Bästa kosttillskottet för viktminskning: recension och jämförelse

[Artikeln uppdaterad den 10/10/2023]

Har du inte tid att läsa? Här är det mest effektiva bantningspiller: PhenQ
Denna naturliga produkt underlättar förbränningen av fett och minskar hungerkänslan, det gör det lättare att kontrollera aptiten!
Om du vill upptäcka denna fantastiska produkt, tveka inte köp den direkt här och få upp till 2 gratis flaskor, dvs 2 månaders behandling!

Innan du läser vidare

Jag är ingen expert på det här området, men jag brinner för kost och hälsa.

De artiklar du hittar på min webbplats är resultatet av djupgående forskning som jag gärna vill dela med mig av. Jag vill dock betona att jag inte är någon hälso- och sjukvårdspersonal och att mina råd inte på något sätt ska ersätta dem från en kvalificerad läkare. Jag är här för att vägleda dig, men det är viktigt att du vänder dig till en läkare om du har specifika frågor eller medicinska problem. Ditt välbefinnande är viktigt. Så se till att du konsulterar lämpliga experter och tar hand om dig själv på bästa möjliga sätt.


Ett viktminskningstillägg kan ge kunderna en snabb lösning för viktminskning, men se upp, allt som glittrar är inte guld. Bantningspiller som är kommersiellt eller receptfria är inte föremål för försäljningsrestriktioner. Viktminskningstillskott använder olika mekanismer för att framkalla viktminskning på flera sätt. Aptitdämpande medel hämmar aptiten, vilket leder till att patienten äter mindre mängder mat. Fiber framkallar en känsla av mättnad eller bromsar upptaget av vissa näringsämnen, medan fettförbrännare ökar omvandlingen av fett till energi. De flesta bantningstillskott kombinerar flera ingredienser som verkar synergistiskt för att minska övervikt.

Mina topp 3

PhenQ, riktmärket kosttillskott för viktminskning

Min åsikt

PhenQ i en flaska

Om kroppar inte skapas lika, inte heller bantningspiller. PhenQ är ett viktminskningstillskott som jag tycker är mycket effektivt och innehåller de mest kraftfulla fettförbränningsingredienserna. Används tillsammans med kost och träning, PhenQ är den ultimata fetmabehandlingen. Det är ett extremt kraftfullt viktminskningsmedel som fungerar snabbt och kan hjälpa till att minska de envisa kilona som förstör allas liv. Jag ska låta dig veta min åsikt i en PhenQ produktartikel. Jag kan bara rekommendera PhenQ!

Sammansättning

PhenQ uppnår prestationer tack vare en unik kombination av kraftfulla ingredienser som Capsimax-pulver, krompikolinat, koffein, kalciumkarbonat, nopal, samt L-karnitinfurmarat.

 • Capsimax är en blandning av paprika, koffein, niacin (vitamin B3) och piperin (svartpeppar). När alla ingredienserna kombineras för att bilda ett pulver har de kraften att ladda kroppen med termogena egenskaper.
 • Krompicolinat tillåter celler att absorbera så mycket socker som de behöver utan att patienten behöver äta socker och stärkelsehaltig mat. Detta leder utan tvekan till att matsuget minskar.
 • Koffein är en naturlig viktminskningsingrediens som också ger kroppen extra energi. Det underlättar viktminskning genom att öka ämnesomsättningen och fettförbränningsprocessen.
 • Kalciumkarbonat bidrar till långsiktig viktstabilitet. Det signalerar celler att inte lagra fett i framtiden eftersom kroppen inte längre behöver det. Dessutom släpper cellerna det befintliga lagrade fettet och kroppen kan lätt bränna dessa kalorier utan att röra sig en tum!
 • Nopalen är extremt kraftfull när det kommer till att tömma all vattenvikt. Eftersom den är rik på fibrer och aminosyror, hjälper den till att ge dig extra energinivåer för att arbeta med allt för tidigt matsug.
 • L-karnitinfurmarat arbetar snabbt för att ge kroppen höga energinivåer som hjälper dig att springa hela dagen utan problem.
60 PhenQ kapslar per flaska

Alla dessa ingredienser gör detta ekologiska tillskott till en unik och kraftfull bantningsprodukt som förbränner lagrat fett, dämpar aptiten att äta mindre och minskar kaloriintaget, blockerar fettproduktionen för att förhindra viktökning och förbättrar humöret och energinivån. Viktminskning är därför ganska tillgänglig med liten ansträngning, även om jag alltid rekommenderar att du håller dig aktiv för din hälsa! Det är viktigt för din kropp och ditt hjärta!

Fördelar

 • Naturliga ingredienser;
 • Kombination av aptitdämpande medel och fettförbrännare;
 • Närvaro av en hemlig ingrediens som gör skillnaden;
 • Muntlig administration;
 • Tillägg godkänt i Frankrike;
 • Gratis leverans över hela världen;
 • Färre eller inga biverkningar;
 • Lämplig för både män och kvinnor;
 • Tillgänglig utan recept.

Nackdelar

 • Finns inte på apotek;
 • Priset lite högt.

Konsumenternas åsikt

Jag presenterar för dig några utdrag från konsumentbetyg som jag kunde samla på den officiella webbplatsen för tillverkaren av PhenQ:

Axel förklarar: ”Mina mål var enkla: tappa magfett och kärlekshandtag, få styrka och komma i bästa möjliga form! I kombination med en förändring av kost och träning har jag hittills gått ner 4 kg på 1 månad med hjälp av PhenQ! ”

Nicholas säger: ”Jag började ta PhenQ och såg resultat efter bara 2 veckor. Min aptit minskade och jag började äta hälsosammare och bli mer aktiv.”

GÅ NER I VIKT SNABBT MED PHENQ


 • Fri frakt
 • Bli en av över 190 000 nöjda kunder
 • Upp till 2 gratis flaskor
 • 60 dagars pengarna-tillbaka-garanti
3 bouteilles de Phenq

Beställ PHENQ nu på den officiella hemsidan

Zotrim, kosttillskottet som minskar aptiten

Min åsikt

Box av Zotrim

Zotrim är ett växtbaserat kosttillskott designat för att dämpa aptiten och främja fettförbränning. Dess tillverkning och distribution är ansvaret för Swiss Research Labs Limited, ett team av nutritionister, fitnessproffs och hälsokonsulter. Det är ett veganskt kosttillskott: det är gjort av ekologiska växtextrakt, skrev jag en innehåll om detta på Zotrim-produkten ! Den är därför fri från ingredienser av animaliskt ursprung eller fetter. Zotrim anses vara ett av de mest effektiva sätten att gå ner i vikt på den europeiska marknaden.

Enligt dess tillverkare hämmar Zotrim aptiten och förlänger mättnadskänslan. Det finns i tablettform.

Sammansättning

För att utveckla sin fulla effekt innehåller preparatet ett antal naturliga ämnen: Yerba Mate, Damiana, inulin, dikalciumfosfat, vitamin B3, vitamin B6, koffein och Guarana.

Yerba mate

Yerba Mate, även känd som brasilianskt te, är en växt med ursprung i Sydamerika, vars blad har medicinska egenskaper. Yerba Mate-extrakt har visat sig förbättra koncentrationen och stärka immunförsvaret.

damiana

Damiana-extrakt kommer också från Sydamerika. Damiana är en örtartad växt som växer främst i Mexiko. Mexikaner använder växten som en traditionell medicin för en mängd olika åkommor. Damiana-extrakt är kända för att ha förmågan att undertrycka aptiten. De är också kända för att skärpa sinnena och förbättra det allmänna humöret.

Inulin

Inulin är en fiber som erhålls från cikoria. Kostfibrer stödjer ett välfungerande matsmältningssystem och är avgörande för en hälsosam kost.

Dikalciumfosfat

Dikalciumfosfat är en kalciumförening som finns i många typer av frukt och grönsaker. Kalcium är ett viktigt mineral för kroppen. Kalcium hjälper dig att bygga starka ben och gör att du tål intensiv fysisk ansträngning. Intensiv träning är nödvändig om du snabbt vill gå ner i vikt.

Vitaminer B3 och B6

Som väsentliga delar av en hälsosam kost spelar B-vitaminer en viktig roll för att omvandla maten vi äter till energi. Vitaminerna B3 och B6 som finns i Zotrim upprätthåller normal energiomsättning och hjälper till att minska känslor av trötthet och utmattning.

Koffein

Det är känt att koffein kan öka energinivåerna. Koffeinet i Zotrim har en uppiggande och energigivande effekt. Det ökar också din vakenhet och koncentration.

Guarana

Det finns en anledning till att guarana är en nyckelkomponent i energidrycker. Guarana innehåller mer koffein än kaffe. Förutom sin mycket stimulerande effekt ökar koffeinet i guarana även din ämnesomsättning. Detta innebär att mer fett bryts ner i blodet och förbränns.

  Fördelar

  • Kraftfull fettförbrännare;
  • Enkel användning ;
  • Vegansk kosttillskott;
  • Konsumtion tillåten i Frankrike;
  • Muntlig administration;
  • Inga farliga biverkningar;
  • Leverans över hela världen;
  • Lämplig för män och kvinnor.

  Nackdelar

  • Ej tillgänglig på apotek;
  • Farligt vid överdosering.

Konsumenternas åsikt

Jag delar med dig några utdrag från konsumentrekommendationer som jag nyligen samlat in från den officiella webbplatsen för tillverkaren av Zotrim:

Heidi förklarar: ”Som en heltidsmamma hade jag inte tid att äta ordentligt, så jag åt resten av mina barns måltider under dagen och sedan, när de väl låg i sängen, lagade jag en stor måltid till mig själv. för mig och min man – mina portioner kunde nog ha matat minst två personer men jag tänkte att eftersom jag inte hade ätit ordentligt under dagen var det inga problem att kompensera för det genom att äta mer på kvällen. Zotrim hjälpte mig att bättre kontrollera mitt sätt att äta”.

Sharon säger: ”Jag provade måltidsersättningar men de gjorde mig bara mer olycklig – det är bara inte mat, eller hur?! Zotrim passar så sömlöst in i mitt hektiska liv och det gör att jag hjälper dig att äta mindre så effektivt.”

PhenGold, ett hållbart tillskott

Min åsikt

PhenGold kan hjälpa dig att uppnå ditt viktminskningsmål hållbart. Viktminskning kan uppstå i hela kroppen när du är aktiv, vilar, gör ingen aktivitet eller till och med sover. Det låter kanske som en dröm på pappret, men produkten ökar kroppens förmåga att naturligt bränna fett. Kroppen är därför hjälpt, det finns fortfarande inget mirakelrecept!

Förutom att bränna fett, PhenGold ökar ämnesomsättningen, ökar energin, gott humör och minskar suget. Självklart erbjuder dess tillverkare till och med en ”nöjd eller återbetald”-garanti efter 50 dagars användning. Och den eventuellt missnöjda konsumenten har 50 till 100 dagar på sig att begära återbetalning. Enligt denna tillverkare använder PhenGold synergistiskt effekterna av dess ingredienser vars effektivitet är vetenskapligt bevisad.

Sammansättning

Vitaminer B3, B6 och B12

Den synergistiska effekten av dessa vitaminer minskar matsug, ökar ämnesomsättningen, förbättrar humöret och ökar energin.

Koffein

En portion PhenGold innehåller 225 mg koffein. Koffein ökar energi och koncentration, dämpar aptiten, ökar ämnesomsättningen och bränner fett.

cayenpeppar

PhenGold innehåller 200 mg cayennepeppar per portion. Denna ingrediens ökar ämnesomsättningen, bränner fett och dämpar aptiten.

Rhodiola Rosea

De 250 mg Rhodiola Rosea i en portion PhenGold hjälper till att bränna fett och öka energin.

L-tyrosin

De 350 mg L-tyrosin som finns i en portion PhenGold hjälper till att bränna fett samt förbättra koncentrationen och humöret.

L-Theanin

De 250 mg L-Theanine som finns i en portion PhenGold tjänar till att förbättra koncentrationen och humöret samt att stimulera ämnesomsättningen.

Dimetylaminoetanol (DMAE)

I en portion PhenGold hjälper 150 mg DMAE till att förbättra motivationen och humöret.

grönt kaffe

De 100 mg råkaffe som finns i PhenGold är involverad i att bränna fett, öka energin och stimulera ämnesomsättningen.

Grönt te

Tillverkaren har införlivat 500 mg grönt te i en portion PhenGold för att öka ämnesomsättningen och bränna fett.

Fördelar nackdelar

Fördelar

 • Rik på naturliga och effektiva ingredienser;
 • Kombination av aptitdämpande medel, metabolismstimulatorer, fettförbrännare, energistimulatorer och motivatorer;
 • Rik på B-vitaminer (B3, B6, B12);
 • Lämplig för kvinnor och män, med förbehåll för medicinsk rådgivning;
 • Tillgänglig utan recept;
 • Bra valuta för pengarna;
 • 10% rabatt genom att ange koden ”Guld” i kassan;
 • Snabb och fri frakt.

Nackdelar

 • Finns ännu inte på apotek;
 • Kan vara lite dyrt för vissa budgetar

Konsument recensioner

kate säger ”På en månad tappade jag 27 cm från midjan”.

Dave skrev: ”Att se min vikt gå ner gav mig den motivation jag behövde för att fortsätta.”

jane sa: ”Jag kämpade för att äta färre kalorier, vilket oundvikligen ledde till att jag åt mellanmål. Det var här PhenGold gjorde hela skillnaden”

Anusha anförtror: ”För första gången på flera månader känner jag att mitt självförtroende återvänder.”

GÅ NER I VIKT EFFEKTIVT MED PHENGOLD


 • Fri leverans
 • Upp till 2 månaders kostnadsfri behandling
 • 100 dagars pengarna-tillbaka-garanti
PhenGold

Beställ PHENGOLD nu på den officiella hemsidan

Hälsofördelarna med viktminskningstillskott

Bantningspiller är ett betydande lyft för den som vill gå ner i vikt. Att äta mindre och träna är grunderna i all viktminskningsdiet, men ibland räcker de helt enkelt inte. Hjälp utifrån är ibland nödvändig och kosttillskott för viktminskning är en riktig tillgång.

Förutom deras effekt på viktminskning, är de allra flesta kosttillskott för viktminskning formulerade med ett betydande antal näringsämnen som hjälper kroppen på många områden. Efter en måltid bryter kroppen ner kolhydrater, proteiner och fetter från måltiden och absorberar även de andra näringsämnena från måltiden. Upptaget av dessa näringsämnen baseras delvis på ett visst antal vitaminer, som måste konsumeras varje dag. I denna mening är kosttillskott för viktminskning viktiga.

Att konsumera ett bantningspiller kan också hjälpa till med underhåll och reparation av vävnad, processer som sker under hela ditt liv. Defekter i vävnadsreparation och underhåll leder till sjukdom. På grund av deras rikedom på näringsämnen kan kosttillskott för viktminskning öka och stabilisera denna process under åren.

Hitta ett effektivt kosttillskott för viktminskning
Vilka är de mest effektiva kosttillskotten för viktminskning?

Verkningssätt för kosttillskott för viktminskning

Bantningspiller fungerar med 3 mekanismer, nämligen att påskynda ämnesomsättningen, öka fettförbränningen och minska upptaget av vissa näringsämnen. Aptitdämpande medel är de vanligaste viktminskningspillerna. De dämpar aptiten och minskar hungerkänslorna. De är effektiva eftersom patienten är benägen att äta mindre. Total kaloriminskning leder till viktminskning. Medan de flesta receptbelagda aptitdämpande medel har tagits bort från marknaden på grund av den ökade risken för död, finns flera naturliga alternativ tillgängliga.

Metabolism boosters är föreningar som ökar ämnesomsättningen. De bränner mer kalorier, vilket leder till viktminskning. När du bränner fler kalorier än du förbrukar, bränner kroppen fett för att kompensera skillnaden. Stimulerande medel stimulerar tillfälligt fysisk eller mental aktivitet. Ett talande exempel är koffein. När du dricker en stor volym känner du dig väldigt pigg, ibland nervös. Kaffe ökar ämnesomsättningen, vilket leder till fler förbrända kalorier.

Absorptionsblockerare hindrar kroppen från att ta upp vissa näringsämnen från maten. Dessa element passerar genom mag-tarmkanalen och påverkar inte vikten. En av de mest populära är forskolin som hindrar intaget fett från att absorberas av kroppen. Om fett inte kan absorberas kan det inte framkalla viktökning.

Vilka är biverkningarna?

Biverkningarna av kosttillskott för viktminskning kan variera beroende på vilken typ av läkemedel du tar och hur läkemedlet fungerar. Stimulerande tillskott kan orsaka sömnlöshet, ökat blodtryck, ökad hjärtfrekvens och rastlöshet. Viktminskningstillskott som stör fettabsorptionen, såsom kitosan, kan orsaka fet avföring, gaser och lös avföring.

Många viktminskningstillskott fungerar genom att påskynda ämnesomsättningen och hjärtfrekvensen för att öka mängden energi som konsumeras av kroppen. Eftersom de artificiellt stimulerar hjärtfrekvensen, kan dessa mediciner orsaka hjärtarytmi och skada eller dysfunktion i hjärtats konstanter.

Ett viktminskningstillskott bör användas tillsammans med en lågkaloridiet och ett läkare-godkänt träningsprogram för bästa resultat. Dessutom är det viktigt att veta att de flesta människor kommer att återfå en del eller hela vikten de förlorat när de slutar använda viktminskningspiller, om inte ansträngningar görs för att behålla sin viktminskning.

Enheter att använda med försiktighet

Ekologiska kosttillskott omfattar ett brett utbud av produkter och finns i olika former, inklusive kapslar, tabletter, vätskor, pulver och barer. Tillverkare marknadsför dessa produkter med olika påståenden, inklusive att dessa produkter minskar absorptionen av makronäringsämnen, aptit, kroppsfett och vikt och ökar ämnesomsättningen och termogenesen. Kosttillskott för viktminskning kan innehålla dussintals ingredienser och vissa innehåller mer än 90. Vanliga ingredienser i viktminskningstillskott inkluderar växter (örter och andra växtkomponenter), kostfiber, koffein och mineraler.

I sin rapport om kosttillskott för viktminskningUS Government Accountability Office drog slutsatsen att ”lite är känt om viktminskningstillskott är effektiva, men vissa kosttillskott har associerats med risken för fysisk skada.” Många viktminskningstillskott är dyra, och vissa ingredienser i dessa produkter kan interagera eller störa vissa mediciner. Det är därför viktigt att ta hänsyn till vad som är känt och inte känt om varje ingrediens i något kosttillskott för viktminskning innan du använder det.

Personer som överväger att använda viktminskningstillskott bör prata med sin vårdgivare för att diskutera de potentiella fördelarna och riskerna med dessa produkter. Detta är särskilt viktigt för personer med medicinska tillstånd, inklusive högt blodtryck, diabetes och lever- eller hjärtsjukdomar. Ändå, enligt en stor undersökning, diskuterar mindre än en tredjedel av de vuxna som använder kosttillskott för viktminskning deras användning med en vårdpersonal.

Dina frågor

Är alla kosttabletter säkra att konsumera?

Säkerheten för kosttabletter beror på deras formulering och kvaliteten på de ingredienser som används. Det rekommenderas att du väljer produkter från välrenommerade märken, granskar etiketter för certifieringar och ingredienser och konsulterar en sjukvårdspersonal innan du börjar med något nytt kosttillskott, särskilt om du har specifika medicinska tillstånd eller om du tar andra läkemedel.

Kan mattabletter ersätta en hälsosam kost?

Svaret kan tyckas självklart, men kosttabletter kan inte ersätta en hälsosam, balanserad kost. De är tänkta att komplettera din kost genom att ge ytterligare näringsämnen. Det är alltid bäst att fokusera på en mängd färska, näringsrika livsmedel för att få i sig viktiga näringsämnen. Kosttabletter bör betraktas som ett tillägg, inte ett substitut, till en balanserad kost.

Vilka är de vanligaste typerna av mattabletter på marknaden?

Det finns en mängd olika kosttabletter tillgängliga, såsom multivitaminer, mineraltillskott, omega-3-fettsyror, probiotika, kosttillskott för ledhälsa, antioxidanter, hjärthälsotillskott och mer. Val beror på individuella behov och hälsomål.

Hur vet jag om jag behöver ta mattabletter?

Behovet av att ta kosttabletter kan variera beroende på individuella behov. En balanserad kost kan vanligtvis ge de nödvändiga näringsämnena. Men i vissa fall, såsom specifika näringsbrister, restriktiva dieter eller särskilda medicinska tillstånd, kan kosttabletter rekommenderas. Det är bäst att konsultera en sjukvårdspersonal för att bedöma dina specifika behov.

Är mattabletter säkra under graviditet eller amning?

Under graviditet eller amning är det viktigt att konsultera en läkare innan du tar något kosttillskott. Vissa vitaminer och mineraler kan vara fördelaktiga, men andra kan vara skadliga. En sjukvårdspersonal kan rekommendera lämpliga kosttillskott och säkra doser för att stödja din och ditt barns hälsa.

Andra tillfredsställande kosttillskott

Phen375

Phen375

Phen375 drivs som en avancerad formel baserad på vetenskaplig forskning och avsedd för viktminskning. Detta kosttillskott för viktminskning syftar till att öka ämnesomsättningen, öka energinivåerna och dämpa suget. Det finns över disk, så inget recept behövs.

Andra fördelar inkluderar minskat matsug, snabbare ämnesomsättning, undertryckande av aptit, högre energinivåer, ökade viktminskningsresultat och förbättrad fettförbränningsförmåga. Detta kosttillskott för viktminskning uppnår alla dessa mål genom en unik formel bestående av L-karnitin (382mg), Coleus forskohlii, vattenfritt koffein (75mg), Citrus aurantium (125mg), cayennepeppar (20mg), extrakt av Dendrobium nobile, krom (1 mg) och kalciumkarbonat (149 mg).

 • L-karnitin är en aminosyra som finns i livsmedel som ost, nötkött, kycklingbröst, mjölk, fullkornsvete och torsk. Denna aminosyra hjälper till i hjärnans och hjärtfunktionen, hjälper till med muskelrörelser och är viktig för energiproduktionen.
 • Coleus forskohlii innehåller en aktiv komponent som kallas forskolin, som hjälper till att vidga blodkärlen och kan uppmuntra en starkare hjärtslag. Det används i många receptfria kosttillskott och tas ofta för att behandla fetma, allergier, låga testosteronnivåer och inflammation.
 • Vattenfritt koffein saknar stimulerande egenskaper. Denna mer potenta version kan hjälpa till att öka mentalt fokus och höja energinivåerna. Koffein kan dämpa aptiten och öka ämnesomsättningen.
 • Även kallad bitter apelsin, Citrus aurantium är en växt hemma i Sydostasien. Den innehåller synefrin, ett ämne som ökar hjärtfrekvensen och blodtrycket. I kombination med stimulantia som koffein kan synefrin snabbt hjälpa till att stimulera termogenesen och hjälpa till med viktminskning.
 • Cayennepeppar innehåller en förening som heter capsaicin, som kan hjälpa till att minska inflammation, underlätta mättnad och öka viktminskningen. En orkidé som används i traditionell medicin, Dendrobium nobile har visat fördelar som att minska inflammation, lindra matsmältningsproblem och behandla diabetes.
 • Krom är en viktig mineral för att smälta mat, balansera blodsockernivåer och stödja insulinfunktionen. Kalciumkarbonat lindrar matsmältningsbesvär, orolig mage och halsbränna.

Uppdatering : Phen375 piller har ersatts av PhenQ. Från och med nu är min rekommendation helt klart till förmån för PhenQ, eftersom den enligt min mening erbjuder den mest effektiva och kraftfulla formeln för att bränna fett, samtidigt som den är helt naturlig!

Forskolin 250

Forskolin

Forskolin 250 är ett kosttillskott för viktminskning baserat på forskolin. Extraherat från rötterna av Coleus forskohlii, forskolin är ett helt naturligt örtextrakt som har använts i tusentals år för att behandla en mängd hälsotillstånd, allt från högt blodtryck till astma. Men det var upptäckten av dess fantastiska viktminskningsfördelar som verkligen drev Forskolin in i rampljuset.

Genom att hjälpa till att främja nedbrytningen av lagrat fett och öka ämnesomsättningen kan Forskolin 250 hjälpa till att förlora kroppsfett och öka mager kroppsmassa. min fullständiga åsikt om Forskolin 250 på plats. Det gör det genom att uppmuntra produktionen av cAMP, en molekyl som säger åt cellerna att öka hormonkänsligt lipas (HSL).

HSL bryter ner fettdepåer i celler. Denna frisättning av fettsyror orsakar ett termogent svar, vilket innebär att patienten kommer att bränna ännu fler kalorier samtidigt som den bibehåller mager kroppsmassa. cAMP stimulerar också sköldkörteln, som reglerar ämnesomsättningen, vilket hjälper till att intensifiera nedbrytningen av kroppsfett.

De med en trög ämnesomsättning är bekant med frustrationen som kommer av att försöka gå ner i vikt utan mycket. Metabolism är den hastighet med vilken kroppen förbränner kalorier, så en snabb ämnesomsättning är viktminskningens heliga graal. Genom att uppmuntra produktionen av sköldkörtelhormoner hjälper forskolin till att öka ämnesomsättningen, vilket gör att kroppen kan bränna fler kalorier varje dag, vilket innebär att patienten kommer att gå ner i vikt snabbare.

Detta viktminskningstillskott ger ett stort uppsving för viktminskningsansträngningar genom att öka fettbrytande enzymer och hormoner i kroppen. Dess aktiva ingrediens kommer att smälta bort lagrat fett och överskott av kalorier, vilket gör bantningsdieter snabbare och enklare.

I kliniska prövningar har Forskolin visat sig orsaka gynnsamma förändringar i kroppssammansättning, samtidigt som det minskar kroppsfettprocenten avsevärt. Den huvudsakliga aktiva ingrediensen i produkten har också använts i flera år för att behandla en mängd olika åkommor och tillstånd. Forskolin 250 är säker, fördelaktig och har fått mycket positiva resultat i medicinska prövningar.

Forskolin 250 ägs och distribueras av Bauer Nutrition, en Storbritannien-baserad tillverkare av sport- och bantningstillskott, samt näringstillskott.

Uppdatering : Forskolin 250 är inte längre tillgänglig. Ett alternativ finns tillgängligt från märket Nutrimea med Forskolin.

Köp nu Forskolin från den officiella hemsidan

Proactol XS

Proactol XS, tabletter för bantning

Bauer Nutrition har introducerat ytterligare ett kosttillskott för viktminskning. Den senare som väcker stor uppmärksamhet på grund av de positiva recensionerna. Bevisat att fungera, Proactol XS är ett medicinskt godkänt viktminskningspiller som har visat sig absorbera en del av intaget fett. Även om det inte ger tillåtelse att äta vad man vill, minskar det omedelbart antalet konsumerade kalorier.

Det betyder att du kan njuta av all fet mat du älskar, utan att behöva känna skuldkänslor. Eftersom kroppen absorberar mindre fett blir det mycket lättare att gå ner i den där övervikten som har stört dig i flera år.

Det är när fett kommer in i kroppen som detta viktminskningstillskott börjar träda i kraft. Produkten interagerar med näringsämnen som redan finns i magen och fungerar som en löslig fiber. Proactol XS bildar en gel som binder gallsyror såväl som fetter, vilket gör fettet svårsmält. Detta fett förloras sedan i spillning. För att resultaten ska få effekt rekommenderas användare att ta 2 kapslar före dagens huvudmåltider.

Detta viktminskningstillskott är ett kraftfullt bantningspiller som fungerar som bindemedel. Den är klassificerad som en medicinteknisk produkt av typ II A. Den rekommenderas av läkare och kan hjälpa till att snabbt gå ner i vikt utan några negativa biverkningar.

Huvudingrediensen i Proactol XS är kitosan. Människor tenderar att gå upp i vikt av att äta alltför fet mat. Kitosanet i Proactol XS är en kraftfull källa till naturfiber. Den har en mycket hög lipidbindningsförmåga, vilket neutraliserar kalorier från fettrik mat.

Naturligt kitosan producerar en gelliknande substans i magen som blandas med mat. I denna process avlägsnas fett och kolesterol från maten och binds i en olöslig form. Dessa bundna fetter tas inte upp av kroppen utan utsöndras osmält. Som ett resultat absorberar din kropp mindre fett. Jag diskuterar detta mer ingående i min artikel tillägnad Proactol XS, ta en titt.

Fördelarna med Proactol

Uppdatering : Proactol XS är nu ersatt av PhenQ, mer effektiv och mer konkurrenskraftiga priser.
Du kan läsa min artikel ”PhenQ: recensioner, priser och råd” för mer detaljer!

hallonketon

Hallonketon Max

Hallonketon är en naturlig fenolförening som bildas i röda hallon, vilket ger dem sin distinkta doft. När hallonketon väl smälts hjälper kroppen att bryta ner fetter mer effektivt samtidigt som ämnesomsättningen ökar. Studier visar att det åstadkommer detta genom att påverka adiponectin, ett hormon som hjälper kroppen att bränna fett och minska aptiten.

Används dag efter dag, detta kosttillskott för viktminskning ger säker och naturlig viktminskning. Det ökar ämnesomsättningen, kontrollerar hungern och minskar suget. Det dämpar aptiten och främjar fettförbränningen, vilket gör att du kan tappa överflödiga kilon med minimal ansträngning. Hallonketon normaliserar blodsockernivån och hjälper till att reglera kolesterol och fett. Det hjälper också till att förebygga högt blodtryck.

Bortsett från viktminskning, hjälper hallonketon också en att hålla sig frisk eftersom hallontillskott har mycket höga halter av antioxidanter. Dessa antioxidanter förhindrar att celler skadas av fria radikaler. Det har antiinflammatoriska egenskaper, precis som aspirin. Detta är fördelaktigt för kroppen eftersom det kan minska risken för stroke och hjärtinfarkt. Det sänker också kolesterolnivåerna i kroppen.

Runt 2010 märkte forskare att detta viktminskningstillskott hade en molekylstruktur som liknar capsaicin, som är den kemiska förening som ansvarar för värmen i chilipeppar. Preliminära studier har också föreslagit att capsaicin kan hjälpa till med viktkontroll. Mot bakgrund av dessa resultat genomförde forskare studier på möss och mänskliga vävnader för att se om hallonketon också påverkade viktökning. Resultaten var positiva.

Under de senaste åren har hallonketontillskott blivit populära på grund av dess potential för att öka ämnesomsättningen och fettförbränning. I kombination med en hälsosam kost och regelbunden motion, med rätt dos av hallonketon per dag, kan de bidra till att ge påtagliga resultat.

Andra studier tyder på att hallonketon kan hjälpa till att stärka immunförsvaret: Det höga antioxidantinnehållet i hallonketoner är att skydda kroppen mot sjukdomar och förhindra cellskador, vilket ger flera hälsofördelar och viktminskning.

Uppdatering : Raspberry Ketone-produkten är inte längre tillgänglig för försäljning, den har utvecklats till Keto Charge.