PhenQ eller Anaca3

[Artikeln uppdaterad den 11/09/2023]

Fettförbrännare verkar effektiva om du lider av dina extra kilon. PhenQ och Anaca3 är bland de mest kända i denna kategori av bantningskapslar. Vilka är deras aktiva ingredienser? Vilket skulle vara det mest effektiva bland dessa två kosttillskott? Upptäck i den här artikeln likheterna och skillnaderna mellan PhenQ och Anaca3 genom deras sammansättning och deras verkan på kroppen.

Innan du läser vidare

Jag är ingen expert på det här området, men jag brinner för kost och hälsa.

De artiklar du hittar på min webbplats är resultatet av djupgående forskning som jag gärna vill dela med mig av. Jag vill dock betona att jag inte är någon hälso- och sjukvårdspersonal och att mina råd inte på något sätt ska ersätta dem från en kvalificerad läkare. Jag är här för att vägleda dig, men det är viktigt att du vänder dig till en läkare om du har specifika frågor eller medicinska problem. Ditt välbefinnande är viktigt. Så se till att du konsulterar lämpliga experter och tar hand om dig själv på bästa möjliga sätt.

GÅ NER I VIKT SNABBT MED PHENQ


 • Fri frakt
 • Bli en av över 190 000 nöjda kunder
 • Upp till 2 gratis flaskor
 • 60 dagars pengarna-tillbaka-garanti
3 bouteilles de Phenq

Beställ PHENQ nu på den officiella hemsidan

Sammansättningen av PhenQ och Anaca3

PhenQ är en Bauer laboratorieprodukt. Det är en fettförbrännare gjord av en patenterad ingrediens som kallas α-Lacys Reset och andra naturliga ingredienser. α-Lacys Reset är en uppsättning av alfa-liponsyra, cystein och magnesium, källor till vitalitet. För övriga komponenter hittar du:

 • Krompicolinat reglerar blodsockernivåerna;
 • Capsimax som sammanför euforiska element inklusive piperin, capsicium och vitamin B3;
 • Koffein värmer kroppen för betydande bantning;
 • Nopal, främjar betydande viktminskning genom att bromsa upptaget av socker;
 • L-karnitin, ett annat bantningsmedel;
 • Kopparsulfat för dess regenerativa egenskaper.
PhenQ eller Anaca3
PhenQ och Anaca3 är kosttillskott för viktminskning.

När det gäller Anaca3 är det en produkt från Nutravalia-laboratoriet, gjord av naturliga komponenter. Liksom PhenQ innehåller Anaca3 även Nopal, sockerblockeraren, men i mindre mängder. Detta är Opuntia ficus indica, ett torrt extrakt av Nopal cladode.

Anaca3 är fri från α-Lacys Reset och ersätter denna komponent med magnesiumsalter av fettsyror med en klumpförebyggande effekt. Detta kosttillskott använder också koffein från kolanötter för att stimulera kaloriförbrukning. Ingredienserna som är specifika för Anaca3 är följande:

 • Prickly pear verkar på intestinal transit;
 • Cynara scolymus kronärtskocka bladextrakt förbättrar också matsmältningen;
 • Maltodextrin som skulle ersätta sockerarter.

PhenQ vs Anacas3: åtgärder på kroppen

De vanliga effekterna av dessa två kosttillskott

Dessa bantningskapslar minskar båda hungerkänslan. Anaca3 är begränsad till sin roll som ett aptitdämpande medel och verkar mindre effektivt för att bromsa bildningen av fett. När det gäller PhenQ, dess kombinerade fettförbrännare och aptitdämpande verkan gör den lite mer kraftfull.

Dessa två kosttillskott förbättrar den allmänna ämnesomsättningen tack vare närvaron av koffein i deras sammansättning. De ger en boost av energi till kroppen och hjälper till att förhindra trötthet. Vilket tvingar dig att öka din energiförbrukning med mer ihållande fysisk aktivitet.

Dessa vanliga effekter av PhenQ och Anaca3 gör dem mer effektiva i övergripande kroppsbantning. Var och en av dessa produkter hjälper dig att komma tillbaka till din hälsosamma vikt.

Skillnaden mellan PhenQ och Anaca3 på kroppsnivå

PhenQ förbättrar ditt humör utöver dess bantningskraft. När det gäller Anaca3 kännetecknas den av sin avgiftande effekt och förbättrar din tarmpassage. PhenQ stoppar bildningen av fetter och eliminerar samtidigt ansamlingar av fettmassa. Dess långsiktiga verkan hjälper till att undvika jojo-effekten.

PhenQ är då kraftfullare än Anaca3 och dess bantningseffekt är mycket snabbare. Denna naturliga fettförbrännare har redan tillfredsställt mer än 190 000 konsumenter (Källa: phenq.fr) och fortsätter att vara av intresse för dem som lider av övervikt.

PhenQ vs Anaca3: dosering och behandlingslängd

Du behöver bara 2 PhenQ-tabletter per dag fördelat på frukost och lunch för att gå ner cirka 1 kilo per vecka. Två kartonger med 60 piller låter dig sedan följa en 60-dagars kurs, vilket skulle ge ett mer påtagligt resultat.

När det gäller Anaca3 behöver du 2 flaskor med 90 kapslar för en 60-dagars behandling. Du tar sedan 3 tabletter per dag vid tiden för dagens 3 huvudmåltider. PhenQ gillar Anaca3 rekommenderas inte för gravida och ammande kvinnor.

PhenQAnaca3
NaturAptitdämpande och fettförbrännareAptitdämpande
Vanliga ingredienserKoffein, Nopal, magnesium
Specifika ingredienserα-Lacys Reset, krompikolinat, L-karnitin, kopparsulfatCynara scolymus, prickly pear, maltodextrin
Gemensam åtgärdEliminering av hungerkänslan; Bantningseffekt; Ökad energiförbrukning och minskning av trötthet.
Specifik åtgärdEliminering av fetter; Förbättring av humör.Förbättrad matsmältning.

Slutsats

PhenQ, både ett aptitdämpande medel och en naturlig fettförbrännare, är effektivare än Anaca3. Förutom din vackra figur kommer du att ha en bonus med gott humör och energi. Kom dock ihåg att anta en hälsosam livsstil, äta hälsosamt och idrotta för att optimera resultaten.

GÅ NER I VIKT SNABBT MED PHENQ


 • Fri frakt
 • Bli en av över 190 000 nöjda kunder
 • Upp till 2 gratis flaskor
 • 60 dagars pengarna-tillbaka-garanti
3 bouteilles de Phenq

Beställ PHENQ nu på den officiella hemsidan