Vilka är de bästa dietisterna/nutritionisterna i Le Havre och dess region?

[Artikeln uppdaterad den 10/10/2023]

Det är viktigt att anta en balanserad kost för ett hälsosamt liv. Dietister/nutritionister finns där för att stötta dig med detta. Det är vårdpersonal som har följt med träning om kost och kost. Många av dem har en egen praktik där de träffar patienter för att erbjuda dem effektiva tekniker och råd för att åtgärda sina problem och (åter)finna balans. Om du bor i Le Havre och dess region, upptäck i den här artikeln de 4 bästa dietisterna/nutritionisterna i denna sektor.

Innan du läser vidare

Jag är ingen expert på det här området, men jag brinner för kost och hälsa.

De artiklar du hittar på min webbplats är resultatet av djupgående forskning som jag gärna vill dela med mig av. Jag vill dock betona att jag inte är någon hälso- och sjukvårdspersonal och att mina råd inte på något sätt ska ersätta dem från en kvalificerad läkare. Jag är här för att vägleda dig, men det är viktigt att du vänder dig till en läkare om du har specifika frågor eller medicinska problem. Ditt välbefinnande är viktigt. Så se till att du konsulterar lämpliga experter och tar hand om dig själv på bästa möjliga sätt.

Frédérique Moy, dietist nutritionist i Le Havre

Presentation

Frédérique Moy är en erfaren dietist. Hon tar hand om en bred kategori av patienter (män/kvinnor, seniorer, barn, idrottare, etc.), alla med hälsoproblem relaterade till sin kost. Denna dietist använder vetenskap för att tillhandahålla ett personligt bantningsprogram för varje enskilt fall. Dess mål är att undvika dieter som är för tunga och svåra.

Dietist nutritionist i Le Havre
Dietist Frédérique Moy

Frédérique Moy erbjuder sina tjänster till människor som vill äta bättre och som finns i Le Havre, men även i Montivilliers, Caen, Rouen och Normandie.

Tjänster

Hans kontor ligger på 55 rue Paul DOUMER 76600 LE HAVRE. Konsultationer kan göras individuellt eller i en grupp. En bedömning görs under den första sessionen för att förstå var kommer problemet ifrån. Det överstiger inte 45 minuter. Sedan finns det uppföljande samråd under vilka Frédérique Moy bedömer utvecklingen av situationen. Om målet inte uppnås, eller om du har svårt att följa programmet erbjuder andra, mer effektiva alternativ.

Kontakt

Namn: Frédérique Moy
Hemsida : https://www.diet-moy-regime-autrement.fr/
Telefon: 02 35 55 98 76

Aurélie Méliot, dietist-nutritionist på Le Havre

Presentation

Aurélie Méliot är en dietist nutritionist med en examen i biologisk teknik, alternativ dietet. Hon tar hand om patienter i alla ålderskategorier. Hon arbetar med unga och gamla, stillasittande eller aktiva. Dess mål är att förbättra allas livsstil genom lösningar som tar hänsyn till varje profil. Den erbjuder också personliga dietprogram.

Bästa dietister-i-Le-Havre
Dietist Aurélie Méliot

Tjänster

Konsultationer med Aurélie Méliot sker endast efter överenskommelse och denna dietist-nutritionist reser vid behov. Först pratar du om dina matvanor och ditt dagliga liv i allmänhet. Tack vare detta steg kan den här proffsen förstå var viktproblemet kommer ifrån. Sedan utvecklar hon ett specifikt matprogram, åtföljt av mycket specifika mål som ska uppnås. Hon säkerställer då en regelbunden uppföljning av varje patient och kan anpassa programmet vid behov.

Kontakt

Namn: Aurélie Méliot
Hemsida : https://visidiet.fr/dieteticienne-nutritionniste-le-havre-76620-1042
Telefon: 02 30 03 96 26

Fanny Nouet, specialist på psykonäring och mikronäring

Presentation

Efter att ha fördjupat sina kunskaper är Fanny Nouet nu en oberoende dietist/nutritionist som praktiserar i sin praktik. Hon är specialiserad på två mycket distinkta områden: psykonutrition, en praktik där hon utvärderar allt som är beteendemässigt, och mikronäring där hon lyfter fram den vetenskapliga sidan. Hon har även en kandidatexamen i mikronäring och en Symbiofi-master i Emotion Management.

Bästa dietister Le Havre
Dietist Fanny Nouet

Genom att stödja människor som vill ändra sina matvanor är hans mål att se till att saker går smidigt, inklusive viktminskning.

Tjänster

Hans kontor ligger på 2 rue Emile Encontre 76600 Le Havre. Under den första sessionen gör hon en bedömning för att kunna identifiera orsakerna till problemet för att kunna föreslå lämpliga lösningar. Hon övervakar sedan regelbundet utvecklingen av patientens tillstånd och kontrollerar om målen har uppnåtts eller om det är nödvändigt att ändra tillvägagångssättet. Konsultationer kan ske i form av en workshop hemma hos personen eller hos en partner.

Kontakt

Namn: Fanny Nouet
Hemsida : https://www.psychonutrition-micronutrition.fr/
Telefon: 06 18 15 65 09

Linda Coesme, kostrådgivare utbildad i Hamn

Presentation

Linda Coesme genomförde specifika studier som sanktionerats av en diet-BTS. Hon har även kvalifikationer inom soprologi och Erikssonisk hypnos. Hon har också ett diplom från Academy of Psychotherapy and Sophrology – Paris Ve.

Dietister i Le Havre
Dietist Linda Coesme

Sedan flera år arbetar hon på sitt kontor i Le Havre och tar emot patienter från hela regionen. Den stödjer främst personer som vill gå ner i vikt på lång sikt, men som har vissa svårigheter. Dess mål är att erbjuda effektiva lösningar för att förbättra allas levnadsvillkor. Allt detta tillsammans med arbete med sig själv.

Tjänster

Utnämningen är gjord uppkopplad. Under konsultationerna använder Linda Coesme hypnos för att göra enkelt prata med patienter och på så sätt hitta den verkliga källan till problemet. Sedan upprättar hon ett matprogram anpassat till fallet. Du kan se dess tillgänglighet på dess officiella webbplats.

Kontakt

Namn: Linda Coësme
Hemsida : https://www.somatea.fr/
Telefon: 06 12 78 00 31