Phen24: min åsikt & köp till bästa pris

[Artikeln uppdaterad den 10/10/2023]

Har du gått upp i vikt? Har din övervikt blivit en källa till sjukdom eller obehag, så att du letar efter en bantningskapsel som kan ge dig tillbaka en vacker figur? Då är Phen24 förmodligen vad du behöver! Till skillnad från andra bantningsprodukter som bara fungerar under dagen, är Phen24 ett tillskott som bekämpar övervikt och fetma dag och natt, 24 timmar om dygnet. Detta nya bantningstillskott presenterar de gynnsamma effekterna av kraftfull fettförbrännare som heter fentermin men innehåller inte det psykostimulerande, dopningsmedlet (och därför förbjudet) med samma namn. Enligt specialisters åsikt kan du säkert använda Phen24 för viktminskning eftersom det har väldigt få biverkningar.

Innan du läser vidare

Jag är ingen expert på det här området, men jag brinner för kost och hälsa.

De artiklar du hittar på min webbplats är resultatet av djupgående forskning som jag gärna vill dela med mig av. Jag vill dock betona att jag inte är någon hälso- och sjukvårdspersonal och att mina råd inte på något sätt ska ersätta dem från en kvalificerad läkare. Jag är här för att vägleda dig, men det är viktigt att du vänder dig till en läkare om du har specifika frågor eller medicinska problem. Ditt välbefinnande är viktigt. Så se till att du konsulterar lämpliga experter och tar hand om dig själv på bästa möjliga sätt.

Priset för Phen24

Presentation

Phen24, dag- och nattflaskor

Utvecklad av Wolfson Berg Ltd, Phen24 är ett två-i-ett kosttillskott: det innehåller två typer av bantningskapslar, förpackade i olika lådor. Den första är formulerad av specifika ingredienser för att vara användbar under dagen. Med en ren formula som innehåller andra typer av ingredienser, används den andra endast på kvällen, underlättar användarens sömn och vila samtidigt som den förblir aktiv i att bränna envis fett. Jag hade också möjlighet att jämföra den med andra produkter av den här typen för att göra själv min övergripande åsikt om bantningspiller !

Hur fungerar Phen24?

De flesta bantningskapslar är formulerade för att fungera under dagen på grund av de stimulantia de innehåller. Phen24 innoverar på ett mycket vackert sätt genom att erbjuda en dubbel formel. En första formula som, precis som alla andra bantningsprodukter, innehåller ett stimulerande medel, särskilt koffein. En andra formel fri från stimulantia och avsedd inte bara att underlätta sömnen utan också och framför allt att fortsätta konditionera kroppen så att den tappar fettmassa, inklusive den som är motsträvig.

I själva verket är god sömn nödvändig för viktminskning eftersom kroppen korrekt metaboliserar kolhydrater; insulinproduktionen ökar inte nämnvärt och kroppen lagrar inte mer fett. Dessutom innehåller Phen24 Nuit ingredienser i sin formulering som ger dig en känsla av mättnad, vilket förhindrar dig från sug under en lång tid. Vilket är fördelaktigt för att hindra dig från att äta sent, få i dig kalorier och lagra extra fett.

Ingredienser

Nu, låt oss ta en titt på de viktigaste aktiva ingredienserna i Phen24.

Phen24-dagen

Phen24 Day-formeln kombinerar 8 ingredienser för att stimulera din kropps ämnesomsättning, underlätta din matsmältning, reglera sköldkörtelfunktionen och avsevärt öka din energi för att bättre utföra dina aktiviteter som kräver fysisk ansträngning under dagen. Du bränner mer kalorier och fett.

Koffein (från kaffe)

Förutom att minska trötthet, öka din vakenhet och koncentration, hjälper koffein dig att äta en hälsosammare kost genom att minska din aptit. Det ökar din kroppstemperatur något för att bättre bränna kalorier och fett. Enligt flera forskare som har genomfört en studie i frågan ökar användningen av ett termogent tillskott den totala energiförbrukningen och bidrar till en bättre minskning av kroppsfettet. Vi förstår varför de flesta bantande kosttillskott innehåller denna typ av ingrediens.

Guaranaextrakt

Precis som kaffe innehåller guaranaextrakt koffein och i större mängder. Enligt forskarnas uppfattning, medan kaffe innehåller upp till 2% koffein, har guarana i genomsnitt 4,7%. Genom att införliva guranaextrakt i Phen24-formeln visar tillverkaren sin önskan att ge maximal energi, styrka, vakenhet och koncentration till användarna.

Cayennepeppar pulver

Cayennepepparpulver är inte bara en utmärkt ingrediens för dina rätter, utan också för att stimulera termogenesen. Den lätta ökningen av din kroppstemperatur kommer att tvinga den att förbruka energi (genom att bränna kalorier) för att svalna. Oroa dig inte, ingenting är synligt. Cayennepepparpulver innehåller capsaicin som ökar basalmetabolismen med 25 %, ger en mättnadskänsla, framkallar en hälsosam matsmältning och upprätthåller ett bra blodtryck.

Fenylalanin

Fenylalanin är en essentiell aminosyra vars roll är att förhindra överätande. Det frisätter ett tarmhormon som kallas ”kolecystokinin” som i sin tur skickar ett meddelande till det centrala nervsystemet och framkallar en känsla av mättnad.

Jod

Att ge jod till din kropp hjälper till att förbättra funktionen hos sköldkörteln. En studie som genomfördes 2003 visade att en liten ökning av jodnivåerna i kosten gynnar produktionen av sköldkörtelhormoner; som hjälper till att öka och reglera ämnesomsättningen.

Mangan

Mangan hjälper kroppen i omsättningen av kolhydrater och fetter. Det hjälper också till att förebygga sug genom att reglera blodsockernivåerna. Det främjar god sköldkörtelfunktion och hjälper till att upprätthålla en hälsosam ämnesomsättning. Det är användbart för kalciumabsorption och hjälper till att stärka benstrukturen.

Zinkcitrat

I kombination med vitamin A och E är zinkcitrat involverat i produktionen av sköldkörtelhormoner. Det är involverat i produktionen av enzymer i bukspottkörteln i kombination med vitamin B6. Detta gör det lättare att bryta ner till enkla element och smälta mat. Detta förhindrar fettlagring.

Kopparsulfat

Koppar är involverat i oxidationsprocesser som syftar till att omvandla fettvävnader och fetter till energi. Närvaron av koppar i Phen24-tillskottet motiveras av önskan om betydande produktion av den energi som krävs för övningar och fysiska aktiviteter som är användbara för viktminskning.

Phen24 är uppdelad i dagkapslar och nattkapslar
Phen24 är uppdelad i dagkapslar och nattkapslar

GÅ NER I VIKT DAG OCH NATT MED PHEN24


 • Effektiv dag och natt
 • Gratis leverans
 • Upp till 2 månaders kostnadsfri behandling
 • Pengarna-tillbaka-garanti
Boîtes de Phen24

Beställ Phen24 nu på den officiella webbplatsen

foto av Phen24-produkter för Checkfood

Phen24 natt

Tillverkaren av Phen24 anser att viktminskningsprocessen måste vara kontinuerlig för att garantera de förväntade resultaten på kort tid. Det är därför den erbjuder 60 nattbantningskapslar (per låda) som hjälper dig att sova bättre samtidigt som du bränner ditt fett.

Glucomannan

Glucomannan är en kostfiber som innehåller formuleringen av Phen24Nuit i syfte att inducera en aptitdämpande effekt (efter vattenabsorption) nödvändigt för att minska överätande hos vissa användare. Dess användbarhet i viktminskningsdieter framhölls i en studie av flera dussin överviktiga vuxna. Det har visat att denna ingrediens avsevärt minskar ”dåliga” kolesterolnivåer, fettmassa och ökar muskelmassan.

Krompicolinat

Idrottare i allmänhet, och kroppsbyggare i synnerhet, kommer hållbart att dra nytta av fördelarna med krompikolinat, en ingrediens som främjar biotransformationen av kolhydrater, förbränningen av fett och utvecklingen av muskelmassa. Det är också involverat i transporten av glukos i cirkulationssystemet och bidrar till bioomvandlingen av makronäringsämnen till energi. Enligt forskarnas åsikt minskar krompicolinat avsevärt kroppsfettet.

Biotin

Biotin, förutom att vara användbart för hälsan hos naglar och hår, är också involverat i viktminskningsprocessen. Det är faktiskt en beståndsdel av enzymer som bryter ner kolhydrater, fetter och andra för att underlätta deras matsmältning.

Kolinbitartrat

Bra för gallblåsan, levern och njurarna, kolin hjälper till att minska det onda kolesterolnivån och begränsa lagringen av fett, samtidigt som det ger dig massor av energi för dina fysiska övningar. Kolin hjälper dig också genom att begränsa trötthet, vilket är användbart för alla viktminskningsdieter.

Natriummolybdat

Tack vare molybden använder kroppen makronäringsämnen för att producera energi som är användbar för alla dina fysiska ansträngningar men också för dina musklers funktion, för hjärtreglering, för matsmältningsprocessen och för cellförnyelse.

Vitamin B1 eller tiamin

Vitamin B1, kallat tiamin på grund av dess svavelinnehåll, är olösligt men bryts snabbt ned vid kontakt med värme eller genom oxidation. Absorption av vitamin B1 sker i duodenum, den första delen av tarmen. Väl i dina celler är det användbart för biotransformation av energi. Det är involverat i bildandet av ett enzym som är nödvändigt för assimilering av kolhydrater, som är användbara för att ge energi till cellerna i nervsystemet. Du rekommenderas att undvika alkohol som stör upptaget av vitamin B1.

Vitamin B5 eller pantotensyra

Vitamin B5 (pantotensyra) är involverat i bioomvandlingen av mat till energi och i metabolismen av toxiner. Närmare bestämt är detta vitamin involverat i mobilisering, lagring eller nedbrytning av fetter, sockerarter och aminosyror.

Vitamin B6 eller pyridoxin

Enligt specialisternas åsikt är vitamin B6 involverat i ett hundratal enzymatiska reaktioner och interaktioner, särskilt i biotransformationen av proteiner och aminosyror. Genom att ta Phen24 Night, är du garanterad att inte få slut på det. Genom att främja accelerationen av vilande biotransformation, visar vitaminet sig vara mycket fördelaktigt för viktminskning. På natten, medan du sover gott, hjälper vitaminet din kropp att bränna kalorier för att utföra många funktioner. Och om du under dagen utövar vissa fysiska aktiviteter som att gå, dansa, cykla, simma eller jogga, kommer du att få mycket intressanta resultat snabbare.

Grönt te extrakt

Enligt flera forskare påskyndar grönt teextrakt viktminskning genom att öka termogenesen. Regelbunden konsumtion av grönt te-extrakt hjälper också till att återaktivera de bittra receptorerna i dina smaklökar och gör att du inte vill äta söt eller stärkelsehaltig mat. Sedan början av 2000-talet har minst 40 studier visat fördelarna med grönt teextrakt för att gå ner i vikt och hålla sig i form samtidigt som de ökar biotransformationen (metabolismen). Grönt te innehåller flera antioxidanter, bland annat EGCG, som är känt för att hämma enzymet som främjar nedbrytningen av noradrenalin, vilket ökar mängden fett som kroppen bryter ner. Därför blir det mer fettförbränning. Vilket är gynnsamt för produktionen av energi som behövs för dina olika fysiska ansträngningar.

Vitamin C eller askorbinsyra

Vet du att C-vitaminbrist gör att du känner dig hungrig? När kroppen har tillräckligt med C-vitamin försvinner denna känsla, vilket förhindrar att du hamnar i att äta för mycket. Visste du också att C-vitamin främjar assimileringen av järn och därför garanterar en anti-utmattningseffekt? Närvaron av C-vitamin i Phen24Nuit återspeglar också tillverkarens önskan att öka proteinbiotransformation och fettförbränning. En studie visade faktiskt att tillförsel av en tillräcklig mängd C-vitamin till kroppen ökar fettoxidationen med 30 % under fysisk träning. Dessutom är C-vitamin användbart för att reglera blodsockernivåer (blodsockernivåer).

Griffonia simplicifolia extrakt

Griffonia simplicifolia är en klätterväxt från familjen Caesalpiniceae som växer i centrala och västra Afrika. Den innehåller mineraler, vitaminer och antioxidanter som är involverade i ämnesomsättningen och skyddar mot för tidigt åldrande. Växtens frön är rika på en aminosyra, 5-hydroxitryptofan (5-HTP), som är en föregångare till serotonin, det goda humörhormonet. Serotonin reglerar faktiskt verkan av två andra hormoner, noradrenalin och dopamin, som i händelse av obalans orsakar ångest, stress, bulimi och sömnstörningar. Serotonin ger koncentration, avslappning, självförtroende och en känsla av välbefinnande.

Griffonia simplicifolia extrakt finns också i Phen24 Nuit för dess aptitdämpande och sömnreglerande effekter. Du kommer att känna dig mätt och sova gott. Tack vare denna ingrediens kommer kvaliteten på din sömn att återställas på kort och lång sikt. Vilket är gynnsamt för att släppa muskelspänningar och kroppslig avslappning.

Grönt te
Phen24 nattpiller innehåller grönt teextrakt

GÅ NER I VIKT DAG OCH NATT MED PHEN24


 • Effektiv dag och natt
 • Gratis leverans
 • Upp till 2 månaders kostnadsfri behandling
 • Pengarna-tillbaka-garanti
Boîtes de Phen24

Beställ Phen24 nu på den officiella webbplatsen

Vilka fördelar ger Phen24 till sina användare?

Tack vare sin dubbla formel bidrar Phen24 till din viktminskning på 5 sätt:

En fettförbränningseffekt

Phen24 stimulerar din ämnesomsättning för att inducera förbränning av överflödigt fett i din kropp, vilket ökar och framhäver din muskelmassa. Din figur blir mer och mer förfinad med detta tillägg.

En ökning av din energi

Detta tillskott sparar dig från trötthet och energidroppar från vissa dieter för viktminskning. Tvärtom kommer du att ha mer energi att göra de ansträngningar som krävs för dina träningspass och/eller någon aktivitet som kräver fysisk ansträngning.

Effektiv förbrukning av dina kalorier

Tillägget låter dig undvika överskott av kalorier. Detta gör att du slipper lagra fett och gå upp i vikt.

Minskar suget

Genom att ta Phen24, kommer du att ha en känsla av mättnad under lång tid som hjälper dig att undvika cravings, särskilt på kvällen. Inget sug, ingen extra färg och det är fördelaktigt för ditt viktminskningsmål.

Bättre sömn än innan

Eftersom den inte innehåller några stimulantia, gör Phen24 det lättare för dig att sova och du kommer att få tillräckligt med sömn för att tillåta din kropp att metabolisera kolhydrater och gå ner i vikt.

Hur tar man Phen24 för att få full nytta av det?

För korrekt användning av tillägget bör du ta Phen24 två gånger var 24:e timme enligt följande instruktioner:

 1. Varje låda med Phen24 Day innehåller 30 kapslar (eller kapslar) som du rekommenderas att ta en kapsel på morgonen med frukost.
 2. Varje låda med Phen24 Nuit har 60 kapslar för att ta 2 kapslar en kvart före middagen med ett eller två glas vatten. Du har inget att oroa dig för: Phen24 är fri från stimulantia; vilket innebär att de förbrukade kapslarna inte kommer att ha någon negativ inverkan på kvaliteten på din sömn. Tvärtom, du kommer att sova perfekt.

Hur länge ska du använda Phen24 för att dra nytta av de förväntade resultaten?

Studier har visat att det tar mer än 2 månader för majoriteten av användarna att bryta dåliga vanor och börja gå ner i vikt betydligt. Men tack vare den dubbla formuleringen av Phen24 är väntetiden kortare. Men vi måste vara realistiska och låt oss vara tydliga: alla reagerar inte likadant på tillägget. Vissa användare kommer att se de första positiva resultaten efter bara 30 dagar (4 veckor), andra kommer att vara nöjda efter 6 veckors användning medan flera andra kommer att uppleva glädjen med viktminskning först efter 2 månader. Så för att undvika att bli för otålig är det bättre att beställa för 2 månaders användning.

En hälsosam kost är fortfarande nödvändig
En hälsosam kost är fortfarande nödvändig

Vilka är kontraindikationerna för Phen24?

Med kontraindikationer menar vi situationer där tillägget inte ska tas. Även om den är gjord av naturliga ingredienser, bör Phen24 inte användas av följande personer:

 • Gravid kvinna;
 • Kvinnor som ammar sina barn;
 • Unga personer under 18 år eftersom inga bevis på effektivitet har visats för denna population;
 • Patienter som lider av bröstcancer, testikelcancer, njursjukdom, leversjukdom, förstorad prostata, autoimmuna sjukdomar, endokrina störningar, diabetes eller depression;
 • Patienter placerade på antidepressiv behandling.

Var kan man köpa Phen24 och till vilka priser?

På apotek, online osv?

Phen24, dag- och nattflaskor

Inte (ännu) tillgänglig för köp i samhället apotek, Phen24 är endast tillgänglig på tillverkarens officiella hemsida www.phen24.com. Du kan betala för din beställning via en internationell betalningsmetod som MasterCard eller Visa. Jag rekommenderar starkt att du inte köper Phen24 på Amazon, eBay eller någon annan webbplats eftersom illvilliga människor försöker nätfiska Internetanvändare för att sälja förfalskade kosttillskott till låga priser på dessa berömda onlinemarknadsplatser och på tvivelaktiga webbplatser.

I bästa fall kommer dessa smuggelprodukter inte att ge någon fördel för dina viktminskningsansträngningar. I värsta fall kommer de att orsaka dig hälsoproblem. Som sagt, låga priser är inte en del av dina urvalskriterier, välj istället de ursprungliga tilläggen som garanterar dig de förväntade resultaten, och detta till rimliga priser: 3 lådor till priset av 2 och 5 lådor till priset av 3! Konkurrensen blir sällan bättre!

Priser, garantier, rabatter och kampanjer

På dess officiella webbplats www.phen24.com säljs tillägget för 59,99 €. Observera att detta är ett vägledande pris som kan ändras när som helst, särskilt under och efter kampanjperioder. Förutom att erbjuda ”nöjd eller pengarna tillbaka”-garantin efter 2 månaders användning, gör tillverkaren kommersiella gester till glädje för sina kunder. Till exempel, för en beställning på två Phen24 (för användning i 2 månader), får kunden en tredje Phen24 gratis för att fortsätta använda den i 3 månader.

Enligt de flesta användare är det mycket fördelaktigt att köpa två Phen24 och tillåter även de mest skeptiska människorna att testa och se effekterna av tillägget. I allmänhet kommer den tredje gratis Phen24 att vara att konsolidera vad du har lärt dig!

Ännu bättre, om du köper 3 lådor Phen24 på den officiella webbplatsen, kommer tillverkaren att leverera 2 lådor till dig gratis. Så du har 5 lådor till priset av 3!

Hur organiseras och genomförs leveransen?

Phen24 levereras till dig i Frankrike och över hela världen. När du lägger en beställning och betalar priset paketeras och skickas Phen24 inom 24 arbetstimmar, så du drar nytta av omedelbar leverans (inom 24 till 48 timmar) varje dag, förutom söndagar och allmänna helgdagar. Enligt kunderna levereras paket sällan mellan 3 dagar och en vecka.

GÅ NER I VIKT DAG OCH NATT MED PHEN24


 • Effektiv dag och natt
 • Gratis leverans
 • Upp till 2 månaders kostnadsfri behandling
 • Pengarna-tillbaka-garanti
Boîtes de Phen24

Beställ Phen24 nu på den officiella webbplatsen

Vilka är biverkningarna av Phen24?

Liksom många andra apoteksprodukter (Phen24 är inte en apoteksprodukt), kan detta tillägg orsaka oönskade effekter hos vissa användare. Men i nuvarande skede av tillgängliga data finns det inga kända negativa effekter. Eftersom produkten är ny kanske användare ännu inte har tagit sig tid att ge sina åsikter.

Min åsikt i detalj

Mitt totalbetyg: 3,6/5

När jag utvärderade fettförbrännare övervägde jag flera kriterier för att bestämma deras totala effektivitet:

 • Sammansättning: Jag är särskilt uppmärksam på de mikronäringsämnen och makronäringsämnen som finns, eftersom de spelar en viktig roll för viktminskning och upprätthållande av god hälsa. Det är viktigt för mig att se till att fettförbrännaren erbjuder de nödvändiga näringsämnena.
 • Rykte: förtroende är viktigt för mig. Jag kontrollerar därför produktens rykte samt varumärkets tillförlitlighet. Jag gillar att välja produkter som uppfyller konsumenternas förväntningar.
 • Att känna sig mätt: Inget värre än att känna för tidigt sug. Jag letar efter en fettförbrännare som ger en bestående mättnadskänsla, för att hålla mig pigg och undvika mellanmål.
 • Pris: naturligtvis är priset också ett viktigt kriterium. Jag vill att fettförbrännaren ska vara prisvärd så att jag kan använda den regelbundet utan att oroa mig för mycket om min budget.
 • Dosering: praktiskt och stressfritt intag är en stor fördel för mig. Jag gillar när den dagliga dosen är lätt att ta, utan att kräva komplicerad logistik.

Genom att ta hänsyn till alla dessa kan jag noggrant utvärdera den övergripande effektiviteten av en fettförbrännare.

Komposition: 4/5

Efter att ha tittat på sammansättningen av Phen24, är det tydligt att denna produkt erbjuder en 24-timmars strategi för att bränna fett. Dagens formula innehåller stimulerande ingredienser som koffein och grönt teextrakt, vilket kan bidra till att öka ämnesomsättningen och energin. Nattformeln, å andra sidan, innehåller ingredienser som glukomannan och krompicolinat, vilket kan främja mättnad och kvalitetssömn. Produkten är därför huvudsakligen naturlig.

Beryktat: 4/5

I allmänhet är Phen24 ganska välkänt som ett viktminskningstillägg, och det har uppmärksammats av vissa människor som vill gå ner i vikt. Det har lyckats fånga uppmärksamheten hos många människor som letar efter lösningar för att gå ner i vikt. Det nämns ofta i diskussioner, onlineforum, bloggar, specialiserade webbplatser…

Pris: 3/5

Phen24 skiljer sig lite från klassiska fettförbrännare. En 1-månaders behandling inkluderar nödvändigtvis 2 flaskor: en för dagen och en för natten; vilket med nödvändighet innebär ett högre pris. Men om du väljer Phen24, kan du dra nytta av stora besparingar på flera köp, till exempel: 1 månads behandling gratis när du köper 2 månaders leverans.

Användarrecensioner

Om du funderar på att använda Phen24 för att hjälpa dig på din viktminskningsresa, kan det vara bra att överväga användarupplevelser och recensioner. Här är några vittnesmål från personer som har använt Phen24 och vill dela sina intryck:

Jason säger: ”Utan att jag insåg det hade jag blivit en av de där knubbiga papporna för trött för att leka med sina barn. PHEN24 ger mig energi att göra mer och viljan att äta mindre.”

Mariah säger: ”Tja som alla andra gick jag upp i vikt med Covid 19 (flera kilo) och jag var verkligen rädd för att inte kunna tappa dem. Med PHEN24… kan jag äntligen ta på mig mina arbetskläder igen.”

GÅ NER I VIKT DAG OCH NATT MED PHEN24


 • Effektiv dag och natt
 • Gratis leverans
 • Upp till 2 månaders kostnadsfri behandling
 • Pengarna-tillbaka-garanti
Boîtes de Phen24

Beställ Phen24 nu på den officiella webbplatsen

Alternativen

Phen24 intresserar dig men motsvarar inte helt dina behov och/eller dina förväntningar? Här är några alternativ som du kanske gillar: