Vilka är åsikterna om PhenQ?

[Artikeln uppdaterad den 10/10/2023]

PhenQ är ett kosttillskott mycket känt för sin fettförbränning och aptitdämpande verkan. För att hjälpa dig att utvärdera dess effektivitet och dess förmåga att utföra sina funktioner, erbjuder vi dig en lista över de många åsikter som användare gett enligt deras erfarenheter, alla poängen har reducerats till 5 för bättre läsbarhet.

Innan du läser vidare

Jag är ingen expert på det här området, men jag brinner för kost och hälsa.

De artiklar du hittar på min webbplats är resultatet av djupgående forskning som jag gärna vill dela med mig av. Jag vill dock betona att jag inte är någon hälso- och sjukvårdspersonal och att mina råd inte på något sätt ska ersätta dem från en kvalificerad läkare. Jag är här för att vägleda dig, men det är viktigt att du vänder dig till en läkare om du har specifika frågor eller medicinska problem. Ditt välbefinnande är viktigt. Så se till att du konsulterar lämpliga experter och tar hand om dig själv på bästa möjliga sätt.

GÅ NER I VIKT SNABBT MED PHENQ


 • Fri frakt
 • Bli en av över 190 000 nöjda kunder
 • Upp till 2 gratis flaskor
 • 60 dagars pengarna-tillbaka-garanti
3 bouteilles de Phenq

Beställ PHENQ nu på den officiella hemsidan

PhenQ Review: Betyg över 4 av 5

Många användare uppskattade effektiviteten av PhenQ och gav den ett betyg på mer än 4/5. De var nöjda med dess fettförbränningseffekt, dess roll som aptitdämpande utan att glömma resultaten på magen, allt till ett överkomligt pris.

Vilka resultat har PhenQ-konsumenter haft?
PhenQ är ett kosttillskott känt för viktminskning.

Effekten fettförbrännare

De flesta användare bekräftar effektiviteten av fettförbränningen av detta kosttillskott. Vissa har till och med gått ner mer än 10 kg.

Mer än 15 kg har gått ner på mindre än 10 veckor

Enligt vittnesmålet från en kvinna på Lose Weight Fast Pro hjälpte konsumtionen av PhenQ henne att gå ner omkring 15,5 kg på mindre än 10 veckor, men hon antog ingen diet.

Hon säger: ”Efter vecka nio var mina resultat häpnadsväckande. Jag hade tappat otroliga 15,5 kilo. Jag tappade 15,5 och ett halvt kilo kroppsfett på 9 veckor utan någon speciell diet eller ansträngande träning. »

Mellan 5 och 20 kg tappade

På producentens officiella hemsida hittade vi till och med vittnesmålet om en ung kvinna som tappade nästan 20 kg genom att utöva lite sport och konsumera PhenQ.

På samma plattform hävdade Ghislain R., en 31-årig man att han hade eliminerat 5 kg kroppsfett på 4 veckor. Valerie O. å sin sida tappade 2 storlekar och 9 kg mindre på 5 månader och April R. tappade 9 på 3 månader efter förlossningen.

Öppnar min första flaska PhenQ

12 kilo tappats på 1 och en halv månad

En annan användare förlorade 12 på 1,5 månader och skrev ett helt inlägg om PhenQ som pratade om sin upplevelse. Hon rekommenderar till och med dess konsumtion till alla som har svårt att gå ner i vikt.

Hon hävdar också att det inte är en mirakelprodukt, men att det finns en viss livshygien att respektera:

”Jag hade aldrig kunnat hålla mig till en diet fram till dess. Med PhenQ nådde jag inte bara mina mål, utan jag överträffade dem: på ett halvår gick jag ner 12 kilo, utan att ens tänka på det. Notera att jag för min del behövde gå ner minst 10 kilo och det var därför jag fortsatte behandlingen så länge.

Jag har också sett många åsikter om PhenQ som också beskriver hur behandlingen hade använts under mycket kortare perioder (1 månad) och hade gett mycket intressanta resultat (förlust av 5 kilo).

Det är därför jag nu rekommenderar det till mina vänner som säger att de inte kan gå ner i vikt, och att det inte är så mycket att ta ett test över en månad… Naturligtvis är det nödvändigt att anpassa min livsstil: PhenQ är inte ett mirakelpiller som gör att du går ner dina kilon på ett ögonblick. Å andra sidan är det ett mycket värdefullt hjälpmedel och en kraftfull stimulans i din kamp mot viktminskning. ”.

Effekten aptitdämpande

Sophie, en ung kvinna på runt 23 år, bekräftade effekten PhenQ aptitdämpande. Enligt henne, efter bara 3 dagars användning känslan av hunger mellan måltiderna har helt försvunnit. Hon har också mer 1 kg under denna korta tidsperiod.

Enligt en användare som skrev ett omdöme på Nutshell Nutrition-plattformen är PhenQ mycket effektivt som aptitdämpande. Kosttillskottet har i hög grad hjälpt honom att stoppa små cravings mellan måltiderna. Dessutom tillät det henne att bekämpa den kroniska förstoppning hon lidit av i flera år.

PhenQ kapslar är utmärkta aptitdämpande medel
PhenQ kapslar är utmärkta aptitdämpande medel

Dessutom bekräftade en annan ”övertygad” att vissa bara timmar efter att ha intagit sin första dos av PhenQ, hade hon möjligheten att dra fördel av dess aptitdämpande egenskaper. Hon tog den före sig frukost. Hon konsumerade fortfarande den vanliga mängden. Men hon märkte att hon inte hade behövt ett mellanmål på hela morgonen. Det mest imponerande, enligt henne, är att hon inte ens vid lunch kunde avsluta sin maträtt hon var så mätt efter några tuggor. För den här första dagen åt hon fortfarande ett lätt mellanmål på eftermiddagen. Men den andra gången förvisade hon dem helt från sitt schema. äter. Tack vare effektiviteten av denna naturliga örtmedicin, hon äter mycket mindre och har gått ner nästan 5 kg på 25 dagar. Dessutom hon förblev full av energi och i motsats till vad folk tror, ​​den att ta PhenQ störde aldrig hans sömn. För den här kvinnan tar 1 tablett om dagen utan någon fysisk aktivitet gjorde skillnaden.

Effekten på mage

Axelle W.: den här unga kvinnan är inte speciellt överviktig, å andra sidan har hon en liten mage. Detta är hur hon bestämde sig för att följa en kurs av PhenQ. Efter 4 veckor gick hon ner 4 kg och magfettet försvann. Hon lade till och med upp före- och efterbilder på den officiella hemsidan. Hon bestämde sig för att fortsätta sin behandling.

Också på samma plats, Nicola D., sa en 36-årig kvinna har gått ner 6 kg på bara 9 veckor. Hon tappade särskilt magfett. Dessutom sa hon att efter denna tid tappade hon en storlek. Dessutom, hon vill inte längre ha små mellanmål mellan måltiderna, även om i början av hennes botemedel hade hon stora problem med att stoppa choklad.

Kompositionen naturlig

PhenQ består helt av naturliga ämnen. Så det är det mycket hälsosammare än de flesta produktfyllda kosttillskott kemikalier. Även om det orsakar några små biverkningar är de inte det inte lika allvarligt och farligt som cancer, psykiska obalanser eller fortfarande hormonella och matsmältningsrubbningar orsakade av vissa komponenter syntetmaterial.

Godkända och testade ingredienser

Enligt en användares åsikt som vi samlat på Nutshell Nutrition: ”PhenQ är ett helt nytt viktminskningspiller som använder en unik blandning av beprövade ingredienser för att ge dig kraften hos flera viktminskningsprodukter i bara ett piller. ”.

Minimala till inga negativa biverkningar

Dessutom, som en naturlig produkt, orsakar det mycket sällan allergier och även förekomsten av negativa effekter är inte så ofta enligt de många kommentarerna och feedbacken på upplevelsen med PhenQ. Oftast uppstår de för att konsumenten är det intolerant mot en av komponenterna. I det här fallet kommer problemet inte från medicin, men av kroppen.

Dessutom är det av dessa skäl som en användare ger råd om konsumtion av PhenQ till dem som vill gå på en diet.

PhenQ recensioner
Biverkningar av phenQ är sällsynta.

Naturligt och effektivt

Hon säger i avsnittet Åsikter och personliga omdömen på den officiella webbplatsen: ”Jag rekommenderar dig att prova Phenq utan att tveka, eftersom detta bantningstillskott är verkligen mycket effektivt. Phenq fungerar från den första dosen och låter dig återfå din figur inom 3 till 6 månader. Detta tillägg är också 100% naturligt och dess biverkningar är både minimala och sällsynta… Det tolereras i allmänhet väl av majoriteten av användare, men det orsakar ibland matsmältningsrubbningar eller uppblåsthet. Phenq innehåller koffein, så personer som är känsliga för effekterna av detta stimulerande medel bör undvika att använda det. Phenq är verkligen en stor fettförbrännare. Den uppfyller alla standarder och erbjuder många fördelar. PhenQ är det bästa bantningstillskottet jag har provat. Jag råder dig att prova. ”.

GÅ NER I VIKT SNABBT MED PHENQ


 • Fri frakt
 • Bli en av över 190 000 nöjda kunder
 • Upp till 2 gratis flaskor
 • 60 dagars pengarna-tillbaka-garanti
3 bouteilles de Phenq

Beställ PHENQ nu på den officiella hemsidan

PhenQ bantningskapslar recensioner: Betyg mellan 3 och 4

Å andra sidan, de som gick ner färre kilo eller var tvungna att adoptera en viss diet och regelbunden fysisk aktivitet som tillskrivs den betyg mellan 3 och 4.

Fettförbränningseffekten

Följ en lätt diet

Alice, en ung kvinna i tjugoårsåldern, ville förlora henne extra kilon innan sommaren kommer. Efter att ha försökt, utan resultat tillfredsställande, många metoder, allt från sport tillsammans med en diet drakoniskt för den kemiska drogen, bestämde hon sig för att testa PhenQ. I början hon blev lite besviken, för efter ett dussin dagar förlorade hon bara 2 kg.

En vän rådde henne en gång att gå på diet ändå lätt mat (särskilt balanserad) och att utöva lite sport och dess viktminskningen accelererade snabbt. På bara 1 månad och hälften minskade hans kroppsmassa med 11 kg. I själva verket var hon ganska förväntansfull ett mirakelpiller som skulle hjälpa honom att gå ner i vikt utan att röra ett finger. Hon har var så glad att hon bestämde sig för att avbryta behandlingen för en fjorton dagar och fortsätta efteråt.

Aptitdämpande och tonic

En annan person vittnar om att tack vare PhenQ förlorade hon nästan 2 kg på 6 dagar. Hon verkar nöjd med den fettförbrännande och aptitdämpande effekten kosttillskott. Hon uppskattar också att eftersom hon tar PhenQ, hon är full av energi, speciellt eftersom hon är lärare friidrott.

Hennes enda problem är att hon har blivit lätt irriterad sedan dess hans botemedel. Enligt henne är det ingen fråga en stor nackdel. Han måste bara lära sig lite i taget att anpassa sig till hans humör och kontrollera det. Detta är dock anledningen till att hon gav betyget 3,7/5. Dessutom gillar hon inte lukten särskilt. av p-piller.

Positiva recensioner om PhenQ
PhenQ har toning egenskaper

Effekten aptitdämpande

Trots motviljan från hans följe angående farorna som representerar intaget av kosttillskott för en person i hennes ålder, Agnès, en 50-årig kvinna bestämde sig för att ta PhenQ för att gå ner i vikt något. Hon var särskilt förvånad och nöjd med resultatet sedan efter 15 dagar gick hon ner 2 kg medan hon tidigare, trots dieterna, aldrig lyckades för att eliminera även 100 g.

Det bekräftar att den aptitdämpande effekten finns, speciellt för att eliminera suget efter små godingar under dagen. Hennes enda problem är att hon var tvungen kombinera med lite sport för att uppnå denna effekt. Det hävdar hon i sin ungdom hade hon inga problem, men med henne ålder, hon kämpar lite för att hålla farten uppe. Därför fruktar hon ta tillbaka det hon redan har tagit lång tid att förlora när hon en dag inte kommer att kunna öva mer.

Jacky M., en ung man vittnade också om effektiviteten av PhenQ som ett aptitdämpande medel. Och det har han till och med gått ner nästan 5 kg på två månader tack vare detta kosttillskott. DE litet problem är att efter denna period började han känna en lust igen mellanmål runt 10.00 och 16.00. Dessutom led han av hemsk huvudvärk. Efter att ha stoppat intaget försvann alla olägenheter. Efter en tio dagar har han fortfarande inte gått upp i vikt igen. Enligt honom är PhenQ därför en effektiv bantningsmedicin även om dess verkan är långsam, men bara man får inte gå i överdrift. Det är av denna anledning som han tillskrev honom betyget 3,2/5. Dessutom märkte han också det sedan han började äta denna medicin lider han inte längre av förstoppning.

Effekten på mage

Riktade resultat på magen

PhenQ hjälper också till att eliminera magfett: detta är vad Victoria M., upptäckte en 30-årig ung kvinna när hon använde den. I början, dess mål var bara att gå ner några extra kilon för att se bättre ut. Men med tiden insåg hon att hon bara gick ner i vikt. mage.

Först efteråt verkade tillägget överhuvudtaget sluta fungera. Det har hon inte märkte ingen förändring i hennes lår och armar, även efter 8 veckors behandling. Och så märkte hon det att hon var lite trött. Enligt henne beror det på bristen på mat sedan hon tog PhenQ äter hon bara 3 gånger om dagen (utan hungrig) och mängden av hans måltider minskade med 25 %. Hon ger honom så ett betyg på 3/5 bara för dess tillfredsställande magfunktion.

PhenQ
Kosttillskottet PhenQ låter dig tappa magfett.

Effektivt, men orsakar biverkningar

Bernadette S., en annan användare var också nöjd med förmågan hos detta kosttillskott att eliminera bukfett. Hon har observerade en förändring på bara en vecka. Å andra sidan var hon ett offer mycket obehagliga biverkningar som huvudvärk, uppblåsthet och i vissa fall även kräkningar.

Men hon berättade det för en vän och tydligen hade han samma symtom när han gick på PhenQ. De påverkar dock inte på något sätt produktens effektivitet och enligt honom försvinner besväret när kroppen vänjer sig vid behandlingen. Imponerad av resultatet hon observerade hos sin kollega, bestämde hon sig för att avsluta flaskan med 60 tabletter som hon köpte på den officiella webbplatsen. För henne kommer det nöjda eller återbetalda erbjudandet därför inte att vara användbart. Hon planerar till och med att återuppta efter ett uppehåll på några dagar om effekterna verkligen avtar med tiden.

Kompositionen naturlig

Enligt vissa användare, gruppera män och kvinnor, komponenterna naturliga produkter verkar långsammare och mindre effektivt än produkter syntetmaterial. Majoriteten av dem gick ner mindre än 5 kilo på 2 månader. De ge ett betyg högre än 3 eftersom kosttillskottet har tillåts gå ner i vikt, men antalet borttagna kilo har inte blivit det tillfredsställande.

Recensioner av PhenQ bantningsprodukt: Betyg mellan 2 och 3

Effekten fettförbrännare

Enligt Stephs erfarenhet brinner detta tillägg faktiskt fett, men väldigt långsamt. Det tog honom nästan 3 månader att förlora ca 3 kg ändå antog hon en drastisk diet och genomförde flera timmars idrott per vecka. Dessutom fick hon vänta nära två veckor för att få produkten. Men hon uppskattade det mycket gör leverans gratis trots att hon bor i ett annat land Europa.

Effekten aptitdämpande

Vi samlade in muntligt vittnesmål från Alain D., en man med använde PhenQ, under en intervju i en stödgrupp för personer i övervikt. Enligt honom var han det särskilt glad i början över att kosttillskottet fanns tillgängligt utan recept. Och faktiskt, från de första tagningarna hungerkänsla mellan måltiderna har helt försvunnit och då äter han också mindre. Men han var tvungen att möta problem med brister mer eller mindre allvarligt efter ungefär en månad. Dessutom, även när han avbröt behandlingen, hans aptit har inte återvänt. Han tycker då att det vore mer fördelaktigt att vara det följs av en läkare eftersom medicinen är för stark för vissa människor.

PhenQ recensioner
Vissa användare ifrågasätter effektiviteten av PhenQ

PhenQ recension: Betyg mindre än 2

För ungefär en månad sedan började Aurélie H., en användare, en behandling från PhenQ. Enligt henne trots de fysiska ansträngningar hon gör och allt kostrestriktioner observerade hon ingen förändring, även om hon ta två tabletter per dag (morgon och middag). Hon kunde ha konsumerat det kväll också, men det rekommenderas inte efter 16.00 eftersom produkten innehåller koffein.

Hon upplevde dock inga biverkningar heller. Hon frågar sedan om inte problemet kanske kommer mer från hans kropp. I alla fall, som hon beställde på den officiella webbplatsen, återbetalades hon efter två månaders användning.

Dessutom postade en Internetanvändare detta meddelande på ett forum: ”Hej, Väntan var dock lång, beställd den 02/12 (debiterad 2 dagar senare), jag fick den 1 månad senare (03/12). ”.

Vår åsikt om PhenQ i video

Slutsats

Många användare ger en positiv åsikt om kapaciteten hos PhenQ kosttillskott för att minska fettmassan. Dess sammansättning helt naturligt är en av dess största fördelar.

Det är dock viktigt att notera att denna produkt inte på något sätt är en ”mirakelkur”. Det stöder och optimerar bara dina ansträngningar för att anta en hälsosam och balanserad livsstil (sport och kost). Om du har en historia av brister, högt blodtryck eller om du är minderårig, rekommenderas det inte att ta det.

GÅ NER I VIKT SNABBT MED PHENQ


 • Fri frakt
 • Bli en av över 190 000 nöjda kunder
 • Upp till 2 gratis flaskor
 • 60 dagars pengarna-tillbaka-garanti
3 bouteilles de Phenq

Beställ PHENQ nu på den officiella hemsidan

Vanliga frågor

Ska du lita på kundrecensioner på forum?

I absoluta termer finns det ingen anledning till att användarrekommendationerna som publiceras på forumen ska vara falska. Tänk dock på att personer som kommenterar en produkt, bantande eller inte, ofta är personer som är missnöjda med en produkt. Nöjda människor vittnar sällan på forumen. Observera att logiken är densamma för sociala nätverk.

Är Doctissimo en pålitlig källa till information om effektiviteten av PhenQ bantningskapslar?

Doctissimo är till stor del känd genom sitt forum, logiken liknar den som specificerades i föregående fråga på forumen. De åsikter som presenteras är a priori mycket verkliga, men inte nödvändigtvis representativa för visionen hos majoriteten av kunderna.

Är PhenQ kosttillskott en bluff?

De 190 000 kunder som är nöjda med denna bantningsprodukt bevisar motsatsen. Kom dock ihåg att utöver effekterna av PhenQ-brännaren är en hälsosam livsstil fortfarande nödvändig för att hoppas kunna gå ner i vikt effektivt och hållbart. Mirakelpiller som lovar att gå ner i vikt utan att göra något annat finns inte!

GÅ NER I VIKT SNABBT MED PHENQ


 • Fri frakt
 • Bli en av över 190 000 nöjda kunder
 • Upp till 2 gratis flaskor
 • 60 dagars pengarna-tillbaka-garanti
3 bouteilles de Phenq

Beställ PHENQ nu på den officiella hemsidan