Hur går man ner i vikt i bröstet?

[Artikeln uppdaterad den 19/09/2023]

Har du problem med din stora bröstkorg? Ta reda på hur du tappar storleken på bröstet.

Innan du läser vidare

Jag är ingen expert på det här området, men jag brinner för kost och hälsa.

De artiklar du hittar på min webbplats är resultatet av djupgående forskning som jag gärna vill dela med mig av. Jag vill dock betona att jag inte är någon hälso- och sjukvårdspersonal och att mina råd inte på något sätt ska ersätta dem från en kvalificerad läkare. Jag är här för att vägleda dig, men det är viktigt att du vänder dig till en läkare om du har specifika frågor eller medicinska problem. Ditt välbefinnande är viktigt. Så se till att du konsulterar lämpliga experter och tar hand om dig själv på bästa möjliga sätt.

Om majoriteten av kvinnornas önskan är att avslöja ett stort bröst, finns det också ett stort antal som vill minska det. Men vet du att du kan minska din bröststorlek tack vare goda vanor? Det var vad jag gjorde!

Vilka livsmedel för att förlora bröststorlek?

Här är en lista över vad du behöver äta ofta för att se dina bröst krympa i storlek.

Regelbunden konsumtion av linfrö

Linfrön är mycket bra stöd för att tappa storlek på bröstet. De har faktiskt specificiteten att sänka andelen östrogen. Detta är helt enkelt hormonet som orsakar bröstutveckling. Förutom det har de också en roll i att ta bort gifter eftersom de har omega 3. För att se dina bröst mindre via dessa magiska frön behöver du bara använda dem som infusion en gång om dagen. Jag rekommenderar starkt att göra en blandning av en sked malda lingroddar och hälla den i en kopp varmt vatten.

Konsumeraregelbunden ation av grönt te för att ha en mindre bröstkorg

Grönt te är ett av de mest kända farmorsläkemedlen i världen. En av de många fördelarna med grönt te är att det hjälper dig att gå ner i vikt i bröstet. Det hjälper dig också att gå ner i vikt. Rikligt med katekiner och antioxidanter erbjuder den också möjligheten att ta bort kroppsfett. För att göra detta stimulerar det kroppen. För att få en mindre bröstkorg behöver du bara inta tre drinkar varje dag i minst tre månader. Observera att regelbunden intag av grönt te kan minska risken för att utveckla bröstcancer.

Vilka frukter får din bröstkorg att gå ner i vikt?

För att fettceller ska påverkas är det bästa man kan göra att välja en hälsosam kost, som jag gjorde! När du vill gå ner i vikt och se dina bröst minska i storlek är frukt och särskilt äpplen en utmärkt idé. Det sistnämnda är, via sitt överflöd av vatten, det ultimata bantningselementet. Det kan fånga fettceller i kroppen.

Gör kiwi bröst större?

Om vi ​​förlitar oss på aktuell forskning, skulle äta kiwi till frukost bidra till att minska och göra assimileringen av sockerarter från livsmedel i blodet långsammare (och betydligt så). Denna frukt skulle ha en roll i att minska känslor av trötthet och hunger mellan måltiderna. Det måste sägas att den senare har ett lägre glykemiskt index. Så matsmältningen är långsam. Det gör att du kan behålla en stabil blodsockerprocent och undvika sug. Därför gör kiwi inte att brösten förstoras! Undrar du fortfarande hur man tappar storleken på bröstet? Läs vidare! Förutom att äta måste du röra dig så mycket som möjligt.

Vilka sporter ska man utöva för att tappa storleken på bröstet?

Om du vill se din bröstkorg minska i storlek rekommenderar jag att du tränar konditionsträning. Detta är en sportaktivitet som låter dig gå ner i vikt i allmänhet. Det rekommenderas dock inte om du har stora bröst. Om så är fallet, vänd dig helst till andra sporter som simning, rodd, cykling, skidåkning (alpint eller längdskidåkning) eller till och med bergsvandring. Motionscykelpass hjälper till att eliminera allt fett från kroppen, inklusive fett från rygg och bröst. Så, för att lösa detta problem: pedal! Som jag, tveka inte att ta en elliptisk tränare.

Andra övningar som jag rekommenderar: pull-ups och lateral pull-ups som riktar sig mot ryggmusklerna, med syfte att dra axlarna mot ryggen. Tack vare dessa övningar och välarbetade ryggmuskler rätar du upp dig istället för att böja dig. Faktum är att en ”starkare” rygg och bättre hållning optimerar utseendet på överkroppen.

En annan muskel att rikta in sig på: bröstet. Dessa är de viktigaste musklerna i bröstet. De finns direkt under brösten. Om du vill förfina dem råder jag dig att utföra bodybuildingövningar med hantlar och armhävningar. Använd kroppsvikten för att utveckla dina bröstmuskler. Men övningar relaterade till bröstorganen har ingen inverkan på bröstfettet. Å andra sidan tillåter de uppstramning och toning av muskelmassan på bröstområdet.

Kvinnor till fett bröst: hur har mindre ?

Ett annat alternativ till att ha mindre bröst är att använda massage. Det är en relevant metod på lång sikt, eftersom fettet minskar men även bröstens storlek påverkas. Du kan absolut göra det själv genom att göra en cirkulär rörelse på det aktuella området med till exempel din vänstra hand. Låt specialisthänder ta hand om din bröstkorg och få betydande resultat efter bara några få sessioner. Gör en massage från topp till tå i syfte att få bort alla fettmassor.

En av orsakerna till stora bröst är att ta p-piller. Det senare har effekten av att förändra kroppen och lagra fett på bröstet och låren. Så om du vill få en koppstorlek mindre finns det bara en expert som kan ge dig relevanta rekommendationer. Tveka inte att ändra din preventivmetod.

Slutligen är det bästa alternativet för att ta bort överflödigt fett från brösten att välja en balanserad kost. Till exempel är en hälsosam kost baserad på chrononutrition en relevant lösning för att behålla din figur på lång sikt. Förutom att inte orsaka skadliga effekter på kroppen, erbjuder denna kostlivsstil möjligheten att bekämpa flera sjukdomar (kardiovaskulära, diabetiker eller till och med matsmältningssystemet).