Slimming Ring for Foot: min åsikt och köp till bästa pris

[Artikeln uppdaterad den 10/10/2023]

I gamla tider använde många civilisationer magneter för att bota vissa sjukdomar. De antika människorna i Kina, Grekland och Egypten trodde att magneter kunde återställa naturlig balans och harmoni till kroppens system. Arkeologer har hittat spår som vittnar om användningen av magneter för läkning. På samma sätt användes naturliga magneter under Kleopatras tid, Egypten. Det sägs att dessa gjordes med hjälp av kyld lava, ett material som innehåller järn och magnetiserat av kalkstenar.

Sedan tidernas gryning har förespråkare för magnetisk terapi främjat magneternas kraft för att återställa kroppsbalansen. I kombination med fluktuationer av blod och syre stimulerar denna verkan kroppens naturliga läkningsprocesser. Faktum är att fluktuerande blodflöde och syre främjar cellandning. Det senare stimulerar i sin tur kalorimetabolismen för att bränna fler kalorier. Du kommer att ha förstått: magnetisk terapi erbjuder tillförlitlig och effektiv läkning, trots de olika debatterna om de verkliga cellulära effekterna av denna metod. Dess huvudsakliga verktyg är magneten, som riktar in de magnetiska fälten i kroppen. Denna pseudovetenskapliga praktik har fått mycket bläck att flöda, eftersom dess effekter ibland bekräftas och ibland fördöms. Många människor vänder sig till denna alternativa medicin för att lindra ihållande smärta och behandla vissa sjukdomar. Dessutom tror många att magneter har kraften att modifiera cellernas fysiologi. Denna aspekt av magnetisk terapi har också gjort att den blivit populär bland människor som vill gå ner i vikt.

Innan du läser vidare

Jag är ingen expert på det här området, men jag brinner för kost och hälsa.

De artiklar du hittar på min webbplats är resultatet av djupgående forskning som jag gärna vill dela med mig av. Jag vill dock betona att jag inte är någon hälso- och sjukvårdspersonal och att mina råd inte på något sätt ska ersätta dem från en kvalificerad läkare. Jag är här för att vägleda dig, men det är viktigt att du vänder dig till en läkare om du har specifika frågor eller medicinska problem. Ditt välbefinnande är viktigt. Så se till att du konsulterar lämpliga experter och tar hand om dig själv på bästa möjliga sätt.

Vad är en slimmande fotring?

Slimdoo Sluta bantning ring

Innan jag går till kärnan av saken och ger dig min åsikt om viktminskningsringen, är det viktigt för mig att veta definitionen av denna bantningsapparat! Inspirerad av traditionell kinesisk medicin och den japanska ortopediska ringen är bantningsringen en bantningsring att fästa på stora tår. Magneten som finns i ringen aktiverar kroppens meridianer på samma sätt som akupunkturnålar. Bantningsringen är ofta gjord av ett flexibelt material, vilket gör att den kan anpassa sig efter stortåns storlek. Diskret, den orsakar inget obehag under dina promenader och kan bäras varje dag.

I allmänhet är bantningsringar för tår gjorda av plast eller silikon, mycket bekväma material som perfekt matchar formen på dina tår. Vissa tillverkare erbjuder till och med genomskinliga versioner som inte märks när du går på en promenad på sommaren, iklädd öppna sandaler.

Manövreringen av tåringen är mycket enkel: du behöver bara placera den på stortfingret på foten och bära den hela dagen. Ringens verkan beror på det magnetiska fältet som utövas av kontakten mellan marken, ringen och meridianpunkterna.

Tåbantningsring: hur fungerar det?

Att arbeta med metoden för magnetoterapi är bantningsringen en typ av terapi som vanligtvis kallas alternativ medicin. Fortfarande dåligt känd eller till och med motbevisad av traditionell medicin, magnetoterapi former, med akupunktur och alternativ medicin, en ny behandlingsmetod med avsevärda fördelar.

Det bör noteras att verkan av bantningsringar ligger i dess huvudkomponent: magneten. Det är detta som, genom magnetoterapi, gör att vi kan dra nytta av de många fördelarna med magnetisk terapi för varje steg som tas. Magneterna är placerade under stortån, precis på en viss akupunkt, som är utgångspunkten för flera meridianer i kroppen. Magneternas verkan gör det då möjligt att lindra stress, återfå fysisk balans och öka kroppens livsenergi. Hämtad från gammal kinesisk medicin är användningen av bantningsringen också mycket populär som en del av en bantningsdiet. Att stimulera akupressurpunkterna under stortårna leder faktiskt till en minskning av aptiten på ett naturligt och riskfritt sätt. Ger synliga resultat inom några veckors användning, fotbantningsringen är välkänd för att påskynda viktminskningsprocessen. Det bör dock noteras att denna ring måste användas förutom andra metoder för större effektivitet. Jag pratar här bland annat om diet och regelbundna fysiska aktiviteter. Och som en påminnelse bidrar bantningsringen för foten inte bara till viktminskning! Faktum är att det också rekommenderas av läkare för att lindra stress, för att öka vital energi, minska känslan av smärta, förbättra fysiska funktioner och återställa kroppens balans.

Tåringen, ett stödjande verktyg

Bantningsringen är framför allt ett diethjälpmedel för att öka dina chanser att gå ner i vikt och främja eliminering av fett på ett naturligt sätt. Mekanismen för bantningsringen är baserad på principen om det magnetiska fältet som kommer att användas för terapeutiska ändamål. Här talar jag om magnetoterapi. Enligt åsikten från specialister inom denna terapi utövar tåringen ett tryck på fotens stora finger för att applicera magnetism på kroppen och främja viktminskning. Mer tekniskt sett utövar magneten i ringen tryck på akupunkturpunkterna kopplade till meridianerna fördelade i hela kroppen. Det är därför interaktionen mellan magneten och dessa meridianpunkter som, med verkan av det magnetiska fältet som sålunda skapas, kommer att fungera som aptitdämpande i kroppen.

bära Slimdoo

Enligt åsikter från forskare från University of California, fungerar en fotring på tre sätt på viktminskningsprocessen. Framför allt gör dess aptitdämpande egenskap att du kan reglera din aptit utan att behöva kosttillskott. Bantningsringen minskar därför hungerkänslan genom att arbeta på akupunkturpunkten som relaterar till aptiten. Samtidigt främjar tåringsmagneten den naturliga elimineringen av fettsyror från kroppen. Fettet evakueras effektivt från organ och vävnader istället för att lagras av kroppen. Slutligen har forskare från University of California också avslöjat styrkan hos bantningsringen för att eliminera stress. Dessutom är denna ortopediska enhet välkänd för sina positiva effekter på vital energi.

Varför använda en bantningsring?

Tåringen säljs för några tiotals euro och erbjuder varje användare tre huvudsakliga terapeutiska fördelar:

 • Ett idealiskt aptitdämpande medel för att stoppa aptiten och äta så lite som möjligt;
 • En fettförbrännande effekt som hjälper till att eliminera överflödiga kilon och därför främjar snabb viktminskning;
 • En antistressdygd som eliminerar ångest och oro för din kost.

Det räcker med att säga att effekterna av bantningsringen inte bara är begränsade till aptitdämpande, fettförbrännande och antistresskrafter. Vissa användare av Slimdoo Stop-ringen, en 100 % fransk tillverkning, låter mig faktiskt säga att denna typ av bantningsanordning har många andra oanade fördelar:

 • Snabb viktminskning,
 • Befrielse från ångest,
 • Förfiningen av siluetten,
 • Avkoppling och positivt sinne,
 • sömnreglering,
 • Avkoppling och lugn.

I Frankrike är mer än en av tre personer ett offer för fetma eller övervikt, enligt INSEE-studien. Denna siffra är desto mer frustrerande eftersom många fransmän har vänt sig till de många bantningsmetoderna vars effektivitet inte alltid motsvarar deras förväntningar. Överviktiga människor provar flera dieter i tur och ordning utan att skona deras fruktade ”jojo”-effekter, utan att uppnå sin ultimata strävan: eliminering av fett och extrakilon. Du ska veta att människor som vänder sig till bantningsdieter ofta stöter på ett stort hinder, nämligen bristen på tid att göra fysiska övningar. Men precis som en hälsosam och balanserad kost är regelbunden fysisk aktivitet en nödvändig förutsättning för att försöka gå ner i kilon.

Så varför välja tåringar istället för ännu ett kosttillskott? Det räcker med att säga direkt att en bantningsring praktiskt taget inte har några negativa effekter på hälsan, till skillnad från kosttillskott som blir mer populära men vars biverkningar inte alltid är kända. Dessutom är magnetiska ringar platsbesparande och diskreta nog att bäras under dina dagliga resor. Oavsett om du tar på dig ett par balettkläder, pumps eller sportskor kommer du inte ha några problem med att gå med dessa bantningsapparater. Ringarna är ofta genomskinliga för att gå obemärkt förbi när du går ut med vänner! Tillverkade av flexibel plast eller till och med silikon har de fördelen att vara justerbara: du kommer inte ha några problem att bära dem, oavsett storleken på dina fötter. Slutligen, dag eller natt, kommer du inte att känna något obehag när du bär dem i sängen, på kontoret eller på marknaden!

HELT ENKELT GÅ NER I VIKT MED SLIMDOO


 • Reglerar aptiten och fungerar som ett aptitdämpande medel
 • Ger en ”avslappnande effekt
 • Placeras diskret på tån
Anneau minceur Slimdoo Stop

Dra nu nytta av Slimdoo Stop bantningsring

Fördelarna med tåringen

Jag vet redan att fördelarna med bantningstillgången ligger i hjärtat av själva magneten. Faktum är att denna magnetiska komponent påskyndar ämnesomsättningen för att hjälpa dig gå ner i vikt snabbt. Men jag betonar fortfarande att framgången med dessa magneter inte kan skiljas från fördelarna med en hälsosam och balanserad kost såväl som regelbunden fysisk aktivitet, som båda främjar eliminering av överflödiga kilon. Dessutom är tåbantningsringen känd för att bidra till eliminering av fettsyror, vilket hjälper till att bekämpa stress och ångest samtidigt som den ökar livsenergin, känd som ”chi” inom kinesisk medicin. Vid behandling av smärta rekommenderas viktminskningsringen lika ofta som läkemedelsbehandlingar. Det hjälper till att förbättra de olika organens fysiska funktioner. På grund av sin stimulerande funktion på själva fötterna hjälper tåringen också till att förbättra blodcirkulationen, för maximalt välbefinnande och avlastning.

Magnetiska tåringar

Zooma på tåringens bantningsfunktion

Efter att ha slösat för mycket tid på konventionella bantningsmetoder har många vänt sig till magnetterapi som mot alla odds verkar erbjuda ett mycket bättre alternativ till medicinering. Säljes till ett pris ofta billigare än fettförbrännartillskott, ger bantningsringen alla fördelar med alternativ medicin för behandling av fetma och övervikt. Vissa tillverkare av tåringar erbjuder till och med kompletterande erbjudanden som ger tillgång till bantningsrecept, självcoachningstekniker, individuella råd för att hantera en bantningsdiet, en elektronisk kostdagbok, till bantningsprogram samt forum och vanliga frågor.

Var kan man köpa en bantningsring?

Liksom hudplåster och kosttillskott innebär köp av en tåring ett noga övervägt beslut som kommer att få betydande konsekvenser för ditt välbefinnande och din hälsa. Det är därför jag starkt rekommenderar en konsultation med din dietist eller åtminstone rådfråga en träningscoach. Utrustad med dessa experters åsikter och välgrundade åsikter kan du bättre välja din bantningsring i en fysisk butik eller på Internet.

Köp din bantningsring i en fitnessbutik

Fitnesscenter och butiker erbjuder ofta utrustning och enheter till sina prenumeranter. Om du är medlem i en sådan anläggning, ta reda på av den ansvarige om de kan erbjuda dig bantningsringar för fötterna. Och även om tåringar i allmänhet är justerbara, tveka inte att prova några stilar för att se till att din ring passar din fot exakt. Tillverkare erbjuder oftast ringsatser som även innehåller pappersguider och tips.

Köp din bantningsring på internet

Detta är det perfekta stället att hitta din drömtåring! Enligt köparnas åsikter är det enklaste sättet att gå till tillverkarens webbplats som kommer att erbjuda dig flera varianter beroende på färger eller ytbehandlingar. Du kan också gå till onlineapotek för att hitta tåringar certifierade av apotek. Likaså erbjuder onlinebutiker specialiserade på fitness också denna typ av produkter.

Var dock försiktig! På Internet erbjuder vissa butiker produkter av dålig kvalitet eller till och med förfalskade produkter! Och det är samma sak för fotbantningsringar: magneten måste vara av god kvalitet för att producera ett magnetfält som är tillräckligt starkt för att stimulera meridianerna. Så tveka inte att välja ett välrenommerat märke och ta ut en pengarna-tillbaka-garanti för att undvika obehagliga överraskningar.

Ansluten klocka
Fysisk aktivitet är fortfarande en nödvändighet för att hålla sig i form

HELT ENKELT GÅ NER I VIKT MED SLIMDOO


 • Reglerar aptiten och fungerar som ett aptitdämpande medel
 • Ger en ”avslappnande effekt
 • Placeras diskret på tån
Anneau minceur Slimdoo Stop

Dra nu nytta av Slimdoo Stop bantningsring

Tåring: vilka fördelar och begränsningar?

Från de första veckorna av användning kan du förvänta dig utvecklande resultat som kan mätas i antalet förlorade kilon. Ofta tillverkade av mjuka, giftfria material, har bantningsringar i allmänhet inga skadliga effekter på hälsan. Om du följer en dietplan kommer tåringar också att hjälpa dig eftersom de låter dig eliminera hungerkänslor. Det är faktiskt det senare som ofta uppmuntrar dig att ägna dig åt godis eller snacks under dina dietperioder. Utan att begränsa ditt näringsintag kommer du att ha mindre aptit och kommer inte att oroa dig för din kost. Tack vare dessa ringar och efter några veckors användning kommer du att se din mage gradvis bli smalare och dina celluliter försvinna utan att lämna några spår.

Viktminskningshjälpmedel, inklusive plåster, bälten och till och med kosttillskott, verkar bara effektiva i kombination med en hälsosam kost och regelbunden fysisk aktivitet. Och bantningsringen är inget undantag från denna regel eftersom den inte kommer att erbjuda de förväntade resultaten utan dessa två förutsättningar. Långt ifrån att betraktas som en bantningsmetod i sig, är dessa ringar mer placerade som en stödanordning för en bantningsprocess.

Dessutom rekommenderar många bantande dietcoacher tåringar endast för friska personer som inte lider av någon patologi. Om det för gravida kvinnor helt enkelt inte rekommenderas att använda bantningsringen, detsamma gäller för patienter som lider av fysiska eller psykiska sjukdomar.

Dra nytta nu av Slimdoo Stop slimming ring

Tåring: finns det några biverkningar?

Enligt åsikter och vittnesmål från tåringanvändare har denna typ av enhet inga allvarliga biverkningar. Men du måste fortfarande vara försiktig eftersom att bära en bantningsring mer än 24 timmar i rad kan utsätta användaren för ett magnetfält. Där består den anmärkningsvärda biverkningen av en tillfällig yrsel som uppträder särskilt hos känsliga personer.

Låt oss också komma ihåg att fördelarna med bantningsringen inte är tillgängliga för alla. Den ortopediska enheten rekommenderas inte heller i följande fall:

 • Graviditeten ;
 • Övervakning av behandling med en pacemaker eller pacemaker (dessa verktyg kan störas av magnetfälten som sprids av bantningsringen);
 • Bär hudplåster. Innehållet i hudplåstren kan absorberas snabbare av blodkärlen som vidgas av bantningsringen.
 • Förekomsten av blödningsrubbningar och lågt blodtryck. Även här riskerar tåringen att vidga blodkärlen och störa blodcirkulationen.
Gravid kvinna
En tåring ska inte användas av en gravid kvinna

Min recension i detalj

Mitt totalbetyg: 3/5

När jag utvärderar produkter tar jag hänsyn till olika parametrar som är viktiga för mig. Här är kriterierna som jag noggrant följer:

 1. Sammansättning: Jag är särskilt uppmärksam på mikronäringsämnen och makronäringsämnen, eftersom de är viktiga för viktminskning och för att bibehålla god hälsa. Jag vill säkerställa att produkterna erbjuder näringsämnen av hög kvalitet.
 2. Ökändhet: Förtroende är viktigt för mig. Jag föredrar erkända och publicerade varumärken, eftersom de redan har bevisat sig själva. Jag litar på deras rykte för att säkerställa produktens tillförlitlighet, särskilt inom detta specifika område.
 3. Pris: Jag säkerställer att kostnaden för produkterna är rimlig för att tillåta regelbunden användning utan att behöva möta alltför stora ekonomiska begränsningar. Jag letar efter valuta för pengarna för att säkerställa att produkterna är prisvärda och effektiva.

Om du vill upptäcka i detalj utvärderingarna av bantningsringen för foten, inbjuder jag dig att konsultera den fullständiga informationen precis nedan!

Komposition: 2/5

Slimdoo bantningsring är en innovativ produkt designad för att hjälpa till med viktminskning. Denna ring, som ska bäras runt foten, är designad för att stimulera vissa delar av kroppen för att optimera fettförbränningen. Ringens sammansättning är silikon med 2 små magneter för fettförbränning, inget naturligt därför, även om lättnadsaspekten verkar uppenbar.

Å andra sidan tillåter ringens sammansättning en viss komfort när den bärs.

Beryktat: 3/5

Sammantaget har Slimdoo Stop ett ganska bra rykte online även om konsumentrecensioner är mer eller mindre blandade. De flesta konsumenter uppger att de är nöjda med produkten.

Pris: 4/5

Bantningsringarna säljs för 28,95 € för 2 exemplar, vilket kommer till cirka 15 € per ring. Att veta att ringarna kan behållas och inte bara användas en gång, är priset ganska rimligt.

Recensioner och vittnesmål från användare av bantningsringar

Bantningsringen är den perfekta allierade för alla som vill gå ner i övervikt utan att ta till kosttillskott. Genom att använda en kraftfull magnet ger den dig alla fördelar med magnetoterapi utan att hindra dina resor. En perfekt allierad för en smal siluett, fotringen ökar kroppens metaboliska kapacitet samtidigt som den förfinar varje kurva i vår kropp. Platt mage, fasta lår och stabil puls är alla fördelar som jag har lärt mig av recensionerna som lagts upp av användare som har köpt tåringar.

Men som alla andra bantningsanordningar inträffar miraklet bara utöver andra bantningsmetoder, nämligen: antagandet av ett hälsosamt och balanserat ätbeteende, samt utövandet av tillräcklig fysisk aktivitet. Presenterad i form av en diskret och genomskinlig ring, ger bantningsringen dig alla fördelarna med alternativ medicin utan obehaget av traditionella bantningsdieter.

HELT ENKELT GÅ NER I VIKT MED SLIMDOO


 • Reglerar aptiten och fungerar som ett aptitdämpande medel
 • Ger en ”avslappnande effekt
 • Placeras diskret på tån
Anneau minceur Slimdoo Stop

Dra nu nytta av Slimdoo Stop bantningsring

Slutsats

Tåbantningsringen är en idealisk teknik för att gå ner i vikt snabbt och utan större ansträngning. För cirka tjugo euro (genomsnittligt pris samlat från användarrekommendationer) har du det perfekta verktyget för att bekämpa överflödiga kilon, förutsatt att du tränar fysisk träning regelbundet och antar en hälsosam kost.

Har du inte tillräckligt med tid för att gå till ett gym eller jogga dagligen? Har du inte alltid lyckats ta bort dina extrakilon med traditionella bantningsmetoder? Att bära en enkel tåring av silikon gör att du kan tänja på gränserna för ditt bantningsprogram och uppnå positiva resultat på bara några veckor.

Dessutom låter själva bantningsringen dig balansera din kost och ändra din livsstil. Dessutom kan du säga adjö till stress och ångest tack vare magnetfältets balanserande kraft; eller åtminstone låter magneten dig bättre kontrollera din ångest för att ge dig optimalt välbefinnande i alla situationer.

Min slutliga dom: även om bantningsringar inte är en perfekt lösning på livets alla problem, är de ändå ett värdefullt hjälpmedel för att gå ner i vikt och återställa din livsstil.

Alternativen

Gillar du inte bantningsringstekniken? Det finns inga bekymmer! Andra sätt att gå ner i vikt är alltid möjliga, särskilt med kurer eller måltidsersättningar. Här är några alternativ: