Waist Trainer Slimming Corset: min åsikt och köp till bästa pris

[Artikeln uppdaterad den 10/10/2023]

Att ha en drömkropp är en önskan från många människor. Men för att uppnå detta är det viktigt att ha tålamod, att lägga ner mycket arbete och att ha viljestyrka. Idag låter en hel uppsjö av bantningsdieter dig gå ner i vikt och behålla en vacker figur. Bortsett från kost, kan viss utrustning dig också förfina din midja. Detta är särskilt fallet med midjetränaren, ett slimmande fodral som är särskilt effektivt för att bibehålla en getingmidja och en platt mage. Men hur ska man använda bantningskorsetten? Vilka är tipsen att följa för att använda den optimalt? Hur mycket kostar det, och var kan man få tag i en billig modell? En snabb översikt.

Innan du läser vidare

Jag är ingen expert på det här området, men jag brinner för kost och hälsa.

De artiklar du hittar på min webbplats är resultatet av djupgående forskning som jag gärna vill dela med mig av. Jag vill dock betona att jag inte är någon hälso- och sjukvårdspersonal och att mina råd inte på något sätt ska ersätta dem från en kvalificerad läkare. Jag är här för att vägleda dig, men det är viktigt att du vänder dig till en läkare om du har specifika frågor eller medicinska problem. Ditt välbefinnande är viktigt. Så se till att du konsulterar lämpliga experter och tar hand om dig själv på bästa möjliga sätt.


Uppdatering : Waist Trainer bantningskorsett är inte längre tillgänglig till försäljning, artikeln har sparats i informationssyfte. Alternativ finns längst ner på sidan.

The Waist Trainer, några ord för att bilda sig en uppfattning

Waist Trainer bantningskorsett bärs

Waist trainer är en klädaccessoar främst avsedd för kvinnor. Den bantande korsetten har funnits sedan 1500-talet och tillåtit framför allt att gradvis omforma midjan genom att spänna bålen på kroppen som går från midjan till bröstet, inklusive bröstkorgen.

Hittills är dessa underkläder tänkta att dölja kurvor och hjälper dig på så sätt att se smalare ut. Den är designad i lätta och mjuka material, för att låta kroppen andas lätt. Bantningsslidan är vanligtvis gjord av latex, nylon, bomull, polyester, lycra, spandex, polyamid eller till och med elastan. Innan du köper den eller den modellen, kom ihåg att kontrollera om dess designmaterial inte orsakar en allergisk reaktion hos dig.

Bortsett från sin roll att forma midjan och dölja kurvor, hjälper denna midjepinnar att lyfta bröstet och framhäva det. Detta visas då mer i volym. Under åren och århundradena användes detta tillbehör mindre och mindre. Men nyligen har den uppdaterats och är tillägnad nya mål, som att gå ner i vikt eller behålla en smal figur.

The Waist Trainer har för närvarande stor framgång, tack vare många publikationer på sociala medier och vittnesmål från vissa storbildskändisar som sänds på tv.

Konkret verkar bantningskorsetten genom att utöva tryck på magen. Det främjar svettning och hjälper samtidigt till att minska överflödigt fett som finns i kroppen.

Även om bantningsslidan är ett måste i en kvinnas garderob, uppmuntrar vissa situationer till mer användning av den, som att eliminera veck i magen efter förlossningen, förlust av överflödiga kilon från buken eller till och med dölja utbuktningarna när du vill ha på dig en perfekt tight klänning.

Det här tillbehöret verkar i alla fall vara effektivt för att omforma kroppen. Oavsett om du bärs med av trenden eller om du har vissa tvivel om dess effektivitet, upptäck i följande rader all information som behövs för korrekt användning av Waist Trainer, dess val, dess pris…

Uppdatering : Waist Trainer bantningskorsett är inte längre tillgänglig till försäljning, artikeln har sparats i informationssyfte. Alternativ finns längst ner på sidan.

Bantningskorsetten för att få en platt mage

Den bantande slidan hjälper till att stimulera vissa delar av kroppen, såsom mage, byst, bröst och höfter. Om du vill hitta en getingmidja och ge en bättre form på bröstet kommer denna utrustning att vara till stor hjälp för dig. En modeaccessoar som ofta bärs under postnatalperioden, det låter dig ha en platt mage. Men är det verkligen så? Här är några skäl som visar att bantningskorsetten är ett effektivt och snabbt sätt att gå ner i vikt.

Midjeskydd främjar energiförbrukningen

När du bär midjetränaren förbrukas energin och kalorierna som samlas i kroppen. Detta beror delvis på materialet som tillbehöret är tillverkat av. Men denna reaktion beror främst på att magen och buken är sammanpressade. Resultat: volymen i magen minskar avsevärt.

Den bantande slidan för att stimulera magen

Som redan nämnts ovan, bärs bantningshöljet för att dra åt ett område av kroppen och i synnerhet magen. Det hjälper därför till att eliminera fett som samlats i buken. Men för att dess verkan ska vara optimal rekommenderas det att träna fysiska aktiviteter, dricka en stor mängd vatten och anta en hälsosam kost.

Waist Trainer bidrar till aptitlöshet

Å andra sidan bidrar att bära en bantningskorsett till aptitlöshet. Eftersom buken är sammanpressad bidrar detta till att minska mängden mat som äts. Så om du bär det här tillbehöret hela dagen kommer du inte ha problem med att hålla tillbaka från att äta.

Uppdatering : Waist Trainer bantningskorsett är inte längre tillgänglig till försäljning, artikeln har sparats i informationssyfte. Alternativ finns längst ner på sidan.

Ökad termisk aktivitet i buken

Bantningsgördeln är utan tvekan ett av de snabbaste sätten att ha en platt mage, eftersom den förbättrar den termiska aktiviteten på bukbälte. I verkligheten, medan höljet genererar värme, bidrar detta till termisk aktivitet på buken. Detta gör att man bland annat kan förenkla svett och samtidigt minska volymen på magen. Det bör dock noteras att när du svettas tappar du inte fett, utan snarare vatten. Så när du svettas utvisar du flera gifter som skadar kroppen. Vissa av dessa ämnen är till och med orsaken till hormonella obalanser som orsakar viktökning. Kort sagt svettas tillåter dig inte att gå ner i vikt strikt sett, men främjar kroppens funktion och i synnerhet elimineringen av fett.

Det bör noteras att Waist Trainers verkan på magen liknar en avkopplande session i en bastu. Det är därför det rekommenderas att bära en bantningskorsett när du ägnar dig åt fysiska aktiviteter som promenader, cykling, fitness, yoga eller till och med löpning.

Yogapass
Att bära din Waist Trainer bantningskorsett rekommenderas under yogapass

Att dölja och sedan helt försvinna den stora magen

Midja cincher låter dig initialt dölja alla defekter i kroppen. När du bär den under dina kläder hjälper den dig att göra din stora mage mer diskret och konturera den bättre. Det är därför kvinnor och särskilt kända personligheter svär vid denna accessoar när de måste gå på catwalken. Vissa män har också anammat det.

Dessutom, om den bärs regelbundet, hjälper den till att förfina siluetten och få en platt mage.

För bättre blodcirkulation

Om kroppshållningen förändras genom att bära Waist Trainer, förbättras även blodcirkulationen. Korsetten förhindrar faktiskt att kroppen förblir nedsjunken. Tvärtom tvingar den kroppen att stå upprätt samtidigt som den stärker rygg och mage. Samtidigt sträcker sig kroppen och blodsystemet fungerar bättre.

Kriterierna för att välja en midjetränare

Waist Trainer svart

Om bantningskorsetten börjar uppta en stor del av det dagliga livet för vissa människor, är det utan tvekan tack vare dess effektivitet. Om det visar sig vara effektivt, bör dess val inte tas lätt på. Flera parametrar måste verkligen beaktas.

Tillverkningsmaterialet

Flera material lämpar sig för designen av Waist Trainer, för att bara nämna polyester, bomull eller lycra. Men en kvalitet midja cincher måste vara helt tillverkad av latex. Du hittar några modeller av bantningskorsett gjorda av olika material. Dessa är billiga, men av dålig kvalitet. Bättre att välja en latex slimmande slida.

Uppdatering : Waist Trainer bantningskorsett är inte längre tillgänglig till försäljning, artikeln har sparats i informationssyfte. Alternativ finns längst ner på sidan.

Märket för bantningshölje

Waist Trainer lanserades i engelsktalande länder där den för närvarande är mycket populär. Om vi ​​hänvisar till detta är de föredragna varumärkena därför de som kommer från dessa länder. Välj inte kinesiska föremål, oavsett varumärke, eftersom de inte är särskilt robusta och slits ut väldigt snabbt.

Priset på bantningskorsetten

Priset är bland de viktigaste urvalskriterierna för denna typ av tillbehör. Du bör veta att ju högre pris på bantningsslidan, desto bättre är kvaliteten. Oavsett vilket är det lämpligt att köpa en bantningskorsett av medelhög kvalitet eller en avancerad modell, om din budget tillåter det.

Olika varianter av bantningskorsetten

Waist Trainer finns i flera versioner, och du måste välja den beroende på hur ofta du använder den, vilken aktivitet du tränar… I princip kan du bära den under fysisk träning eller till och med när du passerar din dagar på kontoret.

Uppdatering : Waist Trainer bantningskorsett är inte längre tillgänglig till försäljning, artikeln har sparats i informationssyfte. Alternativ finns längst ner på sidan.

Hur maximerar man effekten av bantningsslidan?

Bantningsslidan kan bidra till viktminskning och bantning av figuren. För att optimera dess effektivitet måste dock vissa regler respekteras. Genom att följa följande punkter kommer du enkelt att lyckas eliminera överflödiga kilon och behålla en getingmidja.

Välj rätt storlek

När du köper den här typen av tillbehör måste du välja den efter din storlek. Vissa människor tror att genom att gå ner en storlek påskyndar detta effekten av bantningskorsetten. Och ändå har de helt fel. Det försvagar faktiskt till och med hårdvarans effektivitet. Dessutom måste kroppen vänja sig vid att tryckas ihop utan att bli abrupt. Om du gör det med ett bantningsslida som inte passar din kropp riskerar det att skada din hälsa.

Det är därför viktigt att börja med en modell i din storlek. Med tiden behöver du helt enkelt dra åt bantningsslidan mer. Det rekommenderas också att bära Waist Trainer i 4 till 8 timmar per dag. Än en gång, välj rätt storlek.

Utövar fysisk aktivitet

Om du vill ha en platt mage mycket snabbt måste du kombinera att bära en midja cincher med att utöva en sportaktivitet. Du behöver inte vara en stor idrottskvinna, till exempel kan du bära din Waist Trainer när du joggar varje morgon. Du kan börja med att gå i 20 minuter den första veckan, sedan öka till 30 minuter och sedan 40 minuter. Du behöver inte tvinga din kropp. Ta det lite i taget och kom ihåg att viktminskning kräver tålamod.

Flera andra fysiska aktiviteter gör att du kan gå ner i vikt mycket snabbt. I synnerhet kan du cykla samtidigt som du har din slimmade slida runt midjan. Under alla dina sportpass, glöm inte att ta din bantningskorsett. Det hjälper dig att tömma överflödigt vatten i midjehöjd.

Anta en balanserad kost

Som en del av vilken diet som helst är det viktigt att anta en hälsosam och balanserad kost. Tro inte att om du stoppar i dig feta hamburgare eller stekt potatis så kommer du att kunna minska volymen på magen även om du bär ditt bantningsslida.

Som med att utöva sport kan du ändra din kost gradvis. Vet att frukost är den viktigaste måltiden på dagen sett till kalorier. Du kan till exempel äta röda frukter, keso, ägg, etc. För ett mellanmål kan du förbereda en bra proteinblandning som ger dig tillräckligt med näringsämnen och som kommer att bidra till snabb förlust av dina fetter.

Fruktskål
Njut av fruktens fördelar regelbundet

Visa beslutsamhet och tålamod

Om du funderar på att köpa en bantningskorsett i syfte att gå ner i övervikt måste du göra vissa åtaganden. Att bara bära detta tillbehör kommer inte att tillåta dig att gå ner i vikt. Å andra sidan kan det hjälpa dig att njuta av en bra hållning och uppmuntra dig att äta mindre. Dessutom kan det spela en roll för att förlora kroppsfett. Så du måste sträva efter att utöva sport, välja en bra diet och du kommer att se resultaten snabbare.

Uppdatering : Waist Trainer bantningskorsett är inte längre tillgänglig till försäljning, artikeln har sparats i informationssyfte. Alternativ finns längst ner på sidan.

Resultaten erhållna med Waist Trainer

Waist Trainer slimmande fodral har många fördelar och kvaliteter. Den har en process som är praktiskt taget identisk med den för en bastu. Det verkar på fettcellerna för att minska dem, och till och med få dem att försvinna. När de är upplösta blir dessa celler energi. Dessutom aktiverar bantningskorsetten svett.

Utöver sin förmåga att få kroppen att svettas och bränna fett, kan midjepinnaren också utgöra ett säkerhetselement. När du går till ett gym eller när du tränar hemma måste ryggen ibland stödja tunga belastningar. Därför, för att förhindra eventuella skador eller muskelolyckor, rekommenderas regelbunden användning av bantningsslidan.

Några fördelar med att använda bantningskorsetten

Bantningskorsetten fungerar genom att komprimera midjan. Det hjälper därför till att utrota fettceller och minska hungerkänslan. Tack vare detta tillbehör är det fullt möjligt att åtgärda viktproblem. Ett utmärkt alternativ till bantningskräm, en drastisk diet och till och med kosmetisk kirurgi, det är billigt och effektivt.

Om du bär det regelbundet kommer effekterna att märkas snabbare. Efter bara en månads användning kommer din kropp att vara väl ombyggd. Och dess handling är inte begränsad till storleken. Faktum är att midjan förbättrar ditt utseende och hjälper till att stödja din rygg.

Men för att dra nytta av alla dessa fördelar är det viktigt att anta en hälsosam kost och ägna sig åt sportaktiviteter med en konstant frekvens.

Var kan man köpa en billig bantningskorsett?

Waist Trainer finns i butik, såväl som på apotek. Du kan också få dem från specialiserade webbplatser. För att enkelt bränna dina kalorier kommer den här enheten att vara din bästa allierade.

Bantningskorsetten kan finnas i olika aspekter. Föredra modellen gjord av latex. Och av goda skäl genererar detta material inga obehagliga känslor. Dess pris är förvisso lite högre än andra modeller, men dess kvalitet är mycket bättre. Du kan bära den slimmade slidan under åtsittande kläder, en skjorta, en klänning, oavsett tillfälle.

Några rekommendationer och kontraindikationer för att bära en bantningsslida

Enligt vissa åsikter kan det vara farligt för din hälsa att bära en bantningskorsett. Detta kan verkligen vara fallet om du inte följer instruktionerna exakt. Först och främst, innan du sätter på dig bantningsslidan, bör du komma ihåg att dricka en stor mängd vatten, med vetskapen om att det kommer att hjälpa dig att svettas rikligt. Dra inte heller åt korsetten för hårt, eftersom det kan skada din hälsa.

Om det stör dig på något sätt att bära midjan, ta av den och ta en paus för dagen. Du kan sedan försöka bära den igen, var noga med att dra åt den mindre. Du måste känna dig bekväm och inte skynda på saker bara för att du vill gå ner i vikt snabbt.

I många fall följer vissa kvinnor inte riktlinjerna för att uppnå resultat snabbare. Detta kan få negativa hälsokonsekvenser. Följ om möjligt rekommendationerna för att dra full nytta av fördelarna med denna utrustning.

Uppdatering : Waist Trainer bantningskorsett är inte längre tillgänglig till försäljning, artikeln har sparats i informationssyfte. Alternativ finns längst ner på sidan.

Midjeträning: vilken storlek ska du välja?

Waist Trainer beige

Vid köp av bantningskorsetten måste storleken väljas noggrant. Huvudsaken är att du mår bra när du bär ditt bantningsslida. Så innan du köper detta tillbehör, ta dina mått efter behov: höftstorlek, midjemått.

För att hjälpa dig hitta den storlek som passar dig kommer här några användbara tips.

  • Storlek S: midjeomkrets (70-76 cm), höftomkrets (82-88 cm);
  • Storlek M: midjemått (76-82 cm), höftomkrets (89-95 cm);
  • Storlek L: midjeomkrets (82-86 cm), höftomkrets (95-100 cm);
  • Storlek XL: midjemått (86-90 cm), höftomkrets (100-108 cm);
  • Storlek 2XL: midjemått (90-96 cm), höftomkrets (105-112 cm);
  • Storlek 3XL: midjemått (96-100 cm), höftomkrets (110-118 cm);
  • Storlek 4XL: midjeomkrets (100-106 cm), höftomkrets (115-123 cm);
  • Storlek 5XL: midjemått (106-110 cm), höftomkrets (120-128 cm).

Oavsett vilken storlek du väljer, kom ihåg att Waist Trainer ska ge lite komfort när den kramar om midjan. Bär framför allt inte ett bantningsslida som sitter för hårt. Till att börja med kan du välja en gördel i din storlek och sedan köpa en modell under din storlek, om den åtminstone är bekväm.

Om du omedelbart adopterar en för tight bantningskorsett kan detta förhindra att organen som finns i magen fungerar normalt. Dessutom, om du köper en modell som är för bred kommer den inte att utföra sin uppgift ordentligt. Kort sagt, om du är osäker, hänvisa bara till data som anges ovan.

Slutsats: hjälper bantningsslidan dig verkligen att hålla dig smal?

För att eliminera fett som samlats runt midjan kan Waist Trainer vara en effektiv lösning. Diskret och praktisk, den kan anpassa sig till vilken kroppsform som helst, eftersom den finns i flera storlekar. Även om det till en början kan verka obehagligt att bära, kommer du att vänja dig vid det med övning.

För att maximera dess effektivitet kan du applicera bantningskräm i midjan, men också följa en balanserad och hälsosam kost. Genom att utöva en sport kan du också optimera effekterna av bantningskorsetten. Detta kommer också att hjälpa dig att hålla dig i form.

Om många kändisar har valt att ta till sig den här utrustningen beror det på att den verkligen kan ge de förväntade effekterna. Flera butiker, apotek och hemsidor erbjuder en hel rad bantningsslidor. Välj enligt dina preferenser, men glöm inte att ta hänsyn till urvalskriterierna ovan.

Så länge du följer instruktionerna som medföljer enheten löper du ingen risk när du använder den.

Uppdatering : Waist Trainer bantningskorsett är inte längre tillgänglig till försäljning, artikeln har sparats i informationssyfte. Alternativ finns nedan!

Alternativen

Waist Trainer bantningskorsett är inte längre tillgänglig, men andra produkter är fortfarande tillgängliga. Här är några till ett rimligt pris: