5 tips för att gå ner i vikt i ansiktet på 3 dagar

[Artikeln uppdaterad den 19/09/2023]

Gillar du inte ditt ansikte? I det här fallet rekommenderar jag att du bantar ditt ansikte! Jag kan försäkra dig: att gå ner i vikt i ansiktet på 3 dagar är inte så svårt.

Innan du läser vidare

Jag är ingen expert på det här området, men jag brinner för kost och hälsa.

De artiklar du hittar på min webbplats är resultatet av djupgående forskning som jag gärna vill dela med mig av. Jag vill dock betona att jag inte är någon hälso- och sjukvårdspersonal och att mina råd inte på något sätt ska ersätta dem från en kvalificerad läkare. Jag är här för att vägleda dig, men det är viktigt att du vänder dig till en läkare om du har specifika frågor eller medicinska problem. Ditt välbefinnande är viktigt. Så se till att du konsulterar lämpliga experter och tar hand om dig själv på bästa möjliga sätt.

Letar du efter alternativ för att gå ner i vikt på bara tre dagar? Att gå ner i vikt är en riktig utmaning, och det är ännu mer komplicerat när du riktar dig mot ett visst område av kroppen. Överflödigt fett i ansiktet är ett extremt frustrerande problem att lösa. Om du inte tål den här dubbelhakan längre, och du vill få en vacker käklinje, följ mitt råd.

Även om det inte finns något mirakelmedel för att snabbt gå ner i vikt i ansiktet, så finns det aspekter som du kan påverka och optimera fettförbränningen för att banta ditt ansikte. Upptäck alla mina tips för att gå ner i vikt i ansiktet på 3 dagar.

Gå ner i vikt i ansiktet på 3 dagar, är det möjligt?

Om du följer mina rekommendationer och tips kan jag garantera att du går ner i vikt väldigt snabbt och du kommer att kunna se de första förbättringarna redan efter några dagar. Du kommer att ha förstått: det är verkligen möjligt att få relevanta och snabba resultat.

Det finns dock inget mirakelrecept, och du kommer inte att få ett före/efter-liknande på de vackraste plastikkirurgibilderna på några dagar. Följande tips gör att du kan gå ner i vikt i ansiktet men de har också en positiv inverkan på ditt allmänna utseende och allmänna hälsa!

På så sätt blir du mer tonad och i bättre form, liksom ditt utseende. Var tålmodig och seriös, gör regelbundna och uthålliga ansträngningar på lång sikt. Fysisk aktivitet är nyckeln, liksom kosten. Integrera nya matvanor om du vill gå ner i vikt i ansiktet på 3 dagar, och framför allt behålla denna nya form. Genom att göra detta kommer ditt ansikte definitivt att bli smalare och fastare!

Håll dig motiverad och ansträngningarna kommer så småningom att löna sig.

Tips 1: träna cardio

För det mesta är överflödigt fett i ansiktet en konsekvens av överflödigt kroppsfett i allmänhet. För att gå ner i vikt på bara tre dagar är viktminskning obligatorisk. Det definieras genom att respektera ett kaloriunderskott: du måste konsumera fler kalorier än du använder dagligen.

Konditionsträning, eller aerob träning, är alla typer av fysisk aktivitet som ökar din puls. Det är ett av de mest relevanta alternativen för att konsumera kalorier. Konditionsträning optimerar faktiskt fettförbränningen och orsakar en ökning av fettförlusten.

Sexton olika studier visade att personer som tränade konditionsträning förlorade mer kroppsfett. För detta ändamål råder jag dig att prova 150 till 300 minuters måttlig till intensiv träning varje vecka, vilket innebär cirka tjugo till fyrtio minuter konditionsträning varje dag. Du kan välja mellan olika aktiviteter: löpning, promenader, cykling eller till och med simning.

Tips 2: gör ansiktsövningar

Du kan använda ansiktsövningar för att optimera din huds utseende, för att bekämpa åldrande och för att öka din ansiktsmuskelstyrka. Vetenskapliga studier bekräftar det faktum att integrationen avansiktsövningar i dina vanor kan hjälpa till att tona ansiktsmusklerna. På så sätt blir du smalare!

Detta är ett av de mest relevanta sätten att gå ner i vikt på tre dagar. De mest kända övningarna är kindpuffning (trycka luft från ena kinden till den andra, omväxlande läpprynkor på sidorna eller bibehålla ett leende genom att bita ihop tänderna samtidigt i flera sekunder.

Om du gör dessa små övningar regelbundet, kommer du att kunna se hur ditt ansikte är fast. Ovalen blir också mer markerad. Hur som helst så fungerade det bra för mig. Jag råder dig att utföra dessa olika övningar två gånger varje dag i åtta veckor. Efter några dagars träning kommer du att se att dina ansiktsmuskler blir mer motståndskraftiga.

Tips 3: drick vatten

Återfuktning regelbundet är avgörande för den allmänna hälsan, och det har en verklig inverkan på ansiktsbantning på tre dagar. Ja, vatten får dig att känna dig mätt och minskar hungern. Som ett resultat äter du mindre: detta optimerar viktminskning.

En modern studie avslöjade att bland äldre vuxna skulle återfuktning under frukost minska kaloriintaget med cirka 13 % under dagen! En annan nyligen genomförd studie hävdar att optimal hydrering tillfälligt skulle öka ämnesomsättningen med 24 %: detta innebär att du eliminerar fler kalorier naturligt.

Du konsumerar mer, vilket optimerar viktminskningen. Att ständigt återfukta ger dessutom möjligheten att minska vätskeansamlingen, vilket förhindrar uppblåsthet och svullnader i ansiktet! Så kom ihåg att dricka regelbundet under dagen.

Tips 4: Konsumera raffinerade kolhydrater

Raffinerade kolhydrater som kakor, kakor och vita pasta är dina stora fiender. Dessa är orsaken till viktökning och ökad fettinlagring. Denna typ av kolhydrater har genomgått en betydande förändring och har sett dess nyttiga näringsämnen och fibrer försvinna.

Denna typ av kolhydrater innehåller också mycket socker, och därför fler kalorier. Dessutom har de lite fibrer. Nedbrytningen av raffinerade kolhydrater sker ganska snabbt, vilket orsakar verkliga toppar av hunger och minskningar av andelen socker i blodet. Konsekvens: risken för att äta för mycket är högre.

En färsk och relevant studie av 42 696 vuxnas kost under fem år visade att ett högre intag av raffinerade kolhydrater var kopplat till en högre nivå av ansiktsfett. Det är därför jag rekommenderar att du byter dem till hälsosammare alternativ, som fullkorn och baljväxter. Så du kommer att kunna gå ner i vikt i ansiktet på 3 dagar lättare och snabbare! Självklart ska raffinerade kolhydrater inte helt undvikas på lång sikt.

Tips 5: Försumma inte din sömn

Sport, kost och hydrering: det är inte bara det! Att få tillräckligt med sömn är viktigt under viktminskning. Att ha för lite sömn kan faktiskt orsaka en ökning av kortisolnivåerna. Detta är stresshormonet. Om du får lite sömn är de möjliga biverkningarna många och varierande. Bland dem är viktökning. Nu vill du gå ner i vikt i ansiktet på tre dagar!

Så du bör sova minst sju timmar om dagen, där åtta är ännu bättre om du kan. För att validera denna tes har studier visat att höga nivåer av kortisol kan öka aptiten och förändra ämnesomsättningen, vilket leder till en ökning av fettinlagringen. Att sova mer gör att du kan gå ner i vikt i ansiktet och på kroppen!

Slutsats : hur man går ner i vikt i ansiktet tre dagar?

För att gå ner i vikt i ansiktet på tre dagar, följ noggrant de fem rekommendationerna ovan. Använd dem i vardagen: utför ansiktsövningar, träna konditionsträning, återfukta regelbundet under dagen, minska raffinerade kolhydrater och sova åtta timmar per natt. Kom också ihåg att minska ditt saltintag och inte dricka alkohol (eller väldigt lite).

Om du följer mina råd så kommer resultaten vad gäller ansiktsbantning att visa sig snabbt. Säg adjö till din dubbelhaka och ansikte som förstörde ditt liv tidigare. Nu är det upp till dig att gå ner i vikt på bara några dagar.