Phen375: min åsikt & köp till bästa pris

[Artikeln uppdaterad den 10/10/2023]

Phen375 är framför allt ett kosttillskott dedikerat till viktminskning. I de följande raderna strävar vi efter att presentera detta tillägg i minsta detalj, samtidigt som vi ger dig viktiga uppdateringar, såväl som åsikter (både positiva och negativa) från forskare och konsumenter. Vi kommer också att ta upp prissättnings- och användningsrådgivningsaspekterna för att svara på alla dina frågor.

Innan du läser vidare

Jag är ingen expert på det här området, men jag brinner för kost och hälsa.

De artiklar du hittar på min webbplats är resultatet av djupgående forskning som jag gärna vill dela med mig av. Jag vill dock betona att jag inte är någon hälso- och sjukvårdspersonal och att mina råd inte på något sätt ska ersätta dem från en kvalificerad läkare. Jag är här för att vägleda dig, men det är viktigt att du vänder dig till en läkare om du har specifika frågor eller medicinska problem. Ditt välbefinnande är viktigt. Så se till att du konsulterar lämpliga experter och tar hand om dig själv på bästa möjliga sätt.


Uppdatering : Phen375 är nu ersatt av PhenQ, effektivare och mer konkurrenskraftiga priser.
Du kan läsa min artikel ”PhenQ: recensioner, priser och råd” för mer detaljer!

GÅ NER I VIKT SNABBT MED PHENQ


 • Fri frakt
 • Bli en av över 190 000 nöjda kunder
 • Upp till 2 gratis flaskor
 • 60 dagars pengarna-tillbaka-garanti
3 bouteilles de Phenq

Beställ PHENQ nu på den officiella hemsidan

Presentation

Phen375 är båda ett aptitdämpande medel Och en fettförbrännare som hjälper till att bota övervikt och fetma. Detta tillägg, som har introducerats på marknaden sedan 2009, är varken ett universalmedel eller en mirakelprodukt. Dess effektivitet är obestridlig hos människor som kombinerar den med en balanserad, varierad kost och regelbunden utövande av minst en sport (gång, dans, löpning, cykling, simning, etc.). Konsumenter som har provat många andra bantningsprodukter innan de upptäckte Phen375 tvekar inte att ge sina åsikter och är fulla av beröm. Det kan inte vara annorlunda när vi vet att tillverkarna av tillägget inte snålar på medlen för att förbättra formuleringen, så mycket som möjligt, och detta i strikt överensstämmelse med gällande lagstiftning.

Hur fungerar Phen375 i människokroppen?

Det finns många sätt på vilka bantningskapslar framkallar viktminskning hos sina användare. Och de två mest extrema och mest kända metoderna är fettförbränning och aptitdämpande (aptitdämpande verkan). För garanterad effektivitet måste du välja en bantningsprodukt som inkluderar dess metoder i deras handlingsprocesser. Var inte rädd, Phen375 har en ganska utmärkt inställning till båda. Förutom dessa två metoder ökar den även ämnesomsättningen och ökar energinivåerna! Phen375 hjälper dig att gå ner i vikt på flera sätt.

Fettförbrännare

Phen375 hjälper din kropp att bränna fett. Den innehåller L-karnitin, en mycket välkänd fettförbrännande ingrediens, som sägs efterlikna ditt naturliga hCG (”humant koriongonadotropin”) och hjälper till att frigöra och omvandla lagrat fett till användbar energi.

aptitdämpande medel (aptitdämpande)

Phen375 förhindrar dig från att äta för mycket och hjälper dig att snabbt gå ner i övervikt. Genom att undertrycka din aptit bör du känna:

 • Mindre hunger under dagen;
 • Mer tillfredsställelse genom att minska antalet kalorier du tillför din kropp genom mat.

Dessutom hjälper det dig att minska ditt sug efter mat du vet att du bör undvika (de vi alla älskar bäst – fulla av socker och fett!). Och eftersom du är mindre hungrig kommer du att finna det lättare att göra kloka matval och hålla dig till din kost.

Metabolism booster

Phen375 innehåller också Dendrobium Nobile extrakt, ett naturligt stimulerande medel som hjälper till att öka din ämnesomsättning. Och i sin tur kommer det att öka din kaloriförbränningshastighet, vilket gör att du bränner kalorierna från din diet mycket snabbt även när du inte gör någonting alls. Plus capsaicin från chilipeppar, som ökar din kroppstemperatur och fungerar som en termogen fettförbrännare.

Tillsammans bör dessa olika fettförbränningsegenskaper säkerställa goda viktminskningsresultat. Tillägget har de mest effektiva fettförbränningsegenskaperna jag någonsin sett. Men för att uppnå bästa resultat måste du hålla en hälsosam kost och motionera.

Energiförstärkare

Slutligen, Phen375 ingredienser hjälper till att öka dina energinivåer. Ofta, när du känner dig trött och slö, gör du val som är dåliga för din kost, som snabbmatsalternativ eller tittar på TV istället för att träna.
Det ökar din energi för att hjälpa dig att göra bra matval, må bättre och träna längre – ger din kropp den boost den behöver innan din viktminskning naturligt ökar dina energinivåer.
Detta förklarar funktionsprinciperna.

Phen375, en effektiv energiförstärkare
Phen375, en effektiv energiförstärkare

Effektiviteten av Phen375

Tillverkaren av Phen375 betonar att tillägget tillåter viktminskning från 1,5 kg till 2,5 kg per vecka, inte mer. Detta arrangemang hjälper till att hålla användarna vid perfekt hälsa samtidigt som de på ett behagligt sätt skulpterar sin siluett. Du måste vara försiktig med alla bantningskapslar som påstår sig inducera viktminskning på cirka 10 kg per vecka, för om detta mål skulle uppnås (extraordinärt), kommer det inte att vara utan skadliga effekter för din hälsa. . Som sagt, det bör också noteras att effektiviteten av tillägget är märkbar efter en månads användning. Det är därför viktigt att ha tålamod och framför allt ha en balanserad och hälsosam kost, inklusive viss fysisk träning som promenader, simning, dans och cykling. Flera kunder vittnar om effektiviteten av Phen375. Förutom att ge personliga åsikter med stödjande bilder eller videor, tvekar de inte att ge användbara råd för bättre användning.

Uppdatering : Phen375 är nu ersatt av PhenQ, effektivare och mer konkurrenskraftiga priser.

GÅ NER I VIKT SNABBT MED PHENQ


 • Fri frakt
 • Bli en av över 190 000 nöjda kunder
 • Upp till 2 gratis flaskor
 • 60 dagars pengarna-tillbaka-garanti
3 bouteilles de Phenq

Beställ PHENQ nu på den officiella hemsidan

Vilka är ingredienserna i Phen375?

Phen375 består av en mängd olika ingredienser som när de kombineras ger de förväntade fördelarna med viktminskning. Vissa kommer att hjälpa till att dämpa din aptit och/eller öka din kropps ämnesomsättning, och andra hjälper till att bränna fett.

Cayennepeppar (Capsaicin) 10M HU/G

Cayennepeppar, som används både i matlagning och inom den medicinska sfären, innehåller capsaicin. Capsaicin hjälper bland annat att påskynda värmeproduktionen i kroppen (vi talar om termogenes), att minska aptiten eller att ge en mättnadskänsla samt att sätta fart på ämnesomsättningen.

Termogenes är den tekniska termen för den process som producerar vår kroppsvärme. En anledning till att däggdjur (som människor) behöver äta mycket mer än kallblodiga djur (som ödlor) är att vi behöver värma vårt blod för att överleva.
Doserad vid 10M HU/G i Phen375 bantningskapseln, justerar cayennepeppar capsaicin mycket lätt kroppens termostat med en bråkdel av en grad. Det är en så liten ökning som ingen någonsin kommer att märka. Så oroa dig inte, du kommer inte att svettas ymnigt. Men att värma ditt blod ännu lite mer än normalt kräver mycket energi. Detta extra energibehov gör att du bränner fler kalorier (upp till 270 extra kalorier per dag), och i sin tur bränner det fett. Dessutom ökar capsaicin den aptitdämpande effekten så att du inte ens tänker på mellanmål.

cayenpeppar
Cayennepeppar är en av ingredienserna i Phen375

Krompikolinat (12 %)

Krompicolinat är ett spårämne vars rekommenderade dagliga intag är cirka 50 till 70 µg. Bland andra livsmedelskällor finns det i skaldjur, svamp, nötter och äggula. Förutom att kontrollera aptiten är det känt att det förbättrar kolhydrat- och lipidmetabolismen, kontrollerar blodsockernivån, ökar insulintransporten, förebygger hjärt-kärlsjukdomar och bekämpar fetma och diabetes. . Som sagt, krompicolinate är den huvudsakliga aptitregulatorn för Phen375-tillskottet, enligt tillverkaren.

Kalciumkarbonat

Kalcium bidrar till bättre hälsa genom att främja eliminering av gifter. Med ett dagligt intag på 1,2g är det en bra allierad för att gå ner i vikt utan fara under eller utanför dietperioder. Enligt experter hjälper det till att förhindra halsbränna och hjälper till att minska surheten i magsaften; vilket främjar bättre matsmältning. I Phen375 doseras kalciumkarbonat med 149 mg (36%).

L-karnitin (L-tartrat) 68 %

L-karnitin, upptäckt 1905, består av två aminosyror, lysin och metionin, som efterliknar humant koriongonadotropin (hCG), transporterar fettsyror in i mitokondrierna. Enligt specialister är L-karnitin användbart för att minska trötthet, bibehålla blodsockernivån, öka muskelmassan och minska fettmassan, särskilt under fysisk träning. Människor behöver komplettera sitt dagliga intag, upp till 2 g, genom mat (ägg, mjölk, fläsk, lamm eller fårkött).

Enligt forskarnas uppfattning förbättrar man regelbundet L-karnitin under en termin den fysiska prestationen med i genomsnitt 11 %. En brist på L-karnitin kan orsaka tillväxtförseningar, leverförstoring eller muskelsvaghet. I Phen375 bidrar L-karnitin som doseras med 382 mg till tillskottets bantningseffekt. Det hjälper till att bryta ner lagrat kroppsfett och genererar energi som ett resultat av ämnesomsättningen.

Citrus aurantiumextrakt (förenat med 10 % synefrin)

Citrus Aurantium är en förening som härrör från Sevillas apelsin eller bitter apelsin, även känd som bitter apelsin (frukt från ett apelsinträd som kallas bitter apelsin). Denna förening ökar din kropps naturliga ämnesomsättning något (vilket innebär att du bränner fler kalorier utan att göra ansträngande träning). Taget ensamt gör Citrus Aurantium väldigt lite, vilket är anledningen till att du inte hittar många som går ner i vikt genom att ta rena Citrus Aurantium-piller. Men det fungerar bra när det kombineras med andra aptitdämpande föreningar. Enligt forskarnas åsikt kommer Citrus Aurantium att hjälpa din kropp att producera en naturlig substans, noradrenalin, som i sin tur hjälper dig att bränna fett genom att öka din ämnesomsättning.

Vattenfritt koffein (uttorkat koffein)

Koffein (C8H10INTE4O2), ofta kallad metylteobromin och 1, 3, 7-trimetylxantin, är faktiskt samma molekyl som matein, guaranin och tein. Det är ett kraftfullt psykotropiskt stimulerande medel som klassificerats av Food Drug Administration (FDA) som en ”multi-purpose livsmedelssubstans allmänt erkänd som säker” när den administreras i måttliga doser, men potentiellt giftig vid höga doser.

I tillägget Phen375 är koffein ansvarig för att dämpa aptiten genom att lura din hjärna att tro att du är mätt, vilket gör att din kropp kan bränna den energi den behöver. Så du känner dig mindre hungrig, mellanmål väldigt lite mellan måltiderna och går ner i vikt samtidigt som du känner dig mer aktiv och vitaliserad.

Till dessa 6 huvudingredienser som finns i Phen375 som marknadsförs i Europa, det finns 2 andra, särskilt extraktet av Dendrobium nobile och Coleus Forskolii Root PE, för formuleringen godkänd i USA.

Dendrobium nobile extrakt

Bakom namnet Dendrobium Nobile döljer sig bambuorkidén, en vit och lila blomma med ursprung i Indien, men som växer i många andra asiatiska länder som Kina där den har använts inom traditionell medicin sedan decennier för att behandla hudrodnad, små sår, torrhet mun, överdriven svettning, huvudvärk och magsmärtor. I Phen375 är Dendrobium Nobile extrakt till hjälp för att främja matsmältningen genom att stimulera magen. Det ökar ämnesomsättningen med syftet att bränna fett snabbt.

Rot av Coleus Forskolii PE (10% Forskolin)

Coleus Forskolii är en exotisk växt med ursprung i Asien som innehåller olika föreningar inklusive diterpenoider och vegetabiliska oljor som underlättar absorptionen av forskolin. Den huvudsakliga aktiva ingrediensen i Coleus Forskolii, forskolin är en diterpen som aktiverar ett enzym som kallas adenylatcyklas och ökar syntesen av cykliskt adenosinmonofosfat (cAMP, en molekyl som främjar frisättning från adipocyter. Coch ingrediens ingår i Phen375 för att öka cAMP-nivåerna. Vilket ökar energinivåerna vilket kommer att bidra till att förbättra ämnesomsättningen.

Uppdatering : Phen375 är nu ersatt av PhenQ, effektivare och mer konkurrenskraftiga priser.

GÅ NER I VIKT SNABBT MED PHENQ


 • Fri frakt
 • Bli en av över 190 000 nöjda kunder
 • Upp till 2 gratis flaskor
 • 60 dagars pengarna-tillbaka-garanti
3 bouteilles de Phenq

Beställ PHENQ nu på den officiella hemsidan

Innehåller Phen375 fentermin?

Phen375

Nej. I motsats till vad många tror har Phen375 (eller phentemine375 (utan ”r”)) mycket lite gemensamt med fentermin, ett psykostimulerande medel som klassificeras bland förbjudna dopingmedel. Phentermine är en viktminskningsprodukt som, som lanserades 1959, var en bländande framgång men drogs tillbaka från marknaden på grund av fruktansvärda biverkningar som förstörde liv och till och med orsakade död i några få fall. Phen375 är därför placerad som ett naturligt alternativ, 100% lagligt, tillgängligt utan recept, pålitligt och säkert. Det bör noteras att ett annat bantningstillskott kallas Phen37.5 och att det inte har något att göra med Phen375.

Möjliga biverkningar

Liksom alla tillägg eller mediciner kan användare uppleva vissa biverkningar. Dessa är dock ganska sällsynta, och de flesta tar tillskottet utan att märka någon skillnad i deras dagliga liv. Som sagt, potentiella biverkningar är:

 • en liten ökning av rapningar och gas;
 • mild huvudvärk;
 • sömnlöshet och sömnsvårigheter;
 • en lätt ökning av hjärtfrekvensen;
 • svettas lite mer uttalad än vanligt.

Dessutom, genom att läsa kundrecensioner och vissa läkares recensioner, upptäcker vi att vissa användare har klagat över högt blodtryck och lätt yrsel.

Hur tar man Phen375?

Tillverkaren av Phen375 rekommenderar att du tar:

 • En tablett med ett glas vatten, en halvtimme före frukost;
 • och en tablett med ett glas vatten, en halvtimme före lunch.

Ta inte detta tillskott efter 14.00 för att inte ha problem med att somna på grund av dess energigivande egenskaper. Det rekommenderas absolut inte att ta mer än 2 tabletter per dag. Ingen förevändning kan motivera detta, inte ens att glömma ett skott. Du kommer att ha förstått: även om du glömmer att ta en tablett ska du inte försöka kompensera för det. Överdosering tillåter dig inte att förlora mer fett. Tvärtom kan det öka biverkningarna.

Må bra med dig själv
Må bra med dig själv

Kontraindikationer

Användning av Phen375 rekommenderas absolut inte:

 • till ungdomar under 18 år;
 • mycket äldre människor;
 • till patienter som lider av högt blodtryck och hjärtproblem;
 • till personer med diabetes;
 • och gravida kvinnor såväl som de som ammar sina barn.

Råd och varningar

Phen375 är inte ett läkemedel utan snarare ett kosttillskott designat och sålt för ett specifikt syfte: viktminskning. Den är köpt med ett professionellt program som hjälper dig att gå ner i vikt på ett rimligt och säkert sätt. Trots kvaliteten och variationen av ingredienser bör du definitivt inte frestas av en annan användning än den som den är designad för.

Användningen av Phen375 kräver inte antagandet av en restriktiv diet. Tvärtom uppmanar tillverkaren dig helt enkelt att njuta av att variera och balansera din kost. Om du redan gör detta, då är allt du behöver göra att ta dina tabletter korrekt och göra några fysiska aktiviteter. För den sista aspekten finns det ingen anledning att spendera för mycket. Till exempel behöver du bara gå ofta, cykla, simma i din pool och/eller jogga då och då.

Pris, köp och leverans av Phen375

Eftersom det på ett klokt sätt fyller tomrummet efter Phentermine (förbjudet i flera länder inklusive Frankrike) inom viktminskningssfären, är Phen375 (förkortning för Phentemine375 utan ”r”) ett offer för dess bländande framgång! Människor med illa avsikter har ägnat sig åt smuggling och försöker sälja sina tvivelaktiga produkter online, särskilt på populära sajter som Amazon, eBay och Walmart, till förvånansvärt låga priser. Se till att du inte låter dig luras av dessa människohandlare. Ett attraktivt pris bör inte väga in i ditt beslut att köpa Phen375. Som sagt, tillverkaren marknadsför detta tillägg till rimliga priser till sina amerikanska, europeiska och övriga världens kunder. Inköp av Phen375 kan göras säkert på tillverkarens webbplats eller hos en godkänd distributör.

I allmänhet, efter att ha lagt en beställning och betalat det förfallna beloppet, förbereds produkten (kontrolleras, paketeras, …), skickas och levereras inom 24 till 48 timmar. Oftast uppmanas kunden att spåra sin beställning på transportörens hemsida. Sällan sträcker sig leverans till den adress som anges vid beställningstillfället längre än 72 timmar eller upp till 7 arbetsdagar.

Uppdatering : Phen375 är nu ersatt av PhenQ, effektivare och mer konkurrenskraftiga priser.

GÅ NER I VIKT SNABBT MED PHENQ


 • Fri frakt
 • Bli en av över 190 000 nöjda kunder
 • Upp till 2 gratis flaskor
 • 60 dagars pengarna-tillbaka-garanti
3 bouteilles de Phenq

Beställ PHENQ nu på den officiella hemsidan

Min åsikt om Phen375 i video

Alternativen

Letar du efter en produkt för att dämpa din aptit och hantera din vikt, och var du intresserad av Phen375? Inga problem, det finns andra alternativ tillgängliga på marknaden som kan möta dina behov och hjälpa dig på din viktminskningsresa. I min jämförande artikel av bantningspiller, Jag presenterar en live-jämförelse av dessa produkter. Här är några alternativ du bör överväga: