Withings Body Cardio ansluten våg: min åsikt & köp till bästa pris

[Artikeln uppdaterad den 10/10/2023]

Sammankopplade objekt finns överallt idag. Vi hittar dem i alla aspekter av våra liv. Och om detta först hade påverkat våra telefoner och klockor, är för närvarande inget objekt långt ifrån en möjlig anslutning till Internet of Things och dataåterställning. Detta är fallet med vågar, särskilt med Withings Body Cardio. Den senare samlar information om din vikt och din hälsa och låter dig bearbeta alla relaterade uppgifter. Det är därför det verkade viktigt för oss att presentera denna intelligenta våg som hjälper dig med din diet. Men inte bara det… Eftersom data, som bearbetas i form av grafer, också kan hjälpa vårdpersonal att bättre övervaka dig. Och detta ”i realtid”, eftersom Withings Body Cardio-vågen också kan paras ihop med en applikation, Health Mate.

Innan du läser vidare

Jag är ingen expert på det här området, men jag brinner för kost och hälsa.

De artiklar du hittar på min webbplats är resultatet av djupgående forskning som jag gärna vill dela med mig av. Jag vill dock betona att jag inte är någon hälso- och sjukvårdspersonal och att mina råd inte på något sätt ska ersätta dem från en kvalificerad läkare. Jag är här för att vägleda dig, men det är viktigt att du vänder dig till en läkare om du har specifika frågor eller medicinska problem. Ditt välbefinnande är viktigt. Så se till att du konsulterar lämpliga experter och tar hand om dig själv på bästa möjliga sätt.

Withings Body Cardio ansluten våg: För vem? För vilka användningsområden?

där uppkopplad våg Withings Body Cardio landade på marknaden 2009. Detta I flera år har det haft monopol på marknaden för badrumsvågar.

Vid denna Vid den tiden var visionen om den uppkopplade skalan revolutionerande. Speciellt det Withings, som namnet inte antyder, är en Fransk start-up. Den köptes sedan av giganten Nokia och dess hälsoavdelning, som såg en stor möjlighet.

Rotation så eftersom det är en av de första Badrumsvag 2.0 som har bevisat sitt mervärde och som lyckats hitta en plats för sig själv.

Detta uppkopplad skala syftar till människor vem vill ha en rejäl uppföljning av deras vikt och som har för avsikt att använda sitt saldo för andra ändamål än väga då och då… Den smarta vågen återhämtar sig faktiskt från mycket information, bearbetar den och återger den i ansökan i formuläret grafer och kurvor. Dessutom, om du är på en diet, är det idealiskt för dig, för att följa utvecklingen av din viktminskning… Den är också idealisk för personer med ett behov av att spåra sin vikt och behålla den. Till exempel idrottare, människor på medicin osv.

Det bör noteras att den anslutna vågen är dyrare än sina traditionella konkurrenter. Men med tanke på den information som delas, den tydliga och exakta övervakningen och användarvänligheten är merkostnaden i stort sett motiverad!

Funktioner

där nya upplagan av Body Cardio badrumsvåg förändrar inte mycket. där brickstorleken är nästan lika stor. Bara verklig förändring bottentjockleken. Den är nu 1,8 cm istället för 2,3 cm tidigare. Även om denna skillnad på några millimeter inte är det enormt, det har fortfarande sin betydelse. Hon tar med sig mycket lätthet. Dessutom vilar den inte längre på fötter, utan på en aluminium säte, som tillåter en använd på alla typer av underlag utan minsta justering.

Vi kommer också att notera att batterisystemet helt överges för en inbyggt minibatteri… Det är mer ekologisk. Och för laddning: märket tillhandahåller en USB-kabel. Autonomi meddelat är ett år.

Hon känna igen upp till 8 användare, Detta som tillåter spårning av lika många personer på appen.

Hon är tyngre än sin föregångare. För närvarande tillkännager meddelandet 2,59 kg, jämfört med 2,15 tidigare. Men vad som helst, du kommer inte att bära det varje dag…

där skalan tillåter mäta :

 • vikten
 • kroppsfett
 • muskel- och benmassa
 • andelen vatten i kroppen
 • och visar en vikttrendlinje.

Denna information är verkligen värdefull eftersom den tillåter oss att bryta ner kroppens delar utöver de BMI-beräkning.

Sista bonusen, Body Cardio ger dig vädertrend dagen när du väger dig.

Fördelar

 • Den fräscha designen : vi uppskattar särskilt att tillverkaren har beslutat att göra en ansiktslyftning av sin anslutna skala. Den tidigare designen började visa sin ålder. Nu kör vi igen, med en superb design som kommer att smälta perfekt med moderna interiörer.
 • Batteri : inget behov av batterier… Det är en stor fördel. Speciellt eftersom vi alla vet att det aldrig är roligt att göra måste hämta batterier, ta bort de gamla, sätta i de nya igen, kassera sedan använda batterier. Med det inbyggda batteriet har vi en verklig hållbar lösning. Autonomi meddelat: 1 år med kabelladdning USB (medföljer).
 • Mångfalden av åtgärder : Withings anslutna våg Body Cardio tynger dig inte bara, den lindrar också många andra inställningar och lagra dem efter olika användare. A riktigt smart våg!
 • PWV : pulsvågens hastighet orsakade mycket uppståndelse, särskilt när denna åtgärd var övergavs av Nokia Health vid årsskiftet… Tack vare förvärvet av varumärket och med ny impuls från den nuvarande ägaren gör VOP comeback och gör att vi kan föreställa oss nya butiker och nya framtida alternativ.

Nackdelar

 • VOP häpnade : väl medveten om allmänhetens förväntningar, drev ägaren hårt för att återinföra VOP bland alternativen på skalan. Men brådskan fick dem att glömma att översätta det här gränssnittet. resultat: en del av dina uppgifter kommer att vara på engelska. Lyckligtvis kommer detta att lösas snart under en uppdatering av det anslutna gränssnittet.
 • Vikten : även om detta inte är av betydelse och det är osannolikt att du kommer att ta din våg på en resa, var medveten om att den nya modellen har gått upp lite i vikt under sin makeover.
 • Mätning av luftkvalitet : tidigare gav modellerna mätning av luftkvalitet. Ett intressant faktum för dem som bor i staden. Särskilt för idrottare och utsatta personer som är de första som drabbas av en kvalitetsförsämring. Här har detta alternativ övergetts till förmån för andra alternativ.

Var kan du köpa din våg ansluten Withings Body Cardio till bästa pris?

Det är möjligt att hitta Withings Body badrumsvågen Cardio i alla bra elektronikaffärer och stormarknader tillägnad. Det sägs dock inte att de alltid har dem i lager. Inte heller ens att de finns på hyllorna (endast i e-butiken i kedja).

Så om du inte gör flera butiker, det finns ingen garanti för att du hittar den i butik nära dig…

Gå också igenom Amazon är ett klokt val. Du sparar tid, produkten levereras hem till dig (ännu snabbare med Amazon Prime), och du har tillgång till ett oslagbart pris som nödvändigtvis blir billigare än vad du kan hitta i butik.

Är PWV (pulsvågshastighet) tillbaka på skalan Vitlingar?

Alla kl do. I den näst sista uppdateringen, ägare av Body Cardio hade beslutat att rensa upp de tillgängliga alternativen. VOP hade därför försvann. Sedan märkte de att vågen hade tappat en av de nyckelelement som gjorde dem unika! Nokia Health hade beslutat att ersätta människor som ville ha det.

VOP, som en påminnelse är det reflektion av arteriell stelhet. Det låter dig upptäcka möjligheten till ett problem kardiovaskulära.

Följande till köpet av Withings från Nokia av en av medgrundarna, verkar VOP ha gör comeback. Till enskildas glädje.

Uppmärksamhet dock eftersom VOP ännu inte har en fransk översättning.

Vad är Health Mate-appen?

Appen Health Mate, eller hälsokompanjon på franska, är ett program som låter dig följa utvecklingen av din dagliga vikt. På skärmen ser du:

 • din viktkurva
 • kroppssammansättning
 • kardiovaskulära indikatorer (blodtryck, etc.)

Allt detta baserat på de data som hämtas av skalan.

I Dessutom ger den dig värdefulla råd för att uppnå dina mål du har satt dig själv. Till exempel viktminskning eller muskel/muskelförhållande. fett mer fördelaktigt.

Till sist, för att vara helt komplett fungerar den här appen med mer än 100 andra app’s ledare i detta marknadssegment, för att ge dig det bästa möjlig erfarenhet.

Min åsikt i några få ord

För att avsluta artikeln, är Withings Body Cardio ansluten våg utan tvekan en av de bäst anslutna vågarna för tillfället. Och att det är en högklassig skala.

Jag vill verkligen betona dess användarvänlighet. Den används nästan som en vanlig badrumsvåg, med skillnaden att vågen samlar in mycket personuppgifter vid vägning. Sedan analyseras de och överförs till Health Mate-appen så att du kan analysera dem. Visat i form av kurvor, förstår du med ett ögonkast utvecklingen av din vikt och din hälsa samt din nuvarande trend. För idrottaren som tränar eller för en person som vill gå ner i vikt genom en diet är övervakning enkelt och praktiskt. Kort, balansen är idealisk.

Vi kommer också att notera den stora avkastningen av PWV i alternativen som kommer att glädja många användare. Dessa uppgifter har varit huvudorsaken till många köp.

Slutligen, på prissidan, säger det sig självt att på den här tekniknivån finns det en viss summa att lägga på bordet. Det förblir dock mycket rimligt när vi betraktar det i en pris/kvalitetsförhållande !

Konsumenternas åsikt

Hittills har mer än 7 000 recensioner gett mycket information om vågens prestanda. Överlag är recensionerna mycket positiva, här är några av dem i detalj:

Gianni förklarar: ”För att ge min åsikt kommer jag att dela upp den i flera punkter:
Design och konstruktion: Withings Body Cardio är en modern och elegant våg, med en ren och elegant design. Konstruktionen är gedigen och av hög kvalitet, vilket säkerställer ökad hållbarhet.
Noggrannhet och funktionalitet: Vågen är utrustad med avancerad teknik som garanterar noggranna mätningar. Den mäter inte bara vikt, utan också kroppssammansättning, inklusive mängden kroppsfett, muskler och vatten i kroppen. Denna information kan användas för att bedöma övergripande hälsa och kondition. Vågen är även utrustad med viktspårningsfunktionen, som gör att framsteg kan följas över tid.
Anslutning: Withings Body Cardio ansluts enkelt till Withings Health Mate-appen, som registrerar mätningar och ger information om trender och framsteg. Appen är intuitiv och lätt att använda, så att du kan övervaka hälsa och kondition effektivt.
Sammantaget är Withings Body Cardio en fantastisk smart våg för hälso- och fitnessmedvetna människor. Den erbjuder ökad noggrannhet, enkel anslutning och avancerad funktionalitet, vilket gör det till ett bra alternativ för alla som jag som vill förbättra sin hälsa och kondition.”

Rapp säger: En mycket genomförd produkt. Förutom att din kropp, muskel- och fettmassa skickas direkt till smarttelefonen, kommer du att få meddelanden och e-postmeddelanden som beskriver hur din vikt utvecklas. Den köptes för flera år sedan och fortsätter att utvecklas tack vare flera uppdateringar av appen. Hon följde mig när jag tappade 25 kg för 5 år sedan och låter mig inte gå upp igen. Ett mycket bra verktyg.”

Slutsats

För mig är Withings Body Cardio ansluten våg väldigt komplett. Den erbjuder en förstklassig upplevelse med sin användarvänlighet. Jag kan använda den som en klassisk skala, men den går ännu längre genom att analysera och överföra mina personliga data och därför kroppens sammansättning! Jag tror att det är det bästa sättet att spåra din hälsa, eftersom 70 kg kan bestå av 40 kg muskler eller inte, det är inte samma sak. När det gäller priset är det ganska rimligt med tanke på kvaliteten och funktionerna som erbjuds. För mig är det ett säkert och effektivt val för att förbättra hälsa och kondition!

Alternativen

För att slutföra övervakningen och/eller viktminskningsprocessen föreslår jag dessa få fettförbrännare: