Gå ner i vikt och gå ner i vikt utan sport

[Artikeln uppdaterad den 10/10/2023]

Förlora vikt utan att sätta kroppen på prov på sporten är det fullt möjligt. Hur uppnår man detta samtidigt som man håller sig frisk? Du är skyldig allt lev helt enkelt ditt dagliga liv med andra hälsosamma vanor som kommer att göra dig tappar vikt. Kost, vattenbalans, god hygien av livet, naturliga fettförbrännare… Du kommer inte att sakna idéer för gå ner i vikt utan träning. Här är några några.

Innan du läser vidare

Jag är ingen expert på det här området, men jag brinner för kost och hälsa.

De artiklar du hittar på min webbplats är resultatet av djupgående forskning som jag gärna vill dela med mig av. Jag vill dock betona att jag inte är någon hälso- och sjukvårdspersonal och att mina råd inte på något sätt ska ersätta dem från en kvalificerad läkare. Jag är här för att vägleda dig, men det är viktigt att du vänder dig till en läkare om du har specifika frågor eller medicinska problem. Ditt välbefinnande är viktigt. Så se till att du konsulterar lämpliga experter och tar hand om dig själv på bästa möjliga sätt.

Gå ner i vikt med en diet kvalitet

Mat rik på fiber

A Kvalitativ kost är ett bra alternativ till sport om du vill jaga bort dina extra kilon. Det handlar om att konsumera stora mängder mat rik på fiber, inklusive säsongens frukter och grönsaker, baljväxter, Fullkorn…

Gå ner i vikt utan träning
Mat som är rik på fibrer som frukt hjälper dig att gå ner i vikt utan träning

Bidraget i fiber hindrar dig från att vara hungrig tack vare den massiva produktionen av hormoner mättnad som det stimulerar. Lösliga fibrer är mer effektiva i detta fungera. Du hittar dem i apelsiner, sötpotatis, flingor havre, brysselkål…

En diet av magra proteiner och kvalitetsfettsyror

För gå ner i vikt utan sport, konsumera också mat som ger dig magra proteiner som fjäderfä och fisk. Använda sig av olja utvunnen ur grönsaksfrön för stekning och kryddor: rapsolja, olivolja, solrosolja…

Prioritera även oljeväxter. Alla dessa livsmedel ger dig fettsyror kvalitet som hindrar dig från att bli överviktig. I kvalitativ mat finns det ingen inget utrymme för livsmedel som är källor till kalorier och raffinerade kolhydrater. Din kropp skulle ha svårt att eliminera dem utan intensiva fysiska aktiviteter och du kan lätt sluta med brister.

Drick tillräckligt vatten för att gå ner i vikt utan sport

För en mättnadskänsla

För vad Kan dricksvatten hjälpa dig att gå ner i vikt? Först fyller vattnet din magen och hindrar dig från att äta en stor mängd mat. Dessutom, om du har för vana att dricka det före varje måltid, får din kropp i sig mycket färre kalorier under dagen, vilket garanterar dig god hälsa och dig undvika fetma.

DU Du måste respektera ditt dagliga behov av 1,5 liter vatten. Detta vore bättre om du lyckas dricka 2 stora glas vid varje dos till få känslan av mättnad att bestå.

Vatten i vissa frukter och grönsaker

Håll anser att en halv liter vatten skulle räcka för att utlösa signalen. mättnad skickas till hjärnan från magen.

DU Du kan också bibehålla en bättre vätskebalans genom att lägga till din kost frukt och grönsaker som innehåller mer vatten, inklusive gurka, papaya, vattenmelon… Du bör dock undvika kolsyrade drycker och fruktjuicer industriprodukter som hindrar dig från att gå ner i vikt på grund av deras dolda sockerarter.

Adoptera några dagliga vanor för att gå ner i vikt

DU du har rätt att inte träna, men du kommer inte att ligga kvar i sängen inte heller under dagen. Det är absolut nödvändigt att röra kroppen för att hoppas att förlora vikt. Det finns vissa dagliga vanor som hjälper dig att komma dit ta utan ansträngning.

För det första, leta efter möjligheter att njuta av promenader. Du kan till exempel föredrar trappan framför hissen, glöm din bil för de små resor, snabb shopping under rasterna…

A när du väl hittar din rytm kommer du inte ens ge upp inse att dessa små övningar gradvis flyttar dig mot att uppnå din idealvikt.

Undvik alkohol och tröttsamma kvällar

För många kalorier

Om du inte är beroende av alkohol är det redan bra för dina viktminskningsmål. Men om du råkar dricka 2 eller 3 glas ens ibland, kan dina ansträngningar störas. Mycket rik på energi, alkohol ökar ditt kaloriintag och berövar dig god återställande sömn. Vilket ökar frisättningen av kortisol från binjurarna så att du snabbt går upp i vikt.

Gå ner i vikt utan sport
Förbjud alkoholhaltiga drycker från din kost

1g alkohol ger dig 7 kalorier, bara lite mindre än mängden energi tillhandahålls av fett. Konsekvenserna av alkohol på din viktökning är alltid desamma, oavsett din dryck: öl, vin, whisky…

A veckokonsumtion av 7 glas för kvinnor och 14 glas för män män betyder redan ett alkoholberoende. Om du upplever sådant situation måste du absolut söka hjälp från en vårdcentral. avgiftning för att sedan hoppas gå ner i vikt utan sport.

Trötthet och sömnstörningar

Begränsa även kvällar och festliga återseenden om man verkligen vill gå ner i vikt utan att träna. Inte bara kommer feststämningen trötthet och stör din sömn, men framför allt de dåliga vanorna som dessa Utflykter innebär potentiellt hinder för din viktminskningsresa.

han är mycket lätt att få mage för nattugglor och det kommer att bli svårt för att bli av med det efteråt. På fester även om man mår bra fast besluten att avstå från alkoholhaltiga drycker, andra typer av drinkar på festen kan ge dig en skadlig dos av kalori. Speciellt eftersom festerna aldrig är åtskilda från nibbles eller av feta måltider vore det klokare att ibland vara frånvarande från dessa kvällar.

Sov gott för att gå ner i vikt utan ansträngning

Undvik sömnbrist till varje pris

A Tillräcklig sömn är värt mer än kvalitetsnäring när det gäller att gå ner i vikt. Även med en mycket hög fysisk aktivitet är det omöjligt att gå ner i vikt vid långvarig sömnbrist. Det är inte bara för barn att behöva sova 8 timmar per natt.

Dessa behov i sömn har förmörkats bakom oron för vuxna och olika omständigheter. Många tror att 6 timmar av sömn per natt skulle räcka för god hälsa. Glöm denna falska tolkning om du funderar på att gå ner i vikt med eller utan sport. A nattuggla skulle lätt få fett på magen och höfter.

Störning i hormonproduktionen

Avsaknaden av sömn orsakar en viss störning i nivå med utlösningssystemet dina hormoner och stör din kropps funktion.

Gherin eller hormonet aptiten kommer att produceras i stora mängder och kommer att stimulera lusten att äta av en signal som skickas till din hjärna. Så det är normalt att du är hungrig när du sover lite.

Din kropp kommer därefter att försöka tillfredsställa dessa ätbehov, vilket går till mot dina bantningsmål. Leptin och kortisol ökar också denna effekt genom att signalera till din kropp närvaron av en stor mängd fett han vinner.

7 till 8 timmars sömn per natt

Med 6 timmars sömn per natt, kommer du att nå detta lite pinsamma stadium efter en vecka. Du bör sträva efter att sova i minst 7 timmar per natt för att sakta ner och begränsa produktionen av dessa hormoner som gör att du går upp i vikt.

Gå ner i vikt utan träning
God sömn är avgörande för att gå ner i vikt utan träning

Avsaknaden av sömn kan också påverka hjärnans funktion till den punkt där du har svårt att kontrollera dina impulser. Det skulle därför vara svårt för dig hantera de olika situationer som sannolikt kommer att påverka dig. Dessutom är övervikt och sömnbrist beroende av varandra och så är det mycket komplicerat att hantera.

Om du passerar ofta sömnlösa nätter går du snabbt upp i vikt. Och en gång du går upp i vikt kommer din sömn att störas. Huvudsaken är därför att leta efter att få tillräckligt med sömn så snart du gör dig redo att gå ner i vikt.

Gå ner i vikt med ett aptitdämpande medel

Frukt som ett aptitdämpande medel

För att påskynda din viktminskning utan sport är det också nödvändigt att ta en effektivt aptitdämpande medel. Om du är rädd för biverkningarna som följer med dessa aptitdämpande medel, välj mellan naturliga aptitdämpande medel och växtbaserade aptitdämpande medel.

För att minska aptiten på ett naturligt sätt och utan några irriterande effekter skulle en liten diet baserad på äpplen kunna göra susen. Dessutom kan du äta denna frukt så mycket du vill. Det är dock en säsongsfrukt och det skulle vara dyrt eller ibland omöjligt att få tag på den vid en viss tid på året.

Det finns också många andra aptitdämpande frukter, men problemet förblir detsamma. Variera din kost med vattenrika säsongsbetonade frukter och grönsaker efter årstiderna.

Naturliga växtbaserade aptitdämpande medel

Ibland, naturliga växtbaserade aptitdämpande medel bör användas året runt i hälsokostbutiker online. Satsa på de som har minst skadliga effekter, men också minst kostsamma, och som första kriteriet, det mest effektiva för att kringgå lusten att äta.

DU naturligtvis har äppelcidervinäger, grönt te och Hoodia Gordonii överst på listan. Havregryn, vassleprotein och Kostfibrer ger dig också tillfredsställande resultat.

han det finns ett sätt att veta om en aptitregulator är farlig eller inte för din hälsa. Kontrollera bara om dess komponenter är 100% naturliga och om försäljningen är godkänd av Europeiska läkemedelsmyndigheten.

Den aptitdämpande och viktminskning utan sport

Även utan kost och fysisk aktivitet hjälper ett bra aptitdämpande medel dig för att snabbt nå din idealvikt och behålla den därefter. Många dietister nutritionists rekommenderar aptitdämpande medel för förbättra de fysiska förhållandena för sina patienter.

Om du bara vill gå ner i överflödiga kilon, kanske du kan överträffa dina mål när du ser resultaten som erhålls med hjälp av Naturliga örtbaserade aptitdämpande medel. Detta är fallet för många människor har provat viktminskningsmediciner.

Behandling 8 till 12 veckor

Om du bestämmer dig för att experimentera, välj bara ett enda aptitdämpande medel, välj det ta under en behandling på 8 till 12 veckor utan omstart.

Gå ner i vikt utan sport
Att ta ett aptitdämpande medel kan hjälpa dig i ditt viktminskningsprogram utan träning

där Doseringen beror på vilken medicin du väljer, men för en bra produkt är det det alltid tydligt och tydligt nämnt i instruktionerna. I allmänhet bör du ta din aptitdämpande på fastande mage ungefär en timme innan du går till bordet.

Försiktighetsåtgärder för användning

Undvika skär dem, mal dem eller till och med tugga dem om det inte rekommenderas annars så att det ger en förlängd effekt. Innan du börjar din behandling bör du göra dig medveten om de två eller tre varningarna med dessa naturliga växtbaserade aptitdämpande medel.

För det första, denna typ av medicin kan orsaka sömnlöshet, så det är i ditt bästa intresse att ta det lite tidigt och på så sätt tidigarelägga tiden för din kvällsmåltid. Efteråt, även om du ser bättre resultat, låt dig aldrig frestas till det förlänga den planerade behandlingen.

Undvika även ta flera varianter av aptitdämpande medel under samma period för att stanna i bra hälsa. Hur som helst är coaching från din nutritionist alltid fördelaktigt om du vill gå ner i vikt utan sport.

Gå ner i vikt utan ansträngning med de bästa fettförbrännarna

Naturliga fettförbrännare

DE bästa fettförbrännare är lika effektiva som aptitdämpande medel för att hjälpa dig gå ner i vikt. Denna typ av medicin används inte för att radikalt eliminera fett, som namnet antyder. Det fungerar enligt följande: fettlagring, källan till din övervikt, upphör från det ögonblick din behandling börjar.

Detta drogen fortsätter sedan att gradvis bränna fettet som tynger ner din kropp. Naturliga fettförbrännare är bäst. Utöver att vara effektiva, dessa bantningsmediciner undviker också jojoeffekter om de är det används på rätt sätt och med en välkontrollerad kost. Så du är krävs för att äta mindre socker och mindre fett under och efter behandlingen.

Fettförbrännare för kvinnor

han Det finns fettförbrännare för män och fettförbrännare för kvinnor. Bland DE fettförbrännare naturliga produkter riktade till kvinnor, det finns Anaca 3 och dess naturliga ingredienser som ger dig en drömfigur på mindre än 3 månader.

DU du hittar också B4 Burn Thermogenic Pre-Workout, mycket kraftfull för dig bli av med all fet del av din kropp. Med dessa mediciner bantning får du snabbt en platt mage.

Fettförbrännare för män

För för män är den mest kända PhenQ. Det är en mycket effektiv bantningskapsel som innehåller främst Capsimax-pulver, det kraftfullaste av naturliga fettförbrännare.

Gå ner i vikt utan sport
Fettförbrännaren stödjer dina ansträngningar att gå ner i vikt utan sport

Detta medicinering utmärker sig genom sin effektivitet och mångfalden av dess ingredienser naturliga som säkerställer dess verkan på olika nivåer. Det här är piperin, capsicium, koffein och niacin. Ta bara 1 kapsel PhenQ varje morgon i 2 månader för att hoppas att gå ner 8 kg.

Min åsikt om PhenQ är utmärkt, du kan gå och läsa den. PhenQ verkar i varje hörn av kroppen. Det fungerar också som aptitdämpande och hjälper dig att må bra med dig själv under och efter din behandling. Dessutom innehåller PhenQ inte fentermin och dess pris är överkomligt.

Slutsats

För bli av med dina överflödiga kilon utan att idrotta, måste du kombinera bra tips bland annat kvalitetskost, bra vätskebalans och bra livsstil. Ta också ett naturligt aptitdämpande medel och fettförbrännare har redan bevisat sig med människor som lider av fetma. Om du nå din idealvikt, inte bara kommer du att ha en behaglig fysik, men framför allt kommer du att förhindras från många hjärt- och kärlsjukdomar och degenerativ.