Dextrom: min åsikt och köp till bästa pris

[Artikeln uppdaterad den 10/10/2023]

Rengörande och energigivande naturligt kosttillskott, Dextom tillverkas av Holystrom SPRL, ett företag baserat i Frankrike. Detta tillägg är utformat för att spola ut gifter, öka energinivåerna, främja fettförbränning och generellt förbättra hälsan.

Innan du läser vidare

Jag är ingen expert på det här området, men jag brinner för kost och hälsa.

De artiklar du hittar på min webbplats är resultatet av djupgående forskning som jag gärna vill dela med mig av. Jag vill dock betona att jag inte är någon hälso- och sjukvårdspersonal och att mina råd inte på något sätt ska ersätta dem från en kvalificerad läkare. Jag är här för att vägleda dig, men det är viktigt att du vänder dig till en läkare om du har specifika frågor eller medicinska problem. Ditt välbefinnande är viktigt. Så se till att du konsulterar lämpliga experter och tar hand om dig själv på bästa möjliga sätt.

Priset på Dextrom

Ingredienser

Ingredienser i Dextrom inkluderar Fucus vesiculosus, guarana, klyftor, kardborre, mjölktistel, fänkålsfrö och koffein extraherat från guarana. Hjälpämnen inkluderar hypromellos och magnesiumstearat.

Fucus vesiculosus

Vanligtvis känd som blåstång, fucus vesiculosus är en alg som har använts för olika medicinska ändamål. Den innehåller betydande mängder jod, som hjälper till att förebygga eller behandla sköldkörtelsjukdomar som struma, hypotyreos och myxödem.

Förutom dessa fördelar har denna alg också antiinflammatoriska, antiöstrogena, anti-cancer, anti-diabetes, anti-aging, antidepressiva, anti-fetma och matsmältningsegenskaper.

Fucus vesiculosus är utmärkt för avgiftning eftersom det fungerar som ett laxermedel för att hjälpa din avföring att lätt passera genom tarmarna. Den har också förmågan att öka dina energinivåer.

Klyvarna

En mycket använd ört för avgiftning, klyftor har stimulerande och urindrivande effekter på lymfsystemet.

Denna ört har kraftfulla medicinska fördelar både när den används internt och externt. Människor använder klyftor för urinering och för att behandla ödem.

Eftersom det stöder ditt lymfsystem, kan klyver hjälpa till att minska svullnad och ta bort extracellulärt avfall.

Kardborre

Liksom klyftor är kardborre känt för att hjälpa till att öka urinflödet. Det är också ett kraftfullt avgiftningsmedel, speciellt för levern och njurarna. Det skyddar främst din lever, så vissa människor använder kardborre för att spola ut gifter.

Andra användningsområden för denna ört inkluderar behandling av gikt, blåsinfektioner, cancer, förkylningar, ledvärk, anorexi, eksem och högt blodtryck.

mjölktistel

Denna ört är känd för sina leverrengörande egenskaper. Det hjälper till att eliminera giftiga ämnen från kroppen, samtidigt som det förbättrar gallans funktioner.

Mjölktistel används för att behandla hepatit, gulsot, gallblåsa och cirros. Denna växt har också antioxidant, antidiabetiska och antiinflammatoriska egenskaper.

Mjölktistel har leverrenande egenskaper
Mjölktistel har leverrenande egenskaper

Fänkål frö

Fänkålsfrö har en behaglig lukt och används ofta som matlagningsingrediens. Det har också medicinska egenskaper.

Fänkålsfrö är fördelaktigt för att bekämpa matsmältningsbesvär som halsbränna, uppblåsthet, tarmgas, aptitlöshet och många andra.

Fänkål används i stor utsträckning som ett avgiftande och rengöringsmedel av de flesta dietare på grund av dess gynnsamma effekter på tjocktarmen. Det eliminerar effektivt gifter och andra skadliga ämnen. Detta gör denna fleråriga växt, hemma i Medelhavet, till ett mycket pålitligt detoxmedel.

Guarana

En växt av Amazonas ursprung, guarana är ett av de mest använda bantningsmedlen på grund av dess förmåga att stimulera mental och fysisk prestation.

Guarana är känt för att innehålla höga mängder koffein, och faktiskt erbjuder Dextrom 34,8 mg koffein per kapsel. Koffein verkar direkt i din hjärna och stimulerar din kropp att utföra dina dagliga uppgifter effektivt.

Dextrom använder också guarana som metabolismaktivator och fettförbrännare, denna växt är också känd som ett termogent medel.

RENGÖR DIN KROPP MED DEXTROM


 • 100% naturlig
 • Eliminerar gifter från kroppen
 • Skyddar kroppen mot stress

Köp Dextrom och rena din kropp!

De gynnsamma effekterna av Dextrom

Används på regelbunden basis, ger Dextrom ett stort antal hälsofördelar. Genom att ta bort orenheter från kroppen hjälper detta tillägg dig att uppnå en frisk och visuellt tilltalande hud. Samtidigt som det saktar ner håravfallet stärker det och ökar glansen i ditt hår. Det förbättrar din andning genom att djuprengöra dina lungor.

Dess renande verkan sträcker sig även till njurar och lever. Genom denna åtgärd förbättrar den matsmältningen, ökar blodfiltreringen och inducerar betydande viktminskning. Den avgiftande effekten av detta tillskott har också en effekt på tarmarna. En detoxbehandling med Dextrom har effekten att befria mag-tarmkanalen från gifter och andra oönskade element som hindrar dess funktion.

Tvåårig detox
Det är viktigt att regelbundet följa en detoxbehandling

Människor som använder Dextrom regelbundet kommer att märka en markant förbättring av sin sömn och ökade energinivåer. De kommer också att se sitt överskott av fett smälta tack vare den termogena och stimulerande effekten av guarana.

Dosering och råd för användning

Den dagliga dosen är 3 kapslar. Patienten ska ta en kapsel med var och en av dagens tre måltider. För maximal effektivitet måste detta tillskott åtföljas av en hälsosam och balanserad kost.

Behandlingstiden varierar. Det beror på mängden toxiner som ackumuleras i patientens kropp. De flesta användare kommer att känna effekten av behandlingen efter en månads behandling, medan det för andra tar en komplett behandling som varar i 3 månader.

Enligt tillverkarens uppfattning krävs två detoxkurer per år, varav en på våren.

RENGÖR DIN KROPP MED DEXTROM


 • 100% naturlig
 • Eliminerar gifter från kroppen
 • Skyddar kroppen mot stress

Köp Dextrom och rena din kropp!

Bieffekter

Dextrom

Dextrom är gjord av 100% naturliga ingredienser. Denna produkt tillverkad i Frankrike är helt fri från kemiska tillsatser som är skadliga för hälsan. Som ett resultat är den helt fri från biverkningar. Dextrom är dock kontraindicerat för barn, gravida kvinnor och ammande mödrar. Detta tillägg har formulerats för att begränsa interaktioner med andra mediciner, men patienter rekommenderas att rådfråga sin läkare om de är osäker.

Var kan man köpa Dextrom och till vilket pris?

För att minimera priser och bekämpa förfalskningar kan Dextrom endast köpas på tillverkarens webbplats (https://dexstrom.com/). Produkten levereras över hela världen inom mycket korta tidsperioder. Leverans sker i ogenomskinlig förpackning och kunden kan följa sin beställning i varje led. Ett mycket effektivt betalningssystem gör att du kan säkra dina bank- och personuppgifter i full konfidentialitet. Beställningar som görs från säljsidan har 30 dagars garanti och tillverkaren åtar sig att ersätta eventuella missnöjda kunder.

Min recension i detalj

Mitt totalbetyg: 3,1/5

Under mina produktrecensioner tar jag hänsyn till flera parametrar. Här är kriterierna jag anser:

 • Sammansättning: särskild uppmärksamhet ägnas åt mikronäringsämnen och makronäringsämnen, viktiga för viktminskning och hälsa;
 • Ökändhet: förtroende är viktigt, särskilt gentemot välkända och välkända varumärken, särskilt för denna typ av produkter;
 • Pris: kostnaden måste vara rimlig för att tillåta regelbunden användning utan alltför stora ekonomiska begränsningar;
 • Dosering: enkel och praktisk användning av dagligt intag är nyckelelement, vilket säkerställer användning utan svårighet.

Sammansättning: 4,5/5

Jag är övertygad om att dessa växter är fantastiska för att rena och rena vår kropp. Fucus vesiculosus är fullproppad med jod, vilket är bra för vår sköldkörtel. Klyver och kardborre stimulerar vårt lymfsystem, och det hjälper till att eliminera avfall och gifter. Mjölktistel är bra för att rengöra vår lever, och fänkålsfrö lindrar matsmältningsproblem och renar vår tjocktarm. Och guarana, förutom att ge oss en mental och fysisk boost, hjälper till att bränna fett genom att aktivera vår ämnesomsättning. Genom att använda dessa örter tillsammans verkar Dextrom-produkten verkligen vara en komplett lösning för avgiftning och viktminskning. Produkten är helt gjord av växter, vad mer kan man begära?

Beryktat: 3/5

Jag kände inte alls till märket Naturay (självt från företaget Exselz, som jag inte heller känner till) som tillverkar Dextrom. På samma sätt, genom att göra lite forskning, är varumärket verkligen inte särskilt välkänt, men inte dåligt!

Pris: 2/5

När det gäller priset på produkten så tycker jag att kvaliteten är betald för en gångs skull… Boxen med Dextom för en Detox-kur på 14 dagar kostar 59€. Märket förklarar faktiskt att formeln är mer kraftfull och snabbare än den tidigare, vilket är anledningen till att priserna har ändrats, även om jag tänker på den här idén verkar priset fortfarande vara väldigt högt för mig.

RENGÖR DIN KROPP MED DEXTROM


 • 100% naturlig
 • Eliminerar gifter från kroppen
 • Skyddar kroppen mot stress

Köp Dextrom och rena din kropp!

Slutsats

Dextrom överraskade mig i ”detox”-delen med sin sammansättning baserad på växter som är kända för sina fördelar, det råder ingen tvekan om det. Fucus vesiculosus, klyftor, kardborre, mjölktistel, fänkålsfrö och guarana erbjuder en komplett lösning för att rengöra och rena kroppen. Varumärket Naturay är dock inte särskilt känt och priset på produkten är ganska högt. Trots detta är jag fortfarande övertygad om fördelarna med Dextrom tack vare dess naturliga sammansättning.

Alternativen

Med tanke på priset på den här produkten talar jag till dem med mindre plånböcker för att omdirigera dig till alternativa produkter som är lite mer överkomliga, enligt följande: