PhenQ eller Keto

[Artikeln uppdaterad den 11/09/2023]

Övervikt eller fetma kan leda till mer eller mindre allvarliga hälsoproblem på lång sikt. Det finns för närvarande många lösningar för att avhjälpa detta: ta bantningskapslar, sport eller till och med dieter. Effektiviteten av dessa metoder varierar från person till person. Riskerna som de utsätter dig för är också varierande. Upptäck gemensamma drag och skillnader mellan kosttillskottet PhenQ och Keto-dieten.

Innan du läser vidare

Jag är ingen expert på det här området, men jag brinner för kost och hälsa.

De artiklar du hittar på min webbplats är resultatet av djupgående forskning som jag gärna vill dela med mig av. Jag vill dock betona att jag inte är någon hälso- och sjukvårdspersonal och att mina råd inte på något sätt ska ersätta dem från en kvalificerad läkare. Jag är här för att vägleda dig, men det är viktigt att du vänder dig till en läkare om du har specifika frågor eller medicinska problem. Ditt välbefinnande är viktigt. Så se till att du konsulterar lämpliga experter och tar hand om dig själv på bästa möjliga sätt.

GÅ NER I VIKT SNABBT MED PHENQ


 • Fri frakt
 • Bli en av över 190 000 nöjda kunder
 • Upp till 2 gratis flaskor
 • 60 dagars pengarna-tillbaka-garanti
3 bouteilles de Phenq

Beställ PHENQ nu på den officiella hemsidan

PhenQ: vad är det?

PhenQ är en bantningskapsel gjord helt av 100% naturliga ingredienser. I motsats till vad dess namn antyder, innehåller den inte fentermin. Konsumtion av det senare är faktiskt förbjudet enligt lag i Frankrike och USA. Ansett som ett psykofarmaka sedan 2012, utgör det en hälsorisk.

PhenQ eller Keto
PhenQ är ett kosttillskott för snabb viktminskning.

PhenQ är skyldig sin effektivitet, bekräftad av mer än 190 000 kunder (Källa: https://phenq.fr/), till dess hemliga ingrediens: α-LACYS RESET®. Studier har faktiskt visat att det kan få dig att tappa upp till 7% av fettet och få nästan 4% av muskelmassan. Detta kosttillskott innehåller även andra element som L-karnitin, koffein eller till och med krompicolinat för att optimera dess effekter.

Keto-diet: vad är det?

Keto-dieten är en typ av diet vars mål är att försätta kroppen i ketos. Kroppen använder alltså lipider som sin huvudsakliga energikälla på grund av ett sockerbrist. Metoden går därför ut på att minska mängden kolhydrater som konsumeras till ett minimum och gynna bra fetter. DE rekommenderade dagliga proportioner är följande :

 • 5-10% kolhydrater;
 • 25 till 30 % protein;
 • 60 till 70 % fett.

Det är därför förbjudet att äta ris, stärkelsehaltiga livsmedel eller baljväxter. Å andra sidan är det tillrådligt att gynna livsmedel som avokado, ost, bacon, rött kött eller fet fisk. Observera också att din kropp behöver minst 3 dagar för att komma in i ketos. Det är då nödvändigt att vänta cirka 4 veckors anpassning. Många märken erbjuder också kosttillskott som hjälper kroppen att komma in i ketos snabbare.

PhenQ VS Keto Diet: gemensamma punkter

Fettförbränningseffekten

Koffeinet, Capsimax-pulvret, α-LACYS RESET® och L-Carnitine som finns i PhenQ bantningskapseln är ursprunget till dess fettförbrännande effekt. För Keto-dieten är omvandlingen av fett till energi maximal. Dessa två lösningar verkar därför effektiva för att snabbt gå ner i vikt, speciellt om du sportar.

Ingen konsumtion av kemikalier

Kemikalierna som finns i vissa kosttillskott är farliga för din hälsa och stör ämnesomsättningen. En av de största punkterna gemensamt mellan dessa 2 viktminskningslösningar är att de skonar dig från dessa skadliga ämnen.

PhenQ VS Keto Diet: skillnaderna

Dessa bantningslösningar har många andra skillnader förutom deras natur.

Ytterligare positiva effekter

PhenQKeto diet
Aptitdämpande;
Energiförstärkare;
Förbättrat humör.
Minskning av riskerna för epilepsi, särskilt hos barn.

Biverkningarna

PhenQKeto diet
PhenQ orsakar i allmänhet inga allvarliga biverkningar. Det rekommenderas bara att uppsöka läkare om ovanliga symtom uppstår eftersom det kan vara en allergi eller intolerans mot någon av komponenterna.Trötthetstillstånd under de första dagarna;
Dålig andedräkt;
Huvudvärk ;
Yrsel;
Minskad hjärnprestanda;
Sömnlöshet ;
Förstoppning ;
Frustration eller till och med depression.

PhenQ VS Keto Diet: Sammanfattning

PhenQKeto diet
NaturBantningskapselDiet
Vanliga punkterFettförbrännare
Inga kemikalier
Andra effekterAptitdämpande
Energiförstärkare
Förbättrat humör
Minskning av epilepsi
KontraindikationerMinderåriga
Graviditet och amning
Allvarliga sjukdomar
Allvarliga sjukdomar
Graviditet och amning
Bieffekter ?NejJa: nedsatt hjärnprestanda, yrsel eller trötthet
Medicinsk recept?NejNej

PhenQ eller Keto Diet: vem vinner spelet?

DE positiva recensioner på dessa bantningslösningar finns många på diskussionsforumen. De är både effektiva och ger tillfredsställande resultat snabbt. Skillnaden ? Keto har alldeles för många biverkningar. Dessa kan också påverka din tankeförmåga och din fysiska prestation. Dessutom kommer matrestriktioner sannolikt att leda till frustration och depression. Detta ökar också risken för jojo-effekter: du går snabbt upp i vikt igen så fort du äter mer socker. Det är därför PhenQ bantningskapseln som vinner denna VS.

GÅ NER I VIKT SNABBT MED PHENQ


 • Fri frakt
 • Bli en av över 190 000 nöjda kunder
 • Upp till 2 gratis flaskor
 • 60 dagars pengarna-tillbaka-garanti
3 bouteilles de Phenq

Beställ PHENQ nu på den officiella hemsidan