Vilka är de bästa dietisterna/nutritionisterna i Caen och dess region?

[Artikeln uppdaterad den 10/10/2023]

Att återställa näringsbalansen, hjälpa till med viktminskning eller gå upp och föreslå ett näringsprogram anpassat till en patologisk behandling är bland huvuduppdragen för en dietist/nutritionist. Dess kunnande är både förebyggande och botande. Denna hälsospecialist hjälper dig att hitta den bästa dieten att anta under konsultationerna. Jag har valt ut det bästa i Caen och dess region åt dig.

Innan du läser vidare

Jag är ingen expert på det här området, men jag brinner för kost och hälsa.

De artiklar du hittar på min webbplats är resultatet av djupgående forskning som jag gärna vill dela med mig av. Jag vill dock betona att jag inte är någon hälso- och sjukvårdspersonal och att mina råd inte på något sätt ska ersätta dem från en kvalificerad läkare. Jag är här för att vägleda dig, men det är viktigt att du vänder dig till en läkare om du har specifika frågor eller medicinska problem. Ditt välbefinnande är viktigt. Så se till att du konsulterar lämpliga experter och tar hand om dig själv på bästa möjliga sätt.

Anne Marie Clapet: mångsidig dietist-nutritionist

Presentation

Anne Marie Clapet är en dietist-nutritionist och terapeutisk hypnosläkare i Caen. Hon certifierades av Mimethys-institutet i Nantes.

Vilka är de bästa dietisterna/nutritionisterna i Caen och dess region?
Om dietisten Anne Marie Clapet

Tjänster

Anne Marie Clapet erbjuder en hypnossession under samråd. Intresset för denna praxis ligger i det faktum att den hjälper patienten att upptäcka mer om sig själv. Därmed kommer han att kunna kontrollera dina matönskningar, förstå din kropp och återansluta med mat.

Denna näringsspecialist stöttar och motiverar henne patienten under behandlingen och släpper frustration och frestelser. Så här kommer han att bli botad:

 • Hans övervikt;
 • Ätstörningar.

Kontakt

Namn: Anne Marie Clapet
Hemsida : http://nutrition-hypnose-caen.fr/
Telefon: 07 83 72 35 15

Armelle Vanot: behörig dietist/nutritionist

Presentation

Armelle Vanot arbetar som dietist-nutritionist i Caen. Hon har kompetens och kunnande inom dietet och nutrition tack vare sitt statliga diplom. Hon har också genomgått utbildning i terapeutisk utbildning.

Vilka är de bästa dietisterna/nutritionisterna i Caen och dess region?
Dietisten Armelle Vanots hemsida.

Tjänster

Tillvägagångssättet hos dietisten Armelle Vanot är alltid personliga. Två personer med samma mål har inte nödvändigtvis ett identiskt näringsprogram. Det är i det här perspektivet det är strategin för denna livsmedelsspecialist.

Han välkomnar barn, ungdomar, vuxna och äldre som önskar:

 • Bli smalare eller gå upp i vikt;
 • Dra nytta av en bra balanserad kost;
 • Behandling av ätstörningar.

Kontakt

Namn: Armelle Vanot
Hemsida : https://www.dieteticienne-vanot-caen.fr/
Telefon: 02 31 23 14 00

Sandrine Ambroise-Blossier: erfaren dietist

Presentation

Sandrine Ambroise-Blossier utövar yrket som dietist i över tjugo år. Hon jobbade tidigare på ålderdomshem och grundskolor. Dess uppdrag var att upprätta en balanserad meny för seniorer och barn. Hon konsulterar i dessa 4 platser på närhet till Caen, Argetan, Falaise och Villers för att underlätta resor vissa patienter.

Vilka är de bästa dietisterna/nutritionisterna i Caen och dess region?
Dietist Sandrine Ambroise Blossier.

Tjänster

Sandrine Ambroise-Blossier identifierar den metod som är bäst lämpad för varje typ av patient så att deras mål uppnås utan frustration eller skuld. Det kan vara förebyggande eller botande i synnerhet för:

 • Behandling av skador orsakade av oro mat;
 • Tappar vikt ;
 • Hitta en balanserad kost;
 • Läka matsmältningsproblem.

Kontakt

Namn: Sandrine Ambroise-Blossier
Hemsida : https://www.dieteticien-calvados.com/
Telefon: 06 61 26 16 02

Véronique Blin: dietist-nutritionist specialiserad på viktminskning

Presentation

Véronique Blin är verksam som dietist-nutritionist i Caen. Hans hemsida är full av kostrelaterade tips. Denna plattform anger också rutten för att komma till sin adress. Det är lämpligt att kontakta henne för att ta reda på hennes schema och boka en tid.

Vilka är de bästa dietisterna/nutritionisterna i Caen och dess region?
Dietist Véronique Blin.

Tjänster

Viktminskning är Véronique Blins specialitet. Henne programmet har inga dietrestriktioner. Under sessionerna av konsultation, diagnostiserar hon sin patient innan hon ordinerar en diet garanterar långsiktiga resultat. Detta proffs näring följer honom under behandlingen för att säkerställa att han förblir frisk. god hälsa.

Kontakt

Namn: Veronique Blin
Hemsida : https://dieteticienne-blin-veronique.business.site/
Telefon: 06 60 46 98 57

Véronique Allali-Zerah: mångsidig nutritionist

Presentation

Véronique Allali-Zerah är nutritionist och behärskar även endokrinologi, diabetes, medicinsk gynekologi och infertilitet. Hon är knuten till körkortskommissionen och har en examen i terapeutisk utbildning vid IPCEM. Det är kopplat till CHU eller University Hospital Center i Caen. Hon har en DU i rättsmedicinsk expertis och en DEA i biokemi av mänsklig reproduktion.

Vilka är de bästa dietisterna/nutritionisterna i Caen och dess region?
Dietisten Véronique Allali Zerahs webbplats.

Tjänster

Véronique Allali-Zerahs konsultationer äger rum på sitt eget kontor i Caen. Samtal förs i det franska eller engelska språket eftersom denna professionella är tvåspråkig. Hans tjänster erbjuds till patienter som vill:

 • Ha ett matprogram anpassat efter a speciell patologi, i synnerhet diabetes eller infertilitet;
 • Anta en god matvana.

Kontakt

Namn: Véronique Allali-Zerah
Hemsida : https://www.docvadis.fr/dr.allalizerah/
Telefon: 02 31 50 03 41

Carine Lamotte: liberal dietist

Presentation

Dietisten Carine Lamotte arbetar som frilansare på sina två praktiker i Caen och Torigny-les-Villes, tack vare sin BTS inom dietet. Hans erfarenhet inom detta område går tillbaka till cirka tjugo år. Innan hon fick egna lokaler arbetade hon i sjukhusmiljöer. Dess uppdrag var att upprätta ett näringsprogram anpassat till patienter som lider av undernäring och diabetes.

Vilka är de bästa dietisterna/nutritionisterna i Caen och dess region?
Om dietisten Carine Lamotte.

Tjänster

Vård av äldre och diabetiker är dietisten Carine Lamottes specialitet. Konsultationer är baserad på:

 • Diagnosen ;
 • Balansräkningen;
 • Övervakning;
 • Råd.

Det erbjuder också matlagningskurser. Dom är avsedd att lära patienter att förbereda förebyggande recept eller botande.

Kontakt

Namn: Carine Lamotte
Hemsida : https://www.carine-dietetique.fr/
Telefon: 06 62 80 81 24

Clémentine Lapasset: kvalificerad dietist-nutritionist

Presentation

Dietist-nutritionisten Clémentine Lapasset har ett kontor i Caen. Det är också möjligt att hitta henne på hennes andra arbetsplats: Saint-Martin Private Hospital. Hon tillhandahåller kostövervakning för patienter som är inlagda där. Denna vårdpersonal utövar också sitt yrke på L’Apomat Médical. Hon tog sin BTS i dietetik 2010 och följde utbildning i terapeutisk patientutbildning 2015.

Vilka är de bästa dietisterna/nutritionisterna i Caen och dess region?
Om dietisten Clémentine Lepasset.

Tjänster

Clémentine Lapassets kontor är öppet för alla värld: barn, vuxen, senior, idrottare, stillasittande, frisk eller inte. Hon kan hantera flera ärenden och hjälpa till att nå ett mål, särskilt för :

Kontakt

Namn: Clementine Lapasset
Hemsida : https://clementinelapasset.wixsite.com/clementine-diet-caen
Telefon: 07 60 10 90 90

Alice Lemonnier: mångsidig dietist/nutritionist

Presentation

Dietist/nutritionist Alice Lemonnier började utöva sitt yrke efter att ha tagit sitt examensbevis 2012. Hon installerade henne privatpraktik i Caen 2014. Hon tar emot sina patienter där och utför alla konsultationer. Denna vårdpersonal drar nytta av en utbildning i terapeutisk utbildning.

Vilka är de bästa dietisterna/nutritionisterna i Caen och dess region?
Dietist Alice Lemonniers webbplats.

Tjänster

Förutom konsultationerna anordnar Alice Lemonnier matlagnings- och hälsoverkstäder. Hon vill lära sina patienter att föredrar recept anpassade till deras situation eller behandling.

Dess tjänst inkluderar också lämpliga idrottslektioner vid varje hälsotillstånd. Konsultationer sker online och på hans kontor för mer praktiskt.

Kontakt

Namn: Alice Lemonnier
Hemsida : https://www.dieteticienne-lemonnier.fr/
Telefon: 07 82 27 81 37