Läkemedel för att snabbt bli gravid

[Artikeln uppdaterad den 10/10/2023]

Att bli förälder kan vara en tvångsmässig önskan, kvinnor som redan har behövt göra flera försök vet att denna önskan blir tjatig till den grad att den upptar en stor del av ditt sinne. Att vända sig till medicinering kan då verka som ett sista hopp. Jag ger dig en översikt över många mediciner som gör att du kan bli gravid utan recept.

Innan du läser vidare

Jag är ingen expert på det här området, men jag brinner för kost och hälsa.

De artiklar du hittar på min webbplats är resultatet av djupgående forskning som jag gärna vill dela med mig av. Jag vill dock betona att jag inte är någon hälso- och sjukvårdspersonal och att mina råd inte på något sätt ska ersätta dem från en kvalificerad läkare. Jag är här för att vägleda dig, men det är viktigt att du vänder dig till en läkare om du har specifika frågor eller medicinska problem. Ditt välbefinnande är viktigt. Så se till att du konsulterar lämpliga experter och tar hand om dig själv på bästa möjliga sätt.

Homeopatisk behandling

Bland medicinerna för att bli gravid utan recept är homeopatiska behandlingar framträdande. Deras mångfald och stora anpassningsförmåga gör dem till en perfekt metod för att lösa många av de reproduktiva problem du kan möta.

Dessa mediciner är en uppsättning granulat som har ett renande, renande och till och med återställande syfte. Beroende på vilka problem du står inför kan du antingen ta:

  • Ovarium 7CH, 1 dos på dag 5 av cykeln, folliculinum 7CH, 1 dos på dag 7, progesteronum 7CH, 1 dos på dag 21, om du har fertilitetsproblem och om du har en 28-dagarscykel, ta in engångsspruta:
  • Igniata amara 9CH, 5 granulat morgon och kväll, gelsenium 9CH, 5 granulat morgon och kväll, vid en sen graviditet eller under ett barnprov.
  • Lycopodium 9CH, 5 granulat morgon och kväll och gelsenium 9CH, 5 granulat morgon och kväll för att förbättra kvaliteten på livmoderhalsslem.
Medicin för att bli gravid?

Akupunktur och dess tusen nålar

Det är en väldigt populär metod idag att tillåta kvinnor som vill ha barn. Denna uråldriga metod är baserad på användning av nålar, den är allmänt känd för sin förmåga att slappna av i kroppen. Denna teknik i boken ”The Miracle of Pregnancy” av Dr. Lisa Olsen ses dock som en revolutionerande metod för att lösa många problem som uppstår på grund av infertilitet hos män och kvinnor.

Nålarna kommer att tillåta bra vågor att cirkulera genom kroppen, hjälpa till med evakueringen av avfall och stärka reproduktionssystemet. Akupunktur är en av de bästa medicinerna för att bli gravid utan recept.

Naturliga växter för att bli gravid

Vår konsumtion av växter och daglig mat kan fungera om den är väl etablerad som en medicin för att bli gravid utan recept. För att göra detta, ät mat som naturligt innehåller en stor mängd vitamin A, B, C och D, spårämnen, omega 3 och 6. Prova oljor som gurkört, nattljus, torsklever, inkludera i din kost växter som t.ex. maskros, maca, dong som är mycket användbara under hela testperioden för bebisen.

Många vet det inte, men en balanserad kost gör att reproduktionssystemet fungerar synkront med resten av kroppen. Detta bidrar till att avsevärt minska väntetiden för graviditet och bygger en idealisk miljö för fostret. Växterna och maten vi konsumerar varje dag är mediciner och gifter, vi måste vara extra uppmärksamma på vad vi konsumerar när vi vill bli gravida!