Best Sweat Suits: Recensioner och jämförelse

[Artikeln uppdaterad den 10/10/2023]

Har du inte tid att läsa? Här är den mest effektiva svettkombinationen: AQF löpardräkten
Denna outfit bidrar till viktminskning tack vare stark svettning och anpassar sig till alla typer av sport tack vare dess kvalitet och ogenomtränglighet.
Om du vill upptäcka denna effektiva outfit, tveka inte att göra detköp direkt här !

Innan du läser vidare

Jag är ingen expert på det här området, men jag brinner för kost och hälsa.

De artiklar du hittar på min webbplats är resultatet av djupgående forskning som jag gärna vill dela med mig av. Jag vill dock betona att jag inte är någon hälso- och sjukvårdspersonal och att mina råd inte på något sätt ska ersätta dem från en kvalificerad läkare. Jag är här för att vägleda dig, men det är viktigt att du vänder dig till en läkare om du har specifika frågor eller medicinska problem. Ditt välbefinnande är viktigt. Så se till att du konsulterar lämpliga experter och tar hand om dig själv på bästa möjliga sätt.


Sweatdressen samlar fördelarna med byxor, bältet, capri, linne eller till och med svettvästen i ett enda plagg. Denna utrustning täcker mer yta, för att optimera elimineringen av gifter. Är det verkligen en bantningsprodukt? Upptäck dess funktioner, fördelar och nackdelar i den här artikeln.

Min topp 3

AQF, svett löpardräkten

Min åsikt

AQF Heavy Duty svettdräkt är riktigt snygg! Den passar både kvinnor och män och är ganska robust. Jag kunde också stoppa in den i tvättmaskinen utan problem, med tanke på att tillverkaren stoltserar med sitt ”supermotstånd”, faktiskt. Träningsoverallen innehåller en topp och en nederdel, med elastiska midjeband vid handleder och vrister, det är bekvämt att justera den korrekt efter din personliga komfort. Jag gillade det lite breda utseendet, det gjorde att jag kunde röra mig fritt under mina träningspass. Jag kände faktiskt den svettiga sidan av kostymen, jag kom ut genomblöt efter min HIIT-session! Den här kombinationen gillade jag i alla fall väldigt mycket!

Fördelar

 • Mycket bra värmebevarande;
 • Resår i slutet av plagget;
 • Resistent ;
 • Praktisk huva.

Nackdelar

 • Storlek liten;
 • Topptröja inte särskilt praktisk att ta på.

Internetanvändares åsikter

Jag presenterar några åsikter från Internetanvändare:

Julian sa: ”Så ärligt talat, efter ett pass märkte jag skillnaden när det gäller svett, den enda nackdelen med outfiten är att den går LITEN så ta en storlek över annars kommer du att begränsas i dina rörelser och att toppen inte ha en dragkedja, det är en typ av luvtröja, men outfiten är fantastisk, kör på det”

Kassoussi säger: ”Svettförlust multiplicerat med 2… Effektiv för att eliminera gifter och viktminskning”

HotSuit för att svettas rikligt och effektivt

Min åsikt

Sweatsuit, HotSuit

HOTSUIT svettdräkten är effektiv för att påskynda viktminskning och framkalla intensiv svettning, den används också ofta av boxare. Det jag gillar speciellt är att dräkten är ganska lätt och bekväm. Varumärket använder en teknik som kallas Nano Silver Fabric som hjälper till att bränna fler kalorier och främja viktminskning. Efter intensiv träning ger inte dräkten ifrån sig en särskilt obehaglig lukt, vilket är ganska behagligt! Och jag tyckte att det var ganska praktiskt att dräkten är vindtät och vattentät, den gör att jag kan göra mitt pass trots det dåliga vädret.

Fördelar

 • Bra kvalitet ;
 • Ganska snabb leverans;
 • Regnrock ;
 • Tvättbar.

Nackdelar

 • Lite komplicerat att ta bort;
 • Storlek lite stor.

Internetanvändares åsikter

Här är några kommentarer från vunna internetanvändare:

Lepron säger: ”Köpt till min man, tog L när han bär M, setet är av bra kvalitet. Jag rekommenderar denna produkt. Leverans inom 1 vecka”.

Ahmad säger: ”Jag provade den här produkten på språng och den är supereffektiv, jag föreställer mig att med byxorna måste den ha en dubbel effekt… Jag tvekade att köpa byxorna eftersom jag inte är säker på att jag har rätt kroppsform. Annars har jag rekommenderar starkt produkten. Du kan behöva återvända för att hitta din storlek.
Bra sport”

RDX, löparvettdräkten

Min åsikt

Jag upptäckte nyligen RDX-svettdräkten, och jag måste säga att jag är ganska nöjd! Denna dräkt är designad för att öka svettning under träning. Vad jag särskilt uppskattade var kostymens tillverkningskvalitet. Den är välkonstruerad och känns hållbar, viktig för träningsutrustning som kommer att utsättas för intensiva träningspass.
Dessutom är den designad med material som andas som gör att huden kan andas, den är även justerbar, perfekt för alla kroppstyper! Detta säkerställer en bekväm och personlig passform, vilket är viktigt för att kunna röra sig fritt under träningspass.

Fördelar

 • Kvalitetsdräkt;
 • Trevligt material;
 • Håller värmen väl;
 • Maskintvättbar.

Nackdelar

 • Brist på rörlighet med byxor

Internetanvändares åsikter

Hitta några åsikter från internetanvändare här:

björn59 säger: ”Exceptionell kvalitet, en design som sällan finns i svettdräkter… Jag rekommenderar den starkt för fans av sport där det finns viktkategorier.”

Molly de Luca säger: ”Mycket bra produkt bra kvalitet även med fickor jag rekommenderar 100%. PS: ta en storlek större (något liten)”

Vad är en träningsdräkt?

Presentation

En sweat suit är ett plagg tillverkat av material ej andas vilket ökar kroppsvärmen så att kroppen svettas. Detta är en utrustning som består av en botten och en topp av en singel innehav.

Träningsoverall
En träningsoverall är gjord av material som inte andas för att främja svett

Temperaturen ökar (bastueffekt) innan den återgår till det normala det vill säga runt 37°C. Observera att denna outfit är lämplig för män och till kvinnor.

Sammansättning

Sweatdräkter består huvudsakligen av:

 • Neopren: detta är ett gummi syntetiskt och lätt vid ursprunget till plaggets elasticitet. Den har en värmeisolerande egenskap och är utrustad med ett minnessystem former;
 • Polyamid: detta material garanterar plaggets motståndskraft och säkerställer dess flexibilitet;
 • PCV eller polyvinylklorid: det motstår till eld och vatten.

Stilar

En träningsdräkt består i allmänhet av en jacka och byxor. Du är fri att välja kläder som passar din form eller Nej. Tillverkare erbjuder olika modeller lämpliga för män och kvinnor inklusive:

 • En kaprilös capri kombinerad med en korta byxor;
 • En hoodie med byxor;
 • En t-shirtbody (lång eller kort ärm) utan huva i kombination med shorts eller leggings;
 • En huvlös träningsoverall i kombination med en byxor.

Ytterligare egenskaper

Dessa ytterligare funktioner säkerställer det praktiska träningsoverall:

 • Dragkedjan: den är på sidan eller på fram och gör att du enkelt kan ta på eller ta av plagget;
 • Svett osynlighetssystemet: den spår av svett är osynliga på utsidan;
 • Ljudet: vissa modeller är utrustade ett system som inte avger något friktionsljud under användning till undvika att väcka uppmärksamhet;
 • Fickorna: de låter dig förvara dina litet företag;
 • Torkhastigheten: produkterna mindre tjocka är lätta att torka.

Användarmanual

Bär din träningsoverall under sportaktiviteter. Du kan para ihop den med de underkläder du väljer. Det går att använda denna utrustning i ett gym, hemma, utomhus och till och med under dina promenader.

Vissa modeller är lämpliga för användning i stan. De är utrustade med en lämplig huva vid dåligt väder. Å andra sidan rekommenderas det inte att bära den på kontoret eftersom användningstiden är begränsad för att undvika eventuella hudproblem som eksem.

Varför investera i en träningsoverall?

Evakuering av gifter

Kroppen spolas ut och stöter bort gifter när du svettas. Det är från detta hur kroppen renas. Överskott av salt och kalcium vid ursprunget njursten utvisas.

träningsoverall
En träningsdräkt befriar kroppen från gifter

Det är viktigt att veta att ansamlingen av gifter är vanligtvis på grund av förorening och förorening av mat och vatten. Svett bär med sig kadmium, bly, kvicksilver och arsenik. Dessa tungmetaller orsakar hälsoproblem mer eller mindre om de är starka innehåll i kroppen.

Komfort vid användning

En träningsdräkt i rätt storlek optimerar din komfort. Dess elastiska egenskap gör att den anpassar sig perfekt till kroppsformen. Han är Det är lämpligt att välja tunnare produkter. De är lättare, stör dig mindre och anpassa dig till rörelser.

Investera i en storlek bara lite mindre. Av detta kombinationen följer din form väl utan att begränsa dig. DU känna massagen som plagget utför under fysiska aktiviteter.

Optimerad svettning

Den här typen av kläder är gjorda för personer som har svårt att svettas. Den ger en bastueffekt på huden för att främja svett. Annan handen tillåter inte klädseln någon kontakt med luften och ångorna blockeras i nivå med porerna. Det är därför normalt att känna en höjning kroppstemperaturens betydelse.

Effektiva resultat i kombination med sport och bra kost

Svettdräktens bantningseffektivitet är påtaglig när du bär den under fysisk aktivitet. Sport är verkligen en viktig faktor för att gå ner i vikt. Till och med en promenad på runt trettio minuter per dag skulle vara tillräckligt. Det rekommenderas dock också att äta en hälsosam kost för att snabbt nå ditt mål. Förbi på andra håll är den därför också lämplig för förberedelser inför tävling.

Uppmaning av målområden

A träningsoverall bra kvalitet ger vanligtvis en effektiv massage i vissa delar av kroppen.

Bästa uppvärmningen

Uppvärmning är viktigt innan du börjar sportträna. Detta steg förbereder din kropp för den fysiska utmaning den kommer att genomgå, vilket minskar riskerna för trötthet eller muskelskador och möjliggör bättre återhämtning efter ansträngningen. Sweatdressen är gjord av ett material specifik (neopren) optimerande muskeluppvärmning.

Detta är viktigt, speciellt när det är kallt. Du gynnas också bättre fysisk prestation.

Borttagning av fettrester

Majoriteten av det förbrända fettet (cirka 85 %) evakueras vid utandning medan resten drivs ut genom urin och svett. Denna observation tillåter hävdar att kombinationen eliminerar en liten mängd fett och främjar viktminskning och bättre hälsa.

Kämpa mot celluliter

Det svettiga tillbehöret bekämpar vattniga celluliter orsakade av vätskeretention, ett tillstånd som vanligtvis förvärras av brist på motion. DE svettning medan du bär kostymen optimerar dräneringsfunktionen vid ursprunget till elimineringen av vatten.

Det rekommenderas att välja en modell som täcker områdena väl. lider av celluliter för att observera ett tillfredsställande resultat. Det tillåter bekämpar också effektivt apelsinskaleffekten.

Vackrare hud

Svettning förskönar huden. Det rengör faktiskt porerna igensatt med smuts orsakad av föroreningar. Det skyddande lagret blir starkare. Svettproduktionen minskar stygnbildningen pormaskar, acnes och utslag.

Huden blir mjuk, strålande och vacker. Effekten av denna typ av kläder konkurrerar bra med kosmetiska produkter.

Förbättrad blodcirkulation

Att använda en träningsdräkt under fysisk aktivitet förbättras blodcirkulation och lymfåtergång. Den utövar lätt tryck på huden. Det är viktigt för välmåendet för organen och kroppen i allmän.

Hjärtat är i bättre form och blodet cirkulerar normalt. Fartyg Blodet är elastiskt och kroppen har lågt blodtryck. Denna kombination skulle därför rekommenderas i händelse av:

 • Hemorrojder;
 • Muskelkramp;
 • Åderbråck;
 • Högt blodtryck;
 • Blodproppar;
 • Yrsel.

Ökad feromonproduktion

Feromoner är ämnen som främjar sexuell attraktion, frigörs av kroppen. De ligger i nivå med den svett som produceras av de apokrina körtlarna som ligger under armhålorna och nära organen genitalier.

Vilka är gränserna för träningsoverall? Vad bör du vara uppmärksam på?

Det har liten effekt på viktminskning

Du kan gå ner i vikt genom att bära en träningsdräkt och genom att träna fysisk aktivitet. Resultatet är faktiskt kopplat till en minskad vattennivå i kroppen.

Den ursprungliga vikten återfås efter hydrering. Dessutom svett evakuerad består huvudsakligen av vatten och mineralsalter. Kombinationen svettning har därför liten inverkan på förlusten av fettmassa.

Det är tillrådligt att respektera användningstid

Det rekommenderas för en nybörjare att bära träningsdräkten i högst femton minuter. Öka denna varaktighet gradvis när du utvecklas. Vanliga användare kan använda den i 4 timmar på rad.

Det är viktigt att följa dessa säkerhetsåtgärder för att undvika yrsel orsakad av en temperaturhöjning parallellt med förlust vatten. Bär denna accessoar då och då. Använd 4 gånger ungefär en vecka skulle vara lämpligt.

Riskerna för uttorkning är studenter

Du riskerar att bli uttorkad när du bär plagget. Hans ingående material främjar svettning för att sänka temperaturen kroppsligt. Att vara i detta tillstånd är inte bara skadligt för prestanda, men också för hälsan i allmänhet.

Lösningen är att återfukta väl före och efter användning av plagget bantning. Tveka inte att dricka om du känner dig törstig under aktiviteten fysisk.

Denna utrustning är inte lämplig för alla hudtyper

Personer med känslig hud eller de som lider av problem med det nivå bör undvika svettdräkt. Dessa störningar tar sig uttryck i flera varianter inklusive svampinfektioner, nässelutslag och till och med eksem.

Friktion mellan tygmaterial och hud kan förvärras situationen. Behandla dessa sjukdomar innan du bär plagget. Undvika Använd den även om du har en konstgjord skada. Vänta på det helande.

Allergirisker

Vissa människor är allergiska mot sin egen svett. A Mer eller mindre långvarig svettning orsakar bland annat klåda, finnar, rodnad eller till och med nässelutslag. Det är tillrådligt att konsultera en hudläkare för att få lämplig behandling. Annat, föredrar att bära kläder gjorda av naturliga material.

En stark lukt kan frigöras

Det är troligt att en mer eller mindre relevant lukt luktar under de första användningarna av träningsdräkten. Det beror på kontakt mellan tillverkningsmaterial och svett. Många användare gillar det inte. Den obehagliga lukten försvinner dock efteråt flera tvättar.

Handtvätt uppmuntras

Manuella tvättar främjar dräktens hållbarhet bantning. Undvik att städa i tvättmaskin så mycket som möjligt för att bibehålla elasticiteten hos tygfibrerna.

Neopren har fördelen att torka snabbt. Du måste därför också vänta på att kostymen torkar naturligt i det fria och undvika att stryka den.

Dina frågor

Vilken typ av träning rekommenderas med en träningsdräkt?

Träningsoveraller kan användas med olika typer av övningar som löpning, cykling, styrketräning, yoga mm. Det är viktigt att välja en övning som matchar dina mål och konditionsnivå.

Finns det några risker med att använda en träningsdräkt?

Även om det i allmänhet anses vara säkert att använda en träningsdräkt, är det viktigt att vidta vissa försiktighetsåtgärder. Se till att du håller dig hydrerad genom att dricka tillräckligt med vatten före, under och efter träning. Lyssna på din kropp och överhettas inte. Om du upplever yrsel, illamående eller andra ovanliga symtom, sluta omedelbart och rådfråga en sjukvårdspersonal!

Hur underhåller man en träningsdräkt?

Skötselanvisningar kan variera beroende på märket och materialet på träningsdräkten. I de flesta fall rekommenderas det att handtvätta dräkten med kallt vatten och ett milt rengöringsmedel. Se till att låta den torka helt innan den förvaras. Konsultera alltid tillverkarens specifika instruktioner för korrekt skötselråd.

Hur länge ska jag bära en träningsdräkt under mina träningspass?

Hur lång tid du bär en träningsdräkt kan variera beroende på din komfortnivå och dina mål. Det rekommenderas att börja gradvis med att bära dräkten under kortare perioder, till exempel 20-30 minuter, och gradvis öka varaktigheten allt eftersom du vänjer dig. Lyssna på din kropp och tvinga inte dräkten utöver din tolerans.

Kan jag ha en träningsdräkt varje dag?

Det rekommenderas inte att bära en träningsdräkt varje dag. Din kropp behöver tid för att återhämta sig och reglera sin normala temperatur. Det är bäst att schemalägga vilodagar där du inte använder träningsdräkten. Se dessutom till att du håller dig hydrerad och lyssnar på din kropp. Om du upplever överdriven trötthet eller andra symtom, ta en paus och rådfråga en sjukvårdspersonal.