Mysimba: min åsikt och köp till bästa pris

[Artikeln uppdaterad den 10/10/2023]

Det finns många metoder för att gå ner i vikt och få den fysik du alltid har drömt om. Naturligtvis är det viktigt att anta en balanserad kost i kombination med regelbunden fysisk träning. Till detta kan läggas användningen av vissa specifika produkter som ger dig värdefull hjälp.

Innan du läser vidare

Jag är ingen expert på det här området, men jag brinner för kost och hälsa.

De artiklar du hittar på min webbplats är resultatet av djupgående forskning som jag gärna vill dela med mig av. Jag vill dock betona att jag inte är någon hälso- och sjukvårdspersonal och att mina råd inte på något sätt ska ersätta dem från en kvalificerad läkare. Jag är här för att vägleda dig, men det är viktigt att du vänder dig till en läkare om du har specifika frågor eller medicinska problem. Ditt välbefinnande är viktigt. Så se till att du konsulterar lämpliga experter och tar hand om dig själv på bästa möjliga sätt.

I denna kategori finns det aptitdämpande medel. Bland de många produkterna som finns på marknaden är Mysimba det perfekta komplementet till ditt bantningsprogram. Upptäck särdragen hos denna innovativa produkt, dess användning, dess effekter, utan att glömma dess pris…

Uppdatering : MySimba-produkten är inte längre tillgänglig för försäljning, artikeln har sparats i informationssyfte. Alternativa produkter finns längst ner på denna sida!

Mysimba Översikt

Sammansättning, drift och pris

Designad av labbet Consilient Health, Mysimba är en topprankad viktminskningsbehandling i kategorin ”aptitdämpande medel”, det vill säga att ta det tillåter för att begränsa känslan av hunger samtidigt som mättnaden optimeras.

Presenterar sig själv i form av en galenisk tablett, den består av två aktiva substanser: naltrexon (7,2 mg) och bupropion (78 mg) som påverkar en del av hjärnan som kallas belöningssystemet.

Den första molekylen är en opiatantagonist som ofta används för att behandla personer som lider av drogberoende (alkoholism), medan den andra fungerar som ett antidepressivt medel. De agerar utifrån fenomenet ”fördröjd frisättning”, det vill säga att deras effekter accentueras över timmarna och inte omedelbart.

Observera att priset på denna produkt varierar beroende på säljaren: det kan vara olika beroende på dig göra ett köp online tillsammans med en onlinekonsultation eller om du går direkt till apoteket efter att ha gått till doktorn. En låda innehåller 112 tabletter. På onlineapoteket Treated är priset 277,29 euro per låda.

Om du behöver starta en Mysimba behandling, det är lämpligt att läsa instruktionerna i förväg. Du där hitta viktig information för att veta doseringen, effekterna oönskade samt komponenter i fall du är allergisk mot några. Det rekommenderas att ta hänsyn till ämnen som sannolikt orsaka allergier.

mysimba
Mysimba är en behandling för viktminskning genom att fungera som ett aptitdämpande medel

Åtgärdsmekanism

Verkningssättet för Mysimba är därför baserat på naltrexon och bupropion. Deras handlingar kombinerar och påverkar den del av hjärnan som styr matdriften. Den förra är en opiatantagonist medan den senare är ett antidepressivt medel.

Båda påskyndar förlusten av vikt genom att minska nöjet i samband med matkonsumtion, minskar alltså maten som konsumeras. Med denna medicin kommer du att äta mindre utan bara för att vara hungrig några ögonblick senare. De hjälper dig att förändra ditt köpvanor.

Följ med denna behandling med fysisk aktivitet är viktigt, även en daglig promenad i 30 min. Om du kan göra mer är det ännu bättre.

En produkt validerad av myndigheterna europeiska bestämmelser

Konsumtionen av Mysimba är auktoriserad inom Europeiska unionen sedan mars 2015.

Observera att flera sökningar och tester har utförts för att testa effektiviteten av Mysimba. Cirka 4 500 personer omfattas av fetma eller övervikt deltog i experimenten. Dessa sista tillåta de europeiska myndigheterna att godkänna denna behandling.

Patienter som testade produkten gjorde först en medicinsk kontroll för att bättre förstå tillståndet var och en, väsentlig för bättre övervakning av de möjliga positiva effekterna och drognegativa.

För upplevelsen deltagarna är indelade i två grupper: det första testet Mysimba, det andra tar en placebo. Målet är viktminskning under en viss tidsperiod. DE resultaten är vältaliga: de som konsumerade Mysimba visar en förlust vikt på cirka 9,3% jämfört med cirka 1,3% till 5,1% för dem som tog placebo.

Utöver effektivitet, detta test gjort det möjligt att notera åsikterna deltagare, inklusive biverkningar: illamående, kräkningar, yrsel, muntorrhet, förstoppning och huvudvärk.

Mycket ofta ökar konsumtionen av kosttillskott som främjar viktminskning risken för kardiovaskulära problem. För sin del skulle det bli mindre med Mysimba, men frånvaron av problem har inte fastställts. Därför gör laboratorierna fortfarande mer djupgående forskning för att undanröja tvivel. Experiment genomförs sedan för att verifiera de långsiktiga effekterna av Mysimba när det gäller kardiovaskulär hälsa.

Uppdatering : MySimba-produkten är inte längre tillgänglig för försäljning, artikeln har sparats i informationssyfte. Alternativa produkter finns längst ner på denna sida!

mysimba
Även om Mysimba har godkänts av den europeiska tillsynsmyndigheten, kan det orsaka biverkningar

Vad tycker proffsen?

Enligt ANSM (National Agency for the Safety of Medicine) bör konsumtion av Mysimba vara föremål för försiktighet på grund av de ämnen som den innehåller, vars långsiktiga effekter ännu inte är välkända. Fördjupade studier skulle vara nödvändiga för att utesluta all osäkerhet.

Hur som helst, det bör noteras att den 19 december 2014 avgav EMA (European Medicines Agency) och CHMP (Committee for Medicinal Products for Human Use) ett positivt yttrande om försäljningen av produkten som bekämpar fetma och övervikt. Men dessa yrkesmän rekommenderar antagandet av en hälsosam kost och fysisk aktivitet på samma gång.

AEM påpekar med rätta att Mysimba borde vara det utfärdas endast på recept till vuxna patienter. Dessa måste ha ett negativt kolesteroltestresultat och hypertoni. Beträffande behandlingen bör den inte överstiga en år oavsett om det gäller feta eller överviktiga personer.

På distributörssidan har vissa märken avgett ett positivt yttrande, inklusive det behandlade apoteket, som distribuerar denna produkt. Det senare skulle tillåta en viktminskning på cirka 5%. Än en gång rekommenderas användarna att investera i utövandet av fysisk aktivitet och konsumtion av hälsosam mat.

Alla som följer a Mysimba-baserad behandling bör övervakas av sin läkare. Efter 16 veckor efter att ha tagit denna produkt, om patienten förlorar endast 5 % eller mindre av sin ursprungliga vikt måste han avbryta behandlingen. Vidare, om utövaren märker bristande motivation hos patienten att integrera en balanserad kost och sport i hans behandling, är det också hans plikt att avbryta sin recept.

Vem är Mysimba för?

Mysimba låter dig gå ner i vikt tack vare de specifika aktiva ingredienserna den innehåller. Du bör veta att denna behandling inte är för alla. Du måste faktiskt uppfylla vissa kriterier för att dra nytta av det. Särskilt när det gäller Body Mass Index (BMI). Receptet åtföljs sedan av försiktighetsåtgärder att vidta. Uppenbarligen måste en viss dosering respekteras. Dessutom måste patienten också strikt respektera vissa nya levnadsregler.

Uppdatering : MySimba-produkten är inte längre tillgänglig för försäljning, artikeln har sparats i informationssyfte. Alternativa produkter finns längst ner på denna sida!

Body Mass Index (BMI)

Tidigare kallad ”index av Quetelet”, det var från 1972 som termen IMC användes. Den är inne 1997 att Världshälsoorganisationen (WHO) använder den internationellt.

Detta är ett sätt att beräkna en individs kroppsstorlek. Innan du tar Mysimba eller något annat kosttillskott som är avsett att hjälpa dig att gå ner några extra kilon, är det nödvändigt att känna till dig själv. det är då nödvändigt att räkna ut ditt BMI för att veta hur överviktig du är och hur många kilo du behöver gå ner.

Detta värde är väsentligt för att spåra din vikt. För beräkningen måste du veta vikten och storleken på en person. BMI erhålls genom att ta förhållandet vikt till kvadraten på storleken. Dess värde sägs vara normalt när det är nära 18.5.

Att följa en behandlingsbaserad för Mysimba måste BMI vara minst 30. Enligt läkarens bedömning, det är möjligt att en person med ett BMI runt 27 till 30 är kvalificerad för denna behandling avsedd att hjälpa till att gå ner i vikt.

mysimba
Mysimba riktar sig till personer med ett BMI större än 27

Indikationer för Mysimba

Mysimba är ett komplement mat som riktar sig till både män och kvinnor som lider av övervikt eller fetma. Som tidigare nämnts ingår patientens BMI mellan 27 och 30.

Behandling är generellt ordineras för patienter i denna kategori när övervikt åtföljs av sjukdomar som diabetes, höga nivåer av fett i blodet eller för högt blodtryck. Dessa störningar presenterar en verklig fara för hälsan.

Mysimba kan också vara det rekommenderas för patienter som har vidtagit andra tekniker för att förlora vikt, men utan framgång, särskilt dieter och sporter. I alla fall måste all behandling vara föremål för rigorös stöd och Läkaren ska säkerställa uppföljning av varje berörd patient.

Kontraindikationer

Det finns några kontraindikationer att veta för receptet av Mysimba. Detta läkemedel är förbjudet i vissa scenarier.

 • Att ta Mysimba avråds starkt hos gravida eller ammande kvinnor;
 • De kemiska komponenterna som ingår i läkemedlet är inte lämpliga för personer som har konsumerat regelbundet och överdrivet alkohol i deras liv;
 • En behandling baserad på Mysimba är inte lämplig för patienter som uppvisar överkänslighet mot naltrexon, bupropion eller andra komponenter i detta läkemedel (läs läs noggrant instruktionerna för att känna till dem alla);
 • Detta läkemedel rekommenderas inte för människor lider av epilepsi och som genomgått botande behandling eller inte jämfört med till denna sjukdom;
 • Mysimba är inte lämplig för patienter som lider högt blodtryck;
 • Det är förbjudet för personer under behandling / slutar med opioida smärtstillande medel eller lider av anorexi och bulimi starta en viktminskningsbehandling baserad på Mysimba.

Om du inte tillhör någon av dessa kategorier är det alltid bäst att rådfråga din läkare innan du tar denna medicin kontinuerligt, för att undvika risk för komplikationer eller intolerans.

Uppdatering : MySimba-produkten är inte längre tillgänglig för försäljning, artikeln har sparats i informationssyfte. Alternativa produkter finns längst ner på denna sida!

Dosering och råd för användning

Dosering

Först och främst bör det betonas Mysimba är endast tillgängligt på recept. Behandlingen varar minst 4 veckor med en annan dos varje vecka:

 • 1tid vecka: en tablett att ta varje morgon
 • 2th vecka: två tabletter per dag (en på morgonen, en på kvällen)
 • 3th vecka: tre tabletter per dag (två på morgonen och en på kvällen)
 • 4th vecka (och följande): fyra tabletter per dag (två på morgonen och två på kvällen)

Användningstips

Detta läkemedel tas i mitten måltider för att undvika magsmärtor. Dessutom rekommenderas det svälj tabletten direkt med lite vatten utan att tugga den. Uppmärksamhet, ett anfall kan inträffa om medicinen tas regelbundet med fet mat: stekt mat, fett kött, etc.

I det fall patienten har glömt din medicin är det förbjudet att ta dubbel dos under dagen enligt. Om du är osäker rekommenderas det att du rådfrågar din läkare vad ska man göra.

Man bör också komma ihåg att a hälsosam kost med låg kolesterolhalt samt att utöva sport rekommenderas starkt under behandlingen. Om du hatar sport, det Det finns andra lösningar för att få kroppen att röra sig: gå, trädgårdsarbete…

Viktig medicinsk uppföljning

Under hela tagningen av Mysimba, medicinsk övervakning är avgörande. Faktum är att hälsotillståndet för den patienten bör kontrolleras regelbundet. Faktum är att ämnet kan presentera biverkningar som huvudvärk eller förhöjt blodtryck arteriell. Beroende på fallet kan ett omedelbart avbrytande av behandlingen vara bestämt.

mysimba
Medicinsk övervakning är viktig när du tar Mysimba

Efter 4 månaders behandling ska läkaren göra en bedömning. Det är viktigt att patienten har gynnats av en viktminskning på mer än 5 % jämfört med den initiala vikten. Om så är fallet kommer behandlingen att beskrivas som ineffektiv. Även i detta fall bör man överväga att stoppa intaget av Mysimba.

Uppdatering : MySimba-produkten är inte längre tillgänglig för försäljning, artikeln har sparats i informationssyfte. Alternativa produkter finns längst ner på denna sida!

Resultat av att ta Mysimba

Infångandet av Mysimba ger känsla av fullkomlighet. Molekylerna som finns i varje tablett verkar på hjärnan och mer specifikt på leptin, som är det hormon som främjar mättnad och på ghrelin som är hungerhormonet.

Genom att känna sig mindre hungrig, den patienten minskar automatiskt sina ransoner. Detta bör då resultera i en gradvis viktminskning.

Skadliga effekter och risker förknippade med tillfångatagandet av Mysimba

Behandling med Mysimba kan orsaka biverkningar som:

 • Illamående ;
 • Kräkningar;
 • Diarre ;
 • Huvudvärk;
 • Yrsel ;
 • Sömnlöshet;
 • torr mun;
 • Depression eller dess förvärring;
 • Svettas;
 • Sömnstörningar;
 • Influensa ;
 • Ovanliga drömmar;
 • Håravfall;
 • Smaken av stål i munnen;
 • Hudutslag;
 • Buksmärtor;
 • Koncentrationsbrist;
 • Halsbränna.

Dessutom fall av effekter mer specifika sekundärer kan förekomma. Varna om en eller flera av dem påverkar dig din läkare omedelbart:

 • Impulsiva och farliga handlingar;
 • Rastlöshet;
 • aggressivitet;
 • Ångest;
 • Uppkomsten av tecken på depression;
 • Våldsamt beteende;
 • Argt beteende;
 • Panikattacken;
 • Förhöjt blodtryck;
 • Ökad hjärtrytm;
 • Hallucinationer;
 • leverproblem;
 • Tecken relaterade till låga sockernivåer finns i blodet;
 • Symtom på glaukom (störning av syn) ;
 • Det ringer i öronen.

Användarrecensioner

Effektiviteten av Mysimba beror framför allt på patientens vilja att seriöst överväga alla råd som rekommenderas av sin läkare.

mysimba
Enligt användarna visar sig Mysimba vara effektiv för viktminskning

Om man ska tro konsumentrecensioner, att ta tabletterna ger bra resultat. En viktminskning på minst 5 % observerades bland många användare, särskilt de som testades under tillsyn av vårdpersonal. Minskad aptit är den resultat som är mest uppskattat av patienterna. De mängder som konsumeras vid varje Måltider är mer rimliga och mellanmål är lätt att undvika.

Det är nödvändigt att utföra en diagnos avsluta med en läkare innan du ger dig ut på äventyret för att undvika obehagliga reaktioner.

Slutsats

Världsorganisationen för Hälsa rapporterar en global ökning av andelen fetma, i särskilt i utvecklade länder. Sedan 1980 har siffran fördubblats och drabbar vanligtvis personer i tjugoårsåldern och äldre. Det är dock ingen sjukdom och ännu mindre ett dödsfall. han är fullt möjligt att bekämpa övervikt.

För det första måste radikala livsstilsförändringar göras genom en hälsosam kost och regelbunden motion. När sådana åtgärder inte ger tillfredsställande resultat är det möjligt att vända sig till mer radikala lösningar som Mysimba som direkt påverkar din aptit. Denna produkt innehåller aktiva ingredienser som reglerar din aptit, vilket gör att du kan minska din kost och få dig att gå ner i vikt. Men varför bli av med några extra kilon? Eftersom övervikt och fetma har negativa effekter på hälsan. När det gäller att ta Mysimba är det ingen mirakelformel. Det är en tvåvägsbehandling: det är viktigt att anta en rimlig diet i kalorier och du måste också utöva sport. Dess effektivitet beror enbart på kombinationen av dessa två punkter. Slutligen är hjälp av en sjukvårdspersonal viktig, till och med obligatorisk.

Uppdatering : MySimba-produkten är inte längre tillgänglig för försäljning, artikeln har sparats i informationssyfte. Alternativa produkter finns nedan!

Alternativen

MySimba är inte längre tillgänglig idag men andra produkter gör till stor del förändringen! Här är några: