PhenGold: min åsikt & köp till bästa pris

[Artikeln uppdaterad den 11/09/2023]

På fettförbrännaravdelningen konkurrerar många referenser med varandra. Nyligen har PhenGold kommit på marknaden. Vad är den gjord av? Vad är det värt? Och vilka är dess effekter? Det här är alla frågor som jag ska försöka besvara. Jag kommer då fortfarande att behöva ta upp mer praktiska frågor såsom köpet, priset, doseringen, eventuella kontraindikationer, men också att dela vittnesmål och användarnas åsikter.

Innan du läser vidare

Jag är ingen expert på det här området, men jag brinner för kost och hälsa.

De artiklar du hittar på min webbplats är resultatet av djupgående forskning som jag gärna vill dela med mig av. Jag vill dock betona att jag inte är någon hälso- och sjukvårdspersonal och att mina råd inte på något sätt ska ersätta dem från en kvalificerad läkare. Jag är här för att vägleda dig, men det är viktigt att du vänder dig till en läkare om du har specifika frågor eller medicinska problem. Ditt välbefinnande är viktigt. Så se till att du konsulterar lämpliga experter och tar hand om dig själv på bästa möjliga sätt.

Vad är PhenGold?

PhenGold är ett kosttillskott som faller inom kategorin bantningstillskott. Det är utvecklat av Swiss Research Labs, känt för andra kosttillskott för idrottare och mer allmänläkare också.

Flaskor med PhenGold
PhenGold är ett kosttillskott som hjälper människor som vill gå ner i vikt.

Dess syfte är att hjälpa dig att slösa tid på att använda mekanismer som är välkända inom denna sektor. Med andra ord kommer det att fungera både som en fettförbrännare, som en aptitdämpande Och öka din ämnesomsättning. Denna ökning av ämnesomsättningen är också den huvudsakliga vektorn för viktminskning, hos både män och kvinnor.

Målet är att få din kropp att konsumera så många kalorier som möjligt samtidigt som du begränsar ditt intag. Och detta, så att din kaloribalans är i underskott!

Som jag skrev ovan är det ett blandat kosttillskott, som riktar sig till både kvinnor och män. Detta är inte nödvändigtvis en negativ punkt. Men som näringsexpert finns det fortfarande skillnader. Även om processen i huvudsak är densamma.

Ingredienserna i PhenGold

Olika ingredienser ingår i sammansättningen av PhenGold. De är alla naturliga och kommer antingen från växter och buskar eller mineraler som kroppen behöver. Vi hittar därför ingen kemisk förening i termens nedsättande mening, med molekyler vars fulla omfattning vi inte känner till. Jag har därför gjort en icke uttömmande lista över de olika ingredienserna som utgör den med en kort förklaring.

Grönt te

Grönt te har varit känt i århundraden och dess olika inverkan på människokroppen. Det är så gott att det är en av de ingredienserna som finns i nästan alla bantningskosttillskott.

Dess mest eftertraktade handling är att termogenes från kroppen. Enkelt uttryckt innebär det att kroppen blir varmare på grund av en ökad ämnesomsättning. Du värmer upp. Denna åtgärd är intressant för människor som vill värma upp. Men för dig som vill gå ner i vikt är det intressant, eftersom att värma upp kroppen kräver mycket energi, och därför bränner kalorier (främst de i fett).

I sammansättningen av PhenGold är doseringen av grönt te 500 mg för 3 kapslar.

Grönt te har andra intressanta åtgärder. Dess urindrivande verkan, dess roll i förebyggande av fetma, eller minskningen av andelen kolesterol (via dess antioxidantverkan av polyfenoler) är några exempel.

Grönt te har många fördelar

Kaffe

Bland de många naturliga stimulanserna kan vi räkna med kaffe. Det finns också i nästan alla produktformuleringar relaterade till bantning eller stimulering av kroppen. Koffein ger kroppen en boost som tvingar den att arbeta snabbare och vara mer lyhörd. Som en del av ett bantningsprogram kommer kaffe att användas för att stimulera viktminskning via ämnesomsättningen.

Men detta är inte den enda dygden som kan tillskrivas koffein. Om det också finns i sammansättningen av PhenGold är det också av samma anledningar som det finns i energidrycker som Mountain Dew, Redbull eller Coca-Cola. Koffein har energigivande egenskaper som håller kroppen igång när den behöver det.

PhenGold innehåller drygt 100mg koffein per kapsel. Som jämförelse innehåller Redbull 30 mg i en burk.

cayenpeppar

PhenGold förlitar sig huvudsakligen på en triptyk av ingredienser som cayennepeppar är en del av med grönt te och koffein. Det finns också i ”mycket” stora mängder i detta kosttillskott. Den senare har också den högsta dosen på marknaden för tillfället. Som en indikation innehåller 3 kapslar 200 mg.

Om cayennepeppar är så intressant beror det på att det också, liksom grönt te, utlöser en termogenes från kroppen. Du måste bara äta en chili för att bli övertygad, du är väldigt varm efteråt.

Förutom att utlösa termogenes har cayennepeppar en betydande aptitdämpande effekt, vilket också förklarar dess närvaro i PhenGold.

L-tyrosin

Det är en aminosyra. Det är grunden för produktionen av hormoner inklusive uppvaknande och mättnadskänsla. Den har också en aptitdämpande verkan.

Det verkar enligt vissa studier, att en behandling baserad på L-tyrosin kan minska stress av en individ. Vi vet att stress är en viktig faktor för viktökning. Att konsumera L-tyrosin skulle därför förhindra viktökning.

Sammansättning av PhenGold

L-theanin

En annan viktig aminosyra, L-theanin, finns i te. Det ingriper i olika metabolismer i kroppen, inklusive det som tillåter koncentration. I detta avseende tillskriver vi honom avkopplande fördelar.

Eftersom det finns i te är dess användning tillsammans med koffein inte paradoxal. Faktum är att även i te hittar vi koffein i form av tein.

Vitamin B

I PhenGold hittar vi också vitamin B. Det finns för närvarande inga studier som tittar på djupet på interaktionerna mellan de olika B-vitaminerna (till exempel B1, B2, B3, B6, B12), men de är viktiga för att de ska fungera korrekt. Vitaminbrist kan orsaka allvarliga problem och orsaka sjukdomar. Så, till exempel, i början av förra seklet var en sjukdom som kallas beriberi utbredd i Asien. Det orsakar hjärt- och neurologiska problem som kan leda till döden. Faktum är att denna sjukdom bara beror på vitamin B1-brist som gör att symtomen försvinner.

B-vitaminer finns uteslutande i livsmedel och kräver ingen specifik metabolism (till skillnad från till exempel D-vitamin). En varierad kost hjälper också till att undvika eventuella brister, förutom att när det gäller en diet är brister mycket vanligare på grund av de matval de innebär.

B-vitaminer finns bara i mat. En brist kan leda till allvarliga problem.

GÅ NER I VIKT EFFEKTIVT MED PHENGOLD


 • Fri leverans
 • Upp till 2 månaders kostnadsfri behandling
 • 100 dagars pengarna-tillbaka-garanti
PhenGold

Beställ PHENGOLD nu på den officiella hemsidan

Vilka effekter kan du förvänta dig av PhenGold?

Som jag kunde säga ovan, agerar PhenGold via olika vektorer för att uppnå det uppsatta målet som är att gå ner i vikt. Det smälter inte mirakulöst bort fettvävnad, det förlitar sig på välkända metabolismer för att producera den önskade verkan.

Det är aptitdämpande

Några av dess ingredienser, jag tänker särskilt på vitamin B och cayennepeppar, är naturliga aptitdämpande medel. De minskar med andra ord hungerkänslan och främjar mättnadskänslan. Detta har också bevisats i vissa publicerade studier. Enligt resultaten skulle minskningen av den intagna kvantiteten vara 10 % i genomsnitt när cayennepeppar konsumeras, detsamma gäller vitamin B6.

Dessutom är deras närvaro i formuleringen av PhenGold helt logisk.

Det hjälper till att bränna fett

Det finns ingen mat i sig som är en fettförbrännare. Detta är en felaktig benämning för att förklara en situation där ett livsmedel främjar användningen av fett som finns i fettvävnader.

För att ett livsmedel ska betraktas som en fettförbrännare måste det ha en verkan på kroppen. Låt den senare dra på de resurser han besitter. Den enda metabolism som kan detta är termogenes, den naturliga ökningen av kroppstemperaturen. Sammanfattningsvis är en fettförbrännare inget annat än ett livsmedel/ingrediens som höjer kroppstemperaturen.

I sammansättningen av PhenGold hittar vi flera ingredienser som har denna särart. Detta är fallet för grönt te genom theine. Detta är också fallet för koffein. Dessa två molekyler har förmågan att öka tempot i vår kropp något och får den därför att konsumera fler kalorier i samma situation. Detta uppskattas till 4 %, vilket motsvarar mellan 70 till 80 kalorier per dag i det genomsnittliga födointaget. Vi vet dock att i en diet försöker vi generellt gå mot ett kaloriunderskott för att tvinga kroppen att vända sig till sina reserver och bränna dem.

Detta är återigen fallet för cayennepeppar, även känd för sin benägenhet att främja fettförbränning.

Till sist måste jag ändå betona att det bästa sättet att bränna fett är att utöva en sportaktivitet, att vara aktiv och att röra på sig. En princip som också stöds av staten genom sitt ”Eat move. » Jag kan aldrig nog betona att när man vill gå ner i vikt är de två huvudsakliga arbetsområdena kost och sport.

Sport är en utmärkt katalysator för att öka kroppens rytm och förbränna fett

Det ökar ämnesomsättningen

När jag pratar om att öka ämnesomsättningen tänker jag givetvis på termogenes, men också på det enkla faktum att få kroppen att arbeta hårdare och snabbare. Flera ingredienser som ingår i formuleringen av PhenGold har denna verkan: cayennepeppar, kaffe och L-Theanine.

Denna princip att öka ämnesomsättningen gör det helt enkelt möjligt att omvandla maten som absorberas till energi snarare än fett. Vi vet att vissa långsamma metabolismer inte kan omvandla all mat snabbt, vilket inducerar lagring av ”överskott” och därför uppkomsten av fett. Livsmedel som ökar ämnesomsättningen hjälper till att bekämpa detta.

Du har mer energi

Flera studier har undersökt orsakssambandet mellan trötthet, stress och viktökning. Denna länk har lyfts fram och den har blivit ett allmänt förvärvat faktum. Dessutom tar nuvarande kosttillskott alltid hänsyn till denna parameter. Detta är också fallet för PhenGold.

Bland de olika ingredienserna som hjälper till att bekämpa trötthet eller minska stress hittar vi rhodiola och vitamin B12. Den sistnämnda är en del av vitamin B-cocktailen. Den är främst ansvarig för att kroppen använder energi på rätt sätt. Den måste hålla en konstant nivå under hela dagen. En B12-brist skapar därför upp- och nedgångar med anfall av trötthet. Och så ät något, mellanmål, för att ge dig själv lite energi.

Rhodiola är en växt som växer på höjden och tros ha anti-trötthetsegenskaper. Det ger också bättre mental prestation och bättre koncentration.

Till detta måste vi också lägga grönt te och kaffe, vars förmåga att ge ett lyft och göra oss mer dynamiska är välkänd.

GÅ NER I VIKT EFFEKTIVT MED PHENGOLD


 • Fri leverans
 • Upp till 2 månaders kostnadsfri behandling
 • 100 dagars pengarna-tillbaka-garanti
PhenGold

Beställ PHENGOLD nu på den officiella hemsidan

Vad är dosen av PhenGold?

PhenGold har en mycket enkel dosering som liknar andra kosttillskott. Enligt tillverkarens råd, innebär en kurs av PhenGold att ta 3 kapslar per dag. Vilket förklarar varför jag ofta hänvisade till en vikt för 3 kapslar, den dagliga dosen, snarare än per kapsel!

Varaktigheten bestäms inte av tillverkaren. Men jag kan bara råda dig att inte genomföra behandlingen för länge. En månad till exempel. Om det behövs, starta om en behandling efter ett uppehåll på några veckor. Fördelen med denna lösning är dubbel.

Först och främst minskar vi riskerna med biverkningar. Även om det inte finns många av dem är höga doser koffein inte bra för kroppen. Sedan, som för idrottare och kroppsbyggare, ger perioder av pauser kroppen ett andrum för att integrera den nya funktionen och framstegen.

På daglig basis rekommenderas att ta:

 • 2 kapslar på morgonen. Samtidigt som frukost så att det inte blir för tungt för magen. Detta undviker också att få effekter av koffein på kvällen och att inte kunna sova. Jag påminner dig om att trötthet är kontraproduktivt som en del av en diet.
 • 1 kapsel vid middagstid med en måltid eller precis innan ett träningspass. Som en del av ett sportpass kommer PhenGold att ge lite mer motivation till kroppen så att passet blir mer intensivt.
PhenGold tas med din måltid. För idrottare kan detta också vara före ett träningspass eller en rejäl måltid för att maximera ansträngning och energiförbrukning.

Var kan man köpa PhenGold och till vilket pris?

PhenGold – 3 flaskor

Det enklaste sättet att köpa PhenGold är att gå till tillverkarens officiella hemsida. Det kan köpas utan recept eftersom det är ett kosttillskott. Jämfört med andra referenser på marknaden är priset korrekt och rimligt.

Observera att tillverkaren erbjuder en Pengar tillbaka garanti. Dessutom, om du inte är nöjd med PhenGold under din kur, är det möjligt att begära återbetalning av köpeskillingen. Det senare gäller dock inte leveranskostnader. Det förblir dock en garanti för seriositet och förtroende för produkten att erbjuda en sådan garanti.

PhenGold köps i form av en kur, vilket motsvarar cirka en månad.

 • 54,39 € för en månads behandling
 • 108,78 € för två månader + 1 månad gratis
 • 154,80 € för tre månader + 2 månader gratis

Leveransen är snabb och enkel. När beställningen är betald skickas den till den angivna adressen. Leveransen går via ett leveransföretag för att gå snabbare. Leveranstiden beror dock på var du bor. Det är nödvändigt att räkna

 • 3 till 20 arbetsdagar för Frankrike och europeiska länder
 • 3-10 arbetsdagar till Storbritannien
 • 5-21 arbetsdagar för andra destinationer

Finns det några biverkningar?

Som jag skrev ovan är ingredienserna i PhenGold naturliga. Detta innebär att möjliga biverkningar kan komma från två källor:

 • A intolerans eller a överkänslighet till en förening. Vissa är till exempel mycket känsliga för koffein och skulle inte tolerera en stor dos. Jag tänker särskilt på gravida kvinnor för vilka det inte rekommenderas att konsumera för mycket koffein.
 • A överdos vilket antingen kan bero på att du tar för många kapslar med avsikt eller att din kropp inte behöver 3 kapslar. Se bara till tillverkarens råd i frågan eller minska din dagliga dos själv eller med råd från din läkare.

De vanligaste biverkningarna är gastrointestinala störningar och sömnstörningar. Om symtomen kvarstår efter några dagar är det nödvändigt att konsultera din läkare.

Min recension i detalj

Mitt totalbetyg: 4,1/5

När jag testar produkter utvärderar jag flera viktiga kriterier. Här är några saker jag tar hänsyn till:

 • Sammansättning: Jag är särskilt uppmärksam på sammansättningen när det gäller mikronäringsämnen och makronäringsämnen, eftersom de spelar en avgörande roll för min viktminskning och allmänna hälsa.
 • Ökändhet: varumärkets rykte är ett viktigt kriterium för mig. Det är svårt att lita på ett okänt varumärke som inte har någon medial närvaro, speciellt när det kommer till den här typen av produkter.
 • Pris: kostnaden ska vara rimlig så att jag kan använda den regelbundet som måltidsersättning, utan att äventyra min ekonomiska situation.
 • Dosering: enkelheten och det praktiska i det dagliga intaget är viktiga delar för mig. Jag letar efter användning utan begränsningar eller svårigheter.

Här presenterar jag min lite mer detaljerade åsikt om PhenGold.

Komposition: 4/5

Kompositionsmässigt tycker jag att den är väldigt kraftfull. Flera av dess ingredienser finns i mycket stora mängder. Jag tänker på bland annat grönt te, kaffe, cayennepeppar. Denna kraftfulla formulering kommer att ha en verklig effekt på kroppen hos den person som vill gå ner i vikt. Och framför allt ska effekterna visa sig snabbt!

Beryktat: 4,5/5

På popularitetssidan är PhenGold allmänt erkänd och har ett gediget rykte inom bodybuilding-området, och även bland experter. Även om den initiala användningen är avsedd för idrottare, är PhenGold idealisk för personer som vill skulptera sin figur och förfina sitt fysiska utseende. Denna öppenhet ger vika för ett gott rykte hos allmänheten.

Pris: 4/5

Flaskan PhenGold kostar 49,99 € och innehåller 90 kapslar för en månads behandling, sedan 99,99 € för 2 månaders behandling plus en månad gratis, slutligen för 149,99 € för 3 flaskor, PhenGold erbjuder 2 månader gratis. Priserna verkar lite dyra men de sjunkande priserna gör att du kan göra stora besparingar: där flaskan som köps ensam kostar 0,54 € per enhet kapslar, erbjuder det senaste erbjudandet ett pris per kapsel på 0,33 € l ’enhet. Dessutom, som ett kosttillskott, är dess dosering mycket enkel och inte en börda. Du kommer därför inte nödvändigtvis att känna dig demotiverad över tid på denna nivå.

Konsumenternas åsikt

Här är några vittnesmål som jag också läste på hemsidan:

Laura

Christina, Jag kände att jag hade mer energi och bättre koncentration. Och för mig var det precis den kicken jag behövde för att gå vidare. Jag är så glad att jag inte gav upp eftersom jag tappade 9, typ 5 kg under en fyramånadersperiod! Det var den magiska siffran för mig eftersom det betydde att jag äntligen var tillbaka till min ursprungliga vikt!

GÅ NER I VIKT EFFEKTIVT MED PHENGOLD


 • Fri leverans
 • Upp till 2 månaders kostnadsfri behandling
 • 100 dagars pengarna-tillbaka-garanti
PhenGold

Beställ PHENGOLD nu på den officiella hemsidan

Slutsats

Som en näringsentusiast tycker jag att PhenGold har många fördelar samtidigt som det är överkomligt jämfört med några kända program. Som kosttillskott är doseringen enkel och utgör ingen begränsning, vilket undviker all demotivation över tid.

När det gäller dess sammansättning anser jag att den är extremt kraftfull. Flera viktiga ingredienser, såsom grönt te, kaffe och cayennepeppar, finns i betydande mängder. Denna kraftfulla formulering kommer sannolikt att ha en verklig inverkan på kroppen hos dem som vill gå ner i vikt. Dessutom ska effekterna märkas snabbt!

Jag har också läst olika användarrecensioner på olika forum, och de verkar alla vara eniga om fördelarna med PhenGold.

Slutligen vill jag ändå påminna dig om att att följa en kurs med PhenGold får sin fulla betydelse när du vidtar andra kompletterande åtgärder. Detta inkluderar regelbunden fysisk aktivitet, som att utöva en sport, samt en hälsosammare kost rik på grönsaker och frukt, och låg på bearbetad mat, fett, socker och salt!

Alternativen

Om du vill upptäcka andra alternativ till PhenGold för jämförelse, kan du konsultera min artikel om de bästa fettförbrännarna, eller hitta andra alternativ nedan: