svårigheter.

Tveka inte att läsa min åsikt om Brulafines sammansättning, ryktbarhet och pris.

Sammansättning: 4,5/5

Brulafine är främst inriktat på naturliga ingredienser. Den innehåller särskilt guaranaextrakt som är känt för sina stimulerande och energigivande egenskaper, kakaoextrakt som är rikt på antioxidanter och konjac som kan ge en mättnadskänsla och hjälpa till att minska aptiten. Sammantaget verkar sammansättningen av Brulafine välbalanserad och fokuserad på naturliga ingredienser som har fördelaktiga egenskaper för viktminskning.

Beryktat: 3/5

Brulafine-produktens rykte är ganska blandat. Vissa människor rapporterar positiva resultat när det gäller viktminskning och aptithantering när de används enligt anvisningarna. De rapporterar också ökad energi och en förbättring av deras allmänna välbefinnande. Det är dock viktigt att notera att andra användare inte har uppnått önskat resultat med Brulafin.

Pris: 3,5/5

Brulafinpriserna är måttligt höga. Jämfört med andra liknande produkter på marknaden kan kostnaden verka lite hög för vissa användare. Det är dock viktigt att överväga kvaliteten på ingredienserna och den vetenskapliga forskning som kan ligga bakom produkten, vilket kan motivera det högre priset.

Min åsikt om Brulafine i video

Respons

Konsumenternas övergripande åsikt

Kundrecensioner av Brulafine är positiva. Det första de noterar är produktens effektivitet. Viktminskningar varierar från 2 till 8 kg. Tillverkaren av själva produkten nämner att resultaten kan variera beroende på skillnaden i allmäntillstånd och konstitution hos varje individ.

De aptitdämpande effekterna är verkligen användbara att undvika träna och ändra din kost. Du måste bara följa indikationer och ta pillren före frukost. Effekten av koffein hjälper dig att hålla dig vaken och begränsar kaffekonsumtionen att göra lite mer ekonomi. Konsumenterna uppskattar till och med den goda kvaliteten på förpackningen.

Dessutom rekommenderar många användningen av denna produkt med sporter som pilates, cykling, promenader, simning eller något annat annan sport. De lyfter också fram att produkten fortfarande fungerar bättre med C-Konjac och självklart en hälsosam och balanserad måltid.

Kort sagt, alla var nöjda och ingen var det ångrar fortfarande köpet.

Yttrande från proffsen

Denna produkt, tack vare dess 3 nyckelingredienser, tillåter:

 • Viktkontroll;
 • Stöd för bantning;
 • Ökningen av biologisk metabolism;
 • Fettförbränning;
 • Kampen mot vattenretention;
 • Kampen mot ålderdomen.

Den här proffsens uppfattning är att med lite sport och en hälsosam och balanserad kost, påskyndas viktminskningen.

BRÄNNA FETT MED BRULAFIN


 • Nöjd eller pengarna tillbaka
 • Naturlig sammansättning: grönt te, guarana och kola
 • Kan åtföljas av bantningscoaching
Brulafine

Njut av en 1 till 3 månaders kurs av Brulafine till bästa pris

Slutsats

Brulafine är en produkt som tillverkas i Frankrike. Helt naturligt, det rekommenderas för dess effektivitet, särskilt om det åtföljs av C-Konjac. Den är lämplig för veganer. Eftersom köpet av produkten är säkert och leveransen ofta är gratis, är denna produkt användbar för alla som vill gå ner i vikt. Kunder och proffs ger en positiv åsikt om denna produkt.

Alternativen

Idag finns det andra mer transparenta och naturliga alternativ, här är några av dem: