Kan jag köpa ett aptitdämpande medel på apoteket?

[Artikeln uppdaterad den 11/09/2023]

Om du känner dig hungrig efter att du ätit klart riskerar du att gå upp i vikt. Men du kan klara av att äta mindre och gå ner i vikt genom att använda ett effektivt aptitdämpande medel. I själva verket är aptitdämpande medel väl lämpade för att hjälpa dig gå ner i vikt förutom en diet och fysisk aktivitet. De finns i stormarknader, hälsokostbutiker eller online. Du har också möjlighet att köpa ett aptitdämpande medel på ett apotek med eller utan recept.

Innan du läser vidare

Jag är ingen expert på det här området, men jag brinner för kost och hälsa.

De artiklar du hittar på min webbplats är resultatet av djupgående forskning som jag gärna vill dela med mig av. Jag vill dock betona att jag inte är någon hälso- och sjukvårdspersonal och att mina råd inte på något sätt ska ersätta dem från en kvalificerad läkare. Jag är här för att vägleda dig, men det är viktigt att du vänder dig till en läkare om du har specifika frågor eller medicinska problem. Ditt välbefinnande är viktigt. Så se till att du konsulterar lämpliga experter och tar hand om dig själv på bästa möjliga sätt.

Ett aptitdämpande medel: vad är det?

Aptittdämpande medel hjälper till att minska hungern och hjälper dig därför att gå ner i vikt. De dämpar eller hämmar aptiten för att reglera matsug för att underlätta viktminskning. De låter dig ha mindre aptit och äta mindre. Tack vare deras mättande effekt, aptitdämpande medel:

 • hjälpa dig att minska ditt sug efter mellanmål och begränsa dina kostbehov,
 • öka mättnadskänslan samtidigt som du förhindrar att du känner dig hungrig eller mellanmål mellan måltiderna,
 • främja snabbare mättnad och bidra till snabbare viktminskning genom att begränsa din aptit.
köpa ett aptitdämpande medel på apoteket
Genom att ta ett aptitdämpande medel kommer du att äta mindre eller i små mängder under måltiderna och du kommer inte att äta mellanmål någon gång under dagen.

Ett aptitdämpande medel är en allierad för dem som har svårt att minska mängden mat under måltiderna och som inte kan motstå frestelsen att äta mellanmål. Det kan hjälpa dig att gå ner i vikt när du bantar.

Vissa aptitdämpande medel säljs på apotek och kan vara receptbelagda, andra säljs receptfritt på apotek.

Inköp av aptitdämpande medel på recept

Du kan köpa ett aptitdämpande medel på apoteket. Visserligen har vissa aptitdämpande medel fått försäljningstillstånd och finns tillgängliga på apotek. Jag presenterar för er två av dem: Xenical och Generisk Orlistat, med den aktiva substansen orlistat. Dessa är i huvudsak receptbelagda läkemedel.

Xenical 120 mg

Xenical 12mg
En låda med Xenical 120mg

Godkänd i Frankrike och godkänd av FDA (Food and Drug) och EMEA (Administration and European Medicines Agency), Xenical är ett aptitdämpande läkemedel designat av Laboratoires Roches. Doserad vid 120 mg, med den aktiva ingrediensen orlistat, kommer den i form av kapslar. Den är förpackad i en kartong med 54 kapslar. Karaktäriserad av en aptitdämpande verkan, är den väl indicerad för personer som drabbas av måttlig till svår fetma. Det fungerar genom att hindra din kropp från att absorbera en del av fettet från maten du äter.

För att få Xenical måste du först konsultera en läkare som kan ordinera detta aptitdämpande medel under vissa förhållanden. Du måste antingen ha ett kroppsmassaindex (BMI) större än eller lika med 30, eller ett BMI större än eller lika med 28 och presentera vissa riskfaktorer kopplade till din hälsa eller övervikt (diabetes, högt blodtryck, etc.).

Köp Xenical, leverans inom 24 timmar, konsultation och recept online

Orlistat EG 120 mg

Orlista EG
En låda med Orlistat-medicin

Det finns flera generika av läkemedlet Xenical, inklusive Orlistat EG 120 mg. Den senare har en dos (120 g) och en aktiv ingrediens (orlistat) som är identiska med Xenicals. Det är möjligt att köpa det på apotek med uppvisande av ett recept.

Denna generiska version kännetecknas av förpackning, galenisk form, terapeutiska indikationer och verkningsmekanism identisk med Xenical. Jämfört med Xenical är Orlistat EG från EG Labo-laboratoriet billigare.

Köp Orlistat, leverans inom 24 timmar, konsultation och recept online

Vilka receptfria aptitdämpande medel på apotek ska du köpa?

Vissa aptitdämpande medel kräver inte uppvisande av ett recept. De är över disk. Jag presenterar det bästa på marknaden för dig.

PhenQ

PhenQ är ett särskilt kraftfullt aptitdämpande medel baserad på naturliga komponenter. Säljs i form av tabletter, den består bland annat av:

 • piperinextrakt (förening från svartpeppar),
 • paprika (aktiv förening av chilipeppar),
 • vattenfritt koffein,
 • L-karnitintartrat (en aminosyra).

Med dessa olika naturliga ingredienser minskar PhenQ din aptit och hjälper till att förhindra mellanmål. Det kännetecknas också av en fettförbrännande effekt som gör att du kan bränna lagrat fett, eliminera onödigt fett och samtidigt blockera fettproduktionen. Det hjälper också till att förbättra humör och energinivåer. Således, detta aptitdämpande medel som används i bantningskurer, hjälper dig att lätt gå ner i vikt.

GÅ NER I VIKT SNABBT MED PHENQ


 • Fri frakt
 • Bli en av över 190 000 nöjda kunder
 • Upp till 2 gratis flaskor
 • 60 dagars pengarna-tillbaka-garanti
3 bouteilles de Phenq

Beställ PHENQ nu på den officiella hemsidan

Unik Hoodia

Unikt kosttillskott Hoodia
En låda med Unique Hoodia kosttillskott

Unique Hoodia är ett aptitdämpande medel som effektivt hjälper till att kontrollera vikten och minska aptiten. Tillgänglig i kapselform hjälper den dig att minska hungerkänslan samtidigt som du kan äta mindre och varaktigt begränsa suget. Detta aptitdämpande medel dämpar alltså din aptit för att undvika att äta mellan måltiderna.

Detta aptitdämpande medel innehåller naturliga extrakt av Hoodia Gordonii, en typ av kaktus som växer i södra Afrika, vars aktiva molekyl är steroidglykosiden oxypregnane P57AS3. Denna molekyl, även kallad P 57, verkar för att reglera aptiten för att främja viktminskning på ett naturligt sätt. De andra naturliga ingredienserna är:

 • piperin, som finns i peppar. Denna komponent kännetecknas också av bantningseffekter.
 • Grönt te och kaffeextrakt som optimerar effekterna avHoodia Gordonii på din organism.