Plenity, pillret som får dig att gå ner i vikt genom ”magi”

[Artikeln uppdaterad den 10/10/2023]

Många vill gå ner i vikt, men har svårt att anta bra matvanor. Det är med detta i åtanke som företaget Gelesis har utvecklat Plenity, ett piller som skulle vara till stor hjälp för att kontrollera mättnadskänslan.

Innan du läser vidare

Jag är ingen expert på det här området, men jag brinner för kost och hälsa.

De artiklar du hittar på min webbplats är resultatet av djupgående forskning som jag gärna vill dela med mig av. Jag vill dock betona att jag inte är någon hälso- och sjukvårdspersonal och att mina råd inte på något sätt ska ersätta dem från en kvalificerad läkare. Jag är här för att vägleda dig, men det är viktigt att du vänder dig till en läkare om du har specifika frågor eller medicinska problem. Ditt välbefinnande är viktigt. Så se till att du konsulterar lämpliga experter och tar hand om dig själv på bästa möjliga sätt.

Ta reda på detaljerna för detta efterlängtade mirakelläkemedel som kommer att finnas till försäljning i USA 2020.

Presentation

Plenity är ett piller som huvudsakligen består av cellulosa, kolhydrater och citronsyror av naturligt ursprung (frukt och grönsaker).

Plenity
Plenity är ett kosttillskott baserat på frukt- och grönsaksextrakt

Det ger inget kalorivärde, men bidrar till stimulans känslan av mättnad. Dess intag kräver inte att man följer en diet strikt mat.

Till USA, dess försäljning har godkänts av FDA (Mat och droger Administration) och den kommer att finnas tillgänglig där från 2020. Européer, När det gäller dem kommer de att få vänta lite för att kunna få det.

Hur Plenity fungerar

Plenity hjälper människor som vill gå ner i vikt, men eliminerar inte inget av fetterna. I själva verket fungerar det som ett aptitdämpande medel.

Väl i magen frigör den många molekyler som absorberar allt vatten i den och sväller.

Konsumenten äter alltså endast mycket lite mat under de 3 måltiderna eftersom det inte finns mer plats. Sedan återupptas partiklarna deras initiala storlekar gradvis och smälts normalt.

Dessutom förhindrar det även hungerkänslan mellan måltiderna. för att undvika snacks och små gourmetsug mitt i dagtid.

Effektiviteten av det magiska pillret Plenity

Innan validering av formeln, grupperna av forskare som utvecklade den utarbetat genomfört en testa laboratorieeffektivitet.

De valde sedan ut 436 individer vars BMI ingår mellan 27 och 40. Hälften fick de riktiga Plenity-pillren, medan den andra fick placebo. Varken läkare eller patienter informerades av deras distribution.

Efter några månader upptäckte de att i majoriteten av fall är antalet kilo som individer som konsumerat Plenity förlorat större cirka 2 % jämfört med den andra gruppen.

De drog således slutsatsen att produkten var effektiv och godkände dess till försäljning.

Vem är Plenity för?

En produkt för överviktiga individer

Plenity minskar avsevärt mängden mat som intas vid dagligen. Det får därför endast konsumeras av människor som är det övervikt på grund av överätande.

Beräkna BMI

Om du känner dig orolig uppmuntrar jag dig först för att beräkna ditt BMI (eller Body Mass Index) för att bekräfta att du är ”berättigad”.

Detta är ett sätt att bestämma proportionaliteten av en individs korpulens enligt deras längd och vikt.

Många människor känner sig ”fet” och sätter sin hälsa på spel. fara genom att svälja olika mediciner urskillningslöst.

Konkret måste du dividera din vikt i kilogram med kvadrat av din längd i meter.

Exempel: För en person som väger 60 kg och mäter 1,70 m: BMI = 60/(1,70)² = 20,8.

Hur tolkar man BMI?

Här är tolkningarna från WHO (World Health Organization). hälsa) angående de erhållna resultaten:

 • Mindre än 18,5: underviktig, personen får under inga omständigheter ta bantnings- och/eller aptitdämpande medicin, oavsett vikt;
 • 18,5 till 25: normalvikt, det är inte nödvändigt, eller ens inte rekommenderat, att konsumera denna typ av piller;
 • 25 till 30: lätt överviktig, det är från detta värde som individen är behörig att använda kompletterar som Plenity att gå ner lite i vikt;
 • 30 till 35: måttlig fetma;
 • 35 till 40: svår fetma;
 • Över 40: sjuklig fetma.

Till vem ?

Det är särskilt från stadiet av måttlig fetma som ett läkemedel bantning rekommenderas, om dock övervikten beror på överätande.

Plenity
Plenity är för personer som är feta eller överviktiga

Därför råder jag dig att konsultera en läkare innan du får Plenity. Han kan bäst fastställa en exakt diagnos om orsaken till din övervikt och ordinera en effektiv behandling som inte utgör någon risk eller fara för din hälsa.

Dessutom är detta läkemedel endast tillgängligt på recept. medicinsk. Gelesis-gruppen har också tillhandahållit en konsulttjänst i linje för dig som inte har tid att gå till en specialist eller känner ingen.

Kontraindikationer

Eftersom det är ett aptitdämpande piller, minskar det mängden av mat som intas och därför av väsentliga näringsämnen på samma gång.

Så om du har några brister, oavsett deras natur, rekommenderar jag starkt att du inte tar det. Prata i alla fall med din läkare först.

Som de flesta bantningspiller är det starkt avrådande till gravida eller ammande kvinnor. De senare behöver ett bidrag särskilt i näringsämnen såväl som i livsmedel, för att säkerställa deras hälsa och deras barns.

Biverkningar av denna medicin

Under utförda tester har inte särskilt allvarliga biverkningar observerats:

 • Milda gastrointestinala störningar;
 • Magont;
 • Ångest ;
 • Förstoppning.

Fördelar med att använda Plenity att gå ner i vikt

Plenity anses av sina tillverkare vara ett mirakelmedel mot viktökning eller fetma. Här är varför:

 • För det första är det inte personen som tar det skyldig att beröva sig själv vissa livsmedel  ;
 • Sedan det faktum att hon inte är det särskilt fast besluten att minska mängden mat hon konsumerar utgör inget problem. Hon kommer att vara mätt efter några tuggor. och förbrukningsbegränsningen kommer att göras automatiskt;
 • Sedan underlättar Plenity också antagandet av nya hälsosamma matvanor. Genom att minska mängden av dina måltider och genom att ta bort vissa olämpliga livsmedel, kan du ha mycket svårt att anpassa sig utan hjälp. Med det här pillret kommer du att bli det snabbt mätt och kommer inte att frestas att äta för mycket;
 • Produkten innehåller inga ämnen syntetiska ämnen som kan försämra hälsan;
 • Dess effektivitet har bevisats.

Nackdelarna med att ta Plenity

Även om detta läkemedel från företaget Gelesis har många fördelar och att det verkar vara ett enkelt botemedel mot fetma, det finns också betydande nackdelar relaterade till dess tagande.

För det första är det bara effektivt om anledningen till din övervikt äter för mycket. Det bränner inte överflödigt fett som vissa andra piller, men bara minskar din aptit.

I den mån du konsumerar mindre mat riskerar du möta mer eller mindre allvarliga bristproblem över tid. Detta är en av de största anledningarna till att det är nödvändigt rådfråga en läkare innan du tar det.

De nödvändiga uppföljningarna under behandling

Behandling med Plenity kräver strikt medicinsk övervakning. han det är viktigt att regelbundet kontrollera nivån av näringsämnen väsentliga ämnen (kalcium, vitaminer, magnesium … och alla de som finns i allmänhet i mat) i kroppen för att förhindra brister.

Plenity
Under behandlingen är det viktigt att övervaka näringsintaget för att undvika brister.

Vissa behöver också psykologhjälp pga att de fortfarande känner bristen och kan hamna i ett tillstånd av ångest. Detta är också en av biverkningarna som observerats under tester av detta piller.

Slutligen måste vikten kontrolleras regelbundet, beroende på läkares rekommendationer. Om ingen förbättring ses är det nödvändigt att avbryt behandlingen omedelbart.

Vårt råd för att gå ner i vikt medan nu din hälsa med Plenity

För det första är det värdelöst och mycket farligt att överskrida den föreskrivna dosen av läkaren, även om du vill gå ner i vikt snabbare.

Även om tillverkarna hävdar att kostrestriktioner inte är nödvändiga för att se bra resultat, råder jag dig ändå att anta en hälsosam kost.

Om du fortsätter att äta fet mat, t.ex. fett kommer fortfarande att ackumuleras i din kropp eftersom Plenity inte förhindrar inte denna åtgärd.

Och sedan är varaktigheten av denna behandling begränsad och vid ett givet ögonblick, du måste sluta. Om du redan har vant dig vid en hälsosam och balanserad kost, du kommer att ha mindre svårigheter att anpassa dig och behålla din vikt.

Å andra sidan, om du inte kontrollerar din kost kommer du att återuppta vikt snabbt.

Jag råder dig också att träna regelbundet för att hålla dig i form. Ett promenadpass på 1 timme per dag räcker. Om du inte har tid kan du också välja 1 eller 2 timmars simning per vecka.

Slutsats

Inför tillkännagivandet av detta nya botemedel mot övervikt, många människor, inklusive nutritionister, läkare eller människor normalt, är lite skeptisk. Enligt dem är den här typen av medicin inte aldrig effektivt och det enda verkligt effektiva sättet att gå ner i vikt skulle vara att anta en hälsosam och balanserad kost, utöva sport och dricka massor av vatten.

Å andra sidan lovar tillverkarna av Plenity aptitdämpande piller övertygande resultat med en innovativ och välutvecklad formel. Och testerna säger allt. Så låt oss vänta tålmodigt på lanseringen för att bedöma dess effektivitet. Och då är det viktigt att alltid ha i åtanke att varje kropp har sin specificitet och denna produkt kan därför vara effektiv för vissa och för andra inte. I vilket fall som helst bör du alltid rådfråga en läkare innan du påbörjar en behandling av denna typ.

GÅ NER I VIKT SNABBT MED PHENQ


 • Fri frakt
 • Bli en av över 190 000 nöjda kunder
 • Upp till 2 gratis flaskor
 • 60 dagars pengarna-tillbaka-garanti
3 bouteilles de Phenq

Beställ PHENQ nu på den officiella hemsidan