Hur går man ner i vikt från bröstet?

[Artikeln uppdaterad den 19/09/2023]

Ålder och övervikt skonar inte bröstens storlek, ton och fasthet. Lyckligtvis är det möjligt att minska bröststorleken naturligt med en balanserad kost och kroppsbyggande övningar. Att förlora bröst kräver att du stärker dina bröstmuskler och vävnader. Jag råder dig att söka råd från en kost- och bodybuildingcoach om dina mål är svårare. Att förfina dina bröst är inom räckhåll för alla. Jag delar nu med mig av diverse information och praktiska tips!

Innan du läser vidare

Jag är ingen expert på det här området, men jag brinner för kost och hälsa.

De artiklar du hittar på min webbplats är resultatet av djupgående forskning som jag gärna vill dela med mig av. Jag vill dock betona att jag inte är någon hälso- och sjukvårdspersonal och att mina råd inte på något sätt ska ersätta dem från en kvalificerad läkare. Jag är här för att vägleda dig, men det är viktigt att du vänder dig till en läkare om du har specifika frågor eller medicinska problem. Ditt välbefinnande är viktigt. Så se till att du konsulterar lämpliga experter och tar hand om dig själv på bästa möjliga sätt.

Varför får vi större bröst?

Kvinnor är mer mottagliga för förlust av elasticitet och hängande bröst. Graviditet, amning och övervikt är de naturliga faktorerna som orsakar variationer i bröstvolym. Brösten förstoras när fettmassan i bröstkörteln ökar. Kort sagt, dina bröst växer med magen, rumpan eller till och med låren. Det är viktigt att vara uppmärksam på detta, eftersom huden på brösten kanske inte bär upp vikten av fettvävnaderna.

Gå ner i vikt i bröstet
Det finns olika möjliga orsaker till bröstfett

Som ett resultat tenderar brösten att sjunka. Hormonella störningar påverkar också bröstets fasthet hos kvinnor. När klimakteriet närmar sig leder minskningen av östrogen till en minskning av kollagen och orsakar hängande av brösten. Hos män finns fettmassan också i bröstområdet. Jag rekommenderar att du ser över dina matvanor för att snabbt gå ner i bröstvikt. Glöm fet mat och socker!

Hur påverkar vikten bröststorleken?

Bröstförstoring beror på ökat kroppsfett. Övervikt, ohälsosam mat och hormoner är ansvariga för storleken på dina bröst. Att minska bröst innebär naturligtvis att bröstfettet omvandlas till muskelmassa. Brösten är känsliga för viktvariationer. Vävnaderna runt bröstet blir sköra med tiden. Bröst kan sjunka och sjunka över en viss storlek. Jag rekommenderar att du tar hand om det.

Att gå ner i vikt i bröstet innebär att gå ner i vikt. Du kan också arbeta på bröstet med riktade övningar om du bara vill strama upp den. Dessutom är alla bodybuildingövningar och sporter anpassade för överkroppen effektiva för att tappa bröst. Bodybuilding mål är olika för alla. Varje kroppstyp reagerar olika på bantningsdieten. Jag råder dig att söka professionell rådgivning för att snabbt gå ner i bröstvikt.

Hur går man ner i bröstvikt?

Att minska bröstet är naturligt enkelt om du inte är för överviktig. Genomför helt enkelt ett riktat styrketräningsprogram hemma eller på ett gym. Att bära en behå hjälper till att upprätthålla elasticiteten i vävnaderna runt brösten. Men att utöva sporter och övningar anpassade efter bröstet gör att du kan bygga varaktiga bröstmuskler. Slutligen, att förlora bröststorlek motsvarar gå ner i vikt från magen, du måste vara motiverad för att lyckas.

Vilka sporter ska man utöva för att tappa storleken på bröstet?

Att förfina dina bröst kan göras regelbundet och utan större ansträngning från din sida. För att göra detta behöver du bara utöva lämpliga sporter för att förlora bröststorleken. Det bör noteras att bröstet tenderar att förstoras med åldern. Den hängande vävnaden runt brösten är ansvarig för detta fenomen. Alla sporter och fysiska aktiviteter arbetar med alla kroppens muskler, särskilt bröstkorgen. Det finns några som får dina bröst att gå ner i vikt.

Simning

Att minska bröst innebär naturligtvis att äta hälsosamt och träna regelbundet. En vacker figur måste underhållas varje dag. Du ska inte vänta tills han är för överviktig för att gå ner i vikt. Jag rekommenderar att du tränar simning, speciellt crawl och bröstsim, för att tappa bröst. Det handlar inte om att minska storleken på dina bröst, det handlar om att ersätta fettvävnad med muskler. Simträna 2 till 3 gånger i veckan!

Simma för att tappa storlek på bröstet
Simma för att tappa storlek på bröstet

Bollsporter

Principen är enkel, du måste gynna sporter som arbetar och stärker musklerna i överkroppen. Sport med bollar är effektivt för att förfina dina bröst. Du kan välja mellan tennis, badminton, squash, basket, volleyboll eller till och med handboll. Dessa sporter använder dina axlar, armar och bröst för att utföra rörelserna. Kort sagt, de riktar in sig på bröstmusklerna och låter dig gå ner i vikt i dina bröst.

Bollsporter
Bollsporter för att gå ner i vikt i bröstet

Övningar för att tappa storleken på bröstet

Riktade överkroppsövningar är effektiva för att tappa storleken på bröstet. Du behöver bara vara motiverad och rigorös för att snabbt få välväxta bröst. Hemligheten är enkel, du måste öka serien av styrketräningsövningar och intensiteten i rörelserna under träningsprogrammet. Vilotid och stretching är också viktiga framgångsfaktorer. Jag råder dig att göra lite konditionsträning innan riktade övningar.

Pumparna

Armhävningar är viktiga för att stärka din överkropp. De arbetar med bröst, axlar och armar. Du behöver öka muskelmassan i brösten för att minska bröstfettet. En serie på 10 armhävningar per dag räcker den första veckan. Du ökar antalet set under veckorna. Dina muskler stärks och de hjälper dig att öka intensiteten på övningarna.

Pumpar för att gå ner i vikt från bröstet
Pumpar för att gå ner i vikt från bröstet

Dips

Dipövningar är effektiva och enkla. Du behöver en stol eller annat stadigt stöd för att tappa bröst med dips. Sätt dig framför stolen ca 60 cm från golvet och placera båda händerna på stolens kanter. Böj sedan armbågarna och sänk rumpan. Kom upp igen genom att trycka på armarna. Slutför så många set du kan under veckorna.

Gör dips
Gör dips

Hantlarna

Hantelövningar riktar sig mot bröstet. Du kan öka vikten på belastningarna för att få mer bröstmuskler. Du kan tappa bröststorleken på bara några veckor med olika varianter av hantelövningar.

Vilka livsmedel för att förlora bröststorlek?

Jag rekommenderar att du följer en hälsosam kost och massor av styrketräningsövningar för att gå ner i vikt i bröstet. Vi måste gynna växtproteiner som kött för bättre muskelkvalitet. Du måste förbjuda snabba sockerarter och ta bort fet mat från dina matvanor. Jag råder dig att förbereda dina rätter med hälsosamma och färgglada recept. Du måste variera kvalitetsnäringsämnena för att få vackra muskler och gå ner i vikt i dina bröst. Det är viktigt att du förstår att övningarna är effektiva med vissa förutsättningar.

Du bör utföra de riktade övningarna flera gånger i veckan. Antalet repetitioner av serien och intensiteten i rörelserna bör bli större allt eftersom veckorna går. Generellt sett är alla sporter anpassade för att stärka överkroppen effektiva för att förädla dina bröst. Det går att uppnå vacker dekolletage och välformade bröst med lite disciplin.