Vilka är de bästa dietisterna-nutritionisterna i Amiens och dess region?

[Artikeln uppdaterad den 10/10/2023]

Att hjälpa en patient att gå ner i vikt och ge dem råd om deras kost, dessa är exempel på uppdraget för en dietist-nutritionist. De konsultationer som erbjuds av denna professionella är ske antingen på hans kontor eller hemma. Du bor i Amiens och dess region? Vi erbjuder dig de 8 bästa dietister-nutritionisterna av detta område.

Innan du läser vidare

Jag är ingen expert på det här området, men jag brinner för kost och hälsa.

De artiklar du hittar på min webbplats är resultatet av djupgående forskning som jag gärna vill dela med mig av. Jag vill dock betona att jag inte är någon hälso- och sjukvårdspersonal och att mina råd inte på något sätt ska ersätta dem från en kvalificerad läkare. Jag är här för att vägleda dig, men det är viktigt att du vänder dig till en läkare om du har specifika frågor eller medicinska problem. Ditt välbefinnande är viktigt. Så se till att du konsulterar lämpliga experter och tar hand om dig själv på bästa möjliga sätt.

Adeline Benoist: dietist-nutritionist i Amiens

Presentation

Adeline Benoist är en dietist-nutritionist innehavare av certifikat i terapeutisk patientutbildning. Hon följde a träning i att ta hänsyn till neuro-tarmaxeln med IEPP eller Europeiska institutet för fysionutrition och fytoterapi. Hans erfarenhet i området för diet och näring gör att han kan följa med flera fall av patienten.

Bästa dietister Amiens
Dietist Adeline Benoist

Tjänster

Adeline Benoist tar emot sina patienter som tidigare har tagit ett möte på hans kontor i Amiens. Hans konsultationer riktar sig till alla och i synnerhet till människor som önskar uppnå mål eller läka genom att ändra sitt sätt att äta. Hon dem förklarar fördelarna med en ny diet så att de är det medveten om vikten av behandling.

Kontakt

Namn: Adeline Benoist
Hemsida : http://www.benoist-dieteticienne-amiens.fr/
Telefon: 03 68 89 02 26

Marie Samier: liberal dietist-nutritionist

Presentation

Hälsospecialisten Marie Samier ansluter sig till världen i dietetik och nutrition efter att ha erhållit en DUT i dietetik 2009. Hon praktiserar både på sjukhus och har även en liberalt kabinett. Observera att den samarbetar med gemenskaper för att animera kulinariska workshops parallellt med dess huvudverksamhet.

Bästa dietister Amiens
Dietist Marie Samier

Tjänster

Konsultationer med dietist-nutritionist sker äga rum på hans privata kontor i Saint Riquier eller på Polyclinique de Picardie i Amiens. Dess tjänster riktar sig till enskilda patienter eller i par som vill anta en ny kostmetod. Hon kan ingripa för näringsbalansering, för att förebygga sjukdomar eller till och med viktminskning.

Kontakt

Namn: Marie Samier
Hemsida : https://samiermarie.wixsite.com/site-marie-samier
Telefon: 03 22 71 67 74

Séverine Sénéchal: kvalificerad dietist-nutritionist

Presentation

Séverine Sénéchal arbetar som dietist-nutritionist efter att ha tagit sitt BTS-diplom i dietet 2004. Hon öppnade henne liberalt kabinett i Amiens 2005. Hon är ansluten till APSARES eller Association Hälsopersonal för ansvarsfull kost och BIG eller Reflektionsgrupp om fetma och övervikt.

Bästa dietister Amiens
Séverine Sénéchal

Tjänster

Séverine Sénéchals konsultationer sker i 2 steg. Den första sessionen fokuserar främst på diagnos. De 2 parterna bestämmer tillsammans det mest effektiva sättet att uppnå målen genom att studera framgångsfrekvensen för det föreslagna kostprogrammet. Följande möten är övervakning av behandlingens framsteg. De utförs på kontoret, hem eller online.

Kontakt

Namn: Séverine Sénéchal
Hemsida : https://www.dieteticienne-amiens.fr/
Telefon: 06 32 92 92 74

Obéline Goubet: kvalificerad dietist-nutritionist nära Amiens

Presentation

Obéline Goubet är en kvalificerad dietist-nutritionist. Hon har en BTS i dietet och en DU i terapeutisk utbildning. Den verkar för närvarande i Somme. Hans kompetens gör att han kan ta hand om olika fall förutsatt att de kan lösas med näringsprogram.

Bästa dietister Amiens
Dietist-nutritionist Obéline Goubet

Tjänster

Obéline Goubet vägleder alla som vill ta del av stödet mot ett kostupplägg anpassat efter specifika behov såsom behandling av fetma, diabetes, kostomläggning m.m. Hon lär sina patienter att äta ordentligt, det vill säga utan begränsningar eller frustration samtidigt som de når sina mål.

Kontakt

Namn: Obeline Goubet
Hemsida : http://www.obeline-goubet.fr/
Telefon: 06 43 60 02 65

Thomas Zirn: statligt certifierad dietist-nutritionist

Presentation

Thomas Zirn arbetar som dietist-nutritionist på Amiens. Hans specialiteter är kost i kombination med prestation, matkontroll under graviditeten och återbalansering av maten. han innehar en DUT i biologiteknik, kostalternativ. Hans samarbete med proffs inom dietet- och näringsvärlden inom sjukhuset av Kreml Bicêtre låter honom ständigt berika sina kunskaper.

Bästa dietister Amiens
Dietist Thomas Zirn

Tjänster

Thomas Zirn väljer det personliga förhållningssättet som metodik. Faktum är att varje metabolism är olika. Proffsen av hälsan utnyttjar detta faktum genom att erbjuda ett program anpassat för var och en för att garantera tillfredsställande resultat.

Kontakt

Namn: Thomas Zirn
Hemsida : https://www.tzdietetiqueetnutrition.com/
Telefon: 06 64 49 35 89

Barbara Desmarest: registrerad dietist-nutritionist

Presentation

Dietist-nutritionist Barbara Desmarest är innehavare av en diet-BTS. Det är en professionell som lyssnar på sina kunder och som är övertygad om det Det finns mat som passar alla, efter smak och behov.

Bästa dietister Amiens
Dietist-nutritionist Barbara Desmarest

Tjänster

Barbara Desmarest samarbetar med sina patienter för att hitta ett adekvat matprogram. Dess mål är att undvika att införa en regim standard men personlig: varje person, liten eller stor, man eller kvinna (gravid eller inte) har en annan ämnesomsättning. Vi ses i hans företag för mer information om dess tjänster.

Kontakt

Namn: Barbara Desmarest
Hemsida : https://visidiet.fr/dieteticienne-nutritionniste-amiens-80000-1057
Telefon: 03 67 23 01 83

Mylène Debeauvais: dietist-nutritionist i närheten från Amiens (Querrieu)

Presentation

Mylène Debeauvais är en dietist-nutritionist som har följt utbildning i ETP eller terapeutisk patientutbildning. Hon gör sig av med en specialisering inom pediatrisk övervikt och fetma godkänd av Necker sjukhus i Paris. Hon undervisade i grundutbildningar marknadsföring av hälsokost vid University Institute of Teknologi.

Bästa dietister Amiens
Mylène Debeauvais

Tjänster

Mylène Debeauvais arbete består av att tillhandahålla råd om kost anpassad till patientens fall. Den riktar sig till en publik bred och varierad från ung till gammal, från gravida kvinnor till idrottare och seniorer som lider av en patologi (diabetes, kolesterol) eller inte. Hon dem erbjuder konsultationer på sitt kontor eller hemma.

Kontakt

Namn: Mylène Debeauvais
Hemsida : https://www.mylenediet.com/
Telefon: 06 15 48 39 61

Amélie Roguez: mångsidig dietist-nutritionist

Presentation

Dietist-nutritionisten Amélie Roguez har en CAP Köket levereras av ett träningscenter i Saint-Martin i Amiens. Hon är har även en BTS i dietet och en universitetsexamen i beroendevetenskap (2018). Hon utövar parallellt med sitt jobb yrket som tematisk workshopledare.

Bästa dietister Amiens
Dietist Amélie Roguez

Tjänster

Amélie Roguez erbjuder individuella konsultationer och grupp för personer som vill hitta en bättre balanserad kost. Hans kompetenser låt det stödja dem i deras kost att gå ner i vikt eller ännu inte läka från en patologi. Hon erbjuder även matlagningskurser privatpersoner och verksamheter för företag.

Kontakt

Namn: Amélie Roguez
Hemsida : https://aroguezdieteticienne.wixsite.com/amelieroguez
Telefon: 06 08 04 55 16