XtraSlim: min åsikt och köp till bästa pris

[Artikeln uppdaterad den 11/09/2023]

Marknadsförs av Forte Pharma Laboratories, kosttillskottet XtraSlim konsumeras som en del av en diet. Denna bantande allierade är en aptitdämpare. Det är en stor hjälpare när det gäller att bli av med överflödiga kilogram och banta figuren. Det är därför ett kosttillskott som används i samband med viktminskning och som hjälper dig att stoppa känslan av hunger, för att bättre kontrollera din aptit och ditt sug.

Innan du läser vidare

Jag är ingen expert på det här området, men jag brinner för kost och hälsa.

De artiklar du hittar på min webbplats är resultatet av djupgående forskning som jag gärna vill dela med mig av. Jag vill dock betona att jag inte är någon hälso- och sjukvårdspersonal och att mina råd inte på något sätt ska ersätta dem från en kvalificerad läkare. Jag är här för att vägleda dig, men det är viktigt att du vänder dig till en läkare om du har specifika frågor eller medicinska problem. Ditt välbefinnande är viktigt. Så se till att du konsulterar lämpliga experter och tar hand om dig själv på bästa möjliga sätt.

Det aptitdämpande kosttillskottet XtraSlim: för vem? För vilka användningsområden?

XtraSlim är användbar tack vare dess formel rik på aptitdämpande aktiva ingredienser.

Om du är hungrig regelbundet och du inte kan sätta stopp för ditt sug och ditt sug efter mellanmål rekommenderar jag det aptitdämpande kosttillskottet XtraSlim. Om du vill bli av med onödiga kilon eller gå ner i vikt är XtraSlim en effektiv och väl lämpad lösning för dig.

XtraSlim är användbart för att hjälpa dig att minska din aptit under måltiderna och för att minska mellanmål mellan måltiderna för att begränsa överskott av kalorier och följaktligen främja viktminskning. Effektiviteten av detta kosttillskott gör att du kan minska känslan av hunger och öka känslan av mättnad efter en måltid.

Funktioner

XtraSlim aptitnedsättande medel är ett kosttillskott som kommer i form av kapslar. Den finns i en kartong med 60 kapslar. Dess formulering innehåller särskilt effektiva aptitdämpande aktiva ingredienser, inklusive:

 • ett Lipo-App-komplex, som består av glukomannanpulver från konjac och helig basilika. Dessa ingredienser är effektiva för att minska hungerkänslan;
 • ett vitamin B-komplex, närmare bestämt närvaron av vitaminerna B2, B3 och B6 som garanterar nervsystemets normala funktion samt vitamin B5 som är involverat i normal syntes och normal metabolism av vissa neurotransmittorer;
 • en förening av johannesbröd, frukten av ett stort medelhavsträd, som främjar en känsla av mättnad och minskar suget avsevärt.

De flesta av de nämnda ingredienserna finns i andra produkter som du kan hitta i min jämförande artikel om de bästa aptitdämparna.

Vad är sammansättningen av XstraSlim?

Jag kommer att detaljera informationen om ingredienserna i XtraSlim bantningstillskott, FortéPharma nämner naturliga ingredienser, låt oss ta en titt:

 • LIPOSLIM-komplex : Detta komplex innehåller extrakt av wakame (Undaria pinnatifida) och gurkmeja (Curcuma longa). Wakame är en brun tång som används i det japanska köket och är rik på mineraler, fibrer och antioxidanter. Gurkmeja är en växt som används som krydda och innehåller en aktiv förening som kallas curcumin, som har antiinflammatoriska och antioxiderande egenskaper;
 • Bulkmedel (kalciumkarbonat) : Kalciumkarbonat är en form av kalcium som används som livsmedelstillsats för att öka volymen av en kapsel eller tablett. Det är också en källa till kalcium, vilket är viktigt för friska ben och tänder, för den här är jag inte säker på hur naturlig den är;
 • Konjak glucomannan (Amorphophallus konjac) : Konjac glucomannan extraheras från roten av en växt som kallas konjac. Det är en vattenlöslig fiber som har förmågan att absorbera vatten och därigenom bilda en gel i magen. Det kan bidra till att öka mättnadskänslorna och minska aptiten. Naturligt, det finns i många andra kosttillskott;
 • Kolinbitartrat : Kolin är ett viktigt näringsämne som ingår i vitamin B-komplexet. Det spelar en viktig roll för leverns, hjärnans och nervsystemets hälsa. Kolinbitartrat är en kemisk form av kolin som används som kosttillskott, därför inte riktigt naturlig;
 • Torrt extrakt av svarta vinbärsblad (Ribes nigrum L.) : Svarta vinbär är en liten frukt rik på vitamin C och E, samt antioxidanter;
 • Bulkmedel (mikrokristallin cellulosa) : Mikrokristallin cellulosa är en livsmedelstillsats som används för att öka volymen av tabletter och kapslar. Det härrör från cellulosa, ett ämne som finns i växternas cellväggar, en komponent som jag tvivlar på är naturlig (men inte dålig förstås);
 • Antiklumpningsmedel (kiseldioxid, magnesiumstearat) : denna komponent används för att förhindra att ingredienser klibbar ihop och bildar klumpar;
 • Vitamin B6 (pyridoxin) : Vitamin B6 är ett vitamin som spelar en viktig roll i många kroppsfunktioner, inklusive protein- och kolhydratmetabolism. Det är också viktigt för nervsystemets hälsa;
 • Kromklorid : Kromklorid är ett viktigt mineral i små mängder för kroppen. Det ingår ofta i kosttillskott för att stödja kolhydrat- och lipidmetabolismen;
 • Vitamin B1 (tiamin) : Vitamin B1, även känt som tiamin, är ett vitamin som spelar en roll i metabolismen av kolhydrater och aminosyror. Det är viktigt för omvandlingen av kolhydrater till energi.

När det gäller ingrediensernas beskaffenhet är vissa av dem, såsom wakame, gurkmeja, konjac och svarta vinbär, av naturligt ursprung och kommer från växter. Andra ingredienser, såsom bulkmedel, antiklumpningsmedel och vissa vitaminer, kan vara av syntetiskt ursprung, men varumärket är inte explicit på denna punkt.

Hur tar man kapslarna?

Tillverkaren rekommenderar att du tar en 3-månaderskurs för effektiva resultat. Vid användning och för optimalt resultat indikerar Forté Pharma att du ska ta 2 kapslar per dag, två gånger per dag. Doseringen är enkel och praktisk: ta 2 kapslar före lunch och 2 kapslar före middag. Se till att ta dem med ett helt glas vatten för bättre absorption och assimilering av ingredienserna.

Vilka är fördelarna och nackdelarna?

Fördelar

 • Minska aptiten : de aktiva ingredienserna hjälper till att minska aptiten under måltider och begränsa suget. Dessutom ökar de känslan av mättnad och fyllighet. Den aptitdämpande effekten av detta kosttillskott bekräftas av olika användare som Cathérine Cros: ”Det dämpar hungern om du inte har stor aptit ”.
 • Minska eller till och med ignorera mellanmål : de olika komponenterna i kosttillskottet XtraSlim verkar effektivt och minskar mellanmål mellan måltiderna. Enligt Millière Anne är det en’lätt att använda produkt som har en effekt på mellanmål”.
 • Hjälp med viktminskning : XtraSlim är en bantningsprodukt som underlättar viktminskning genom att minska hungern och portionerna av dina måltider. Så du kommer att äta betydligt mindre. Amorosos vittnesmål understryker denna effektivitet: ’’Jag har använt det i 10 dagar, jag känner aldrig för att äta mellanmål, jag är bara hungrig vid min kvällsmåltid, i små mängder, jag är väldigt nöjd”.

Nackdelar

 • Otillfredsställande resultat för vissa användare : Effektiviteten av XtraSlim kosttillskottet när det gäller att minska aptiten och mellanmål är inte observerbar hos vissa användare. Den senare, som Phillipe Lorrin, tror att denna produkt har ”ingen effekt”. En Amazon-kund går på samma sätt: ” Jag provade dem i 1 månad och ärligt talat märkte jag inte en nedgång i min aptit eller mitt sug efter mellanmål”.
 • Lite dyrt : Försäljningspriset för XtraSlim kosttillskottet anses vara överdrivet av vissa användare som anser att det ”…för dyr…” (Delhoumeau) eller ”lite högt’’ (Mnemosyne).

Var får man tag i XstraSlim?

För att köpa XstraSlim har du flera alternativ:

 • många webbplatser som specialiserar sig på hälsoprodukter och kosttillskott erbjuder XstraSlim, som NewPharma eller Amazon till exempel. Du kan söka efter välrenommerade onlineapotek eller shoppingsajter på nätet som säljer hälsoprodukter. Men framför allt, se till att kontrollera webbplatsens tillförlitlighet innan du gör ditt köp!
 • det är också tillgängligt att tillverkaren av XstraSlim direkt säljer produkten på sin officiella hemsida.

Min recension i detalj

Mitt totalbetyg: 3,5/5

När jag utvärderar produkter tar jag hänsyn till flera viktiga kriterier. Här är en lista över aspekter jag överväger:

 • Sammansättning: Jag är särskilt uppmärksam på mikronäringsämnen och makronäringsämnen eftersom de spelar en avgörande roll för min viktminskning och allmänna hälsa.
 • Rykte: En produkts rykte är ett viktigt kriterium för mig. Det är svårt att lita på ett okänt varumärke, särskilt när det gäller produkter av denna typ, som inte har någon medial närvaro.
 • Pris: Kostnaden ska vara rimlig så att jag kan använda produkten regelbundet utan att äventyra min ekonomiska situation.
 • Dosering: Det enkla och praktiska i det dagliga intaget är viktigt för mig. Jag letar efter en produkt som kan användas utan begränsningar eller svårigheter.

Jag delar min åsikt om dessa kriterier, men för att skriva det så baserade jag mig på olika forskning eftersom jag inte har testat den här produkten! Så jag uppmuntrar dig att kolla in några recensioner online för att fatta ett välgrundat beslut.

Sammansättningen: 3,5/5

Den övergripande sammansättningen av XtraSlim bantningstillskott verkar innehålla en blandning av naturliga ingredienser som wakame, gurkmeja, konjacextrakt, extrakt av svarta vinbärsblad samt vitaminerna B6 och B1. Dessa naturliga ingredienser ger nyttiga näringsämnen: mineraler, fibrer, antioxidanter och vitaminer. Däremot kan ingredienser, såsom kalciumkarbonat, mikrokristallin cellulosa och klumpförebyggande medel, vara av syntetiskt ursprung, men de används ofta i kosttillskott av praktiska och formuleringsskäl. Så jag är lite sliten, fast huvudsaken förblir naturligt trots allt!

Beryktat: 3,5/5

FortéPharma är ett laboratorium som är ganska välkänt för allmänheten, eftersom vi kan hitta det i mycket reklam runt omkring oss för olika produkter. För min del kände jag inte till XtraSlim-sortimentet och det verkar som att så är fallet för flera internetanvändare också.

Fördelen är att jag hade förtroende för denna produkt eftersom jag redan har haft möjlighet att testa andra FortéPharma-produkter och även denna har sin plats på apoteken.

Pris: 3,5/5

När det gäller priset är lådan för en enmånadskur 48,50 €, annars erbjuder märket också ett komplett fettförbränningsprogram för 82,10 € eller en uppsättning med 3 lådor för 123,70 €. Priserna är ganska höga för bara en månads behandling och märket verkar inte nödvändigtvis göra någon speciell kampanj.

Slutsats

Det aptitdämpande kosttillskottet XtraSlim hjälper dig att bättre kontrollera mängden eller storleken på dina portioner och att bättre motstå mellanmål under dagen. Således låter den dig gå ner i vikt genom att fungera som ett aptitdämpande medel som bidrar till bättre kontroll av suget samtidigt som aptitkänslan minskar.

Det hjälper dig att lättare uppnå en känsla av mättnad. För optimala resultat måste konsumtionen av XtraSlim kosttillskottet kombineras med dietåtgärder, kontrollerad livsmedelshygien och utövande av regelbunden fysisk aktivitet.

Gå vidare genom att upptäcka min fullständiga fil på de bästa aptitdämparna.

Alternativen

Oavsett om det är av ekonomiska eller sammansättningsmässiga skäl finns andra alternativ tillgängliga på marknaden och för alla smaker! Här är några av dem: