Arti Shot: min åsikt och köp till bästa pris

[Artikeln uppdaterad den 10/10/2023]

Övervikt är dåligt för din hälsa. Om vissa väljer dieter eller sport för att gå ner några extra kilon, andra föredrar att ta bantningsprodukter.

Innan du läser vidare

Jag är ingen expert på det här området, men jag brinner för kost och hälsa.

De artiklar du hittar på min webbplats är resultatet av djupgående forskning som jag gärna vill dela med mig av. Jag vill dock betona att jag inte är någon hälso- och sjukvårdspersonal och att mina råd inte på något sätt ska ersätta dem från en kvalificerad läkare. Jag är här för att vägleda dig, men det är viktigt att du vänder dig till en läkare om du har specifika frågor eller medicinska problem. Ditt välbefinnande är viktigt. Så se till att du konsulterar lämpliga experter och tar hand om dig själv på bästa möjliga sätt.

Arti Shot är bland de mest kända drogerna i detta kategori. Den består huvudsakligen av naturliga element och dess konsumtion har ingen negativ effekt på den allmänna hälsan.

Upptäck i den här artikeln hur det bidrar till din viktminskning samtidigt som du bevarar ditt välbefinnande samt vår åsikt om dess effektivitet.

Uppdatering : Arti Shot-produkten är inte längre tillgänglig för försäljning, artikeln har sparats i informationssyfte. Alternativ finns längst ner på sidan.

Presentation av Arti Shot

Allmän beskrivning

Även kallad ”Shot for Slim”, är Arti Shot en produkt fettförbrännare, baserad på kronärtskocka, producerad av företaget JB CONSEIL SLMT.

Arti Shot är en fettförbränningsprodukt baserad på kronärtskocka

Det är lite annorlunda än de andra kosttillskott av sitt slag genom sin flytande form. Och för att göra det lättare att ta, finns varje daglig dos i en liten flaska.

Men det finns också i form av kapslar.

Så du kan ta den med dig på dina resor utan att riskera interiören spills inte eftersom varje flaska är hermetiskt förseglad.

Om du inte uppskattar smaken av kronärtskocka särskilt så är det det finns i flera smaker: äpple, ananas och röda frukter.

Sammansättning

Arti Shot har sin status som bantningsläkemedel att tacka för en blandning av flera naturliga produkter som samverkar för att aktivera elimineringen av fett från kroppen.

Huvudkomponenterna i Arti Shot är:

 • askorbinsyra,
 • tiamin och niacin,
 • biotin,
 • ginsengrötter
 • och grönt te.

Här är deras detaljerade beskrivning.

Kronärtskocka (60 mg)

Tack vare cynarin som den innehåller i majoritet, kronärtskocka är ett utmärkt naturligt diuretikum. På så sätt främjar det eliminering av gifter och fetter från kroppen genom urin, därför dess bantningsverkan.

Grönt te (72 mg)

I Arti Shot krävs grönt te främst för dess fettförbrännande egenskap. vilket naturligt får dig att bränna fler kalorier än vanligt.

Biotin (25 µg)

Detta är vitamin B8. Det hjälper hjärnan att bättre hantera kalorier som intas för att minska mängden fett som lagras i kroppen.

Tiamin (0,23 mg) och niacin (3,8 mg)

De är också B-vitaminer (B1 respektive B3). Under fysiska ansträngningar, de vägleder din kropp att bränna fett och socker som lagras där.

Ginsengrötter (12 mg)

Ginsengrot är en naturlig tonic med en förmåga speciellt för att absorbera syre. Således kämpar hon mot trötthet, men framför allt begränsar det ansamlingen av fetter i kroppen.

Den innehåller också askorbinsyra, kalciumpantotenat (eller vitamin B5), pyridoxinhydroklorid (eller vitamin B6) och cyanokobalamin (eller vitamin B12) i låga mängder. De bidrar alla till dess effektivitet som bantningsprodukt.

Uppdatering : Arti Shot-produkten är inte längre tillgänglig för försäljning, artikeln har sparats i informationssyfte. Alternativ finns längst ner på sidan.

Arti Shots roller på organismen

Enligt dess tillverkare skulle Arti Shot vara effektivt för:

 • Bekämpa vattenretention;
 • Bränna fett;
 • Minska mängden fett som lagras i organismen;
 • Förvandla fett till energi;
 • Förhindra frustration orsakad av dieter.

Men vissa användare tycker att förlustprocessen vikten är mycket långsam. Tydligen skulle det inte ens fungera om du inte följer bokstaven matguiden medföljde förpackningen. Resultat: några människor gick snabbt upp i vikt i slutet av behandlingen.

Därför är det tillrådligt att åtfölja konsumtionen av Arti Shot med IMG-metoden (Global Slimming Index) som tillverkaren själv har etablerat.

Verkningssätt

Enligt dess tillverkare, Arti Shot främjar viktminskning genom att hjälpa hjärnan för att bättre kontrollera kalorier och bränna fett tack vare olika enzymer och vitaminer som den är sammansatt av.

konstskott
Denna kronärtskocksmedicin hjälper din kropp att hantera kalorier bättre

Du kanske har märkt att Arti Shot inte har några element bantning bland dess komponenter. I själva verket är han inte precis en dietmedicin.

Det hjälper bara din kropp att bättre hantera kalorier och reglera hastigheten ansamling av fett i kroppen.

Det är därför inte nödvändigt att åtfölja det med någon diet eller träning för att dra nytta av dess effektivitet.

Uppdatering : Arti Shot-produkten är inte längre tillgänglig för försäljning, artikeln har sparats i informationssyfte. Alternativ finns längst ner på sidan.

Vetenskapligt bevis

Fördelarna med denna bantningsprodukt motiveras av studier olika forskare. Det mest intressanta gäller dess ingredienser huvudsak: kronärtskocka och grönt te.

Kronärtskockan

Den första forskningen gjordes på effekterna av föreningar baserade på av kronärtskocksbladsextrakt på kolesterol.

Produkten testades på 92 drabbade personer måttlig hyperkolesterolemi. Efter en tid av härdning observerades det att nivån av det goda kolesterolet (HDL) ökade medan det av det dåliga (LDL) har minskat avsevärt.

Således är Arti Shot, baserat på kronärtskocka, en utmärkt hjälp mot onödigt kolesterol, skadligt för hälsan och främja intag av vikt.

Grönt te

Den gröna testudien utfördes av forskare från Institutionen för nutrition och livsmedelshygien vid University of Peking.

Resultaten från experiment som utförts på många kineser har tydligt visat att rikedomen av katekiner i grönt te främjar en betydande minskning av bukfettet.

IMG: matguiden

De flesta som vill gå ner i vikt skär bort allt helt enkelt högkalorimat i kosten dagligen.

Men några av dem är fördelaktiga, till och med viktiga för organismen. Detta är anledningen till att många blir sjuka efteråt av en diet.

Arti Shots matguide informerar dig om mat godkända, inte enligt mängden kalorier de ger, utan i beroende på deras ”lagringsstyrka”. Han klassificerade dem i kod Färg.

 • Grönt: det här är livsmedel med låg lagringsstyrka. Du kan konsumera dem utan moderering (exempel: kaffe, te, örtte, körsbär, kiwi, mandel, 0% yoghurt och 0% ost, fisk och skaldjur, kött, ägg, etc.);
 • Apelsin: det här är maten av medium lagring. Du kan äta dem, men bara om du följer med dem grön del mat (exempel: avokado, vegetabiliska oljor, kebab, pizza, baljväxter, etc.);
 • Röd: denna zon grupperar maten med hög lagringshållfasthet. Du får ta det då och då men bara om du kombinerar dem med livsmedel från den gröna zonen (exempel: kallskuret, desserter, aprikoser, kokta morötter, dadlar torkad, fett, pommes frites, varmkorv, fermenterad ost, komjölk hela…) ;
 • Violet: Livsmedel i detta område är även med ett högt bantningsindex. Till skillnad från de i den röda zonen är det så rekommenderas starkt att helt förvisa dem från din kost (jordnötter, chips, industribaguetter, vitt socker, bakverk industriell…).

Uppdatering : Arti Shot-produkten är inte längre tillgänglig för försäljning, artikeln har sparats i informationssyfte. Alternativ finns längst ner på sidan.

Hur tar man det?

Att konsumera Arti Shot är särskilt enkelt. Det är tillräckligt att öppna flaskan och dricka hela dess innehåll direkt i mitten eller vid slutet av måltiden.

I allmänhet varar en kur i 14 dagar (antalet flaskor) men det är det möjligt att förnya den en gång om du ännu inte är nöjd med din vikt.

För att optimera dess effektivitet rekommenderas det att följa till punkt och pricka matguiden som levereras med produkten.

Du är fri att äta vad som helst, men vi råder dig att göra det balansera din kost samtidigt som du respekterar sammansättningen av dina rätter.

Arti sköt
Att respektera dieten som föreslås i Arti Shot hjälper till att optimera dess effektivitet

Vi råder dig också att utöva enkla fysiska aktiviteter. som tillbehör, även om tillverkarna föreskriver att det inte är det nödvändig. Verkningarna av tianin och niacin kommer att påskynda viktminskningsprocess.

Vem är denna medicin till för?

Arti Shot riktar sig till vuxna med överskott (låg eller hög) i vikt. Om du inte vet om du är en av dem och/eller om du vill veta hur mycket du kommer att ha att förlora föreslår vi dig beräkna ditt Body Mass Index.

Dela helt enkelt värdet på din vikt i kg med kvadraten på mät din längd i meter.

Till exempel, för en person som är 1,65 m lång och väger 58 kg: BMI = (58 / 1,65²) = 21,30.

Här är tolkningarna av BMI enligt WHO (World Organization). Hälsa):

 • Under 18,5: undervikt;
 • 18,5 till 25: normalvikt;
 • 25 till 30: överviktig eller lätt övervikt;
 • 30 till 35: fetma I (måttlig);
 • 35 till 40: fetma II (svår);
 • Över 40: fetma III (massiv).

Därför är det lämpligt att ta Arti Shot om ditt BMI är det större än eller lika med 25.

Men även om det används i stor utsträckning av specialister och dietister har detta index sina gränser. Den tar inte hänsyn till fett-, muskel- och bennivåer.

Det är därför den inte ska användas till gravida kvinnor och äldre.

Kort sagt, vi rekommenderar starkt att du rådgör med din läkare innan du tar denna medicin av säkerhetsskäl.

Uppdatering : Arti Shot-produkten är inte längre tillgänglig för försäljning, artikeln har sparats i informationssyfte. Alternativ finns längst ner på sidan.

Försiktighetsåtgärder för användning och kontraindikationer att känna till

Eftersom Arti Shot innehåller cynarin (från kronärtskocka), är det rekommenderas absolut inte för personer som lider av njursten eller obstruktioner av gallgångarna.

Du bör inte ta mer än en dos per dag för din säkerhet.

Detta läkemedel är farligt för barn så förvara det i en plats utom räckhåll.

En gravid kvinna och en person med sjukdomshistoria bör inte konsumera Arti Shot.

Det är viktigt att återfukta dig ordentligt när du tar detta produceras på grund av dess diuretiska effekt.

Vilken uppföljning under behandling?

Eftersom Arti Shot bränner fett kan det störa assimileringen av vissa fettlösliga (fettlösliga) näringsämnen som t.ex vitaminer, särskilt för dem som förlänger behandlingstiden.

Det är därför viktigt att systematiskt övervaka utvecklingen av kursen i dessa vitala element och omedelbart avbryta behandlingen om det finns en nedgång betydande.

Därför måste denna behandling absolut åtföljas strikt medicinsk övervakning.

Skadliga effekter

Hittills har inga allvarliga biverkningar rapporterats. efter användningen av Arti Shot. De mest intoleranta rapporterade dock vissa besvär som gasbildning, dålig andedräkt och frekvent diarré.

Fördelarna med konsumtion av ArtiShot

Det finns många fördelar om du bestämmer dig för att köpa och att använda Arti Shot.

 • Kuren är av kort varaktighet (14 dagar, 28 till maximal). Det begränsar kroppens exponering för olika produkter syntetiska material som utgör den;
 • Matguiden levereras med medicinen lär oss att balansera vår kost. Det är också högt rekommenderas att fortsätta följa det även efter behandlingen för att undvika gå upp i vikt, men framför allt för att upprätthålla god hälsa;
 • Tack vare dess handlingsprincip, nej kostbegränsning krävs inte. Måltider behöver bara vara balanserad, och att livsmedel kombineras på intelligenta sätt, enligt råd om matguide. Därmed är det mindre risk att bli offer för allvarlig brist, som med anorektika;
 • Formen ”miniflaska”. dagligen” är extremt praktiskt, speciellt för resor.
Den dagliga miniflaskan av Arti Shot är väldigt praktisk

Nackdelarna med denna produkt

Även om Arti Shot är en intressant bantningsprodukt, presenterar den några betydande nackdelar.

 • Även om tillverkarna hävdar att ta detta läkemedel behöver inte nödvändigtvis åtföljas av diet mat visar det sig att det inte är särskilt effektivt om du inte följer matguidebrevet (IMG);
 • Vissa människor hävdar att efter att ha tagit från Arti Shot gick de mycket snabbt upp i vikt (yoyo-effekt);
 • Priset på produkten är ganska högt jämfört med dess effektivitet.

Var kan man köpa Arti Shot?

Försäljningen av Arti Shot är gratis i Frankrike. Så du kan hitta några på apotek, paraapotek och vissa butiker specialiserade på skönhetens område.

Dessutom, om du är för upptagen, är det också möjligt att få det via internet. Många plattformar erbjuder denna produkt, inklusive tillverkarens och de största nätbutikerna som t.ex Amazon, M6 Boutique eller till och med Cdiscount.

Hitta den du vill köpa, validera ditt köp och vänta tyst på leverans till ditt hem.

Vi rekommenderar dock att du informerar dig om webbplatsens äkthet och tillförlitlighet innan någon transaktion genomförs. Vissa av dem erbjuder kopior, av dålig kvalitet vilket mer Öster!

Det är bäst att alltid läsa kundrecensioner innan du anställer för att få en uppfattning om vad du kan förvänta dig.

Uppdatering : Arti Shot-produkten är inte längre tillgänglig för försäljning, artikeln har sparats i informationssyfte. Alternativ finns längst ner på sidan.

Pris

Priset på Arti Shot varierar mellan butiker och plattformar. Men i allmänhet kan du köpa ett paket med 14 flaskor för 35 till 40 € på försäljningssajter på nätet. Vissa plattformar debiterar leverans vid 3 till 5 €.

Recension av Arti Shot

Vittnesbörd

Vi samlade in vittnesmålet från en användare som gjorde en 28-dagars behandling. Efter en vecka gick hon ner 1,5 kg utan även följ de kostråd som guiden tillhandahåller. Och veckan enligt henne avvisade hon 4 av dem när hon adopterade honom. Till slut gick hon ner 9 kilo på 28 dagar.

Så hon håller med de flesta användare om att Arti Shot bara är effektivt om guiden följs fullt ut. Däremot ger hon en positiv recension av produkten på grund av den enkla bantningsprocessen den erbjöd henne.

Vår åsikt

Sammansättning

För det första, när det gäller sammansättningen av Arti Shot, är vi nöjd. Om majoriteten av bantningsmediciner är överfulla av produkter syntetiska för att säkerställa deras effektivitet, är detta i huvudsak påhittat naturliga element. Till skillnad från vissa användare föredrar vi gå ner i vikt samtidigt som vi bevarar vår hälsa även om processen är ibland långsam.

I vilken form?

Vi finner också att den flytande formen är mer praktisk och lättsmält. Dessutom är det faktum att varje dos ingår i en oberoende flaska gör verkligen livet enklare. Det är möjligt att sätta liten flaska i handväskor, ryggsäckar eller till och med pennfodral utan ta risken att det välter.

Flera smaker tillgängliga

Vi tycker att smakerna utgör ett stort plus. I faktiskt, att inte behöva lukta på smakerna som du hatar är en av de stora fördelarna med tabletter och kapslar. Lyckligtvis skaparna av Arti Shot har tänkt på och kokat ihop produkter med olika naturliga smaker: äpplen, röda frukter och ananas. Dessutom har alla dessa aromer fördelar bantning.

Arti sköt
Arti Shot finns i olika naturliga smaker

Begränsningar

De flesta användare fördömer det faktum att läkemedlet inte är det effektiv endast när matguiden följs till punkt och pricka. Många hävdar även om de fick tillbaka kilona lika snabbt som de tappade dem.

En hälsosam kost optimerar effekten av Arti Shot. Självklart gör han inte det det handlar inte om att beröva dig själv all mat i den röda och lila zonen men bara för att begränsa dem och balansera deras proportioner.

Yoyo-effekt?

När det gäller yoyo-effekten är det inte den matguide som tillhandahålls endast reserverat för personer som genomgår behandling. Vi råder dig att följ även efter så att din kropp eliminerar kalorier lättare än du intar dagligen när medicinen har gjort sitt jobb överflödigt fett.

Kort sagt är Arti Shot ett kosttillskott som aktiverar förbränningen av fett och dess omvandling till energi. Även om det inte är obligatoriskt att följa med ditt sportintag, rekommenderar vi fortfarande regelbundna fysiska aktiviteter för att påskynda processen. 30 minuter till 1 timmes promenad varje dag eller sim- eller cykelpass per vecka är mer än tillräckligt.

Uppdatering : Arti Shot-produkten är inte längre tillgänglig för försäljning, artikeln har sparats i informationssyfte. Alternativ finns precis nedan.

Alternativen

Arti Shot är inte längre tillgänglig. Däremot går det att ta till exempel kosttillskott som mycket väl kan möta konsumenternas förväntningar! Här är några tillägg: