Topp 10 appar för att gå ner i vikt

[Artikeln uppdaterad den 10/10/2023]

Letar du efter hjälp med viktminskning? Bra gjort ! Om du är här är det för att du har tagit ett nytt steg mot ditt mål. Här erbjuder jag dig en topp 10 applikationer för att stödja dig i ditt bantningsprogram.

Innan du läser vidare

Jag är ingen expert på det här området, men jag brinner för kost och hälsa.

De artiklar du hittar på min webbplats är resultatet av djupgående forskning som jag gärna vill dela med mig av. Jag vill dock betona att jag inte är någon hälso- och sjukvårdspersonal och att mina råd inte på något sätt ska ersätta dem från en kvalificerad läkare. Jag är här för att vägleda dig, men det är viktigt att du vänder dig till en läkare om du har specifika frågor eller medicinska problem. Ditt välbefinnande är viktigt. Så se till att du konsulterar lämpliga experter och tar hand om dig själv på bästa möjliga sätt.

Mellan program som mäter din kaloriförbrukning och de som hjälper dig att förlora kalorier, föredrar jag särskilt lösningar som uppmuntrar dig att träna. Jag tycker faktiskt att de är effektivare! Så säg adjö till bantningspiller och andra fettförbrännare !


För personer som föredrar ett videoformat gjorde jag en kort 5-minuters video som talar om de 10 applikationerna som nämns i den här artikeln. Det är precis här:

Innehåll

8fit — Fitness & Nutrition — Urbanite Inc.

Tekniska egenskaper

 • Operativsystem: iOS & Android;
 • Storlek: 63 MB;
 • Antal användare: fler än 125 000;
 • Antal installationer: Över 10 miljoner.
viktminskning app
8fit, nutrition och fitness

En personlig plan

8fit förändrar ditt liv genom att vägleda dig i dina dagliga menyer och i hanteringen av din kropp genom hela dagtid. Du vägleds i din kost genom kostråd och du ändrar till och med din livsstil. Urbanite Incs satsning är faktiskt att hjälpa dig att äta bra utan att gå upp i vikt.

Appen hjälper dig att göra din shopping och erbjuder dig olika menyer. Beroende på dina val Mat kommer att delas ut under veckan så att ni inte överstiger en viss nivå av kalorier samtidigt som du uppfyller dina behov.

Ett träningsprogram

Denna applikation för att gå ner i vikt säkerställer effektiviteten av dina övningar. Några rörelser programmerade här och där in ditt schema förändrar allt. När du går upp ur sängen eller går till jobbet, du kommer att lära dig hur du anstränger dig utan utrustning.

De övningar som erbjuds kan anpassa till din nuvarande vikt och applikationen meddelar dig om ändringar i din kropp så länge du följer instruktionerna exakt. Tack vare detta verktyg, behöver du inte längre gå till gymmet.

Runtastic Löpning, promenader, cykling, fitness — Runtastic

Tekniska egenskaper

 • Operativsystem: iOS & Android;
 • Storlek: varierar beroende på enhet;
 • Antal användare: fler än 850 000;
 • Antal installationer: mer än 10 miljoner.
viktminskning app
Runtastic: löpning, promenader, cykling och fitness

En sportcoach till ditt förfogande

Runtastic ser till att du vara motiverad och erbjuda dig en coach som uppmuntrar dig hela tiden dina metoder. Istället för att bara titta på siffror kommer du att veta lite i taget nära där du är, speciellt när tränaren säger att du är där nästan!

Ett fält av delning och konkurrens

Denna viktminskningsapp kopplar dig också till andra personer som har laddat ner Runtastic. Jämför dina resultat eller dela dem för att uppmuntra andra att springa någon ytterligare.

Optimerad för Android Wear 2.0

Det är obekvämt att springa genom att ständigt behöva titta på din telefon. Runtastic tar dig bort taggen i din sida och ger dig möjlighet att ansluta till ditt armband Android Wear 2.0.

Fördefinierade rutter

GPS för din smartphone aktiverad hittar du redan tagna rutter och programmerade enligt din nivå. Så du kommer inte längre att undra om nedförsbackar och klättringar räknas verkligen, viktminskningsappen kommer att berätta. Observera att du kan spara dina rutter för att dela dem med dem runt omkring dig eller till och med intresserade internetanvändare.

FizzUp — Sportcoaching, Nutrition & Meditation — Fysiki

Vad du äter, dina typer av övningar, din prestation, allt detta visas på FizzUp.

Tekniska egenskaper

 • Operativsystem: iOS & Android;
 • Storlek: 67 MB;
 • Antal användare: Över 25 000;
 • Antal installationer: Mer än 1 miljon.
viktminskning app
Fizzup: sportcoach, kost och meditation

Ett 6-veckors program för att gå ner i vikt vikt

Gå ner mer än 10 kg på mindre än 3 månader! Om andra Internetanvändare kan göra det, varför kan du inte göra det? Följ ursprungliga sportprogram och regelbundna träningsscheman med FizzUp. De rekommenderade menyerna garanterar att du kommer att uppnå resultatet av dina ansträngningar från bara 6 veckors användning.

Gratis program och regelbundna uppdateringar

FizzUp erbjuder flera gratis träningsprogram så att du lättare kan nå dina mål. Dessutom uppdateras applikationen regelbundet med hänsyn till användarvanor.

Basic-Fit Online – Virtuagym Professional

Applikationen erbjuder sessioner kompletta träningspass för att hålla dig i form och hålla dig frisk.

Tekniska egenskaper

 • Operativsystem: Android;
 • Storlek: 25 MB;
 • Antal användare: fler än 15 000;
 • Antal installationer: fler än 500 000.
viktminskning app
Basic-fit online: fitness och gemenskap

Gå med i en riktig gemenskap

Presenteras som en mycket varierat och mycket komplett, Basic-Fit tränar dig och ger dig råd ansluta till andra användare i samma situation som du. Du kan sedan mäta dina färdigheter mot dina vänners. Bli medlem och ersätt din sociala nätverkssida med en gemenskap som hjälper till att slanka din kropp.

En mängd olika övningar

Du kommer att hitta många typer av övningar att välja efter dina startförmågor och dina utrustning, om du har den. För fullständig erfarenhet och resultat, gå till till den professionella versionen.

Springa för att gå ner i vikt, springa, gå — FITAPP

Denna applikation för att gå ner i vikt bevisar för dig att GPS:en inte bara används för att hitta rätt. Tack vare dess flera funktioner, FITAPP erbjuder dig att ha kul samtidigt som du förlorar vikt.

Tekniska egenskaper

 • Operativsystem: Android;
 • Storlek: skiljer sig åt beroende på enhet;
 • Antal användare: fler än 21 000;
 • Antal installationer: mer än 1 miljon.
viktminskning app
Fitapp: övningar med GPS

En app som motiverar dig

FITAPP erbjuder dig övningar som är integrerade i ditt dagliga liv. Hon får dig att gå ner i vikt när du springer och när du går, ger dig en rapport om din dagliga aktivitet och informerar dig om vad som ska ändras eller förbättras utifrån ditt mål.

Faktiskt, oavsett ditt läge av fysisk rörelse, promenader, cykling eller till och med rullskridskor, informerar den dig antalet förbrända kalorier och uppmuntrar dig att göra mer för att att gå ner i vikt.

FITAPP hjälper dig också att övervaka din vikt enligt dina mål. Överskott av kalorier kommer att vara meddelas av body mass index och applikationen vägleder dig i detta vad du borde göra.

GPS

Flera applikationer använder av din mobils GPS, men FITAPP gör detta effektivt med syftet att visa upp vad du har åstadkommit och spara det för att påminna dig om vad du kan. Inget mer motiverande

6: Löpning och jogging — Zeopoxa

Du kommer att se tydligare din prestanda över olika diskar.

Tekniska egenskaper

 • Operativsystem: Android;
 • Storlek: 4,8 MB;
 • Antal användare: fler än 15 000;
 • Antal installationer: mer än 1 miljon.
viktminskning app
Zeopoxa: jogging och löpning

En lätt men komplett applikation

Det är en av få applikationer för att gå ner i vikt som är helt gratis. Samtidigt som den är pålitlig, det ser till att din Android-enhet inte värms upp tack vare dess minimal användning av diskutrymme.

Sätt ett mål och titta på ditt personlig prestation. Du kommer att se hur mycket du har gått framåt sedan dess din första användning.

Helskärmsinformation

Rasstatistik och avstånd, varaktighet och hastighet utan att glömma antalet förbrända kalorier, allt visas för att informera dig om din ”prestanda” i en del av ditt bantningsprogram.

Ultimate Workout Nutrition – Insplisity

Insplisity kombinerar kost och övningar och erbjuder dig en gratis lösning för att förfina din figur.

Tekniska egenskaper

 • Operativsystem: Android;
 • Storlek: 4,6 MB;
 • Antal användare: 931;
 • Antal installationer: Över 500 000.
viktminskning app
Ultimate Workout Nutrition: appen för näring

Kombinera effektivt sport och hygien äter

Denna applikation för att gå ner i vikt föreslår en specifik diet så att dina sessioner sport är effektiva. Det erbjuder sedan matprogram, mat före och efter träning, förutom att smälta fett.

Livsstilsprogram

Ansökan garanterar dig en snabbt och konsekvent resultat i förhållande till din livsstil. Hon du lär sig också hur, vad och när man ska äta. Tyvärr är det annonser ganska insisterande på gränssnittet. Detta hindrar dock inte dess effektivitet.

Keep – Sporttränaren hemma

Denna app för att göra sport hemma är mycket populärt bland internetanvändare.

Tekniska egenskaper

 • Operativsystem: Android;
 • Storlek: varierar beroende på enhet;
 • Antal användare: 64 671;
 • Antal installationer: fler än 5 000 000.
viktminskning app
Behåll: din hemmaidrottstränare

Gratis träningsövningar

Otaliga övningar erbjuds av denna applikation för att gå ner i vikt och de är alla gratis. Av träningspass är schemalagda så att du kan utföra dina viktminskningsplanering.

Håll träningspass kan kan göras var som helst så länge du har lite tid. Av detta sätt uppnås dina mål mycket snabbare.

I samma perspektiv har du förmågan att anpassa dina övningar. Välj vad du vill träna samtidigt som du övervakar dina kalorier.

Sessioner för alla nivåer

Tack vare olika videostöd, du kommer att kunna träna och följa de registrerade rörelserna. Du kommer att förändras när du utvecklas.

7 Minute Workout App – Gå ner i vikt på 30 dagar! – Träningsappar

Ta 7 korta minuter av ditt dagliga liv för att gå ner i vikt. Bli din medvetna beslutsfattare fysisk hälsa och bränna överskott av kalorier.

Tekniska egenskaper

 • Operativsystem: iOS & Android;
 • Storlek: 26 MB;
 • Antal användare: 1 039;
 • Antal installationer: fler än 50 000.
viktminskning app
7 Minutes Workout App: gå ner i vikt på 30 dagar

Kompletta och certifierade övningar

Workout Apps har sammanställts träningspass studerade i samarbete med forskare. Allt din kropp sätts på prov, naturligtvis, men resultatet är garanterat och ”tortyren” varar bara några minuter om dagen.

En tränare som stöttar dig

Under hela din upplevelse kl genom applikationen kommer du att få stöd och uppmuntran. Videorna visa dig vad du ska göra och hur medan programmerade röster guidar dig och uppmuntra dig.

Gå ner i vikt på 21 dagar – Fit-appar

Denna ansökan för att gå ner i vikt är en av de enklaste, men bland de mest effektiva.

Tekniska egenskaper

 • Operativsystem: iOS & Android;
 • Storlek: 11 MB;
 • Antal användare: fler än 28 000;
 • Antal installationer: mer än 1 miljon.
viktminskning app
Gå ner i vikt på 21 dagar: enkelt och effektivt

En nedräkning på 21 dagar

Fit Apps kontaktade proffs att upprätta träningsplaner för en period av 21 dagar. Modus operandi är mycket enkel: du måste välja en nivå och följa daglig rytm föreslagen till dig.

Kompletta övningar

Istället för att föreslå övningar att göra i farten, applikationen programmerar ditt schema och påminner dig om att träna. Den visar också dina framsteg i viktminskning under de 21 dagarna av träning.

Viktminskningsprogram dedikerade till recept

Utöver de applikationer som främst stödjer dig i dina fysiska övningar, erbjuder jag dig även några program som fokuserar på recept. Kom ihåg att hemligheten med att gå ner i vikt permanent är att ändra dina matvanor samtidigt som du tränar flitigt.

Recept på enkla dieträtter 2018 — bino-appar

Recepten som presenteras där klassificeras efter typ av diet eller efter kalorier. Den här applikationen rekommenderar de bästa menyerna baserat på ditt mål.

Enkla hälsosamma bantningsrecept 2018 — Tiptop-appar

Den här receptappen är mer eller mindre identisk med den förra, men mycket mer uppskattad pga dess funktion och mängden specifik information som avslöjas.

Hälsa och kost – Gå ner i vikt & vikträknare Kalori – DROID INFINITY

För att gå ner i vikt låter DROID INFINITY dig övervaka dina sömntimmar och din Tillförselläge. Med ett mycket praktiskt och ergonomiskt gränssnitt visar den dig vad din kropp behöver tack vare olika mätare som visas, från vattenmätaren till kalorier.

Dessa applikationer för att gå ner i vikt är effektiva förutsatt att du respekterar de etablerade reglerna, särskilt när det gäller tempo. Eftersom de flesta av dem är gratis visar de ibland obehagliga annonser. Du kan dock betala ett visst belopp för att undvika dem. Slutligen råder jag dig att använda högst två applikationer. En som främst är intresserad av kost, en annan som är inriktad på fysisk träning.