Bästa bantningspiller och tablett för viktminskning: recension och jämförelse

[Artikeln uppdaterad den 10/10/2023]

Saknar du tid att läsa? Här är det mest effektiva bantningspiller: PhenQ
Denna naturliga produkt underlättar fettförbränningen och minskar känslan av hunger, vilket gör det lättare att kontrollera aptiten!
Om du vill upptäcka denna fantastiska produkt, tveka inte för att köpa den direkt här och få upp till 2 gratis flaskor, eller 2 månaders behandling!

Innan du läser vidare

Jag är ingen expert på det här området, men jag brinner för kost och hälsa.

De artiklar du hittar på min webbplats är resultatet av djupgående forskning som jag gärna vill dela med mig av. Jag vill dock betona att jag inte är någon hälso- och sjukvårdspersonal och att mina råd inte på något sätt ska ersätta dem från en kvalificerad läkare. Jag är här för att vägleda dig, men det är viktigt att du vänder dig till en läkare om du har specifika frågor eller medicinska problem. Ditt välbefinnande är viktigt. Så se till att du konsulterar lämpliga experter och tar hand om dig själv på bästa möjliga sätt.


Att gå ner i vikt kan vara en riktig utmaning om du inte har lite hjälp. Att äta mindre och träna är grunden för all viktminskningsdiet, men enbart dessa två tekniker kan vara ineffektiva på grund av parametrar som cravings som lätt kan förvandla dieten till en mardröm. Läkemedel eller kosttillskott avsett att underlätta viktminskning, bantningspillret utgör ett värdefullt hjälpmedel för den som vill gå ner i vikt. De verkar på faktorer som aptit, termogenes och matsmältningen av vissa näringsämnen för att påskynda och göra minskningen av övervikt ännu mer effektiv. I följande rader kommer vi att titta på de mest effektiva viktminskningspillerna.

Mina topp 3 av de bästa bantningspillerna och -pillren

PhenQ: det ultimata bantningspiller

Min åsikt

PhenQ i en flaska

PhenQ är ett innovativt flerdimensionellt tillskott, som ger fördelar som sällan erbjuds av andra kosttillskott. Med sin kraft att undertrycka aptit, bränna fett, samtidigt som man påskyndar ämnesomsättningen och förbättrar energi, uthållighet och till och med humör, är PhenQ ett kraftfullt och effektivt viktminskningspiller. Med sina positiva recensioner och vittnesmål är PhenQ en av de mest populära produkterna på marknaden.

PhenQ är ett exklusivt viktminskningspiller som garanterar ett brett utbud av fördelar. Det dämpar aptiten och hjälper patienten att följa sin diet genom att eliminera alltför stora mängder kalorier. Medicinen hjälper patienten att känna sig mätt med mycket mindre portioner, så att de inte förbrukar extra kalorier.

Det hjälper kroppen att bränna fett som förvärvats efter att ha ätit vissa måltider. Det blockerar fettproduktionen och saktar ner matsmältningen av lipider. Detta bantningspiller minskar också viktökning och fettlagring. Samtidigt ökar det energiproduktionen, förbättrar uthålligheten och humöret vilket påverkar arbetslusten.

Som ett multidimensionellt läkemedel erbjuder PhenQ alla fördelar som ett viktminskningspiller kan erbjuda, förutom att jag lämnar dig upptäck PhenQ i detalj min artikel. Skaparna av PhenQ har valt och godkänt komponenter av högsta kvalitet och inkluderat dem i ett viktminskningstillägg för att maximera effektiviteten och varaktigheten av åtgärden. Den revolutionerande, högkvalitativa formulan är baserad på förstklassiga ingredienser. Bäst av allt, PhenQ tillverkas och produceras i Storbritannien och USA i FDA och GMP godkända anläggningar.

Sammansättning

PhenQ resultat från en blandning av 7 ingredienser som uteslutande kombineras för ultimata resultat. PhenQ-formeln innehåller Capsimax Power, kalciumkarbonat, krompicolinat, koffein, L-Carnitine Furmarate, nopal och a-Lacys Reset. Capsimax Power, en blandning av piperin (svartpeppar), paprika, koffein och niacin (vitamin B3) fungerar som en energigivande fettförbrännande blandning. På grund av den smygande termogenesen av paprika och piperin kan den snabbt stimulera bantning genom att värma upp kroppen med den snabba fettförbränningsprocessen och eliminera djupa fettreservoarer.

Kalciumkarbonat hjälper till att främja hälsosam viktminskning. Värdet för dess välgörande effekter på benhälsa och tillväxt, hjälper kalcium också till att balansera vikten genom att få kroppens fettceller att minska fettlagringen. Krompicolinat dämpar aptiten, vilket begränsar behovet av onödiga kolhydrater. Genom att minska matsuget ger det patienten möjlighet att kontrollera sockernivån i blodet. När mängden krom i celler ökar balanserar det suget eftersom kroppen ger signaler om att den har tillräckligt med socker.

Fördelar

 • Naturliga ingredienser;
 • Kombination av aptitdämpande medel och fettförbrännare;
 • Närvaro av en hemlig ingrediens som gör skillnaden;
 • Muntlig administration;
 • Tillägg godkänt i Frankrike;
 • Gratis leverans över hela världen;
 • Färre eller inga biverkningar;
 • Lämplig för både män och kvinnor;
 • Tillgänglig utan recept.

Nackdelar

 • Finns inte på apotek;
 • Priset lite högt.

Konsumenternas åsikt

Här är några utdrag från konsumentbetyg som jag samlat in från den officiella webbplatsen för tillverkaren av PhenQ, som jag skulle vilja dela med dig:

Axelle förklarar: ”PhenQ hjälpte mig att tappa magfett och mina kärlekshandtag, samt att förbättra min kroppsform.”

april säger: ”Efter att ha fött två gånger hade jag några kilon som jag inte kunde bli av med. Med hjälp av PhenQ fick jag tillbaka hoppet och började äta hälsosammare i allmänhet. J Jag såg resultat efter bara en vecka och gick ner totalt 9 kg på 3 månader! Mitt råd till andra är enkelt. Testa inte modedieter. Jag försökte, utan resultat. Ta PhenQ för att prova och du älskar det. Det är fantastiskt och jag kommer att fortsätta använda det när jag har nått mina mål till fullo.”

GÅ NER I VIKT SNABBT MED PHENQ


 • Fri frakt
 • Bli en av över 190 000 nöjda kunder
 • Upp till 2 gratis flaskor
 • 60 dagars pengarna-tillbaka-garanti
3 bouteilles de Phenq

Beställ PHENQ nu på den officiella hemsidan

Zotrim, bantningspillret som är på frammarsch

Min åsikt

Box av Zotrim

Zotrim är ett veganskt tillskott. Den är gjord av ekologiska växtextrakt så den är fri från animaliska ingredienser eller fetter. Zotrim anses vara ett av de mest effektiva kosttillskotten bland receptfria produkter på den europeiska marknaden. Det finns i tablettform och i dryckesform.

Produkten hjälper dig att äta mindre, känna dig nöjd längre och vara mer aktiv. Det hjälper dig att bränna fler kalorier och du kommer att få resultat på nolltid utan att oroa dig för några biverkningar. För att känna till produkten i alla dessa detaljer kan jag bara rekommendera dig läs min recension av Zotrim !

Sammansättning

Dessa kliniskt testade tabletter innehåller en exceptionell kombination av örter och vitaminer som hjälper till att eliminera fett på kort tid. Detta tillskott är tillverkat av 100% naturliga växtmaterial. Här är huvudingredienserna i Zotrim.

Inulin

Inulin är en prebiotisk fiber och anses vara ett botemedel mot tarmfloran. Inulin finns i cikoria, jordärtskocka, maskrosor, kronärtskockor, palsternacka, salsify och bananer. Inulin säkerställer god matsmältning och har även en positiv effekt på blodsockernivån. Det har aptitdämpande egenskaper och anses vara ett bantningsmedel bland fibrer. INTE’

Utdrag ur Damiana

Damiana-extrakt är en av de viktigaste aktiva ingredienserna i Zotrim. Denna medicinalväxt har sitt namn till Saint Damien, alla apotekares skyddshelgon.

Damiana är en av de mest populära medicinska örterna i Mexiko. Det används där för att lindra förkylningssymptom, bota infektionssjukdomar och även för att lösa problem med blodkärlen. Det har varit känt i flera årtusenden.

Mayafolket använde denna medicinska ört som ett afrodisiakum. Damianalikör används för att lindra depression. Damiana-extrakt innehåller aktiva substanser som arbutin, cadin, cineol, damianin, p-cymol, tanniner och tymol.

Guarana

Guarana aktiverar din ämnesomsättning. Många av växtens ingredienser hjälper din kost genom att ha olika effekter på din kropp. Växtens frön innehåller mycket koffein.

Koffein har en stimulerande effekt och minskar därmed hungerkänslan. Dessutom innehåller guarana tanniner, som har en dränerande effekt. Du kommer att känna dig stark och energisk. Fibrerna i guarana kommer att hålla dig mätt längre och säkerställa regelbunden matsmältning.

Vitamin B6 och B3

Vitaminerna B3 och B6 är viktiga för idrottare och kvinnor: de hjälper till att bygga muskler och stöder omvandlingen av glykogen till glukos. Dessa vitaminer är viktiga för nedbrytning och utnyttjande av aminosyror. De hjälper också till att bryta ner fetter.

Dessa vitaminer hjälper också till att hålla dina blodsockernivåer inom ett normalt intervall. När kaloriintaget är lågt behöver din kropp dessa vitaminer för att hjälpa till att omvandla lagrade kolhydrater eller andra näringsämnen till glukos.

Yerba mate

Yerba Mate främjar viktminskning på flera sätt. För det första är det ett urindrivande och avgiftande te som hindrar kroppen från att lagra onödiga vätskor och de tillhörande kilon. Och, som med alla koffeinhaltiga drycker, påskyndar mate kroppens ämnesomsättning och ser till att den använder mer energi.

  Fördelar

  • Kraftfull fettförbrännare;
  • Enkel användning ;
  • Vegansk kosttillskott;
  • Konsumtion tillåten i Frankrike;
  • Muntlig administration;
  • Inga farliga biverkningar;
  • Leverans över hela världen;
  • Lämplig för män och kvinnor.

  Nackdelar

  • Ej tillgänglig på apotek;
  • Farligt vid överdosering.

Konsumenternas åsikt

Buhle förklarar: ”Jag hade aldrig tagit piller för någonting, men jag hade inget att förlora. Även om jag tränade några gånger i veckan, hjälpte det mig inte att gå ner i vikt eftersom jag åt för mycket. Att äta skräpmat var det enda sak som tröstade mig med att vara borta från hemmet. När jag började ta Zotrim slutade jag vara sugen på alla söta saker och chips jag åt hela tiden, och tack vare Zotrim blev jag riktigt mätt tidigare, så jag behövde inte äta som mycket vid måltiderna. Eftersom jag hade mycket mer kontroll över min kost började all träning ge resultat och jag blev mycket bättre än jag var innan jag kom till Storbritannien!”

Louise säger: ”Jag provade många viktminskningspiller innan men ingenting fungerade, så jag trodde inte riktigt att Zotrim skulle fungera, men det var det bästa beslutet jag har tagit de senaste åren.”

MINSKA DIN VIKT EFFEKTIVT MED ZOTRIM


 • Fri leverans
 • Kliniskt bevisad effekt
 • Upp till 2 månaders kostnadsfri behandling
 • 100 dagars pengarna-tillbaka-garanti
Boîtes de Zotrim

Beställ Zotrim nu på den officiella webbplatsen

Phen24, ett viktminskningspiller som fungerar dag och natt

Phen24, dag- och nattflaskor

Phen24 är ett helt naturligt viktminskningspiller, som är utformat för att främja viktminskning och fettförbränning under hela dagen. Till skillnad från de allra flesta viktminskningspiller på marknaden, består Phen24 av två produkter, nämligen en dagtidversion och en nattversion, vilket innebär att den har två unika formler.

Namnet på detta bantningspiller återspeglar det faktum att dess formel för dagtid innehåller fenylalanin, en essentiell aminosyra som hjälper till att dämpa aptiten och bidrar till viktminskning. Termen ”24” i namnet syftar på det faktum att detta tillskott fungerar 24 timmar om dygnet, medan de flesta bantningspiller bara fungerar under dagen.

Som en viktminskningslösning fungerar detta bantningspiller dygnet runt för att upprätthålla fettförbränning och viktminskning. Kosttillskott, som bara fungerar under dagen, är ofta mindre effektiva på grund av att kroppen under sömnen omsätter kolhydrater mindre effektivt. För att göra saken värre ökar insulinproduktionen och mer fett lagras. Samtidigt ökar nivåerna av kortisol, ett stresshormon som är känt för att utlösa ökade nivåer av fett i kroppen, markant.

På dagen erbjuder detta viktminskningspiller fördelar som ökad energi, ökad ämnesomsättning och ökad kaloriförbränning. På natten ger det förbättrad sömn; en ökad nattmetabolism och minskning av nattsug. Fördelarna med dagtidsformeln överensstämmer väl med fördelarna med nattformeln. Det är därför båda måste tas systematiskt.

foto av Phen24-produkter för Checkfood

Min åsikt

En av de främsta fördelarna med detta bantningspiller är det faktum att det främjar hälsosam viktminskning inte bara under dagen utan även under natten. Ingen annan produkt på marknaden erbjuder för närvarande en lösning som täcker 24 timmar om dygnet, så detta är ett stort försäljningsargument. Så länge som denna produkt används enligt anvisningarna kommer den att få kroppen att bränna kalorier och fett snabbare och mer effektivt. I kombination med en hälsosam kost och regelbunden motion ger det kroppen den boost den behöver för att gå ner i vikt effektivt.

En annan fördel med detta tillskott är det faktum att det inte innehåller några större stimulantia. Medan dagformeln innehåller koffein, är den i tillräckligt låga doser för att ge en boost. Det finns ingen anledning att oroa sig för att vara för upprymd för att få en god natts sömn, eftersom det dagliga pillret tas på morgonen. Nattformeln innehåller ingredienser som gör patienten avslappnad och redo för sängen. Detta tillägg påverkar inte sömncykeln negativt.

Sammansättning

Phen24-dagen

Phen24 Day-formeln är en kombination av 8 noggrant utvalda ingredienser för att öka din ämnesomsättning, hjälpa matsmältningen, reglera sköldkörtelfunktionen och avsevärt öka dina energinivåer. Detta gör att du kan utföra dina dagliga fysiska aktiviteter med större lätthet. Genom att bränna fler kalorier och fett kan du uppnå dina viktminskningsmål mer effektivt.

För dagpiller består den av:

 • Koffein
 • Guaranaextrakt
 • Cayennepeppar pulver
 • Fenylalanin
 • Jod
 • Mangan
 • Zinkcitrat
 • Kopparsulfat

Phen24 natt

Enligt tillverkaren är det viktigt att viktminskningsprocessen är konsekvent för att snabbt uppnå önskade resultat. Det är därför de erbjuder lådor med 60 nattbantningskapslar som inte bara främjar fettförbränningen, utan också förbättrar kvaliteten på din sömn.

För nattpiller:

 • Glucomannan
 • Krompicolinat
 • Biotin
 • Kolinbitartrat
 • Natriummolybdat
 • Vitaminer B1, B5, B6
 • Grönt te extrakt
 • C-vitamin
 • Griffonia extrakt

Om du vill ha mer information om dessa ingredienser och deras användbarhet uppmanar jag dig starkt att läsa min hängivna åsikt i detta ämne !

  Fördelar

  • Optimalt pillerformat;
  • Muntlig administration;
  • Agerar 24 timmar om dygnet;
  • 60 dagars pengarna tillbaka-garanti.

  Nackdelar

  • Endast tillgängligt på webbplatsen;
  • Eventuellt surt återflöde;
  • Inte lämplig för personer med hjärtproblem.

Konsumenternas åsikt

Mariah säger: ”Tja som alla andra gick jag upp i vikt med Covid 19 (flera kilo) och jag var verkligen rädd för att inte kunna tappa dem. Med PHEN24… kan jag äntligen ta på mig arbetskläderna igen. Tack så mycket .”

Steve säger: ”Reddit är fullt av dåliga recensioner av fettförbrännare så jag var MYCKET skeptisk till det. Men PHEN24 är DEN RIKTIGA LÖSNINGEN. Det hjälpte mig att komma ner till min gymnasievikt igen. Tack så mycket!”

GÅ NER I VIKT DAG OCH NATT MED PHEN24


 • Effektiv dag och natt
 • Gratis leverans
 • Upp till 2 månaders kostnadsfri behandling
 • Pengarna-tillbaka-garanti
Boîtes de Phen24

Beställ Phen24 nu på den officiella webbplatsen

Hur fungerar ett bantningspiller?

Bantningspiller är utformade för att stödja oss på vår viktminskningsresa. De innehåller i allmänhet aktiva ingredienser som är noggrant utvalda för sina specifika egenskaper. Till exempel kan vissa viktminskningspiller innehålla örtextrakt som ökar ämnesomsättningen, medan andra innehåller ämnen som minskar aptiten.

När vi tar ett viktminskningspiller kommer dessa aktiva ingredienser till handling. De arbetar på våra kroppar på olika sätt för att hjälpa oss att uppnå våra viktminskningsmål. Till exempel, om p-piller innehåller ingredienser som ökar vår ämnesomsättning, betyder det att vår kropp kommer att bränna fler kalorier, även när vi vilar. Det är som att vi har en liten extra fettförbränningsboost!

bantningspiller

Vissa ingredienser i bantningspiller kan också ha en aptitdämpande effekt. De fungerar genom att få oss att känna oss mätta snabbare, vilket hjälper oss att äta mindre och undvika cravings. Detta kan vara till stor hjälp när vi försöker kontrollera våra portioner och begränsa mellanmål mellan måltiderna.

Men var försiktig, bantningspiller är ingen mirakellösning i sig! De måste givetvis användas utöver en hälsosam och balanserad livsstil. Det innebär att äta en balanserad kost, rik på frukt, grönsaker, proteiner och fibrer, och ägna sig åt regelbunden fysisk aktivitet (även om det inte alltid är lätt!).

Hur använder man bantningspiller effektivt?

Följ bara instruktionerna från tillverkaren för att komma igång! Varje litet bantningspiller har sina särdrag vad gäller dosering och rekommendationer. Ta dig tid att läsa etiketten noggrant och följ instruktionerna om när du ska ta den, frekvens och dosering. Genom att vara noggrann i användningen kommer du att maximera resultatet!

Bantningspiller är utformade för att vara ytterligare stöd som en del av en hälsosam livsstil. Det är viktigt att anta en balanserad kost och ägna sig åt regelbunden fysisk aktivitet. De kan vara värdefulla allierade, men de kan inte kompensera för en obalanserad kost eller brist på motion.

Men återigen, tveka inte att prata med en vårdpersonal innan du börjar ta viktminskningspiller. De kommer att kunna bedöma din specifika situation och ge dig råd anpassade efter dina behov. Det är också viktigt att vara realistisk i våra förväntningar. Bantningspiller kan vara effektiva för att öka vår ämnesomsättning, minska vår aptit och bränna fett, men de kommer inte att göra oss till modeller över en natt (det skulle vara för lätt, eller hur!). De kan säkert ge oss ett lyft, men att nå våra viktminskningsmål på ett hälsosamt och hållbart sätt kräver tålamod och uthållighet.

Lite personligt tips: Jag ställer ofta in väckarklockor eller påminnelser på min telefon att ta kapslarna regelbundet!

Dina frågor

Är bantningspiller effektiva för viktminskning?

Bantningspiller kan vara ett effektivt verktyg för att stödja viktminskning, men det är viktigt att se dem som ett komplement till en balanserad kost och regelbunden fysisk aktivitet. De kan hjälpa till att undertrycka aptiten, öka ämnesomsättningen eller blockera fettupptaget, vilket kan göra viktminskning lättare. Det är dock viktigt att välja bantningspiller av hög kvalitet och konsultera en läkare innan du använder dem, jag betonar verkligen detta!

Vilken lösning ska jag välja om jag glömmer att ta mitt bantningspiller?

Om du avbryter behandlingen måste du helt enkelt återuppta den där du slutade. Det är dock viktigt att notera att förbiseenden måste undvikas, eftersom de kan äventyra uppnåendet av de önskade resultaten. Så se till att vara vaksam och regelbunden när du tar behandlingen för att maximera dess effekter.

När är effekterna synliga?

Genom att ta dina kapslar regelbundet kommer du att kunna börja observera deras första effekter efter 1 månads behandling. Men för att bekräfta deras effektivitet är det bäst att vänta till slutet av den andra månaden. Det är viktigt att notera att en hälsosam livsstil är avgörande i denna process. Detta inkluderar att anta en fysisk träningsrutin. Genom att få igång din kropp främjar du fettförbränningen och optimerar de förväntade resultaten.

Har bantningspiller biverkningar?

Vissa bantningspiller kan ha biverkningar, men det beror på den specifika produkten och hur den används. Det är viktigt att läsa bruksanvisningen noggrant och rådfråga en sjukvårdspersonal innan du påbörjar något program för viktminskning. Några vanliga biverkningar kan vara huvudvärk, matsmältningsbesvär eller sömnproblem. Det är också viktigt att notera att vissa viktminskningspiller kan interagera med mediciner eller har kontraindikationer för vissa hälsotillstånd.

Finns det naturliga alternativ till bantningspiller?

Ja, det finns naturliga alternativ till bantningspiller. Till exempel kan du välja naturliga livsmedel som främjar viktminskning, såsom gröna grönsaker, frukt, magert protein och fullkorn. Dessutom är regelbunden fysisk aktivitet avgörande för att bränna kalorier och bibehålla en hälsosam vikt. Det är alltid bäst att ta ett holistiskt förhållningssätt till viktminskning, som kombinerar en hälsosam kost, träning och en hälsosam livsstil.

Andra tillfredsställande bantningspiller

Proactol XS: ett bra alternativ i utkanten av rankingen

Min åsikt om Proactol XS

Proactol XS, tabletter för bantning

Proactol XS piller är ett viktminskningstillskott känt för sin förmåga att bränna fett snabbt, effektivt och säkert. Det hjälper inte bara att gå ner i vikt utan hjälper också till att upprätthålla optimala energinivåer. Denna fettförbrännare är känd för sin effekt på aptit och känslomässigt ätande, vilket främjar mättnadskänslor och positiva stämningar. Dessutom hjälper det till att minska mängden fett och kalorier som intas.

Tillverkaren av Proactol XS, Bauer Nutrition, hävdar att de använder naturliga ingredienser och har genomfört kliniska prövningar för att bevisa effektiviteten hos sin produkt. De drog slutsatsen att fiberkomplexet som används i produktformuleringen främjade fettutsöndringen, ledde till viktminskning och ökade känslan av mättnad.

Den huvudsakliga aktiva ingrediensen i Proactol XS är kitosan. Du måste undra vad det är! Kitosan är ett naturligt ämne som utvinns från en svamp. När vi konsumerar det förvandlas det till en slags gel i magen. Denna gel fångar upp fetterna vi äter och förhindrar att de absorberas av vår kropp. Som ett resultat elimineras fetter naturligt. Där förklarar jag det för dig i mycket enkla termer, men om du vill förstå denna tillgång bättre, inbjuder jag dig att göra det läs min artikel om Proactol XS ! Andra något komplexa ingredienser finns också i tillägget, och möjliggör fettförbränning och viktminskning. Proactol XS visade sig vara effektiv, jag saknade wow-effekten för att klättra högre i rankingen!

Uppdatering : Produkten Proactol XS är för närvarande inte längre tillgänglig.

Capsiplex, ett effektivt piller

Min åsikt om Capsiplex

Jag hade också möjlighet att upptäcka Capsiplex. Det hjälper till att uppnå viktminskningsmål ganska bra utan att ha ”otroliga” resultat.

Det jag uppskattade var dess naturliga sammansättning. Huvudingrediensen i Capsiplex är ett extrakt av röd paprika som heter Capsicum. Det främjar termogenes, det vill säga kroppens förmåga att använda fett som energikälla, smart! Detta innebär att min kropp uppmuntras att bränna fett snarare än att lagra det, vilket är bra för viktminskning. Den innehåller också andra ingredienser som piperin som kommer från svartpeppar, vilket förbättrar absorptionen av andra ingredienser och har potentiella fettreducerande effekter. Niacin och koffein finns också i tillägget, med fördelar som att sänka kolesterolet och öka energin utan oönskade biverkningar.

Capsiplex

Genom att använda Capsiplex kunde jag se anständiga fördelaktiga effekter! Jag brände inte bara fler kalorier varje dag, utan jag kände också en energikick som gjorde att jag blev mer motiverad och tränade lite hårdare. Jag har inte gått ner mycket i vikt än men jag tycker att denna produkt är ganska effektiv! Jag låter dig hitta min artikel i detalj om Capsiplex.

Köp Capsiplex från vår partner, fri frakt

UniqueHoodia: ett lite känt piller

Min åsikt om UniqueHoodia

UniqueHoodia, bantningspiller

Jag var nöjd med UniqueHoodia-pillret, som fungerar som ett aptitdämpande medel. Liksom de flesta andra produkter jag presenterade, uppskattade jag dess naturliga sammansättning.

Kapslarna är gjorda av Hoodia Gordonii, en kaktus som växer i de torra länderna i Kalahariöknen i Afrika. Denna lilla kaktus har studerats i årtionden och kliniska prövningar har bekräftat dess förmåga att kontrollera kaloriintaget.

Hur det fungerar ? Tja, UniqueHoodia fungerar genom att lura vår hjärna att tro att vi redan har ätit en tung måltid. Detta gör att vi bättre kan kontrollera vårt sug och minska portionsstorlekarna. Det fungerade ganska bra: den aptitdämpande effekten varade i flera timmar, så jag kunde skilja mig från dagens mellanmål. Magen anpassar sig gradvis till mindre portioner.

Med dessa piller kunde jag minska mitt kaloriintag men jag fortsatte inte behandlingen, eftersom jag tror att det inte nödvändigtvis är en bestående lösning och lika effektfullt som PhenQ eller Zotrim till exempel.

Uppdatering : UniqueHoodia-produkten är för närvarande inte längre tillgänglig.

Hallonketon: bantningspiller med hallonsmak

Min åsikt om Raspberry Ketone

Hallonketon

Raspberry Ketone är ett piller vars nyckelingrediens är hallonketon, en förening som lätt absorberas av vår kropp.

Men det är inte allt ! Hallonketon har många andra fördelar för vår allmänna hälsa:

 • det minskar aptiten;
 • hjälper till att undvika mellanmål;
 • stödjer kroppen att lättare bränna fett.

Det jag gillar speciellt är att Raspberry Ketone fungerar på ett säkert och naturligt sätt. Det hjälper oss att gå ner i vikt utan att äventyra vår hälsa och välbefinnande. Raspberry Ketone är ett bra idealiskt val för att uppnå små viktminskningsmål samtidigt som du tar hand om din kropp och ditt välbefinnande. Jag har gjort allt åt dig en skriven om Raspberry Ketone att veta mer !

Uppdatering : Raspberry Ketone-produkten är inte längre tillgänglig för försäljning, den har utvecklats till Raspberry Ketone Pure.