Hur får man större höfter?

[Artikeln uppdaterad den 27/10/2023]

Vi vet dethar rumpa och större, definierade höfter ger vår kropp ett mycket mer sensuellt och attraktivt feminint utseende. Det är därför alla kvinnor vill ha dessa egenskaper. Det är dock viktigt att komma ihåg att genetiken avsevärt påverkar formen på våra höfter. Var dock inte avskräckt. Det finns flera sätt att odla höfter säkert, enkelt och snabbt.

Innan du läser vidare

Jag är ingen expert på det här området, men jag brinner för kost och hälsa.

De artiklar du hittar på min webbplats är resultatet av djupgående forskning som jag gärna vill dela med mig av. Jag vill dock betona att jag inte är någon hälso- och sjukvårdspersonal och att mina råd inte på något sätt ska ersätta dem från en kvalificerad läkare. Jag är här för att vägleda dig, men det är viktigt att du vänder dig till en läkare om du har specifika frågor eller medicinska problem. Ditt välbefinnande är viktigt. Så se till att du konsulterar lämpliga experter och tar hand om dig själv på bästa möjliga sätt.

Hur växer man höfter med träning?

Fysisk träning är nyckeln till växande höfter. Ett ordentligt träningsprogram hjälper dig att utveckla muskelvävnad i höfterna.

hur man får större höfter
Genom att utöva en anpassad sport får du inte bara större höfter utan dina höfter får också bättre definition.

Knäböj

Squats är en styrkeövning på nybörjarnivå som riktar sig mot höftmusklerna. Med tiden kan motionärer som regelbundet utför knäböj börja märka en ökning av storleken på höftmusklerna.

Experter var överens om att detta är en ganska komplett och effektiv övning, som fungerar praktiskt taget i alla delar av kroppen. Du kan göra det utan vikter för att börja, lägg sedan till vikt så att muskeln gradvis växer. Det bästa sättet att göra detta är att stå framför en spegel. På så sätt kan du rätta till fel.

Stå med fötterna placerade axelbrett isär och tårna vända framåt. Håll ryggen rak och fötterna helt på marken, utan att höja hälarna. Böj sedan dina knän tills dina ben är parallella. Återgå till startpositionen och utför 10 repetitioner.

Slitsarna

Det är ett utmärkt alternativ för att förstora höfterna. Precis som med knäböj främjar utfall ökad muskelmassa i höfterna och kan leda till att en viktökning i denna del av kroppen.

Du kan göra utfall utan vikter. Men för bättre resultat och växa fett snabbt höfter rekommenderar jag att du tränar med hantlar eller med en skivstång. Övningen består av att ta långa promenader, trycka på glutes vid varje steg.

Tyngdlyftning

För denna övning är användningen av hantlar eller en skivstång nödvändig. Stå helt enkelt upp med benen höftbrett isär och böj sedan lätt på knäna. Sänk vikten till golvet och återgå till utgångsläget. Beroende på vikten du använder kan du göra 10-15 reps.

Benhöjning i sidled

Det är en ganska enkel övning, men när du väl gör det varje dag kommer du att märka skillnaden på dina höfter. Du ska ligga på sidan på ett vadderat underlag, hålla ryggen rak, sedan ska du höja högerbenet tills det är parallellt med kroppen och hålla det så i 5 sekunder. Återgå till startpositionen och utför 15 repetitioner med varje ben.

Bron

Detta är en utmärkt övning för att uppnå höftvidgning på ett ganska enkelt sätt. Denna övning tränar många muskler och dess effektivitet märks på kort tid.

Ligg på rygg på en matta, med benen höftbrett isär och armarna utsträckta vid sidorna. Böj knäna, lyft försiktigt bäckenet och stanna i denna position i 4 sekunder, innan du försiktigt återgår till din ursprungliga position. Utför 4 set med 15 reps vardera.

Bollen adduktor utbildning

Det är en ganska enkel teknik. Du behöver bara en boll för att utföra det. Ligg på en vadderad yta, vänd uppåt med benen axelbrett isär. Böj dina knän och placera bollen mellan dem. Tanken är att klämma ihop bollen med knäna i 6 sekunder. Denna övning tränar adduktormusklerna och den ökar även storleken på dina höfter.

Höftbortföranden

Laterala höftbortföranden är en övning på nybörjarnivå som riktar sig mot höfterna och kan göras praktiskt taget var som helst, även i sängen eller på soffan. Personer som har liten uthållighet för styrketräning kan därför kunna öka höftens storlek med minimal fysisk ansträngning.

Ligg på höger sida med benen utsträckta. Lyft långsamt ditt vänstra ben tills dina höfter börjar luta och återgå till startpositionen. Utför övningen på båda sidor av kroppen för optimala resultat.

mat
En bra träningsrutin är avgörande för att ha välformade höfter. Det är dock nödvändigt att åtfölja denna rutin med en adekvat diet.

Hur odlar man höfter med diet?

För att uppnå önskat resultat på kort tid, presenterar jag för dig de mest rekommenderade livsmedel för att få de höfter som du vill ha så mycket.

För att uppnå snabb muskeltillväxt och återhämta energi efter din fysiska träning finns det följande livsmedel:

 • ägg
 • fisk
 • fjäderfän
 • bönor och baljväxter
 • magert rött kött
 • vassleproteinpulver

Bland de livsmedel som kommer att gynna din kropp och särskilt dina höfter, tack vare deras innehåll av vitaminer, mineraler och antioxidanter:

 • broccoli
 • nötter
 • tomaten
 • gröna bladgrönsaker
 • gröt
 • sötpotatis
 • quinoa
 • bär

Att lägga till gröna grönsaker till din kost kommer att ge dig en hälsosam dos av naturligt protein som behövs för att bygga muskler och förbättra din kroppsform och kurva. Att kombinera gröna bladgrönsaker och magert kött som en riktig kost kommer att hjälpa dig enormt.

Blandade nötter är en bra lösning eftersom de innehåller kolhydrater och mättade fetter som är viktiga för din kropp. De främjar också hälsosam muskeluppbyggnad och förbättrar kognitiva funktioner och hjärnans funktion.

Hur odlar man höfter med smoothies?

Shakes är mycket viktiga när du gör fysiska aktiviteter. Dessa är kosttillskott som innehåller proteiner som är nödvändiga för att förbättra kroppens prestanda under träning. Dessutom främjar de ökningen av muskelmassa i skinkor, höfter och ben, vilket är en utmärkt idé för att göra dig mycket mer attraktiv.

Bland ingredienserna som en bra proteinshake kan innehålla är mjölk och vasslepulver. Du kan inkorporera kokt äggvita och du kan lägga till följande produkter för att ge den mer vitaminer och smak: jordgubbar, flingor, havregryn, yoghurt, banan, äpple eller plommon.

Din smoothie kan även serveras med kakor eller fullkornsbröd. Du kan också lägga till sötningsmedel eller honung för att förbättra dess smak. Du kan ta det innan träning för att få mer energi och senare för att regenerera muskler. Kom ihåg att du också bör dricka mycket vatten och naturliga juicer för att återfukta din kropp efter träning.

Hur odlar man höfter med yoga?

Spända höfter är ett av de vanligaste tillstånden i västerländsk kultur. Det beror till stor del på att vi sitter långa stunder i stolar. Yoga kan hjälpa dig att råda bot på detta.

Det låga utfallet är en av de bästa poserna du kan göra för att öppna dina höfter. Denna hållning vänder effektivt den normala höftpositionen när man sitter i en stol, vilket är precis vad de flesta av oss behöver, speciellt om du arbetar i kontorsmiljö.

Börja i en normal utfallsposition och sänk sedan långsamt ditt bakre knä till golvet. Därifrån kan du skjuta fram dina höfter till den grad som är bekväm för dig. Andas och dra och öva sedan på andra sidan.

avslappning
Yoga kan hjälpa dig att få dina drömmars höfter.

Finns det några produkter, mediciner eller krämer för att förstora dina höfter?

Ja, det finns produkter för att förstora dina höfter. Dessa mediciner som vanligtvis är i form av krämer och salvor innehåller vitaminer som ökar och stimulerar fettvävnaden, vilket hjälper till att göra höfterna större. Dessa produkter är formulerade med naturliga ingredienser som aloe vera, maca, kokosolja och guarana. Alla dessa naturliga ingredienser har testats och visat sig förbättra kroppens kurvor och uppmuntra fettproduktionen var de än appliceras. Dessa produkter lovar märkbara och långvariga resultat på bara några månaders användning.

Det finns även tillägg för höftförstoring. Dessa kosttillskott innehåller naturliga ingredienser som är laboratorietestade och godkända. Dessa växtbaserade ingredienser arbetar tillsammans för att omorganisera fett på platser där den kvinnliga kroppen faktiskt behöver fett. Kvinnor förväntas naturligtvis ha fettreserver i sina höfter av reproduktiva skäl. Dessa piller balanserar hormoner. Så fett lagras där det är tänkt att lagras.

Injektioner finns också för dem som vill förstora sina höfter. Var försiktig, dessa injektioner är olagliga i många delar av världen. Vissa av dessa injektioner innehåller hyaluronsyra men andra innehåller silikon eller hydrogel. Men de material eller ämnen som vanligtvis används i dessa injektioner kan resa till andra delar av kroppen, vilket resulterar i klumpar. Andra komplikationer inkluderar infektioner, vanställdhet och ärrbildning. I vissa fall kan en stroke uppstå.